width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Scall Fast Google+

2015. március 9., hétfő

Scall Fast Google+

We do it all day. Let us teach you what we've learned. Learn how the experts market their startups. Grab the free ebook.
From our sponsors
 

 

Scall Fast Google+
SF

"Múlt csütörtökön megérkezett az amerikai behívó, így aztán mehetünk a Közel-Keletre lövöldözni az Iszlám...
3/8/2015 7:39:37 PM

"Múlt csütörtökön megérkezett az amerikai behívó, így aztán mehetünk a Közel-Keletre lövöldözni az Iszlám Állam ellen."

Az isis-t pont usrael hozta létre, Szíria és Irán ellen. Cionista keresztény vallás az meg tüzet vízzel vegyítés. Hitgyülinél is durvább népbutítás megy a tengeren túl. A neokon társaságban ott van az isis nyugati megfelelője, a puritán "újjászületett" regenerálódott világvégeváró szektás idióták, háborúzni is hajlandó és sajnos vagyonos, befolyásos ál-keresztény vallási fanatikusok.

http://www.demokrata.hu/cikk/usa-hatalomatvetel-isten-neveben-i http://www.demokrata.hu/cikk/antidogma-usa-hatalomatvetel-isten-neveben-ii http://www.demokrata.hu/cikk/usa-hatalomatvetel-isten-neveben-iii.

A vallások amúgy az adott nép szakrális közös tudatai, ezek az isis, boko haram félék ugyanúgy megölik a siitát, szunnitát. Zsidót is? Kijelentették többször, hogy izraellel semmi bajuk, aztán pedig milyen muszlim szereti a cionista terrorállamot. A több irányba is árnyékot vető térdelő túszokról készült videó, a charlie hebdo-nál járdán közvetlen közelről géppisztollyal vér nélkül fejbelőtt francia rendőr, ugyanebben az ügyben nyomozást vezető francia rendőrtiszt állítólagos öngyilkossága... mocskos, háttérhatalmi machinációk ezek. Jóslatokat kreálnak, és megvalósítják azokat? A 3. vh. a cionizmus és az iszlám közt lesz megrendezve, "three world wars" - Albert Pike, még a 19. században eltervezték legalábbis az első nagy háborút. Nem minden sikerült nekik se terv szerint persze.

Akit érdekel részletesen, miért is kamu az ISIS, Világpanoráma régebbi részei Echo tv honlapon is megvannak, és Drábik János igen jól összegyűjtötte a tényanyagot. Egy tipikus zsindexes usrael felsz*pó háborúpárti véleménycikkbe sokkal gyérebb forrásmunkát fektetnek!

Az összeesküvés elméletek? Hát amikor valahol Oroszországban meghal egy liberális, a libtard médiában és politikában máris azonnal Putyin lesz a tettes. A biciklikerekeket is ő szurkálja ki, nyilván. :3 Bizonyíték nélküli állításokra, többször lebukott hamisításokkal, hangulatkeltéssel és gyűlölet szítással próbálja befolyásolni tömegek véleményét a háttérhatalom.

A zsidóimádó álkeresztény neoprotestáns szélsőséges puritán cionista szekták szerint Európában túl sok az eretnek és antiszemita illetve pápista, ez jön le a wesley "ranagol pap" cionlibsi lelkészképző félék megnyilatkozásaiból és az amcsiból érkező szidalmakból így együtt.

Ezért ellenségesek velünk a republikánusok, köztük mc cain john? Racionálisan geopolitikai, gazdasági érdekük a lenn tartásunk, hogy az euró se válthassa fel a dollárt a nemzetközi kereskedelemben. Ha kell, akkor Európát oroszokkal, arabokkal keverik háborúba a háttérhatalmisták és európai hazaáruló (és már csak neveik alapján is zömmel zsidók, ilyen berg, olyan baum, amolyan stein...) politikus, nato-s tisztviselő, és euro-bürokrata csicskásaik. Európai érdekekkel teljesen ellentétesen tevékenykedők!

Az egész nemzetközi háborús helyzet nem racionális, de a világ és benne az ember sem az. A racionalitás közmegyegyezésen alapuló józan ész. A világról alkotott emberi elképzelés az ateizmus is, ugyanúgy vallás ez is, hiszen nem tudják bizonyítani Isten nemlétét.

Úgy azért megnézném, ki van a "vonal túlsó végén", a cion és az ál - muszlim, műarab, hamis prófétás oldalon egyaránt. Szerintem ugyanaz. Ez nem szabad akaratból vallott hit hanem valami egész más, mind az amerikai + zsidó háborúcsináló világvégeváró hatalmi körök, mind a muszlim hardcore fanatikusok elmebeteg tettei tömeghipnotizáló negatív entitásokat feltételeznek.

Az történelmi tény, hogy a harmincéves háború katonai embervesztesége és a vele járó járványok, civil áldozatok, gazdasági károk rombolása alapján volt olyan durva legalább, mint a 2. vh. Mindezt az akkori technikával kivitelezték ráadásul, hát akkor mi lenne most, amíg fenn volt a jovonk.com oldal (archive.org), ott lehetett látni milyen lenne egy jelenkori 'usrael vs világ' totális háború.

Megjött a behívó

http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2015/03/megjott-behivo.html

Mar 8th 2015, 23:06, by gabeebee

Múlt csütörtökön megérkezett az amerikai behívó, így aztán mehetünk a Közel-Keletre lövöldözni az Iszlám Állam ellen. Az Egyesült Államok hivatalos felkérése/felszólítása/parancsa - kinek melyik tetszik – szerint „növelni kell a részvételünket az ISIS nevű terrorszervezet elleni nemzetközi fellépésben, mert az fenyegetést jelent Európa biztonságára, mivel durva támadást intézett az ellen az értékrendszer ellen, amelyet Magyarország tisztel."

A hírt olvasva először azon kezdtem gondolkodni, hogy ezek szerint már valamilyen szinten benne is vagyunk, benne is lehetünk az amcsik játékában, ha most a részvétel növelését kérik, csak még arra nem jöttem rá, hogy vajon mivel. Eddig ugyanis még nem volt szó arról, hogy néhány nyilatkozaton kívül a magyar külügy, vagy Magyarország bármivel is szerepet vállalt volna ebben a történetben.

De a legfontosabb kérdés talán nem is ez, sokkal inkább az, hogy mi mégis mit keresünk megint egy olyan háborúban a világ másik felén, amihez lényegében semmi közünk?

Az USA most száz-százötven magyar katonát kér az ISIS elleni harchoz. Nem kell nagy katonai szakértőnek lenni ahhoz, hogy lássuk: ekkor haderő semmire sem elég, ekkora csapatnak hadászatilag semmi jelentősége nincs. Az amerikaiak 55 aktív harcirepülő-század rendelkeznek, századonként nagyjából 18-24 darab repülőgéppel, aminek ha a töredékét odaküldenék - ahogy egyébként más esetekben szokták -, két hét alatt halálba bombázhatnák az egész Iszlám Állam nevű kreálmányt.

Mégsem teszik. Inkább belerángatnak mindenkit a saját maguk generálta konfliktusba, hogy a lehető legjobban kiszélesítsék a harcokban részvevő államok számát. Vajon miért?

Néhány évvel ezelőtt tudta bárki is, hogy mi az az ISIS? Nem hinném. A terrorszervezetnek mondott alakulat egyszer csak hirtelen megjelent. Hihetetlenül jól szervezett, rendkívül jól felfegyverzett és rengeteg pénz áll mögöttük. Vajon honnan jöttek? Honnan kerültek elő? És legfőképp kinek az érdekében tevékenykednek?

Az feltűnt már, hogy az ISIS a mindenféle harci kegyetlenkedése mellett arról ismerszik meg, hogy célzottan támadja a Közel-Kelet több ezer éves kulturális örökségét, hogy a terroristák előre megfontolt szándékkal arra törekednek, hogy a Közel-Kelet valós történelmének minden tárgyi emlékét megsemmisítsék?

Ez vajon kinek állhat érdekében?

Nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani ahhoz, hogy észrevegyük milyen mocskos és alattomos játék az, amit a cionisták megint játszatni akarnak velünk. A cél minden valószínűség szerint a CIA és a Mossad által létrehozott terrorszervezet által a Közel-Kelet teljes lángba borítása lehet, bevonva mindenkit a háborúba és a végén újra átrendezni a világ rendjét immár a globalisták kénye-kedve szerint.

Az USA most száz-százötven magyar katonát kér az Új Világrendért.

Nem kérdés, hogy végül adunk nekik.

Mert a szomorú igazság az, hogy nincs is más választásunk…

 

Most Orbán a téma, de a Jobbik elleni orosz kémezős nevetséges hamisítványok is a liberális szellemi...
3/8/2015 6:04:14 PM

Most Orbán a téma, de a Jobbik elleni orosz kémezős nevetséges hamisítványok is a liberális szellemi műhelyekhez köthetők. Hazugsággyárak azok, az a sztori is először index + hvg-n jelent meg, majd onnan átvette 444-cink-origo és így tovább. Megrendelő az atlantista - liberális "jobb" oldalon keresendő, a liberálmédiások önmaguktól csak médiak*rvák, pénzért szerkesztik a lejárató anyagokat.

Simicska meg egy privatizátor-tolvaj oligarcha, amellett ráadásul neokohn zsidó is. És baromság a józan ész szerint is, mert ha valahol ügynök (volt) Orbán, a megbízó szervezet a világ nyugati neoliberális térfelén keresendő.

Tavaly több elvileg jobboldali embert megkerestek az amik, ugyan árulná már el a hazáját és a pártjának nem atlantista - cionista szárnyát jó pénzért. Siminél sikerrel házaltak a jelek szerint. :P

Nem az degradáló, ha egy simcsicska féle libernyák legyalázkodik valakit, az kitüntetés. De ha valakit összefüggésbe hoznak egy simicskával, mármint hogy a "jóbarátja", AZ érezze sértve magát. Ez egy felfuvalkodott hörcsög, pénze mint a pelyva de öltözködni azt nem tud, egy fotó épp az mno-n volt róla, hózentrógerrel feszít a kihízott ingjében, tipikus szemita újgazdag bugris.

"Simicska Lajos azt állítja, hogy Orbán Viktor a katonaságnál jelentett róla. A vállalkozó erről a Mandinernek beszélt. Azt mondta, már 22 éves korában biztosan tudta, hogy van dossziéja. A róla szóló aktát megpróbálta kikérni, de a rendszerváltáskor eltűnhetett, bár Simicska szerint Moszkvában még meglehet. De azzal, hogy a cionista, atlantista szekta tévéjén beszél, egyből hiteltelenné teszi."

Simicska ki akarja tényleg nyírni Orbánt: „Ügynök volt"

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=82521

Simicska Lajos a Mandinrenek adott interjújában arról beszélt, hogy volt valaki a katonaságnál, aki odament hozzá magától és elmondta. „Figyelj, Lajos, az a helyzet, hogy jelentenem kell rólad." Simicska Lajos erre úgy válaszolt, hogy nincs harag, jó, hogy szólt, majd kitalálják együtt, miket írjon.

Az újságíró ezután megkérdezte, hogy Orbán Viktor volt-e az illető. Simicska Lajos azt mondta, hogy igen. Elárulta azt is, hogy később, amikor találkozott a mostani kormányfővel, akkor Orbán Viktor azt mondta neki, hogy alá akartak íratni vele, de ő nemet mondott.

Sokáig hitt Orbánnak

Harminc éven át hittem abban, hogy Orbán Viktor nem írta alá a beszervezési nyilatkozatot, de most már kezdek elbizonytalanodni, látva mindazt, ami az oroszokkal történik, például a paksi bővítést - mondta Simicska Lajos, az ATV Szabad szemmel című műsorában.

Moszkvában minden megvan

A tévéműsorba betelefonáló üzletember elmondta, korábban látta a róla szóló jelentéseket. "Nem állítom, hogy ezek között ott volt Orbán Viktoré, ezt nem tudhatom. Mára viszont minden eltűnt, sem a levéltárban, sem az aktív anyagok között nem található a dossziém" – állítja Simicska Lajos. Hozzátette, Moszkvában szerinte még meglehetnek a bizonyító erejű jelentések, ott minden anyagot megőriztek.

Hunhir.info - origo

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk