width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Scall Fast Google+

2015. április 9., csütörtök

Scall Fast Google+

Communicate with co-workers in real time. Used by Netflix, Dropbox & Salesforce. $0/unlimited users. Get started >>
From our sponsors
 

 

Scall Fast Google+
SF // via fulltextrssfeed.com

Nem kell jobbat gyártani, elég mondvacsinált jogi akármivel belekötni abba aki jobbat gyárt. Bár én ...
4/9/2015 1:54:54 PM

Nem kell jobbat gyártani, elég mondvacsinált jogi akármivel belekötni abba aki jobbat gyárt. Bár én nem iszom sört, ez sok más dologra is igaz. 

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=83296

A hejneked sörgyár meg a magyarokhoz való hozzáállása alapján ezt érdemli : https://www.youtube.com/watch?v=YgeQpvC3I6c

"Székelyföldön izmozik a Heineken - bojkottáld te is a mocskos multi termékeit! Folytatódik a pereskedés a csíki sör márkanévért a Ciuc Premiumot gyártó Heineken Románia és az Igazi Csíki Sört gyártó székely manufaktúra között. Ha fontos neked a Székelyföld, nem veszed a mocskos idegen multi termékeit. Fulladjon bele a sörébe az idegen!"

 

Van az úgy, hogy egyiket sem tudom sajnálni : fidesz és simicskája megérdemlik egymást. Így működik...
4/9/2015 2:55:29 AM

Van az úgy, hogy egyiket sem tudom sajnálni : fidesz és simicskája megérdemlik egymást.

Így működik a Fidesz rendszere: amíg haver volt Lajos, 1500 hektárt kapott meg pályázat nélkül, most viszont jött a "büntetés"

https://kuruc.info/r/2/141751/

 

Meghátrált a Fidesz tapolcai jelöltje: mégsem áll ki vitázni. Aki még mindig hisz a fidesznek, azok...
4/9/2015 2:32:21 AM

Meghátrált a Fidesz tapolcai jelöltje: mégsem áll ki vitázni.

Aki még mindig hisz a fidesznek, azok után hogy együtt-pm + democsokrattikus koalícióval 2/3-osan szavazzák meg a 150 magyar KATONA háborúba, nyílt frontra kiküdését, jöjjön már meg az esze. Újabban a nyomorult rothadt narancsos liberális banda elkezdte ugyanazt a süketelést, mint hajdan a ballib eresztett meg a fidesszel szemben : nácik, nem értenek hozzá, nem tudnak kormányozni, két hét alatt csődbemenne az ország, nemzetközileg elszigetelődnénk, mit szól Washington, Brüsszel, tel aviv stb stb. Csőd akkor lesz, ha liberális álbal áljobb sokáig tovább kormányozhat, illetve kiürül, teljesen lepusztul az ország!!! Például a szélkakas munkásőrújságos, akin lehet mit gúnyolni, a talpnyaló bencsik andrás, és a többiek akik Vezérlő Fejedelmeket látnak Orbánban, és a többi ezer atlantista - cionista helyre beszervezett fideszes káderekben. :P

A rossz kormányzást, és magát a népellenes kormányt radikálisan elutasítjuk, igen. De ez nem szélsőségesség, a narancsbolsi anyjuk úristenit! Ez az élet, ez a valóság!

Meghátrált a Fidesz tapolcai jelöltje: mégsem áll ki vitázni

https://kuruc.info/r/2/141759/

A Fidesz az utolsó pillanatban lemondta a tapolcai időközi országgyűlési választás három esélyes jelöltjének vitáját. Fenyvesi Zoltán, valamint a jobbikos Rig Lajos és az MSZP-DK-s Pad Ferenc választás előtti kampánycsatájára az ATV csütörtök esti Egyenes Beszéd című műsorában került volna sor. A kormánypárti jelölt azonban több napi lebegtetés után szerda este jelezte, nem vesz részt a vitában.

Fenyvesi nyilvános vitából való visszaléptetése azért tűnik érthetetlennek, mert a Fidesz számára az előző, veszprémi időközi választáson sem jött be az ottani jelölt bújtatása. A súlyos vereség után a párt számos vezetője arról beszélt, hogy a tapolcai választáson sokkal keményebb kiállásra van szükség. Többen megfogalmazták azt is, hogy Fenyvesi sokkal alkalmasabb jelölt a "belemenős kampányra".

Orbán Viktor miniszterelnök éppen csütörtökön látogat a választókerületbe, hogy személyesen is megpróbálja segíteni a fideszes jelöltet.

Mélyponton a Fidesz támogatottsága

Kétéves mélyponton van a kormány támogatottsága, írja a HVG. A Fidesz támogatóinak aránya februárról márciusra 3 százalékponttal, 27-ről 24 százalékra csökkent a teljes népességben. Ez azt jelenti, hogy a kormánypárt az egy évvel ezelőtti 36 százalékos támogatottságának harmadát elveszítette.

A kormány munkájával való elégedettség is kétéves mélypontra került:

A kormány jó teljesítményt nyújtott: 29 százalék.
A kormány rossz teljesítményt nyújtott: 68 százalék.

A Fidesz jelenlegi táborának döntő többségét a kitartó hívek adják: a párt mostani támogatóinak 92 százaléka (emlékei szerint) a tavalyi választáson is a Fideszre szavazott.

A Jobbikhoz vagy a bizonytalanokhoz mennek

A Fidesz február óta bekövetkezett népszerűségvesztéséből a baloldali ellenzéki pártok – a lassan növekedő DK kivételével – nem tudtak számottevő tőkét kovácsolni. A Jobbik mostani szimpatizánsainak közel ötödrésze viszont azt állítja, hogy tavaly tavasszal még a Fideszre szavazott, és azóta pártolt át a radikálisokhoz.

A pártpreferenciával nem rendelkezők aránya legutóbb éppen két éve, 2013 márciusában volt olyan magas, mint most (37 százalék).

 

A fidesz a legszegényebbektől von el, de még jól meg is alázza őket. Nem a cigányokról, hanem már eleve...
4/8/2015 2:19:16 PM

A fidesz a legszegényebbektől von el, de még jól meg is alázza őket. Nem a cigányokról, hanem már eleve beteg emberekről, többszörösen gerinc-műtöttekről, cukorbetegekről, epilepsziásokról, kisebb pszichiátriai betegséggel küzdőkről, szenvedélybetegekről van szó! Antimagyar "polgári" azaz burzsoá párt!

"Már az is megér egy külön cikket, hogy ma Magyarországon egy járási hivatalban dolgozó közalkalmazottnak rettegnie kell attól, hogyha nyilatkozik a sajtónak - és jó esetben nem énekel a kormányablakról - akkor kirúghatják az állásából, függetlenül, hogy mekkora szakmai tapasztalattal rendelkezik."

http://alfahir.hu/elkepeszto_allapotok_a_hazai_segelyezesi_rendszerben

 

A fidesz a legszegényebbektől von el, de még jól meg is alázza őket. Nem a cigányokról, hanem már eleve...
4/8/2015 2:15:23 PM

A fidesz a legszegényebbektől von el, de még jól meg is alázza őket. Nem a cigányokról, hanem már eleve beteg emberekről, többszörösen gerinc-műtöttekről, cukorbetegekről, epilepsziásokról, kisebb pszichiátriai betegséggel küzdőkről, szenvedélybetegekről van szó! Antimagyar "polgári" azaz burzsoá párt!

"Már az is megér egy külön cikket, hogy ma Magyarországon egy járási hivatalban dolgozó közalkalmazottnak rettegnie kell attól, hogyha nyilatkozik a sajtónak - és jó esetben nem énekel a kormányablakról - akkor kirúghatják az állásából, függetlenül, hogy mekkora szakmai tapasztalattal rendelkezik."

http://alfahir.hu/elkepeszto_allapotok_a_hazai_segelyezesi_rendszerben

 

Bezárják. Választás előtt fideszék mindig ígérgetnek és altatnak. Aztán jön az internetadó, útadó, földadó...
4/8/2015 2:00:57 PM

Bezárják. Választás előtt fideszék mindig ígérgetnek és altatnak. Aztán jön az internetadó, útadó, földadó, füstadó...

"Beszédes, hogy a Fidesz már azt sem tudja kampányígéretévé tenni, amitől 2012-ben maga fosztotta meg a tapolcaiakat: az aktív kórházi ellátást. "

Tapolcán is csak a Jobbikra érdemes szavazni!

Az elmúlt huszonöt év pártjainak bukását a tapolcai választás nyomatékosíthatja

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=83248

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk