width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Scall Fast Google+

2015. április 10., péntek

Scall Fast Google+

We do it all day. Let us teach you what we've learned. Learn how the experts market their startups. Grab the free ebook.
From our sponsors
 

 

Scall Fast Google+
SF // via fulltextrssfeed.com

Vége a választásoknak, jöhet a fekete leves. Fideszes, mszp-s, liberális mentalitás ez! A többi eu-s...
4/10/2015 8:34:26 AM

Vége a választásoknak, jöhet a fekete leves. Fideszes, mszp-s, liberális mentalitás ez! A többi eu-s program pályázatírási költségei is eszméletlenek, akár millió felettiek! Persze brancsbéliek ezek a drágán "dolgozók" mind. Még régebben sem került ennyibe a pályázatírás, mi a fene van, nem meri senki olcsóbban elvállalni mert félnek a fidesztől? Annyi hatalmuk van ezeknek a nyomorult férgeknek, amennyit a nép elismer belőle. Nem a fidesznek hanem a szadesznek volt mottója a Tudjuk, Merjük, Tesszük, így utólag a jelmondatban rejlő cinizmust észre lehet venni. De a fideszes káder-békákat se fogják megkérdezni, amikor lecsapolják a korrupció mocsarát!

Így fürdik be az, aki beveszi a kormánykampányt

http://alfahir.hu/igy_furdik_be_az_aki_beveszi_a_kormanykampanyt

Egyre nehezebb megfelelő jelzőt találni arra a furcsa viszonyra, ami a magyar nép és a Fidesz-kormány között feszül, mindenesetre az már egyre nyilvánvalóbb, hogy Orbánék semmilyen társadalmi felelősséget nem éreznek, és minden különösebb aggály nélkül képesek megtéveszteni a választókat.

Rendkívül jó példa - és egyben intő jel is a vasárnapi, tapolcai időközi választás előtt -, hogy a veszprémieknek beígért 4 milliárd forintos uszoda építése ugyanabban a stádiumban van még mindig (vö.: sehol!), mint a februári kampány előtt.

Sőt, némi plusz adalékkal az index.hu is szolgált, ami csak tovább erősíti bennünk a gyanút, hogy kár lenne bedőlni a kormányzati ígérgetéseknek, illetve azok átgondoltságának, tervezettségének.

A lap úgy tudja, hogy az elhíresült veszprémi uszoda egyáltalán nem a fideszes jelölt ötlete volt, a kormányzat, és elsősorban Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter érzékelte úgy a helyzetet, hogy valamit mégiscsak oda kellene dobni a nép elé, hiszen akkor már bőven zuhanórepülésben voltak a Fidesz népszerűségi mutatói.

Csakhogy, Veszprémben jelenleg is van két tanuszoda, így talán jobb ötletet is kitalálhatott volna a fideszes agytröszt, hiába is rendeltek a projekt mellé egy jól csengő 4 milliárd forintos keretet.

Mindamellett, a kormány 2015-re csak 25 millió forintot csoportosított át erre célra, és ugyanolyan beszédes adat, hogy a kormányhatározat szerint a „megvalósítási konstrukciót" 2015. március 31-ig kell(ett volna) benyújtani, ami viszont már két hete csúszik.

A portál az üggyel kapcsolatban a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumtól (NFM) azt a választ kapta, vizsgálják meg a beruházás megvalósításának feltételrendszerét, de az NFM részéről a szükséges előkészítő feladatok megkezdődtek.

Nesze neked uszoda.

A pepecselésből csak az körvonalazódik ki, hogy túl sok elhivatottság nincs a kormányban a veszprémi uszoda felépítésére - úgy meg főleg, hogy a baloldal jelöltje nyerte meg a mandátumot, ezzel megbuktatva a kétharmadot.

Ne felejtsük, jelenleg maga Orbán Viktor miniszterelnök ígérget fűt-fát a tapolcai választókerületbe, de a felkészült és tájékozott választópolgárban ez a tény már önmagában felkelti a gyanút.

 

Ilyesmik, meg magukhoz telepíttetik usraellel a nukleáris tölteteket, katonákat képeznek ki, akik aztán...
4/10/2015 8:17:47 AM

Ilyesmik, meg magukhoz telepíttetik usraellel a nukleáris tölteteket, katonákat képeznek ki, akik aztán egyelőre Ukrajnába később máshova mehetnek, nyíltan az oroszok elleni agresszió pártján vannak. Az oroszok elleni katonai és gazdasági háborúskodás nem litván, észt, lengyel, hanem cionista érdek!

Litván "sajtószabadság"

http://alfahir.hu/litvan_sajtoszabadsag

Litvánia nem tesz eleget nemzetközi kötelezettségeinek a szabad hírközlés és véleménynyilvánítás biztosítása terén - jelentette ki az orosz külügyminisztérium közleményében csütörtökön, miután a litván médiahatóság három hónapra betiltotta az orosz RTR-Planyeta tévécsatorna adását.

Az orosz külügyminisztérium szerint a litván médiahatóság döntése példátlan és politikai indíttatású, s Moszkva szerint ellentmond a szabad információáramlás európai elveinek.

Litvániában politikai cenzúra van, üldözik az újságírókat, ami nem felel meg egy demokratikus ország alapértékeinek - áll a közleményben. Emellett a minisztérium reményét fejezte ki, hogy a helyzetre mihamarabb reagálni fog az Európai Unió és az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ).

A litván médiahatóság szerdán tiltotta be ideiglenesen az orosz állami tévécsatornát, mert szerinte az a "Kreml propagandáját" sugározza. A kormányszerv szóvivője szerint az orosz csatorna "viszályt kelt, háborúra uszít és elfogult információkat közöl".

Korábban a szomszédos Lettország miniszterelnöke jelentette be, hogy érezhetővé váltak Lettországban is az orosz "hibrid háború" egyes elemei. A kifejezés a tavalyi krími események kapcsán jelent meg a politikusok és a sajtó nyelvezetében. Ursula von der Leyen német védelmi miniszter szerint ez a fogalom "hírszerzők, fegyverek és harcosok rejtett bevetését", továbbá "regionális vagy nemzetiségi, etnikai konfliktusok szándékos elmérgesítését, a politikai destabilizációt, valamint a közvélemény manipulálását" jelenti.

A balti államok az ukrajnai válság kirobbanása óta aggódnak amiatt, hogy Oroszország agresszorként megtámadhatja őket. Attól tartanak, hogy a jelentős orosz kisebbséget manipulálva viszályt szítanak a sokáig szovjet uralom alatt lévő országokban.

Az MTI tudósításából tán csak véletlenül, de kimaradt, hogy a balti országokban élő jelentős orosz kisebbséget nemcsak kollektív, hanem sokszor állampolgári jogaiktól is megfosztják. Ez persze egyáltalán nem zavarta a demokratikus értékekre és emberi jogokra olyan nagyon érzékeny szabad világot, hogy tagjai közé vegye ezen országokat.

 

A fidesz szégyene, hogy a megszállókat kiszolgálva ilyen törvényt megszavazott, még 2010 telének végén...
4/10/2015 6:39:58 AM

A fidesz szégyene, hogy a megszállókat kiszolgálva ilyen törvényt megszavazott, még 2010 telének végén. Pedig még libajnaiék is nemzetközi cionisták nyomására hozták meg ezt a szólásszabadság tipró tipikus zsidóbolsevista mentalitású rendeletet.

Amúgy a kommunisták csak dísznek vannak említve e törvényben, senkit nem ítéltek el akár a vörös csillag viseléséért, vagy a tanácsköztársaság, netán a sztálinizmus feldicséréséért. Strasbourg közbelépett a KAmunkáspárt_2006-os és gyurcsányista "nosztalgiázók" büntetőügyeiben, felmentették őket. Krausz tamás, szintén zs, nagy sztálinizmus - apologéta, és úgy néz ki nincs lecsukva.

Véleményt mert alkotni a holokamuról egy szegedi nő - gyorsított eljárasban kérik számon az eretneket

https://kuruc.info/r/39/141809/

Magánlevelezésre is lecsap a kamukauszt gondolatrendőrsége: nyomozás indult Kulcsár Gergely ellen

https://kuruc.info/r/26/141798/

 

Betörőpárti liberális bíróság. A szélsőliberális befolyás alatti bíróság tagjai azt hiszik, elkülönülhetnek...
4/10/2015 6:15:43 AM

Betörőpárti liberális bíróság.

A szélsőliberális befolyás alatti bíróság tagjai azt hiszik, elkülönülhetnek a néptől? Mondjuk ez a kis szar szemtelen zsidó bírónő, aki olyan kioktató hangnemben beszélt a gazdával, vajon mit szólna 5-10 fegyveres kancigány betörőhöz az éjszaka kellős közepén?

Nem vagytok külön kaszt nyomorult libernyákok, csak egy elcseszett, létjogosulatlan, idegen érdekeket szolgáló népellenes társadalmi osztály ami ellen harcolni kell!

A "rangban" lejjebb elhelyezkedő liberálmédiás csicskásoknak még nagyobb a pofájuk. Miért? Hát van egy kifejezés a neoliberális rendszer működtetőire "Új osztály" utalva a bukott, elkorcsosult nemességre, a régihez hasonlóan ezek is addig húzzák a tűréshatárt, míg vissza nem lendül az arcukba. Míg élhetetlenné nem válik teljesen a rendszerük. Minek ezt megvárni, még ezek után elhinni a baloldal vagy a fidesz rendteremtésről szóló ígéreteit, nekik a bűnözők pénze és szavazatai számítanak, maga a kormányzási céljuk sem a rendpártiság hanem a tudatos anarchiakeltés. Hogy egyenesen meneküljön innen a nép, mert kell a hely másnak. Csak a nagytőkés tulajdonokat védik ezerrel a ballibek, azokat adóztatniuk is tilos, nekik a kisember háza, holmijai, élete nem tartozik a védendők közé!

A közveszélyt éppen a közbiztonság hiánya jelenti, a fallal körülvett lakóparkokban, Rózsadombon, egyéb hasonló helyeken ahol a liberális antielit él, ez nem gond. A magyar népet meg úgyis gyűlölik ezek a zsidajok, egyébként a cigányokat is.

Azért a hírben szereplő, semmit sem tisztelő, és a liberális bűnpártoló "jog"államban megfékezhetetlen tolvaj csőcseléknek jó a glikolos bor is. Sajnos maradt belőlük elég.

Minősített emberöléssel akarják megvádolni a gazdát, akinek megitták fagyállós borát a cigány betörők

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=83298

2015. április 09. 18:38 Hunhir.info

Megkezdődött csütörtökön nnak a vácszentlászlói magyar gazdának a pere, aki a vád szerint 2013-ban úgy próbálta megakadályozni meggyborának ellopását, hogy fagyállót öntött bele, ezzel azonban egy tolvaj, az ingatlanára behatoló cigány bűnöző halálát okozta. Nem, nem a mocskos bűnözőket marasztalják el, a tulajdonát védő magyar gazdát hurcolják meg. Ha nem betörő bűnöző a cigány, ma is életben van. De sajnos bűnöző volt szegényke.

A Budapest Környéki Törvényszék szóvivője közölte: a vád szerint 2013 októberének első felében ismeretlenek különböző tárgyakat loptak el az akkor 37 éves vácszentlászlói férfi udvaráról. Mint utóbb kiderült, a későbbi sértett is többször betört a kertbe, hogy a pincéből meggybort vigyen el. A "vádlott" észrevette, hogy dézsmálják a borát, ezért elhatározta: megleckézteti a tolvajt. 2013. október 24-én a benzinkúton öt liter fagyállót vásárolt, amelyből egy-két litert a meggyboros hordóba töltött. A tolvaj cigány október 25-én ismét lopott a borból, és ismerőseinek is adott belőle. A fagyállótól ketten enyhe lefolyású etilén-glikol-mérgezést szenvedtek. A cigány bűnöző viszont - akiről kiderült, hogy a meggybor után még dizájnerdrogot is fogyasztott - súlyos mérgezéssel került kórházba, és pár nap múlva heveny veseelégtelenségben elhunyt.

A per első napján a vádirat ismertetése után meghallgatták a "vádlottat", aki elismerte a felelősségét, de azt mondta, hogy tehetetlenségében sodródott bele az egészbe, nem gondolta, hogy a fagyállóval kevert bor akár halált is okozhat - ismertette Koszta János. Hozzátette: a bíróság szerint azonban elég az interneten rákeresni a fagyálló hatásaira ahhoz, hogy bárki tisztában legyen a legsúlyosabb következményekkel is. Emiatt a vádlott cselekménye a vádiratban szereplő, életveszélyt okozó testi sértés helyett akár halált okozó testi sértés vagy minősített emberölés is lehet. Míg az előbbi két bűncselekményért kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés szabható ki, addig a minősített emberölés felső büntetési tétele életfogytiglan - mondta Koszta János.

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk