width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Scall Fast Google+

2015. április 10., péntek

Scall Fast Google+

We do it all day. Let us teach you what we've learned. Learn how the experts market their startups. Grab the free ebook.
From our sponsors
 

 

Scall Fast Google+
SF // via fulltextrssfeed.com

Egyik pénzszerzési módjuk az eredeti tőkefelhalmozóknak a saját telekspekulációikat támogató átminősítések...
4/10/2015 2:11:41 PM

Egyik pénzszerzési módjuk az eredeti tőkefelhalmozóknak a saját telekspekulációikat támogató átminősítések. Mindegy hogy mszp vagy fidesz, mindegyik csinálja. Előre tudnak terveket, hova mi fog épülni, például. Aztán az önkormányzat utána vásárolhatja a bennfentesektől sokszoros áron az ingatlant, területet! Ha tudja. Mert például ilyen árdrágítók miatt nem épült meg sok településen az elkerülő út, pedig lett volna rá pénz.

"Tapolca előző fideszes városvezetése elcserélt egy belterületi ingatlant az egyik önkormányzati képviselő egy családtagjával egy külterületi szántóra, erdőre, s a két ingatlan értéke között különbözetet vélelmeznek."

A Jobbik szerint gyanús ingatlancsere történt Tapolcán

https://kuruc.info/r/2/141820/

 

A következmények nélküli pártok közé tartozik a fidesz is, a balliberálisok alakulataival együtt, bizony...
4/10/2015 1:03:06 PM

A következmények nélküli pártok közé tartozik a fidesz is, a balliberálisok alakulataival együtt, bizony. A jogszabályok is szándékosan felületesek a politikusbűnözés terén.

Ennyit ér Lázár felszólítása: nem vált méltatlanná a költségvetési csalás miatt elítélt fideszes polgi és képviselő haverjai

https://kuruc.info/r/2/141817/

Rendkívüli ülést tartott a pusztaföldvári képviselő-testület pénteken, a héttagú testület sem az eddig fideszes polgármester, sem a költségvetési csalás büntetőügyében szintén érintett két önkormányzati képviselő méltatlanságát nem mondta ki.

A zárt ülésen külön-külön szavaztak a három ember méltatlanságáról, az érintettek minden esetben kérték, hogy saját ügyükben mentesüljenek a szavazás alól - tájékoztatta Lipták Péter jegyző az ülést követően az MTI-t. Hozzátette: a méltatlanságot egyik szavazáson sem állapították meg. Hangsúlyozta: erre a jogszabály nem is ad lehetőséget, az ugyanis úgy szól, hogy a méltatlanság akkor mondható ki, ha szándékos bűncselekmény miatt jogerősen szabadságvesztésre ítélik a közszereplőt.

Baranyi István polgármestert és két önkormányzati képviselőt mint bűnsegédet a Gyulai Törvényszék 2015. február 26-án született jogerős másodfokú ítéletében költségvetési csalásban bűnösnek találta, és kétmillió forint pénzbüntetésre ítélte.

A Nol.hu korábban azt írta, Baranyi István 2009-ben vegyes tüzelésű kazánt építtetett be a helyi iskolába, amely egy szakvélemény szerint 4,5 millió forintot ért, miközben a település a fejlesztésre a Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökségtől 12 millió forintot nyert el, amelyet az ki is fizetett az önkormányzatnak.

Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter korábban a parlamentben azonnali kérdésre válaszolva közölte: vizsgálatot rendelt el az ügyben. Kijelentette ugyanakkor: "az a polgármester, akit költségvetési csalásért ítéltek el, az méltatlan hivatala betöltésére, és le kell mondania". Ezt követően Baranyi István - akinek a mostani az ötödik polgármesteri ciklusa - bejelentette, hogy megszünteti Fidesz-tagságát.

A Békés Megyei Kormányhivatal korábban azt közölte: akkor van joga eljárni a pusztaföldvári polgármester büntetőügyével kapcsolatosan, ha a helyi képviselő-testület nem kezdeményezi a törvényszéknél a méltatlanság kimondását vagy ha jogszabálysértő határozatot hoz. Megjegyezték: amennyiben a jogerős másodfokú ítéletben nem letöltendő szabadságvesztés szerepel, az nem alapozza meg a méltatlanság fennállását.

Az MTI megkeresésére a Gyulai Törvényszék korábban azt írta: pénzbüntetés kiszabása mellett a bíróságnak közügyektől való eltiltás mellékbüntetés alkalmazására nincs jogszabályi lehetősége.

Baranyi István az MTI-nek azt mondta: a jogszabályok szerint nem kellett volna összehívniuk a rendkívüli képviselő-testületi ülést, ezt a "közvélemény megnyugtatása érdekében" tették mégis meg. Ezzel az ügyet lezártnak tekinti - közölte.

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk