width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

2015. április 10., péntek

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

 

 

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

Szocisajtó szerint a vád unortodoxia, ők a neolib dogmáktól való mégoly csekély eltérést nevezik így...
5/6/2013 10:16:45 PM

Szocisajtó szerint a vád unortodoxia, ők a neolib dogmáktól való mégoly csekély eltérést nevezik így. 2010 után kapcsoltak rá a judEU vízfej nép által sose választott bürokratái. Logikus. ;)

Amúgy Orbán a mai+tegnapi megalázkodás és sajnos őszinte megfelelési kényszer (eddigi nemzrad ellenessége bizonyítja) ellenére ugyanúgy "büdös náci" marad a hazai és külföldi cionistáknak, mint a zsidómentő Horthy. Nincs értelme erőlködni hisz nem lehet megfelelni annak aki el akar pusztítani, az igazság az igazság marad és az csak a bűnösöknek fáj.

 

Magyar embernek egyértelmű hogy a Fradit bizony szeretni kell. :) "Magától értetődőnek tartották, hogy...
5/3/2013 9:29:54 AM

Magyar embernek egyértelmű hogy a Fradit bizony szeretni kell. :)

"Magától értetődőnek tartották, hogy a nemzeti színekből válasszák az egyesület színeit. Tekintettel arra, hogy a BTC a piros-fehér színeket használta, az FTC a fehér-zöld mellett döntött."

 

El lehet ítélni érte, de persze a hvg-sek hozzá is hazudnak a történethez meg teljesen más dolgokat ...
4/25/2013 2:17:34 PM

El lehet ítélni érte, de persze a hvg-sek hozzá is hazudnak a történethez meg teljesen más dolgokat is odakevernek. És nem elsősorban őt, hanem rajta keresztül a teljes nemzeti radikális közösséget akarják lejáratni, MINDIG ugyanaz a forgatókönyv. Egy kirívó példát kiragadnak, aztán nácizással egybekötött "lám, ezek mind ilyenek" általánosítás sztereotípia. Zsidók, akkor mi kifogásotok van az ellen ha a legundorítóbb cionisták kirívó (vagyis hát általános) példái alapján vélekedünk rólatok?

Le lehet váltani, meg ilyesmik. A támadók ne érjék el a céljukat ez a lényeg. A ballibek közt amúgy sokkal több erkölcstelen, buzi, drogos, vagy egyéb perverz van, csak azokat nyilván nem pellengérezi ki a saját médiájuk.

Szerintem sem volt túl meggyőző, általános észrevételeket írtam csak.

És hát a magyarországi anonimuszt ismerjük ^_^ ahogy azt itt olvastam

http://kuruc.info/r/6/95088/

 

Nem lépett 'bele' a gyülibe, meg még kutyagumiba sem, ez már a kampány része. Hitgyüli az inkább kígyó...
4/19/2013 2:12:13 AM

Nem lépett 'bele' a gyülibe, meg még kutyagumiba sem, ez már a kampány része.

Hitgyüli az inkább kígyó ami nem kigyógyít hanem félrevezet, lévén álkeresztény cionista szekta.

 

Az a baj hogy a keletihez sőt a délihez se tartoznak. Valami romboló erő részeiként működnek, valamit...
4/13/2013 1:34:39 PM

Az a baj hogy a keletihez sőt a délihez se tartoznak. Valami romboló erő részeiként működnek, valamit kezdeni kell velük de az biztos hogy nem nekünk kell alkalmazkodni hozzájuk - aki nem tud integrálódni igenis ki kell söpörni innen, márpedig közülük sokan egyáltalán nem akarnak "ugyanolyan emberek" lenni mint a kulturát-civilizációt működtető többségiek.

 

Átgondolva a dolgot, manapság azt nevezik szélsőségesnek aki ellenzi a cionizmust, és a "liberális baloldalt...
4/12/2013 2:30:22 PM

Átgondolva a dolgot, manapság azt nevezik szélsőségesnek aki ellenzi a cionizmust, és a "liberális baloldalt" (bolsevizmus). Ez pont két szélsőség, amit elég erőszakosan és jól szervezetten képviselnek manapság főleg zsidók, de nem csak ők.

http://szebbjovo.hu/hirek/agoston-tibor-facebook-bejegyzese-elhatarolodom-egyhazunk-fomeltosaganak-nyilatkozatatol

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk