width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

2016. szeptember 1., csütörtök

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

SF, Lucy Hay, Scall FastEzek ugyanazok A Jobbik megdöbbentonek tartja a szocialista éra kémfonökének kinevezését Megdöbbentonek...
6:07:59 PM
Ezek ugyanazok

A Jobbik megdöbbentonek tartja a szocialista éra kémfonökének kinevezését

Megdöbbentonek tartja a Jobbik Magyarországért Mozgalom, hogy az egykor az elszámoltatás jelszavával hatalomra jutó Fidesz-kormány most a Gyurcsány-éra egyik újabb "nagy halát", Hetesy Zsoltot nevezte ki a washingtoni magyar nagykövetség misszióvezeto-helyettesének. Ismert, hogy Hetesy Zsolt 2002 és 2007 között, azaz a legsötétebb Gyurcsány-korszakban a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat foigazgatója volt.

Majd 2010-ig, már a Fidesz-kormány idején a magyar hírszerzés csúcsán állt. A Jobbik érthetetlennek tartja hogyan kerülhet az egykori szocialisták bizalmi embere az egyik legfontosabb külpolitikai reláció operatív vezetoi tisztségébe, különös tekintettel arra, hogy Hetesy semmiféle korábbi diplomáciai tapasztalattal nem rendelkezik.

A cinizmus csúcsának érezzük, hogy a 2006-ban a saját polgáraira viperával támadó Gyurcsány-kormány bizalmasa, aki akkoriban talán pont a nemzeti oldal szereploit figyeltette meg, éppen akkor kapott kinevezést, amikor a tíz évvel ezelott a demokráciát lábbal tipró kormány ellen fellépo Budaházy Györgyöt és társait a bíróság példátlanul szigorú ítélettel sújtotta.

A Jobbik szerint a Szijjártó Péter vezette külügy teljes erkölcsi csodjét és a Fidesz valódi, korrupt arcát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a bukott szocialisták és liberálisok olyan prominens személyiségei, mint Dobolyi Alexandra, Kóka János, Eörsi Mátyás, vagy Szent-Iványi István, vagy most Hetesy Zsolt is annak a kormánynak támogatását és szimpátiáját élvezik, mely egykor éppen az o leváltásuk ígéretével jutott hatalomra.

Gyöngyösi Márton országgyulési képviselo?


Nincs is fidesz csak antimagyar cionista neolib szdsz van MÉG MINDIG jól átverték a népet a rohadékok...
6:07:01 PM
Nincs is fidesz csak antimagyar cionista neolib szdsz van MÉG MINDIG jól átverték a népet a rohadékok.

Már a látszatra sem adnak! Szadista öntetszelgés = bukás, és nem békésen...

Tóth Gy. László: Kicsoda valójában Eörsi Mátyás?

Az igencsak szégyenteljes életutat bejárt Zoltai Gusztáv kinevezése után újabb megmagyarázhatatlan lépésre készül az Orbán-kormány. Szijjártó Péter külügyminiszter az Indexnek a következoket mondta: "Itt járt nálam Eörsi Mátyás, aki Varsóban él, a Demokráciák Közössége nevu nemzetközi szervezetnél dolgozik mint fotitkár-helyettes. Ennek a szervezetnek 18 tagja van, köztük Magyarország, és o szeretne fotitkárnak indulni, amire viszont csak kormányok jelölhetnek. Kérdezte, szerintem reális-e, hogy ot jelöljük, én meg mondtam, hogy persze. Elmentem a miniszterelnökhöz, mondtam, hogy szerintem ez jó ötlet, o meg mondta, hogy a rendszerváltoztatásban szerzett érdemeket akkor is tiszteletben kell tartani, ha azóta sok mindenben nem értünk egyet."

Emlékeznek még erre az irritáló zsidó tekintetre, melytol kinyílt a bicska a zsebünkben?... Az elotte ülo Kóka ugyancsak a Zsidesz kegyeltje lett

Elöljáróban tisztázzuk: téved, aki azt hiszi, hogy Eörsi Mátyásnak és társainak bármi köze volt a rendszerváltozáshoz.

Életrajza szerint Eörsi szekuláris zsidó családban született. Nagyanyja Hajdú Ernoné Auer Fanni szociáldemokrata politikus, édesapja pedig Eörsi Gyula jogász, tanszékvezeto egyetemi tanár, az ELTE rektora volt. Nagybátyja Eörsi István Kossuth-díjas író volt. Eörsi a diploma megszerzése után egy magyar külkereskedelmi állami vállalat jogtanácsosa lett. 1987-ben létrehozta az Eörsi & Társai ügyvédi irodát, amely nemzetközi kereskedelemre szakosodott. A cégben tulajdonostársa volt Bauer Miklós. Bár Eörsi Mátyás foállású politikus, választottbíróként is aktívan bíráskodott a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mellett muködo Választottbíróságon. (Wikipedia)

Eörsi Mátyás rendszerváltoztatás utáni pályafutásáról újabb olvasásra ajánlom két korábbi írásomat.

Eörsi Mátyás visszatért

Eörsi Mátyás az elmúlt húsz év politikai életének - sokak szerint az egyik legvisszataszítóbb - alakja belépett a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióba (DK). Ez a tény is jelzi, kiknek a gyujtohelye lesz a DK. Eörsi húsz évig az SZDSZ meghatározó politikusa volt. Befolyása mindig nagyobb volt formális beosztásánál. Közismert magyar- és keresztényellenessége ugyanúgy nem ártott politikai karrierjének, ahogy zavaros üzleti ügyei sem. Eörsi Mátyás indulatos kirohanásaival, alaptalan vádaskodásaival sokat ártott a magyar demokrácia ügyének. Ép érzéku közösségek kirekesztik maguk közül a hozzá hasonló narcisztikus egoistákat, nálunk az ilyesmi következmények nélkül marad.

De nézzük, hogyan vélekedik róla Retkes Attila, az SZDSZ utolsó elnöke, aki blogbejegyzésében ezt írta: "Eörsi a párt egyik legkellemetlenebb modorú, kifejezetten arrogáns, ráadásul saját eszmetársait is rendszeresen hátba támadó, belso körben megbízhatatlannak tartott politikusa volt. Mindig ódzkodott a magyar nemzeti ügyek képviseletétol, ideje jó részét karrierépítéssel töltötte."

Miközben az SZDSZ a történelem szemétdombján megy át különbözo biokémiai átváltozásokon, az egykori liberális élcsapat tagjai újra aktivizálják magukat. Mécs Imre állítólag újra belépett - a sokak szerint nem létezo - SZDSZ-be, Bauer Tamás pedig rendszeresen feltunik Gyurcsány közvetlen környezetében. Konrád György mellett Magyar Bálint és Peto Iván is színre lépett. Szándékuk szerint megtudhatjuk tolük, hogy mi történt velünk az elmúlt húsz évben. Végre kiderül, hogy miért volt Demszky Gábor húsz éven át minden idok legsikeresebb fopolgármestere. Nyilván azt is tudják már, kik és milyen ocsmány politikai gondolattól vezéreltetve gyújtogatják napjainkban a budapesti metrószerelvényeket és buszokat. Mert Demszky büszkén adta át az általa liberálisnak nevezett, muködoképesnek hazudott világvárost. Ebbol a csodtömegbol kell most Tarlós Istvánnak megteremtenie Magyarország muködo fovárosát.
Eörsi Mátyás kétszínuségének egyik ékes bizonyítéka Mécs Imre melletti "kiállása". 1956 egyik hose 2006 elején, sokak nagy megdöbbenésére cserbenhagyta az SZDSZ-t, és belépett a kommunista utódpárt MSZP-be. Eörsi így kommentálta az eseményt: "Kevesen vannak, akik 1956-ban olyan bátran és markánsan álltak ki kokeményen meggyozodésük mellett, mint Mécs Imre. Rendkívül lehangoló most ismét hallani azokat a hangokat, hogy ki tudja, Imre valóban milyen áron menekült meg a kötéltol. (.) Bár igaz, hogy Mécs Imre most elárulta pártját, igaz, hogy az élet összehasonlíthatatlanul nagyobb érték, mint az országgyulési képviseloség, ám mégis szögezzük le, hogy Mécs Imre az 1956 utáni fogságban nem árult el senkit. Történelmi tény, hogy amikor Mécs Imrét kiengedték a siralomházból, már nem volt kit feladni - akiket fel lehetett volna adni, azokat már felakasztották." (Népszava, 2006. január 3. és Magyar Nemzet, 2006. január 4.)

Mécs Imre sunyi mocskolódásnak minosítette Eörsi véleményét. A helyzet megértéséhez tartozik, hogy Mécs Imre felesége az SZDSZ egyik meghatározó politikusának, Magyar Bálintnak a testvére. Magyar viszont éppen az Eörsi Mátyás-félék segítségével tartotta kézben pártját.

Eörsi Mátyás eddigi politikai útját elemezve, két meghatározó jelenségrol mindenképpen szólnunk kell. Az egyik a hírhedtté vált Eörsi és Társai Ügyvédi Iroda (1056 Budapest, Belgrád rakpart 13-15.) tevékenysége, a másik a szabad demokrata politikus ambivalens viszonya a magyarsághoz és Magyarországhoz. Ez utóbbi azért meglepo, mert a Magyar Köztársaság egyik parlamenti képviselojérol van szó.

A sok elhíresült, kétértelmu Eörsi-mondás körül idézünk fel néhányat.

"Én például Németh Zsolttal ugyanabban a magyar nemzetben vagyok, egy nyelvet beszélünk, a kultúránk nagymértékben hasonló, tán még a népdalaink is azonosak vagy hasonlók egymáshoz, de nem érzem magam azonosnak, mondjuk így, azonos nemzetben lévonek - nagyon-nagyon más dolgot képviselünk." (Parlament, a státustörvény vitája, 2003. június 18.)

"Mi nem értünk egyet azzal, hogy a külföldiek választójogot kapjanak, és a státustörvénnyel kapcsolatban is nekünk aggályaink vannak, el akarjuk kerülni azt, hogy a szomszédos országokban a magyarság ügye üzleti üggyé váljon, tehát érdemes legyen valamilyen megfontolásból magyarnak lennie." (Demokrata, 1999. november 18.)

"Durayt felelotlennek tartom, és látni sem akarom. Ha találkozni fogok az MKP képviseloivel, és o ott lesz, kimegyek a helyiségbol." (Forrás: Domino Fórum címu, Szlovákiában megjeleno hetilap, 2002. május 15-én)

"Szóval úgy gondolom, hogy az egységes magyar nemzet egy nagyon szép kifejezés, de igazából hamis, nem hiszem, hogy igaz." (Magyar Országgyulés, 2003. június 6.)

És végül a leghírhedtebb: "Mert miért is adna Románia magyar állampolgároknak területi autonómiát? Adnánk mi területi autonómiát az itt élo kínai textilkereskedoknek?" (Magyarrá szavazva, 168 óra, 2004/38.)
Eörsi szeret egyértelmuen fogalmazni: "Orbán politikai üzenetei, politikai stílusa már maga a szélsojobb." (Magyarország közepe, Élet és Irodalom, 2003. február 28.)

SZDSZ-es külpolitikusként is óvta hírnevét, nem szeretett volna a magyarkodás bunébe esni. 2003-ban Joszéf Lapid, Izrael miniszterelnök-helyettese nyilatkozott elismeroleg Eörsi külpolitikai tevékenységérol. "Két évvel ezelott Izrael engem delegált az Európa Tanács közel-keleti konferenciájára. Négynapos fergetegnek voltam kitéve: minden európai képviselo gátlástalanul támadott bennünket. Az egész vitában összesen négy Izraelt támogató felszólalásnak voltam tanúja: ebbol kettot magyaroktól, Bársony András MSZP-s és Eörsi Mátyás SZDSZ-es képviselotol hallottam, a harmadikat egy keresztény némettol, a negyedik pedig egy zsidó franciától származott." (Szombat, 2003. május) Kissé meglepo, hogy a demokrata Lapid úr miért tartotta nyilván az érdekeltek etnikai hovatartozását és vallását.
Eörsi sosem tagadta származását: "Zsidó vagyok, és fontosnak tartom, hogy ezt idejövetelemmel is kinyilvánítsam." Ezt Jeruzsálemben mondta, ahol minden évben részt vett azon az izraeli találkozón, amelyre a világ különbözo parlamentjeiben tevékenykedo zsidó származású politikusokat hívták meg. A 2006-os libanoni konfliktus során Eörsi Izrael álláspontját képviselte. Pályájának érdekes epizódja volt, amikor 2009 májusában Salva Natelasvili, a grúz ellenzék egyik vezetoje közölte: úgy érzik, az Európa Tanács fotitkára Terry Davis, valamint Eörsi Mátyás és Carl Bildt egyoldalúan az autoriter Szaakasvili érdekében, afféle keresztapaként lobbiznak a nemzetközi porondon, tovább éltetve ezzel a diktatórikus grúz rezsimet.
Kicsit más jellegu ügy került napvilágra 2000 júliusában. A közvélemény ekkor szerzett tudomást arról, hogy Bauer Miklós, az Eörsi és Társa Ügyvédi Iroda képviseletében a kuvaiti fél oldalán vett részt szakértoként a Kuvait állam által a Technika Külkereskedelmi Vállalat ellen indított nemzetközi kártérítési perben. Az eljárás alatt Eörsi Mátyás az Országgyulés Külügyi Bizottságának volt az elnöke, majd a Külügyminisztérium politikai államtitkáraként tevékenykedett. Eörsi természetesen az egész ügyrol nem tudott semmit.
Politikai és erkölcsi szempontból egyaránt érdekes, hogy az Eörsi és Társai Ügyvédi Iroda munkatársai között két volt ÁVH-s tiszt is akadt. dr. Bárd Károly mellett - egészen visszavonulásáig - a hírhedt dr. Bauer Miklós is itt dogozott.

De ki is volt Bauer Miklós?

"Páter Kiss Szaléz ferences rendi szerzetest elhurcolták az Andrássy út 60-ba. Államellenes összeesküvést akartak a nyakába varrni, de nem volt hajlandó vallani, ezért a kínzások minden fajtáját kipróbálták rajta. Többek között Bauer Miklós százados javaslatára vizet csöpögtettek a fejére, amivel azt akarták elérni, hogy az áldozat megorüljön. Ugyanezt a célt szolgálta, hogy vödröt tettek a fejére, s azt gumibottal döngették. A harangzúgáshoz hasonló állandó hang rettenetes szédülést okozott. Ezek a kísérletek sem bírták szólásra Kiss Szalézt. Végül is gumibottal addig verték a veséjét, míg bele nem halt szenvedéseibe." (166. oldal)

"1962-ben egy KB-ülésen Marosán György elmondotta, hogy Ries Istvánt az ÁVO-n 1950-ben agyonverték. Maradványait hosszú kutatás után egy váci meszesgödörben találták meg, a vasúti sínek mentén. A továbbiakban Marosán kifejtette, hogy "Ries István személyével kapcsolatban meg kell említeni Bauer Miklós ÁVO-alezredest. Idézzünk csak a zsák- és zsineg-nagykereskedo (Bauer és Rátz) csemete Rákosihoz küldött jelentésébol, az 1950. július 22-én készült eredeti okiratból: "beismerés elott a sírás, a piszkosság okozta megalázottságot leszidással, leköpéssel és néhány pofonnal igyekeztem fokozni". Ugyanakkor Bauer alezredes, amikor az egyik vizsgáló panaszkodott, hogy orizetese nem vall, gúnyosan jelentette ki: "Nem tudtok kihallgatni. Látjátok, az én orizetesem inkább meghalt." Ries Istvánról volt szó..." Ries Istvánt Farkas Vladimir szerint is agyonverték. O számol be arról is, hogy Bauer Miklós eloször csepegtetos módszerrel akarta vallomásra bírni. Bauer megkapta jutalmát buneiért: a Komplex Külkereskedelmi Vállalat vezetojeként ment nyugdíjba. Budapesten él, egy neves ügyvédi iroda munkatársa." (173. oldal)

A szó szerinti idézetek Gábor Róbert Az igazi szociáldemokrácia címu könyvébol valók. Gábor állítása szerint "Péter Gábor legbelso munkatársai Bálint István, Balog Béla, Bauer Miklós ... voltak". (161. oldal) A kötet a Századvég Kiadó gondozásában jelent meg 1998-ban. Eörsi az egészrol lényegében ennyit mondott: "Bauer Miklós révén találkoztam a történelemmel, és ez szörnyu találkozás volt." (Mancs, 1999. február 4.) Magyar Bálint 2000-ben kijelentette: o nem alkalmazta volna Bauert. A szintén ÁVH-s felmenokkel rendelkezo Peto Iván hallgatott.

És mind a ketten hallgattak, amikor Császár Józsefné, a Belügyminisztérium személyzeti és munkaügyi foosztályának vezetoje - a minisztérium cégjelzéses - papírján 1995. augusztus 14-én egy "Hivatalos feljegyzést" írt alá és küldött el Vajda Tibor egykori ÁVH-s ornagy részére. A 17-8/1995. számú ügyiratban az alábbi mondat található: "1. Az ÁVH vizsgálati foosztályán a kérdéses idoszakban (1950-52 között) nem volt megengedett a gyanúsítottak bántalmazása. Vajda osztályvezetoként kifejezetten tiltotta ezt." A gyalázatos történelemhamisítás elkövetésekor a Belügyminisztérium az SZDSZ-es Kuncze Gábor vezetése alatt állt. Az ausztrál állampolgárságú egykori ÁVH-s ornagy magyarországi jogi képviseletét pedig az Eörsi és Társai Ügyvédi Iroda látta el.

Ennek ellenére Eörsi Mátyás politikusi pályája még nem ért véget.

(Magyar Demokrata, 2012. február 1. és 2012. február 8.)

Eörsi Mátyás Gyurcsány Ferenc holdudvarában

Eörsi Mátyás az országot 18 éven át ténylegesen irányító Szabad Demokraták Szövetségének volt az egyik meghatározó politikusa. Az arrogáns, nagyképu, cinikus Eörsi politikai pályáját alapvetoen meghatározta családjának zsidó és kommunista volta. Eörsi, igazi liberális kozmopolitaként, nyíltan vállalta magyarellenességét: felfogása szerint a nemzetállamok felett eljárt az ido. Eloélete alapján aligha véletlen, hogy o is jelen volt a Gyurcsány Ferenc szervezte Demokratikus Koalíció párt (DKP) megalakuló ülésén. Kérdésre válaszolva elmondta, hogy a jelenlegi magyar Országgyulésben az Orbán-kormány egyetlen valódi ellenzéke a DK. A szervezet jövojével kapcsolatban kifejezetten optimista: ".ha Gyucsány Ferencnek sikerül egyesítenie az SZDSZ igazságát, az MDF nemességét és az MSZP szerethetoségét, akkor ebbol még bármi lehet." (Népszabadság, 2011. október 27.)

Eörsi gátlástalansága egy új világot konstruált: valószínuleg igaza van, ebbol még bármi kijöhet, eltekintve attól, hogy: 1. Az SZDSZ-nek soha semmiben nem volt igaza. 2. Az MDF mostanában felfedezett "nemessége" egy újbaloldali és liberális érdekeket szolgáló hazugság. 3. Az MSZP állítólagos szerethetoségérol a legutóbbi választásokon született elég egyértelmu állásfoglalás.

Bár Eörsi Mátyást sose lehetett komolyan venni, de a hazudozásnak is vannak fokozatai. Most az MDF állítólagos nemességérol beszél, miközben a fórumot kormányzása idején fasiszta pártnak minosítette. Bár nincs kizárva, hogy Eörsi az MDF-nek azt a változatát szerette, amelynek a kisstílu politikai szélhámos, a "szép karriert" befutott Somogyi Zoltán politológus volt a meghatározó alakja. De nehogy azt higgye bárki, hogy ez az ütközet véget ért, és a vesztesek leszereltek, mert az olyanok, mint Eörsi Mátyás soha nem adják fel.

(Demokrata, 2011. november 9.)

Hol, és mit képviselhet ezek után Eörsi Mátyás?

(Forrás: Facebook)

https://kuruc.info/r/7/162117/

Eörsi 2002-ben beismerte, hogy apja ügynök volt - a mai ügynökbarát kormánynál ez személyzeti elony...

http://mno.hu/migr_1834/eorsi-matyas-apja-is-ugynok-volt-757615

Eörsi sem érti, miért jó a Fidesznek, de a nagy elszámoltatók ot jelölik egy nemzetközi szervezet élére

https://kuruc.info/r/2/162043/?


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk