width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

2016. szeptember 1., csütörtök

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

SF, Lucy Hay, Scall Fast



Hazafiak börtönben, gyurcsány demszky stb szabadlábon, minek múlt el 6 év, pontosan így lett volna a...
7:32:29 AM
Hazafiak börtönben, gyurcsány demszky stb szabadlábon, minek múlt el 6 év, pontosan így lett volna a szocilibek uralma alatt is.

A "polgári" de nem hazafi csak harácsoló burzsoá fideszlakájok hallgatnak mint szar a fuben, mint mindig mikor kilóg a lóláb hogy ok is ugyanaz a brancs mint a ballibek.

Aki mégse hallgatnak az ellentmondások láttán, a régi polgári körös társaság akik nem fidesz tagok és kifele áll a szénájuk a fidesz közeli médiából is. Oket nem soros fizeti, így hát nem kapnak 444 mintára újmédiát ha már a fidesz számára vállalhatatlanul magyarok.

De igenis rezsim ez a narancsliberális fos a szó negatív értelmében. Elnyomó, megvan. Kifosztó, ez is áll. Megfélemlíto is.

Budaházy György: Meglátásaim röviden az augusztus 30-ai elsofokú ítélet után

Átolvasva a híreket a keddi ítéletrol, átgondolva a dolgokat, az háborít fel a legjobban, hogy egyes médiumok és médiaszemélyiségek máris kész tényként kezelik a bunösségünket, a terrorizmust, és már megy a dolgok parttalan felnagyítása.

Miközben

1. az ítélet nem jogeros, tehát az ártatlanság vélelme most is megillet minket,

2. a Magyarországon - még a bíróság által is elismerten - joggyakorlatban még kimunkálatlan terrorizmus tényállásának ítéleti megindokolása igen felületes volt, pedig ennek az ügynek ez a lényege, hisz egyébként kisebb értéku rongálásokról van szó,

3. ahogy sajnálatos módon az egész eljárás alatt is a média nagy részében, úgy az ítéletben is csak a vád bizonyítékairól hallhattunk, mintha a mi védekezésünk is csak addig terjedt volna, hogy ezeknek a törvényes mivoltát vitattuk. Kétségtelenül ezt is megtettük (persze az a botrány, hogy ezt lehet egyáltalán vitatni, és ezt még a bíróság is valamelyest elismerte), de voltak cáfoló tanúink, dokumentumaink és a valóság tényeivel való vádirati ellentmondások is, mégis ezek értékelése semmilyen szinten nem történt meg.

4. még az sem derült ki számomra az ítélet indoklásából, hogy én most melyik vádpontban, mi alapján vagyok bunös egyáltalán (ezt egyébként néhány tisztességesebb cikkíró is megjegyezte).

Rengeteg energiám és idom ment rá ezen ügy dokumentumainak feldolgozására, a jogi helyzet átlátására, az ügyben való védekezés felépítésére. És most azzal kellett szembesülnöm, hogy úgy tunik, ez semmit nem ért, mert akiket azért fizetnek (ügyészek, bírók), hogy az ügyet ugyanígy feldolgozva, az általam felvetettekre érdemben reagáljanak, süketek és vakok.

Nem meglepo, hogy mindezek után rengetegen koncepciósnak vélik az eljáráson túl az ítéletet is.

Az, hogy ma nekem kell szembesülnöm ezzel a fenyegeto helyzettel és nem a Gyurcsány-rezsim által elkövetett terror feleloseinek, jól rámutat, hová vezetett a rendszerváltás óta folyó mutyipolitizálás, a rendre beígért elszámoltatások elmaradása.

Persze nem fogom feladni, küzdök tovább az igazamért minden leheto jogi fórumon. Köszönöm a mellettünk való kiállást mindenkinek, aki megteszi, nagy szükség van rá.
Azért a súlyosan igazságtalan ítéleten való jól érzékelheto, igen szélesköru felháborodás és megütközés mutatja, hogy nem én vagyok ennek a nemzetnek a szemében a terrorista.

https://kuruc.info/r/6/163250/?


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk