width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

2016. szeptember 24., szombat

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

SF, Lucy Hay, Scall FastHiányszakmák? Megaláztatások, 19. századot idézo embertelen munkafeltételek és körülmények, pl. vécére...
6:59:40 PM
Hiányszakmák? Megaláztatások, 19. századot idézo embertelen munkafeltételek és körülmények, pl. vécére sem mehet a rabszolgamunkás!

A képen látható országos jövedelmi átlagot Budapest húzza fel? Nem, hanem a legtöbbet keresok, néhány pénzzel kaépcsolatos vezetoi állás milliós havifixei, de a tokejövedelmek még ennél is magasabbak és azokra a szja nem is vonatkozik, kvázi adómentesek. A fideszes "munka alapú gazdaság" a többség számára azt jelenti, pofa be és szalagmunka 3 muszakban a Jabilban, andy vajna és sokan mások meg offshore adóelkerülnek vidáman.

Nem csak a pénz miatt megy külföldre a magyar, fáj neki, hogy nem nézik embernek

Nem elegendo a munkaero-piaci gondok rendezéséhez az általános béremelés. Az alkalmazottak emberségesebb körülményeket követelnek. Ha nem kapják meg, lelépnek.

Korántsem csak az alacsony hazai bérek miatt krónikus itthon a munkaerohiány, és jelentos az alkalmazottak cserélodésének sebessége a vállalatoknál. Bár általános vélekedés, hogy az emberek leginkább a jobb bérszínvonal miatt keresik a külföldi munkavállalás lehetoségét, a Vasas Szakszervezeti Szövetség az elmúlt két hónapban több mint háromezer munkavállaló bevonásával készített felmérése szerint ennél sokkal mélyebb és összetettebb a probléma. Ebbol kiderül: fizetésemelés nélkül ugyan nem orvosolhatóak a magyar munkaeropiac problémái, de ez csak a szükséges lépések egyike.

-?Emberségesebb körülmények és empatikusabb vezetok is szerepelnek az alkalmazottak kívánságai között - összegezte az eredményeket lapunknak László Zoltán, az érdekvédelmi szervezet alelnöke. A helyzet súlyosságáról az is árulkodik, hogy bár a felmérést azért indították, hogy kiderüljön, hogyan érzik magukat a munkavállalók, rövid ido alatt akkora panaszáradattal szembesültek, hogy újabb és újabb kérdéseket kellett feltenniük a problémákkal kapcsolatban.

Az egész országot lefedo kutatás eredményeként az rajzolódott ki, hogy a jellemzoen ipari vállalatoknál dolgozó emberek mély hangulati válságban vannak, ez a külföldre távozás egyik legmeghatározóbb oka. A felmérés válaszadói öt jól elkülönítheto területet jelöltek meg, amelyek egyre nehezebbé teszik mindennapjaikat a munkahelyükön. Az alacsony bérszínvonal rendre elokerült ugyan, de a megkérdezett többtucatnyi társaság közül csak egy akadt, ahol a munkavállalók ezt a szempontot tették az elso helyre. Ráadásul az is kiderült: az ország keleti és nyugati felében található társaságok között nincs érzékelheto különbség e téren, vagyis nem lehet azt állítani, hogy a keleti országrészben égetobb probléma lenne a bérkérdés, mint máshol.

A fonöki kegyetlenség és ostobaság küld padlóra sokakat.

Az nem derült ki a felmérésbol, hogy mekkora béremelést várnának el a dolgozók, az azonban egyértelmuvé vált: az emberek azt szeretnék, hogy például egy váratlan fogászati kezelés ne okozzon több hónapig tartó költségproblémát egy családban, az iskolakezdést pedig ne elozze meg akár féléves spórolás.

A munkahelyi vezetok magatartása miatti csalódottság nagyjából azonos mértéku volt, mint az alacsony fizetések miatti.

A válaszadók elkeserítoen nagy számban állították azt, hogy elsosorban a közép- és alsó szintu vezetok kritikán aluli hangnemben beszélnek beosztottjaikkal. E viselkedés mögött vélhetoleg az áll, hogy - mivel a vállalatok jellemzoen nem vagy alig költenek a vezetok képzésére - egy részleg irányítójának jellemzoen fogalma sincs arról, hogyan kellene kollégáival bánni, hatékonyan ösztönözni oket.

Ha mennyiségi megrendelést kell teljesíteni, sok cégnél a vezetok csak a kvóták teljesítésére és a határidok betartására koncentrálnak, az eredményeket pedig szinte kizárólag kényszerítéssel érik el. Meghökkento, de többen fizikai bántalmazásról is beszámoltak. Az csupán e jelenség másodlagos következménye, hogy a minoség iránti igény is másodlagossá válik ilyenkor, ami a vállalatra is rossz fényt vet.

A szakszervezet egyébként a felmérés eredményei nyomán arról döntött, lépéseket tesz azért, hogy az embertelen vezetok kiléte a jövoben nyilvánosságra kerüljön. Már dolgoznak is egy erre hivatott rendszer létrehozásán.

Az alkalmazottak részérol fontos elvárásként merült fel az igazságosság kérdése is: jelenleg ugyanis itthon általános az a gyakorlat, hogy hiba esetén az utasítást kiadó vezetot semmilyen retorzió nem fenyegeti, míg aki elvégezte a munkát, az elveszti az állását.

Meghökkentoen rossz a hangulat a magyar munkahelyeken.

A tervezheto karrierlehetoségek mellett a munkavállalók szerint az is sokat javítana a helyzetükön, ha a cégek jobban odafigyelnének a munka és a magánélet egyensúlyára. Most az utóbbit szinte teljesen háttérbe kell szorítaniuk. Különösen jól látszik ez a szabadságok kiadásában: sok helyütt a munkatársak egyáltalán nem vehetik ki akkor a szabadnapjaikat, amikor szeretnék; ezek kiosztásába semmilyen beleszólásuk nincs. A cégek többsége a gyermeket nevelok igényeire, kéréseire sincs tekintettel.

- ?Akadt olyan válaszadó, aki úgy jellemezte helyzetét: a gépre, amivel dolgozik nagyobb figyelmet szentel a vállalat, mint rá. Annak igényeire maximálisan odafigyelnek, betartják például a szervizidoszakot, míg neki ahhoz sincs joga, hogy engedély nélkül kimenjen a WC-re a szalag mellol. Ha mindez tartósan így marad, semmilyen bérrendezés nem képes a magyar munkaeropiacot újra vonzóvá tenni - jegyezte meg László Zoltán.?


NEM Lehet más a kétfarkú SZDSZ kutya zsidóvicc párt, mert ugyanolyan retardált ballib brancsbéliek ezek...
6:56:09 PM
NEM Lehet más a kétfarkú SZDSZ kutya zsidóvicc párt, mert ugyanolyan retardált ballib brancsbéliek ezek.

Hogy világossá váljon : mkkp = szdsz (vagy mkp, a rosenfeld mátyás féle régi komcsipárt). Arra jó alkalom a többség véleményét kigúnyoló, csak mellébeszélve terelo = érvek nélküli plakátkampány. Az igazi korrupció, ha valaki hazát árul idegenek pénzéért cserébe, a baloldal és a liberálisok mindig idegen segítséggel jutottak hatalomra, és ezek az idegenek vittek innen nem pedig hoztak! Befektetés a sorosoida sereg fenntartása, az államrend aláásása!

Az önletagadás és a leleplezodött érdekek-szándékok elviccelni próbálása jellegzetes média-liberális fogás, és ez a zsidó bohóc társaság is csak médiapárt.

De egyáltalán honnan a 2 farkú kétszínu képmutatók 22 milliója CSAK erre a plakátolásra? Vagy a soros hálózattól, vagy az érdemtelenül gazdag nemmagyar, globális neolibet kiszolgáló felso-közép osztálytól, akik a magyar középosztálynak és az egész helyi társadalomak ellenségei. Mindketto igaz!

Ja vagy úgy, hogy komolytalan de akkor is párt ez, és akkor mehet közterületre a hülyeségnek álcázott propaganda plakát hadjárat. Holohoax - holokamu képregények és egyéb zsidós - libsis témájú karikatúrák kihelyezése közterületre is csak kampányolás a nemzetidegen (nem érdemileg csak anyagilag) felso-középosztály tevékenysége ellen, ami jogos társadalomkritika.

"a szélsoségesen megosztott társadalomban, a kétféle középosztály tagjai között élet-halál harc folyik. S ez a küzdelem nemcsak a középosztályok, hanem a társadalomfejlodés irányát is hosszú távra meghatározhatja."

2010-ben jelentek ezek meg, azóta történt hogy a ballibnek már schiffer is náci lett, elvégre Claudia Schiffer is pont olyan német nevu, hollywood-i színészno létére biztosan nem zsidó. :D Hasonló nevu a Magyarország ellen nyugaton hazugságokkal uszító szélsolibbant schiff andrás zongorista, lehetne a roman polanski filmen az igazi holokauszt túlélo, aki úgy úszta meg hogy nem történt meg. :D

Belvita, nem fontos, lehet hogy csak színház különben is. Beáll a balkoalícióba még jövore a maradék lmp.

A kétfarkúak mellett mindig kiálló magyarellenes Kettos Mérce amúgy a taszosok - helsinkisek hobbiblogja. Nem viccesek, unalmasak.

2010-es demokratás írás :


Lehet más a kétfarkú SZDSZ?

A tetszhalott SZDSZ máig élo értelmiségi- és médiaholdudvara más pártok felfuttatásával próbált ajánlószelvényeket elvenni a még mindig csak másfél éves LMP-tol. A volt kormánypárt önmagában kevés volt a feladathoz, ok maguk mindössze egyetlen választókerületi jelöltet tudtak állítani, Sopronban.

Posztumusz bosszú

A Magyar Kétfarkú Kutya Pártként (MKKP) ismert vulgárdadaista viccpárt (valójában csak egyesület) a budapesti fopolgármester-jelöltek versenyében közel háromezer, a volt SZDSZ-es Ungár Klára szociális mázzal meghintett ultraliberális Szabad Emberek Magyarországáért - Összefogás 2010 (SZEMA) pártja pedig körülbelül 7500 ajánlószelvényt gyujtött össze. Jobbára olyanoktól, akik egyébként az LMP-nek adták volna a kopogtatószelvényüket. Ez a mennyiség végül nagyon hiányzott az antiglobalista ökopártnak, és csak az utolsó pillanatokban tudták elérni a Jávor Benedek jelöléséhez szükséges 28 150-es számot. Az LMP-t azért érintette volna különösen érzékenyen egy budapesti kudarc, mert országosan visszafogottan szerepeltek.

Bár idoarányosan több kopogtatócédulát gyujtöttek jelöltjeik, mint tavasszal, a szeptember 6-i állás szerint csak három megyei listát és 26 polgármester-jelöltet tudtak állítani, jócskán lemaradva a Jobbiktól és az MSZP-tol, igaz, fölényesen megelozve a többi jelölo szervezetet.

Érdemes megfigyelni, hogy a MKKP és a SZEMA hol kapta a legnagyobb nyilvánosságot. Az elmúlt hónapok médiamegjelenéseiben egyértelmuen a Népszabadság vezet, utána közvetlenül az Index.hu és HVG által tulajdonolt Hírszerzo.hu következik. A három orgánum tucatnyi alkalommal foglalkozott velük, folyamatosan tudósítottak a kétfarkúak kampányának állásáról (vagy helyet adtak ilyen tudósításoknak), miközben a többi jobb- és baloldali sajtótermék csak 1-2 cikk erejéig tette ezt. Szintén ez médiumok voltak azok, amelyek szeptember elso napjaiban kiemelten foglalkoztak azzal, hogy a Lehet Más a Politika minden bizonnyal nem fog polgármester-jelöltet indítani Budapesten, azt sugallva (az MSZP és a Jobbik kommunikációjához hasonlóan), hogy minden ezzel ellentétes eredmény csodára, de inkább a Fidesztol leszivárgó cédulákra vagy ajánlószelvény-vásárlásra vezetheto vissza. A balliberális média emellett tévészereplést is biztosított a kétfarkúaknak, az ATV-n fomusoridoben álbotrányos keretek között Kálmán Olga beszélgetett erzsébetvárosi jelöltjükkel, a civilben humorista Mogács Dániellel, a tv2-n pedig Vujity Tvrtko készített spontán módon botrányosnak beállított rekláminterjút vele.

A többek között ingyensörrel, örök élettel, a repülojáratok föld alá terelésével, a Margitsziget leúsztatásával kampányoló viccpárt állítólagos népszeruségével még profi elemzoket is megtévesztett. Török Gábor politológus például hihetonek tartotta azt a médiahacket, hogy az összes pártot megelozve adták le a fopolgármester-jelöléshez szükséges ajánlószelvényeket. A szakértoivel leginkább balos médiumokban szereplo, és nyilvános elemzéseiben eddig Magyarországon kívüli témákkal foglalkozó Policy Solutions intézet pedig éppen a kopogtatócédula-gyujtés finisében állt elo elso, a Medián segítségével elkészített közvélemény-kutatása ismertetésével. Eszerint a MKKP-ról a budapestiek közel fele hallott már és két százalékuk voksolt volna rájuk egy augusztus végi önkormányzati választáson. Victora Zsolt, az MKKP fopolgármester-jelöltje valamennyi párt szimpatizánsai közül az LMP-sek között volt a legkevésbé elutasított.

Új liberális vár a romokon?

Mindez egy szélesebb politikai stratégia keretei közé illesztheto be, melyben az MSZP és az SZDSZ egykori prominensei is részt vesznek. Ez röviden így foglalható össze: a szerintük a liberális értékeket eláruló, de (legalábbis emberi jogi értelemben) liberális színben tetszelgo, a színfalak mögött a volt SZDSZ-szavazók voksainak megszerzésére töro LMP ellehetetlenítése, megtörése és legkésobb 2014-re egy új liberális tömegpárt létrehozása. A szocialistáknak jelenlegi helyzetükben égeto szükségük van egy baloldali vagy liberális kispártra. Nemcsak azért, mert a rendszerváltozás után a kisebbségi kormány egy éve kivételével mindig koalícióban kormányoztak, hanem azért is, mert nyolcéves kormányzásuk után legitimációra és külso támogatásra szorulnak. Márpedig a csábítási és fenyegetési kísérletek ellenére erre az LMP nem hajlandó.

Egy MSZP-közeli liberális formáció létrejötte ezért nagyrészt a volt SZDSZ-eseken múlik. A tavaszi kísérlet, a Magyar Bálint, Sándor Klára és Kuncze Gábor segítségével megalapított Szabadelvu Polgári Egyesület (SZPE) a parlamenti pártok között a legnagyobb kritikát a Fidesz mellett az LMP-nek szenteli.

Valamivel életképesebbnek tunik náluk a SZEMA. Alapítóinak harmada volt SZDSZ-es, és szintén nem kíméli az ökopártot. Négy polgármester-jelöltet tudtak állítani az országban az októberi választásra. Uszkán a volt liberális párti Sérto-Radics István nyergelt át a SZEMA-hoz. Sajókaza és Jászladány mellett még Baján sikerült elegendo szelvényt összegyujteni, sot még kompenzációs listát is tudtak állítani. Igaz, nem egyedül. A Bács-Kiskun megyei városban az MSZP-vel és a Civil Mozgalommal közösen indulnak. Rossz hír számukra, hogy Budapesten mindössze öt egyéni választókerületi jelöltet tudnak felmutatni, mindet az elso kerületben. A közel nyolcezer fovárosi kopogtatócédula ugyanakkor jelzés értéku, és azt mutatja, hogy nem teljesen reménytelen a SZEMA jövoje.

A harc tehát két fronton zajlik. A végcél a vártnál sikeresebb LMP elfojtása és egy új balliberális mozgalom beindítása. Ungár Klára nemrégiben azt nyilatkozta a Népszabadságban, hogy a SZEMA (amely szerinte egyedüliként vállalja fel a liberális értékeket) és a Lehet Más a Politika között éles ellentétek vannak. Szavaiban megjelenik az az irigységgel vegyes idegenkedés, amivel az SZDSZ maradványai az LMP-re tekintenek: "Karakteres a különbség. Nekünk határozott és világos liberális programunk van. Ezt a jelzot próbálja lerúgni magáról az LMP, joggal, mert valóban nem liberális párt. Gazdaságfilozófiai nézeteik inkább emlékeztetnek a hetvenes-nyolcvanas évek naiv kert-Magyarországára. Különbözik a demokráciafelfogásunk is. Mi nem kivonultunk volna a választójogi törvény megszavazásakor, hanem leszavaztuk volna. Ok nem fordultak Alkotmánybírósághoz. A szocialisták se."

A Magyar Narancsnak még keményebben fogalmazott: "azt kell mondanom, hogy ott, ahol a demokratikus intézményrendszer, a demokratikus berendezkedés sérül, ott ordítani kell. Ott nagyon kell ordítani. Le is kell szavazni, alkotmánybírósághoz is kell fordulni, akár nemzetközi jogintézményekhez is. A jelenlegi ellenzék egyáltalán nem karakteres. Mondanék pár példát: mi nem hagytuk volna szó nélkül, hogy az MSZP a Jobbiknak akarta adni a nemzetbiztonsági bizottság elnöki székét, nem szavaztuk volna meg a kettos állampolgárságról szóló törvényt, hanem elmondtuk volna a programunkban szereplo pozitív javaslatainkat. Vagy például a Trianon-emléknap! Mi pont úgy kivonultunk volna, ahogy 90-ben fideszesként tettem."

Függo függetlenek

Van még egy terület, ahol az os-SZDSZ titokban építkezik és próbálja átmenteni magát jobb idokre. Ez pedig, bármilyen furcsán hangzik, a vidék. Több helyen volt párttagok immár függetlenként vagy helyi szervezetek jelöltjeként próbálkoznak, nem is kicsi eséllyel. Wittinghoff Tamás, az SZPE elnökségi tagja 20 éve vezeti Budaörsöt, most a Budaörs Fejlodéséért Egyesület jelöltje. Jüttner Csaba is elpusztíthatatlan: a várost több mint tíz éve irányító politikust most az Összefogás Vásárosnaményért egyesület jelöli.

Csizmadia Ervin, a Méltányosság Politikaelemzo Központ jobboldali elfogultsággal nem vádolható igazgatója a Heti Világgazdaság online felületén pontos jövoképet rajzolt fel a liberálisoknak, és egészen odáig ment, hogy egy megszületo és megerosödo új liberális pártnak váltópártiságot vizionált. Érdemes idézni a szavait, hiszen Ungár Klára mellett talán Csizmadia fogalmazza meg legvilágosabban az egykori szabad demokraták vágyálmait és jövoképét.

Ungár és Csizmadia szavaiból az derül ki, hogy az SZDSZ nyilvánvaló bukása és megszégyenülése ellenére volt vezetoik tovább álmodoznak, és végeredményben azzal számolnak, hogy világképük újbóli masszív parlamenti és önkormányzati képviselete csak ido kérdése. Hogy illúzióik és a valóság mennyire kompatibilisek, az csak a következo években dol el.

Ha ott folytatják, ahol az elmúlt négy-nyolc évben elkezdték, akkor könnyen lehet, hogy törekvéseik inkább lesznek hasonlatosak a kétfarkú kutyák megmosolyogtató vicceihez, mint egy komoly és becsvágyó kezdeményezés és mozgalom eloremutató erofeszítéseihez.

Csizmadia Ervin: Mennyire lehet vonzó egy új liberális párt? - hvg, 2010. augusztus 30.

"Elköszönt a Fovárosi Közgyuléstol Demszky Gábor, s a fopolgármesteri cím elvesztésével zárul le valójában az SZDSZ által képviselt rendszerváltó liberalizmus. . De ahogy minden történet lezárulása egy új történet kezdete is, szinte Demszky bejelentésével egy idoben hozta nyilvánosságra Hack Péter a 2014-es választásokra megszületo euroatlantista és piacbarát liberális párt koncepcióját. Mindezt persze megelozte már különféle liberális kezdeményezések megalakulása., illetve más volt SZDSZ-es csúcsvezetok (Kuncze Gábor, Magyar Bálint, Peto Iván) jövobeli szándékaikat illeto, sokatmondó hallgatása. ám az bizonyos, hogy ha lesz is újrakezdés, annak nemigen lesz köze mindahhoz, amit egykor az SZDSZ jelentett. Ez a korszak visszavonhatatlanul lezárult."

"Mára azonban a liberális szavazók nagy része hajlamos az LMP-t a Fidesz külso segédcsapatának tekinteni, vagy ha eddig nem is mennek el, odáig igen, hogy nem tartják valódi liberális pártnak. ... tény, hogy a rendszerváltó nagy liberális pártok mindenütt lehanyatlottak - már amennyiben balliberálisok voltak. Azok a liberális pártok, amelyek ma Közép-Európában sikeresek, jobboldali liberálisok - mint például a lengyel vagy újabban a szlovák liberális kormánypárt. Ilyen szempontból Hack Péter neve (múltbéli tevékenysége alapján) és pártalapítása szándéka elmozdulást jelenthet egy jobboldali liberális irányba ..."

". a liberalizmus újjászervezoinek azt a kérdést is mérlegelniük kell, hogy akarják-e, tudják-e muködtetni majdani pártjukat olyasfajta néppártként, mint a rendszerváltás idoszakában, s az ismételten képes lehet-e valamiféle tömegvonzás megteremtésére. Ez a tömegvonzás (mint láttuk) 1990-ben és 1994-ben még megvolt. . Hack Péternek és másoknak újra fel kell építeniük egy pártpolitikai infrastruktúrát, s emellett a reform- és parlamentarizmus-védo szerep mellett jól kitapintható társadalmi irányultságot is mutatniuk kell. Nem gyozzük hangsúlyozni, hogy az európai liberális pártok ott erosek hagyományosan, ahol erosek a társadalmi kapcsolataik."

(mintának pár vicc)

A skót kisfiú megkérdezi az apjától:
- Apa, mi lesz karácsonykor a fa alatt?
- Parketta, kisfiam.

Az indiánok elfognak négy cowboyt. A törzsfonök azt mondja:
- Akinek a legrövidebb a neve, az szabad, a többiek meghalnak. Mutatkozzatok be!
- John - mondja az elso.
- Joe - mondja a második.
- X - mondja a harmadik.
- Félix - mondja a negyedik.

- Vidámsági versenyt rendeztek az állatok. Kié lett a gyozelem?
- A juhé...

Két csecsemo beszélget az újszülött osztályon:
- Szia! Te fiú vagy, vagy lány?
- Fiú.
- Honnan tudod?
- Majd ha kimegy a novér, megmutatom.
Kimegy a novér. A csecsemo hirtelen lerántja magáról a takarót, és így szól:
- Látod? Kék a zoknim!

- Hány óra van?
- Tíz perc múlva tíz.
- Nem azt kérdeztem, hogy tíz perc múlva mennyi lesz, hanem hogy most mennyi van.

Két sofor pálinkázik a kocsmában. Egy rendor az ablakon keresztül lesi, ahogy a soforök koccintanak.
- Hé! - kiált oda nekik. - Maguk meg mit isznak?
- Pertut.
- Az más! Mert ha pálinka lenne, most rögtön elvenném a jogosítványukat!

Bemegy a migráns az ásotthalmi kocsmába, majd megkérdi:
- Pálinkájuk van?
- Melyikbol szeretne?
- Abból a kerítésszaggatóból.

- Doktor úr! Életemben eloször ettem osztrigát, és most nagyon fáj a gyomrom.
- Mondja, friss volt az osztriga, amikor felnyitotta?
- Szent ég! Fel kellett volna nyitni??


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk