width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Nem szennyez tovább a kommunista párt egykori központi lapja: felfüggesztik a Népszabadság kiadását...

2016. október 9., vasárnap

Nem szennyez tovább a kommunista párt egykori központi lapja: felfüggesztik a Népszabadság kiadását...

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com
SF 
Nem szennyez tovább a kommunista párt egykori központi lapja: felfüggesztik a Népszabadság kiadását ...
Oct 8th 2016, 19:41

Nem szennyez tovább a kommunista párt egykori központi lapja: felfüggesztik a Népszabadság kiadását

https://kuruc.info/r/2/164707/

Mondd meg kedves népszabadság, hány híredben van 1 igazság? Nem is olvasták, azért zárt be. Vannak helyette örök index címlapos hazugság okádó ballib bérblogok.

https://www.youtube.com/watch?v=W0aTXPqm44w

A sipista szó jelentése egyébként hamiskártyás.

Éljen az ezúttal nem szemkilövető viperázó rendőrterrorral ünnepelt 56-os forradalom 60. évfordulója, dögöljön meg a népszabadság és a balliberálisok soha többet ne juthassanak hatalomra.

A Szabad Nép jogutódja, tehát nem kádár alapította 1956-ban, hanem már rákosi idején is hazudtak rendületlenül. Az eddigi szarkesztőségből a szarkeverő hírferdítő és kampánycélú hamisító liberálbalról kézivezérelt firkászok egész biztos nem fognak kelleni ha tényleg fidesz közeliek veszik meg.

"Gianni Pittella: a Népszabadság bezárása a magyar sajtószabadságot veszélyezteti. A Népszabadság bezárása a magyar sajtószabadságot veszélyezteti, kiadását újra biztosítani kell - hangsúlyozta Gianni Pittella, az Európai Parlament szociáldemokrata képviselőcsoportjának (SD) vezetője az MTI brüsszeli irodájához eljuttatott nyilatkozatában szombaton"

Hülye szocionista zsidaja, ha egyszer veszteséges mert nincs nézettsége avagy olvasottsága, és azért fejezi be a tulajdonos a vállalkozását. Ha nem megy egy lángosos és bezár a bazár, a hiszterolib balfasz banda akkor is kimegy ajvékolni a Hősök terére meg a Parlament elé? Nem hülyék, ilyen hamisak.

Különben ha összeadjuk a múlt vasárnap igennel szavazókat és hozzávesszük a direkt érvénytelenek felét-háromnegyedét, kijön a néhai szdsz vagy a dk + együtt - pm mostani felmérések szerinti támogatottsága. Ezek ugyanazok. A gagyi reggeli szélsőlib reklám rádió műsorukért, ami danubiuson ment, bezzeg kimentek az utcára, de akár az egész országot el lehet adni felőlük. A reggeli antimagyar álviccműsor utódjának szánt fos politikai terelő röhögtetés máig megy, szerencsére hamarosan nem lesz hol. ;) Class fm-es sebestyén balázs, gebedj meg te dagadt geci lásd http://indavideo.hu/video/BalazsDagadt_gei_Na_ez_mar_durva és a többi https://www.youtube.com/watch?v=2ewL4W5gQ40 de még messze nem az összes, erre van igény, hát inkább nincs, de a liberálmédia tulajdonosi körei a legalja szennyet tennék normává, mert ártani akarnak a társadalomnak. Jellemző, hogy a "megszűnik a class fm"-re 24.hu-s cikkek az első találatok, övék az is. Marad nekik elég rágalomszerkesztőség és szennycsatorna így is sajnos.

Csőcselék bolsevik-liberálisok máris balhéznak a Kossuth téren, get a life seggarcok. Mi uszítás ment ellenünk részükről a mocskos libernyák indexes és egyéb fórumaikon 2010 előtt, mikor a jobboldal ment az utcára tüntetni!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our polices, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk