width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: népszabadság de melyiké? Tegnap a liberálisok példát mutattak demokráciából: szerintük, ha valakinek valami nem tetszik, azt a rendszer elleni tiltakozásként, köztéren el lehet égetni. NINCS baloldal, nincsenek mérsékeltek, mértékadók vagy akár csak normális emberek arrafelé. Magyargyűlölő vörösterrorista neoliberális zsidók vannak csak!!!!

2016. október 9., vasárnap

népszabadság de melyiké? Tegnap a liberálisok példát mutattak demokráciából: szerintük, ha valakinek valami nem tetszik, azt a rendszer elleni tiltakozásként, köztéren el lehet égetni. NINCS baloldal, nincsenek mérsékeltek, mértékadók vagy akár csak normális emberek arrafelé. Magyargyűlölő vörösterrorista neoliberális zsidók vannak csak!!!!

Mit tudhat megírni az a Magyar Idők hogy a bolsi libsik így utálják?

Tegnap a liberálisok példát mutattak demokráciából: szerintük, ha valakinek valami nem tetszik, azt a rendszer elleni tiltakozásként, köztéren el lehet égetni.

NINCS baloldal, nincsenek mérsékeltek, mértékadók vagy akár csak normális emberek arrafelé. Magyargyűlölő vörösterrorista neoliberális zsidók vannak csak!!!!

http://magyarhirlap.hu/cikk/32481/Hagyjunk_mar_fel_a_baloldali_jelzovel

Jobbik meg ezt üzente "mégis azt üzenjük minden tisztességes baloldali embernek" hát az ilyen alaposan be van csapva, ha egyszerű állampolgárként még mindig balliberális és hitelesnek tartja a Néphazugságot. Azt jelenti, nem abból él hogy a ballib körül sertepertél, nem párttag ezekben vagy egyenesen képviselő is, nem firkász, se gawker féle egyértelmű think-tank cégnek infósa, taszos álcivil se lehet vagy fizetett blogger is kizárt hogy legyen stb... Nem munkásosztálybéliek a felsoroltak, az biztos! Élősködők szabadkőműves hálózat jellegű kasztja.

Megélhetési balliberálisnak lenni azért szégyen, mert közmegvetést érdemelnek az egész társadalom megkárosítói.

Sima balos szimpatizáns megtévesztettek, CSAK azok lehetnek tisztességesek, de baloldal NINCS csak idegen nagytőke érdekeket a helyi társadalommal szemben képviselő neoliberálisok.

Ők is nép, tehát ha így értették : az önmagát kiválasztott népnek bekamuzó hazátlan csőcselék, ami még gazdagon és a fővárosokban élve is csak barbár galiciáner proli bunkó marad. Meg lehet nézni a Szabadság téri német megszállás emlékműnél a szemétdombot https://kuruc.info/r/2/163622/ ez a zsidó kultúráltság, meg a nitsch féle szarszobrászat kereszténygyalázás céljából.

Megszűnt a Népszabadság, a hivatásos rettegők egyik népszerű lapja. Ráadásul úgy tűnik, az Index alkalmazottai már tudják, ki lesz a következő.

Szombat reggelre felfüggesztették a Népszabadság nyomtatott és online formában történő kiadását is. A váratlan fordulat oka, hogy a lap működése veszteséges volt, vagyis piaci alapon nem tudott tovább működni.

A lap weboldalán egy közlemény jelent meg, miszerint "A Népszabadság példányszáma az elmúlt tíz évben 74 %-kal, azaz 100.000 példányt meghaladó mértékben csökkent. Ennek következtében a lap 2007 óta több mint 5 milliárd forint veszteséget termelt, és az idei évben ez idáig szintén jelentős veszteséget halmozott fel.

A liberális sajtóorgánumok szerint felháborító, és a szabad sajtó végét jelenti, hogy a kormánypárt nem tart el állami megrendelésekkel egy ellenzéki sajtóorgánumot.

A szabad sajtó, a jogállam, és a demokrácia megszűnéséről szóló fantazmagóriák mellett azonban az Index szolgált legreálisabb magyarázattal a történtekre.

"A mostani lépés abba a koncepcióba passzolna, amit Orbán meghirdetett pár éve, és Kötcsén tavaly nyíltan ki is mondott: megszüntetni, vagy legalábbis a minimálisra csökkenteni a liberális médiateret." – írták.

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke szombati sajtótájékoztatóján azt mondta; "épp itt az ideje, hogy bezárjon a Népszabadság váratlanul. Nem fogunk krokodilkönnyeket hullatni."

A Magyar Időket és önmagukat égették a buta liberálisok

Extrémista csoportok tagjai nekik nem tetsző irodalmi termékeket, folyóiratokat égetnek egy tiltakozó akció keretén belül Budapesten, a Kossuth téren. Az Athéna Intézet extrémizmus-kutatóihoz fordultunk, hogy megtudjuk, miként kell értelmezni a történteket.

A Magyar Idők című újság kötegeit égették el ismeretlen aktivisták Budapesten, a Kossuth téren egy kormányellenes tiltakozó akció keretén belül. A HVG értesülése szerint az extrémisták ezzel a Népszabadság – egy több mint 5 milliárd forint veszteséget felhalmozó MSZP-s lap – leállítása ellen tiltakoznak.

A történteket látva az Athéna Intézet extrémizmus-kutatóihoz fordultunk, de a helyzet korántsem megnyugtató; a szakértők szerint

ahol ilyen akció történik, ott idővel embereket is fognak égetni.

"A történelem sajnos igazolta Heinrich Heine 1820-ból származó tragikus jövendölését, miszerint "ahol könyveket égetnek el, ott végül embereket is meg fognak égetni. Közel nyolcvan esztendővel Joseph Goebbels akciója után […] Magyarországon extrémista csoportok tagjai ismét a könyvégetéshez fordulnak, hogy így fejezzék ki gyűlöletüket egyes közösségekkel szemben." – áll az Athéna Intézet belső jelentésében.

Évekkel ezelőtt az Index.hu "Radnótit és önmagukat égették a buta nácik" címmel számolt be egy könyvégető akcióról. A 444.hu pedig szó szerint idézte L. Simon László közleményét, miszerint "A magyarokat a XX. század történelme megtanította arra, hogy akik könyvek listázásával és megsemmisítésével kezdik, azok, amennyiben lehetőségük nyílik rá, embertársaik listázásával és megsemmisítésével folytatják. Ma egy ilyen akció nem lehet más, mint egy marginális kisebbség feltűnési viszketegségének kiélése, esetleg tudatosan szervezett provokáció."

Kíváncsian várjuk, hogy a liberális sajtóorgánumok hogyan fognak viszonyulni ehhez a primitív, barbár tetthez – aminek minden bizonnyal "nincs helye egy demokratikus jogállamban".

http://www.hidfo.ru/2016/10/a-magyar-idoket-es-onmagukat-egettek-a-buta-liberalisok/
http://www.hidfo.ru/2016/10/megszunt-a-hivatasos-rettegok-nepszeru-ujsaga/

Aztán meg, aki könyveket éget az Thomas Mannt is, vagyis hát izé...

Magyar-Hon-Lap<info@mkdsz.hu> 2016. október 9. 1:21

Kedves Andris!

Tegnap megint Petőfis helyzet volt: utcára mén leány, legény…
Leállt a Népszabadság, s kitört a felháborodás. Ismerek egy amúgy tisztességes és okos embert, aki szereti a Népszabadságot. Meg kell állapítanom, hogy jó lap, már ami a céljai elérését illeti. Az ismerősöm gondolkodása az évek alatt teljesen a lapéhoz idomult, miközben azt hiszi magáról, hogy a saját fejével gondolkodik. A profizmusnak ezt a fokát egyetlen más magyar sajtótermék nem érte el.
A rendszerváltásra annak idején a pártsajtó igencsak felkészült. Tőkés tulajdonosokat szereztek, azaz az új kormány elől a magántulajdon úgymond szentségének védelmét húzták magukra. A lapok irányítását azonban kis közösségekre, alapítványocskákra bízták, ekként megmaradtak a hadállásaik, s az MDF bele is bukott a dologba. Nyilván nemcsak ezért, de ezért is.
Az 1989 körüli trükk most visszájára fordult, az 5 milliárdos veszteséget már a szerkesztőség szép szeméért nem fizeti senki. A nyomtatott sajtó ideje amúgy is lejáróban van, új utakat pedig nem kerestek.
Amúgy a meccsnek nincs vége, s még azt sem tudjuk, kik játszanak. A Kossuth téren tegnap tüntetők persze leegyszerűsített világképük miatt Orbánt szidták. Mikor nem? Miért nem? Azt hiszem, rosszul tették, hogy a maguk problémáját a Magyar Idők égetésével képzelték megoldani. Nem vették észre, hogy újságot égetni és a sajtószabadságot félteni egy azon pillanatban: maga a leégés.
Hát így élünk manapság barátaim.
Legyen szép vasárnapod:

Surján László
Magyar Hon-Lap

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk