width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A Fidesz szavazóinak többsége is egyetért a Jobbik álláspontjával, 86 százalékuk véli úgy, hogy a kötvényekkel akár terroristák is érkezhetnek Magyarországra. Ez azt is jelenti – tette hozzá – ha a Fidesz a Jobbikot hazaárulózza, a saját szavazóit is hazaárulózza, csak azért, mert nem akarnak Pharaonokhoz hasonló, terrorizmust pénzelő fegyverkereskedő szomszédokkal együtt élni.

2016. november 10., csütörtök

A Fidesz szavazóinak többsége is egyetért a Jobbik álláspontjával, 86 százalékuk véli úgy, hogy a kötvényekkel akár terroristák is érkezhetnek Magyarországra. Ez azt is jelenti – tette hozzá – ha a Fidesz a Jobbikot hazaárulózza, a saját szavazóit is hazaárulózza, csak azért, mert nem akarnak Pharaonokhoz hasonló, terrorizmust pénzelő fegyverkereskedő szomszédokkal együtt élni.

Ezen mi nem világos, cöfcöfcöf? Arrogánstóni offshore céges letelepedési kötvény bizniszét minek védeni?!

A Fidesz pénzért az ország biztonságát is eladja

Ezt mondta szerdai sajtótájékoztatóján Jakab Péter. A Jobbik szóvivője szerint azzal, hogy a kormánypárt nem hajlandó lemondani a letelepedési kötvényekről, az Iszlám Állam dzsihadistái előtt is kinyitja Magyarország kapuit.

Jakab Péter szerint a letelepedési kötvény "közönséges fideszes embercsempészet", amelyen keresztül terrorista hálózat építésére is képes gazdag migránsok érkezhetnek Magyarországra. Hozzátette: a kötvények valóságos mentőövet jelenthetnek az Iszlám Állam dzsihadistáinak, akik az elmúlt években összelopott dollármilliókból könnyedén bejuthatnak Magyarországra, hiszen már az ISIS fellegvárának számító Irakban is lehet Rogán-féle kötvényeket venni.

Véleménye szerint azzal, hogy a Fidesz az Alaptörvény-módosítást is beáldozta a migránsok piszkos pénzéért, a kormánypárt becsapta azt a 3,3 millió embert, akik október 2-án nemcsak a szegény, de a gazdag migránsokra is nemet mondtak. Egyúttal egyértelművé tették azt is, pénzért még a kvótát is elfogadnák. Jakab Péter jelezte: amennyiben a Fidesz végre hajlandó lemondani a terroristák pénzéről, a Jobbik akár 24 órán belül hajlandó megszavazni az Alaptörvény-módosítást.

Közölte azt is, felmérések szerint a Fidesz szavazóinak többsége is egyetért a Jobbik álláspontjával, 86 százalékuk véli úgy, hogy a kötvényekkel akár terroristák is érkezhetnek Magyarországra. Ez azt is jelenti – tette hozzá – ha a Fidesz a Jobbikot hazaárulózza, a saját szavazóit is hazaárulózza, csak azért, mert nem akarnak Pharaonokhoz hasonló, terrorizmust pénzelő fegyverkereskedő szomszédokkal együtt élni.

http://alfahir.hu/a_letelepedesi_kotveny_kozonseges_fideszes_embercsempeszet

Nem tudjuk kik azok akik e kötvény segítségével települhettek ide. Nincs a betekintésre lehetőségünk. A magyar állampolgárok nem érdemesek tájékoztatásra, el van zárva előlünk az információ. Aki szeret kiskorúságban tartva lenni fogadja el ezt a helyzetet, de ne kényszerítse másra. :3

Akkora fideszes demokratúra van, hogy próbálj meg "hivatalos" fideszes oldalakon kínos kérdéseket feltenni - minden az ami konkrét problémafelvetés és nem hurrázás, éljenzés - igen hamar kitiltanak, törölnek!!! Ki van próbálva.

A tények nagy ellenségei a hazugoknak, bizony. Marad a személyeskedés, érvek híján.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk