width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: hancu, a full retard "Később az Index.hu alkalmazottja, Hanula Zsolt felteszi a kérdést; “iskolázatlan taplók vitték győzelemre Donald Trumpot?” Majd a rövid bejegyzésben statisztikára hivatkozva alátámasztja, hogy a kérdésre igen a válasz."

2016. november 10., csütörtök

hancu, a full retard "Később az Index.hu alkalmazottja, Hanula Zsolt felteszi a kérdést; “iskolázatlan taplók vitték győzelemre Donald Trumpot?” Majd a rövid bejegyzésben statisztikára hivatkozva alátámasztja, hogy a kérdésre igen a válasz."

"Később az Index.hu alkalmazottja, Hanula Zsolt felteszi a kérdést; "iskolázatlan taplók vitték győzelemre Donald Trumpot?" Majd a rövid bejegyzésben statisztikára hivatkozva alátámasztja, hogy a kérdésre igen a válasz."

Ez az indexen is csak olyat tud produkálni, mint ha ballib zugblogokban trollkodna épp. Amúgy pedig valamikor újságíró volt különféle "informatikai" lapokban, de most már csak 12 1 tucat liberális troll.

http://www.hidfo.ru/2016/11/meg-nincs-vege-lebuktak-a-rasszista-liberalisok/

Még nincs vége: lebuktak a rasszista liberálisok

Közel sincs még vége az amerikai elnökválasztás körüli botrányoknak. A Clinton vereségén siránkozó liberálisok megnyilvánulásaiból tömény rasszizmus árad; szerintük iskolázatlan, tapló fehér férfiak szavazták meg Donald Trumpot. Nem tudni, hogy ők milyen embercsoporthoz sorolják magukat, de a fehér embert láthatóan lenézik, és érezhető távolságtartással beszélnek róla.

Az Amerikai Népszava szerint :

"képzetlen fehér szavazók, iskolázatlan tömegek megszavaztak egy hozzájuk hasonló, smirgli embert".

Az Index szerint "iskolázatlan taplók vitték győzelemre Donald Trumpot". A George Soros által pénzelt, drogos újságírók által működtetett 444.hu szintén az "iskolázatlan, fehér szavazókat" okolja Trump győzelméért.

A 444 hu egy az elnökválasztás előtti írása Trump esélyeit latolgatta, és arra a következtetésre jutott, hogy a demokrata elnökjelölt főként az "iskolázatlan, fehér szavazókat" szólította meg.

Később az Index.hu alkalmazottja, Hanula Zsolt felteszi a kérdést; "iskolázatlan taplók vitték győzelemre Donald Trumpot?" Majd a rövid bejegyzésben statisztikára hivatkozva alátámasztja, hogy a kérdésre igen a válasz.

Az Amerikai Népszava hasábjain pedig egy "Szélsőségesek kezében a világ" című "publicisztika" jelent meg, amiben a szerző tömény gyűlöletét, elitista beképzeltségét és a fehér emberrel szemben érzett tömény undorát önti szavakba. Erre sem érdemes több szót és időt pazarolni; akit érdekel a szerző embergyűlölete, a képre kattintva elolvashatja az egész irományt.

Nem tudni, hogy a fent idézett írások elkövetői milyen embercsoporthoz sorolják magukat, de a fehér embert láthatóan lenézik, és érezhető távolságtartással beszélnek róla. A választók mindenesetre érzékelik és díjazzák ezt az embergyűlöletet; ez egyre inkább látható a pártok támogatottságával kapcsolatos közvélemény-kutatásokban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk