width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "A Jobbik azért nem a Fidesz ilyen szempontból" Radikálisok közt ha nem feltétlen vita de akármi apró véleménykülönbség van, nagyon rámozdulnak akiknek érdekük a nemzeti oldalt bomlasztani. Ellenérdekeltek, libsik. Orosz Mihály Zoltán amúgy nem Jobbik tag, nemzeti radikális, de nem éppen azt mondták nekem és itt is a nemzeti radikálisok, hogy ne kizárólag egy Jobbik nevű pártben gondolkodjunk? :3

2016. december 4., vasárnap

"A Jobbik azért nem a Fidesz ilyen szempontból" Radikálisok közt ha nem feltétlen vita de akármi apró véleménykülönbség van, nagyon rámozdulnak akiknek érdekük a nemzeti oldalt bomlasztani. Ellenérdekeltek, libsik. Orosz Mihály Zoltán amúgy nem Jobbik tag, nemzeti radikális, de nem éppen azt mondták nekem és itt is a nemzeti radikálisok, hogy ne kizárólag egy Jobbik nevű pártben gondolkodjunk? :3

A fideszben is vannak konfliktusoknak kitéve a kisebbségben és a háttérben levő nemzeti érzelműek! Nem a hangos kereszténykedő aztán meg mazsihiszes zsidókkal és szadesz exekkel pózoló kdnp-sek persze, ezek csak szóüban nemzetiek de a gyakorlatban ugyanúgy liberálisok. A nemzetállamok és a nemzetek kultúrájának, hagyományainak, szokásjogainak védelme éppen a nemzetellenes nemzetköziséget kiszolgáló Fidesz ötlete lenne?! A fideszből az idők során sok jó magyar ember kikerült vagy háttérbe szorult. Bolsevik típusú pártfegyelem és személyzeti politika a jellemző, amitől nincs megengedve eltérés.

Radikálisok közt ha nem feltétlen vita de akármi apró véleménykülönbség van, nagyon rámozdulnak akiknek érdekük a nemzeti oldalt bomlasztani. Ellenérdekeltek, libsik. Orosz Mihály Zoltán amúgy nem Jobbik tag, nemzeti radikális, de nem éppen azt mondták nekem és itt is a nemzeti radikálisok, hogy ne kizárólag egy Jobbik nevű pártben gondolkodjunk? :3

De a Jobbik nem ilyen, és ettől még nem cuki! :)

Vona: A Jobbik azért nem a Fidesz ilyen szempontból

A Jobbik elnöke nem tudott arról, hogy Toroczkai László milyen rendeletet készít elő Ásotthalmon – ezt maga Vona Gábor mondta a Hír TV-ben.

Az ellenzéki pártban nagy vihart kavart, hogy a Csongrád megyei település önkormányzata rendeletben tiltotta meg a mecsetépítést, a burka, a csador és a burkini viselését közterületen, és homoszexuális propagandát sem lehet folytatni. A határozattal Vona Gábor sem ért egyet, de tiszteletben tartja a döntést.

„Érveltünk egymással szemben, és mind a ketten tiszteletben tartva a másik álláspontját, egyikünk sem tudta meggyőzni a másikat az igazáról. De ez pontosan a néppártosodásnak a bizonyítéka szerintem és annak a bizonyítéka, hogyha valaki magabiztos az igazában, akkor nem kell feltétlenül arra törekednie, hogy mindenáron maga alá gyűrje a másikat. Tehát a Jobbik azért nem a Fidesz ilyen szempontból, hogy ott van egy központilag kitalált vélemény, s akkor mindenkinek innentől kezdve klónoznia kell az álláspontot. Hanem a Jobbikban van lehetőség arra, hogy valaki más álláspontot képviseljen, akár még egy ilyen kérdésben is" – emelte ki a pártelnök a Reggeli járat stúdiójában.

A politikus megismételte: ez Ásotthalom belügye marad, a Jobbik programja pedig az, hogy mindenkinek biztosítják a szabad vallásgyakorláshoz való jogát, amennyiben kormányra kerülnek. Egyúttal azt is üzenik, mindenki vallását, kultúráját tisztelik, de nem szeretnék Magyarország kulturális közegét, „történelmileg megörökölt szöveteit" felborítani.

Szerinte az a vád, hogy diktátorként irányítaná a Jobbikot, pont a jelenlegi helyzet bizonyítja, hogy nem igaz: „hiszen itt van egy olyan álláspont, ami nem egyezik a párt elnökének az álláspontjával, egy településnek a döntése, és én tiszteletben tartom ezt a döntést. […] Azért ne legyenek illúziói senkinek, egy pártot vezetni nem egy egyszerű dolog. Egy pártban rendet kell tartani, a közösséget össze kell tudni tartani, a különféle véleményeket meg kell próbálni közelíteni egymáshoz. Ilyenkor természetesen szükség van arra, hogy az ember kellően erélyes legyen, vagy kellően határozott." Vona Gábor szerint pártelnöki működése sokkal demokratikusabb működés, mint azt a Fideszben lehet tapasztalni.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

http://hirtv.hu/ahirtvhirei/vona-a-jobbik-azert-nem-a-fidesz-ilyen-szempontbol-1374175

Toroczkai: Lehet próbálkozni, állunk elébe

Akár az Emberi Jogok Európai Bíróságáig is képes elmenni Ásotthalom jobbikos polgármestere, hogy megvédje az önkormányzat döntését. Toroczkai László a Lánchíd Rádiónak azt mondta: rendeletükkel csak a saját vallásukat akarják védeni. „2014-ben az Európai Emberi Jogi Bírósága hozott egy döntést, és ez a döntés azt mondja, hogy a burka, csador, burkini, stb. közterületi tiltása nem sérti a vallásszabadságot, ez ezzel nincs összefüggésben. Tehát lehet próbálkozni, a magyar Alkotmánybírósághoz el lehet vinni ezt az ügyet, állunk elébe, és hogyha nyilván odakerül, akkor én akár kész vagyok az Emberi Jogok Európai Bírósághoz fordulni" – emelte ki a polgármester.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk