width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Egyre többet hallani a médiában, hogy be akarják tiltani törvényi erővel a "félkatonai szervezeteket". Mennyire ostoba ez az állam! Ebből is világosan látszik, hogy Magyarország nem független és nem szabad nemzet. Ha az lenne, akkor megbecsülné a Hazáért tenni akaró, a honvédelmi képzéseket, oktatásokat önkéntesen vállaló és valamilyen szinten szervező fiatalokat, ahogy például Lengyelországban, vagy a balti államokban, ahol a honvédség képzi ezeket a csoportokat.

2016. december 4., vasárnap

Egyre többet hallani a médiában, hogy be akarják tiltani törvényi erővel a "félkatonai szervezeteket". Mennyire ostoba ez az állam! Ebből is világosan látszik, hogy Magyarország nem független és nem szabad nemzet. Ha az lenne, akkor megbecsülné a Hazáért tenni akaró, a honvédelmi képzéseket, oktatásokat önkéntesen vállaló és valamilyen szinten szervező fiatalokat, ahogy például Lengyelországban, vagy a balti államokban, ahol a honvédség képzi ezeket a csoportokat.

A NEM zeti fidesz!

"Egyre többet hallani a médiában, hogy be akarják tiltani törvényi erővel a "félkatonai szervezeteket". Mennyire ostoba ez az állam! Ebből is világosan látszik, hogy Magyarország nem független és nem szabad nemzet. Ha az lenne, akkor megbecsülné a Hazáért tenni akaró, a honvédelmi képzéseket, oktatásokat önkéntesen vállaló és valamilyen szinten szervező fiatalokat, ahogy például Lengyelországban, vagy a balti államokban, ahol a honvédség képzi ezeket a csoportokat.

A honvédelem mindannyiunk kötelessége, jelenleg is. Csak éppen nincsen erős honvédség, nincsen sorkatonaság, illetőleg maga a szervezeti felépítés is kontraszelektált. Aki a "szélsőjobboldallal" tartja a kapcsolatot, vagy éppen ő maga is tagja egy ilyen szervezetnek, azt egyszerűen eltávolítják, nem engedik felszerelni.

Jelenleg az is vádpont lehet, hogy valaki "MNA-s", lehet egyszer az is vádpont lehet, hogy a Farkasok tagja, vagy vármegyés, utána pedig jön, hogy "jobbikos".

Az ellenség szószerint a határainknál van. Nyugat-Európában pedig bent is van már. A szomszédos országban, Ukrajnában háború van, a Közel-Kelet lángokban áll. Nem sok jót ígér a 2017-es esztendő, ezért mi is a közösségeink, kultúránk és nemzetünk megvédésére készülünk - a törvények betartásával, mindenféle bűncselekménytől maximálisan tartózkodva! Ez nemcsak lehetőségünk, hanem kötelességünk is! A mindenkori kormánynak nem a saját fiataljaitól kellene félnie, hanem a védelemért megtennie minden szükséges lépést!

Egyet ígérhetek: jöhet bármilyen kormány, mondhatnak bármit is a politikusok, mi mindig is a magyarság érdekeit fogjuk szemelőtt tartani! Az érdekünk pedig az, hogy a fiatalságunk intelligens, erős, a Haza ügye iránt elkötelezett legyen! Nem adjuk fel soha a hon védelméért tett erőfeszítéseinket. A Magyar Ellenállás zászlaját magasra emeljük, minden körülmények között megvédjük, az ellenség sáncára kitűzzük!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk