width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A Jobbik programja és kommunikációja pdf "Cukiság" a Jobbik? Csak a tények azaz lehetőségek, és a valós szándékok számítanak, ezeknek az átadása csak, hogy miképpen kommunikál egy párt vagy mozgalom, a céljaik érthető megismertetése rövid egyszerű üzenetekkel, közepesen bonyolultan mondjuk mint a híroldalakon és blogokon, és akit nagyon érdekel annak részletesen is van lehetősége megismerni a Jobbik programját. Valami mellett érvelni mindenképpen elfogultság? Az objektivitás olyasmi mint a wikipédián, hogy csak a Jobbikkal szemben ellenséges mivel ellenérdekelt forrásokból szabad idézni? A világnézeti - értékrendi semlegesség és a vele együtt járó erkölcs relativizáló nihilista egalizmus a szabad gondolkodás, ja és a szélsőliberalizmus mellé ateistának is kell még lenni, tudom. Az ilyenek játsszák mindig a szellemi felsőbbrendűt, miközben kizárólag a saját társadalomellenes álelit kasztjuk anyagi érdekeit véd

2016. december 5., hétfő

A Jobbik programja és kommunikációja pdf "Cukiság" a Jobbik? Csak a tények azaz lehetőségek, és a valós szándékok számítanak, ezeknek az átadása csak, hogy miképpen kommunikál egy párt vagy mozgalom, a céljaik érthető megismertetése rövid egyszerű üzenetekkel, közepesen bonyolultan mondjuk mint a híroldalakon és blogokon, és akit nagyon érdekel annak részletesen is van lehetősége megismerni a Jobbik programját. Valami mellett érvelni mindenképpen elfogultság? Az objektivitás olyasmi mint a wikipédián, hogy csak a Jobbikkal szemben ellenséges mivel ellenérdekelt forrásokból szabad idézni? A világnézeti - értékrendi semlegesség és a vele együtt járó erkölcs relativizáló nihilista egalizmus a szabad gondolkodás, ja és a szélsőliberalizmus mellé ateistának is kell még lenni, tudom. Az ilyenek játsszák mindig a szellemi felsőbbrendűt, miközben kizárólag a saját társadalomellenes álelit kasztjuk anyagi érdekeit véd

A Jobbik programja és kommunikációja

https://jobbik.hu/programunk

"Cukiság" a Jobbik? Csak a tények azaz lehetőségek, és a valós szándékok számítanak, ezeknek az átadása csak, hogy miképpen kommunikál egy párt vagy mozgalom, a céljaik érthető megismertetése rövid egyszerű üzenetekkel, közepesen bonyolultan mondjuk mint a híroldalakon és blogokon, és akit nagyon érdekel annak részletesen is van lehetősége megismerni a Jobbik programját.

Valami mellett érvelni mindenképpen elfogultság? Az objektivitás olyasmi mint a wikipédián, hogy csak a Jobbikkal szemben ellenséges mivel ellenérdekelt forrásokból szabad idézni? A világnézeti - értékrendi semlegesség és a vele együtt járó erkölcs relativizáló nihilista egalizmus a szabad gondolkodás, ja és a szélsőliberalizmus mellé ateistának is kell még lenni, tudom. Az ilyenek játsszák mindig a szellemi felsőbbrendűt, miközben kizárólag a saját társadalomellenes álelit kasztjuk anyagi érdekeit védik! :P

Nincs helyette megszervezve felépítve másik nemzeti radikális párt, sőt "sima" nemzeti se. HA senki se megy el szavazni rájuk 18-ban, úgy tutira orbán marad vagy még rosszabb, gyurcsány jön !!!!!!

Az egész társadalmi réteges és szocializációs skálán végigmenve mindenkihez el kell juttatni és félreértések nélkül a "kik vagyunk - mit akarunk - hogyan tervezzük azt elérni" féléket, mert sokféle társadalmi réteg jár rosszul a jelen rezsimben, akiknek mind-mind érdeke a nemzeti és radikális váltás. Az a nem vicces, hogy végig gondolva a folyamatokat és reakciókat a többség érdeke a nemzeti és szociális politika, bár nem tudom minek a szociálist hozzátenni hogy rögtön ugye NS legyen emlegetve, hiszen a nemzet mint fogalom tartalmazza már a közösségi összetartást és szolidaritást, azt hogy a gazdagok, a befolyással és hatalommal bírók nem az alattuk levők letaposásából, átveréséből, és kizsákmányolásából élnek. HA igen, az nem nemzet hanem belső gyarmatosítás, bérrabszolga tartó nemzetközi neo liberális kapitalizmus. Egymás mellett egyedül élő emberekből álló, mindenkiben ellenséget látó bizalmatlan elidegenedett egyénekre atomizált állat módjára egymással versenyeztetettt, egymásnak poklot teremtő, beteg roncstársadalom! Nem ilyen a magyar, ilyenné van nevelve erőszakkal, félelemben tartással, és hazugságokkal.

Egyénileg is tilos a "közbiztonság fenntartására irányuló jogosulatlan tevékenység" fideszes és szocionista közös jogtipró törvényt!!!

Olyan egyedülálló, hogy a saját népének (nem az, mert egy kibaszott zsinagóga a Parlament ÉS a bíróságok - ügyészségek) ne engedje meg egy kormány az élet és vagyonvédelmet, azon túl meg a közösségszerveződést ami e kettőnél többet is jelent, azt meg én teszem hozzá csak, hogy ráadásul a munka és áldozatvállalás ellenére, vagy épp azért, öröm is a részvétel, tehát motivál.

A "tiltott társadalmi szervezetben való részvétel" vagy "betiltott társadalmi szervezetben való közreműködés" = még csak tagnak se kell lenni, rád fogják hogy gárdista vagy például netán Farkasok vagy Betyársereg "közeli", újabban az "MNA-val kapcsolatba hozható", és máris mész Budaházy meg vele együtt ugyanabban a koncepciós perekben meghurcolt (előre meg volt írva az ítélet mint a rákosista 50-es években, Morvai Krisztina felfedezte ezt, és majd' sírva fakadt azon mik mennek, mire vetemedik a magyarellenes diktatúra már) politikai fogoly Hunniások mellé határozatlan ideig azaz akár évekig előzetesbe, mert a jog alapján megtehetik. Ilyen más európai országban NINCS.

A különféle csalásokat is emiatt engedik, árubemutató és egészségnap álorvosokkal ami ugyanaz, direkt marketing és mlm, destruktív biznisz szekták, a nemfizető - nem bejelentő munkaáltatók, eltűnő tintás gagyi kft-k... Roncstelep, luxus gazdagság a pórnéptől gondosan elkülönülve, odébb megint csak roncstelep. Ez (is) a Latin - amerikanizálódás, lehet látni efele halad sajnos az ország.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk