width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a tél közeledtével társadalmi és szociális katasztrófahelyzet állhat elő. Kifejtette, hogy 140 ezer embernek van 90 napon túli lejárt tartozása, és sorozatosan fordulhatnak elő árverések. "A kilakoltatási moratóriumon túl át kell tekinteni az árverések és a végrehajtások teljes rendszerét, azt meg kell tisztítani a visszaélésektől és megtalálni a felelősöket. Z. Kárpát Dániel egy átlátható rendszert tart szükségesnek, amelyben semmiféle védelem nem illeti az önkényes lakásfoglalókat, azonban segíti a tisztességes, jó szándékú embereket."

2016. december 6., kedd

Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a tél közeledtével társadalmi és szociális katasztrófahelyzet állhat elő. Kifejtette, hogy 140 ezer embernek van 90 napon túli lejárt tartozása, és sorozatosan fordulhatnak elő árverések. "A kilakoltatási moratóriumon túl át kell tekinteni az árverések és a végrehajtások teljes rendszerét, azt meg kell tisztítani a visszaélésektől és megtalálni a felelősöket. Z. Kárpát Dániel egy átlátható rendszert tart szükségesnek, amelyben semmiféle védelem nem illeti az önkényes lakásfoglalókat, azonban segíti a tisztességes, jó szándékú embereket."

Mindenki a bankokat szidja sevizahitel ügyben IS, igazuk van! De ne feledjük, ebben a csalásban benne van a közjegyző, földhivatal, a munkáltató is, ha volt a felvételkor munkahelyi kölcsöne az áldozatnak. A végrehajtó aztán meg áron alul bennfenteseknek ingatlanokat és ingóságokat árverező láncolat is élősködik a bajba jutottakon.

Szociális katasztrófahelyzet állhat elő – 140 ezer családot tehetnek utcára a bankok

Z. Kárpát Dániel sajtótájékoztatója (2016.12.06.) Jobbik Info

Közeleg a tél! Teljes biztonságot a devizakárosultaknak!

https://www.youtube.com/watch?v=kCTK1cXIf9E

Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a tél közeledtével társadalmi és szociális katasztrófahelyzet állhat elő. Kifejtette, hogy 140 ezer embernek van 90 napon túli lejárt tartozása, és sorozatosan fordulhatnak elő árverések.

A jobbikos politikus szerint a Nemzeti Eszközkezelő átmeneti mentőövként jó lett volna, de mindössze néhány 100 szabad hely maradt és nincs elég forrás. Azt kérte: próbáljanak ezen az intézményen keresztül minél több családnak segíteni és tegyék függetlenné a rendszert a hitelező pénzintézetek hozzájárulásától.

Értékelése szerint a kilakoltatási moratóriumon túl át kell tekinteni az árverések és a végrehajtások teljes rendszerét, azt meg kell tisztítani a visszaélésektől és megtalálni a felelősöket. Z. Kárpát Dániel egy átlátható rendszert tart szükségesnek, amelyben semmiféle védelem nem illeti az önkényes lakásfoglalókat, azonban segíti a tisztességes, jó szándékú embereket.

Hozzátette, hogy a költségvetésen belül lát a területre csoportosítható forrásokat és továbbra is úgy véli, hogy a Magyar Nemzeti Bank 260 milliárd forintos, forintosításon realizált többletét egy kártérítési alapba kellene helyezni.

http://alfahir.hu/szocialis_katasztrofahelyzet_allhat_elo_140_ezer_csaladot_tehetnek_utcara_a_bankok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk