width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Nem volt holokauszt :-)

2007. július 23., hétfő

Nem volt holokauszt :-)

Ha igaz, hogy Hitler igen sikeres volt, miközben a világ többi része megbukott, és ha igaz, hogy Hitlert csak az õ országának elpusztításával és eszméinek kiirtásával lehetett megállítani - nem kéne-e, hogy feltegyük a kérdést, hogy mi volt az õ sikerének titka? Mivel majdnem minden háborúnak gazdasági okai vannak, nem lephet meg, ha a második világháborúnak is ilyen okai voltak. Tehát mi tart vissza minket attól, hogy objektíven kutassuk Hitler gazdasági titkát? Ezt a kérdést egy szóval meg lehet válaszolni: A holocaust. Ha a világot nem gyõzték volna meg arról, hogy Hitler zsidókat gázosított el, akkor az õ eszméit racionálisan lehetne vizsgálni - mint más politikai vezetõk eszméit. Nem tartana vissza minket minden idõk legnagyobb tabuja. Képesek lennénk ellenállni pavlovi reflexünknek és bizonyos mértékû objektivitással reagálnánk Hitler és gazdasági tanácsadóinak eszméire. Néhány eszméjét utánzásra méltónak is találnánk. A holocaust-mítosz mindezt megakadályozza. És annyira drasztikus módon akadályozza meg, hogy Németországban ma egyenesen törvényellenes bármi pozitívet mondani Hitlerrõl, vagy a Harmadik Birodalomról.

Roma holokauszt sem volt...

[...]Óvatos becsléssel mindazonáltal mégis úgy vélem, meg lehet próbálkozni. A magam részérõl körülbelül 5000 fõre becsülöm azon cigányok számát, akiket 1944-45-ben azért, mert cigányok voltak vagy annak minõsítették õket, üldöztetés ért. Körülbelül 1000 magyar cigányt öltek meg vagy pusztult el a náci és magyar munkatáborokban. [..]A német hatóságok sem mutattak hajlandóságot a lázadó hajlamú, szökésre mindig kész cigányokkal foglalkozni.A sajtóban, rádióban nem „cigányoztak”. 1944-ben késõ õszig a zsidó kérdés kötötte le a hatóságok minden energiáját. [...]
Írja Karsai László, zsidó történész.
Idézet: Európai romák millióit irtották ki néhány év alatt.[...]1944 augusztus másodikán egyetlen éjjel 3 ezer roma gyermeket, nõt, férfit küldtek gázkamrába a nácik az auschwitz-birkenaui haláltáborban
Mondja Mohácsi Viktória, európai parlamenti képviselõ.

Hitler az elsõ világháborúban saját bõrén (és szemén) érezte a modern kori háború borzalmait, közöttük a legaljasabb és legembertelenebb harceszköz hatását. Tudjuk, hogy gáztámadás áldozata lett, amely egész életére kiható maradandó sérülést okozott neki és bajtársainak. Ebbõl az apropóból írta, hogy "ha tizenkét-tizenötezer népbutító zsidót tartottak volna a gáz alá, megmenekült volna kétmillió kiváló német fiatal a pusztulástól". Kiválóan látta az összefüggéseket a Bismarck-i Németországban hatalomra jutó marxista zsidó maffiacsoportok érvényesülése és a háborús német bukás között. Ebbõl az allegóriából született késõbb az az aljas zsidó mítosz, hogy a zsidókat el akarta gázosítani, késõbb az, hogy el is gázosította. Ebbõl látjuk, hogy a "zsidó népbutítás" meglátása is milyen pontos volt részérõl.l

A táborok célja a bomlasztó elemek elkülönítése és hasznos munkába állítása volt. A háború végén bizonyítottan rossz körülmények uralkodtak a táborokban, de ez leginkább a szövetséges/szovjet elõrenyomulásnak volt köszönhetõ. A hátországban még rosszabb állapotok uralkodtak.
Nem beszélve a frontvonalakról. Még ha úgy éltek volna a zsidók a táborokban, ahogy õk állítják, akkor is sokkal, de sokkal jobb volt nekik szerény véleményem szerint az életük, mint pl. a keleti fronton harcoló katonáknak. Igen, biztos rosszabb volt a zsidóknak a fûtött barakkokban, sokkal kegytelenebb életük lehetett, mint a frontkatonáknak, akik nem csak hogy ki voltak téve az idõjárás szélsõségeinek (-30; -40 fok olykor a keleti hadszíntéren, igen erõs szél mellet), nem beszélve a folyamatos, és nagy emberáldozatot követelõ harcokról. Igen, biztos sokszor voltak a zsidók kitéve a táborokban géppuskatûznek, meg aknazáporoknak, nem beszélve a páncélosrohamokról, ráadásul mesterlövészek is vadászhattak rájuk. Neeem. Ehelyett "szegényeknek" kényelmes barakk jutott, még Európa ifjúsága a fronton ontotta életét egy demagóg ideológia ellen, a lehetõ legkegyetlenebb körülmények között
Már a zsidók is beismerték, hogy nem voltak használatban a gázkamrák, mert akkor a falakra ki kellett volna csapódnia valamiféle vegyületnek (a nevét már elfelejtettem), és ez a meglátogatható táborokban is ki van írva, a biztonság kedvéért kis betûvel. Ahogy a kis Anne naplójáról is bebizonyították, hogy egy részét golyóstollal írták, ami nem mellékesen az ötvenes években terjedt el igazán, az elsõ mindenki számára hozzáférhetõ példányok is csak 45 után kerültek a boltokba

Ellenben nem volt olyan törekvése a III. Birodalomnak, hogy a táborlakókat kiirtsa, élve elégesse, szappant vagy lámpaernyõt készítsen belõlük. Ezeket az oltári nagy baromságokat több zsidó holokausztszakértõ is tagadja, bizonyossá vált mára, hogy a háború után egy pénzéhes zsidó "holokauszttúlélõ" írta hamis visszaemlékezéseiben ezeket, amelyet a világégés utáni erkölcsi és morális válságban szenvedõk minden kritika nélkül elfogadtak. <<
Nem egy, hanem sok pénzéhes zsidó írt és ír ma is ilyesmirõl. Némelyiknek 72 éves korában "jut eszébe", hogy õ táborban volt, és ott micsoda rémségeket élt át, fizikai munkát végzett, és nem süthetett húsvétkor embervéres pászkát. Horror! Sok zsidó Pesten is a háború után számot tetováltatott karjába, hogy kártérítésre legyen jogosult. Ismerek ilyeneket.

A holokauszt mítoszt jól elhitették az emberekkel, mindenhol errõl lehet hallani a csappból is ez folyik. Az igazság napfényre kerülését, bármilyen eszközzel képesek megakadályozni. Elhallgatják a vöröskereszt által készített jelentéseket stb... Ha logikusan bele gondolunk Hitler mért akarta volna a zsidó munkaerõt megölni, amikor munkaerõ hiány volt? Szerintem max. 330 000 zsidó halt meg, de azok sem gáz által, hanem a háború utolsó napjaiban különbözõ járványok, és éhínség miatt. Mért csak az oroszok által elfoglalt területeken találtak megsemmisítésre utaló jeleket krematóriumokat, gázkamrákat? Amikor az oroszok felszabadították a táborokat a zsidók nem várták meg õket, hanem elvonultak az SS katonák után. Nagyapám azt mesélte, hogy volt egy mondás: miszerint több zsidó jött vissza, mint ahányat elhurcoltak.
Összefoglalva ezt az egészet a holokauszt egy jól kitalált mese, ahol a német nép a gonosz, és a zsidók a jók. Ezt a szemléletet kéne megváltoztatni az emberek fejében, de amíg az õ kezükben van a sajtó, addig erre nem fog sorkerülni.
A revízionistáknak pedig kitartás!

Ne felejtsük el, hogy Auschwitz-Birkenau elosztótábor volt. A táborok szerepe a nemzet megszabadítása volt a belülrõl bomlasztó ellenségtõl, ennél nem több és nem kevesebb. Föltehetjük, hofy a Führer kellõ számú tábort hozatott létre a fenti célra.
A zsidóságot, azaz az ellenséges nemzetellenes, rasszista kisebbség létezését nem lenne szabad sehol sem eltûrni, ebben teljes mértékben igaza volt a Führernek, pedig még õ sem tudta ezt teljesen megvalósítani (pl. Viktor Klemperer esete).

Szerintem egy 14 éves gyerek ha koncentrációs táborba kerül ahol kínozzák, verik, éheztetik, dolgoztatják, alig él ..akkor hogy a fenébe van ereje napót írni??? Ha én pl gulág jellegû helyen sínylõdtem volna a naplóírás lett volna az utolsó ami eszembe jut.
/ezt csak mellékesen: ezt nem tudom hogy van --> minden filmben azt látjuk , és a hivatalos történelem is azt mondja, hogy a táborba érkezéskor válogatás. Férfiak munka. öregek, gyerekek, gyengék gázkamra. Ennek ellenére Anna Frankot nem ölték meg, legalábbis nem rögtön . Nem vették észre a gonosz nácik hogy gyerek??? Ugyanez kertész imre könyvében is.... . El lehet hitetni valakivel hogy nem 14éves lány hanem pl 26 éves férfi?????? Tovább göngyölítve: ha minden gyereket elvileg kivégeztek akkor honnan a sok túlélõ akik most 70 körül vannak (tehát akkoriban 10évesek)???
A golyóstollat valóban Parker szabadalmaztatta, de az ötlet Bíróé, mint ahogy ez már annyiszor megtörtént a történelemben. Gyakorlatilag, ha volt is golyóstollja Anna Franknak (miért lett volna egy háborús munkatáborban legújabb szabadalommal készült golyóstoll??), nem hiszem, hogy elsajátította másik 5 embernek a kézírását...
Idézet: Miért mutatják be tényként a történetét, ha ennyire nyilvánvaló bizonyíték van ellene? Ez az egy kérdés, amire szeretnék választ kapni.
Válasz: Mert megtehetik.

18 megjegyzés:

  1. Na, most én igazából azért vagyok gondban, mert ezt a bejegyzésedet is érdemes lenne ajánlóként kitenni a blogomra, annyira JÓ, viszont hülyén nézne ki, ha minden nap ezt csinálnám.

    Valami köztes megoldást megpróbálok kitalálni holnap erre is...

    VálaszTörlés
  2. Linkfal már van. Valami dinamikusabb megoldásra gondoltam. Mondjuk, hogy az én blogomon látszódjon, hogy éppen mi nálad az utolsó post első mondata...

    Hmmm, ezt asszem meg is tudom csinálni. (Pontosabban fogalmazva biztos, hogy meg tudom, mert ha nem így lenne, akkor elásnám magam. :-)))

    VálaszTörlés
  3. Azt hogy kell html-ben (freeblogon)átszerkeszteni, hogy ne legyen no --follow a linkek körül? :) Mert én átírtam a html szerkesztővel, csak akkor nem is jelentek meg ;(
    Azt gondolom, a no -- follow tudod micsoda ;)

    VálaszTörlés
  4. Hehe Hitlert gazdaságilag vizsgálni. Hitler után rosszabbul állt Németország mint a Wiemari köztársaság ideje alatt. :)

    VálaszTörlés
  5. Mindent leromboltak a szövetségesekm és azért ;) 1933 - 1939 igenis addig soha nem látott gazdasági fellendülést hozott, kihozva a válságból Németországot.

    VálaszTörlés
  6. Muháháhá ez jó. 6 év felpörgetését te gazdasági fejlődésnek nevezed? És a másik hat évet azt már nem kéred számon Adolftól? Valóban fejlődőtt a gazdaság ideig-óráig de ezt legfőképp fegyverkezéssel érte el. Egyébként ezen az alapon Kádárt is magasra emelhetnéd hiszen a hatvanas évektől jól ment az országnak. Ja, hogy ezt azóta is fizetjük mert deficites lett az egész '89-re? Az máskérdés! Amíg Kádár élt minden jobb volt. :P

    VálaszTörlés
  7. Vitathatatlan, hogy mindent leromboltak a szövetségesek, de hát senki nem mondta, hogy ehy hábórú nem ezzel jár. Ja a nácik sem virágesőt küldtek Londonra hanem szárnyasbombákat. :)

    VálaszTörlés
  8. Látom megint előkerült az Anna Frank naplója., Tedd már meg nekem légyszives, hogy letöldöd a Mekből és beirod ide, hogy hanyadik oldaltól van az a rész, amit a TÁBOrokban írt a kislány.

    VálaszTörlés
  9. Van egy képem, amin a 3 különböző írás látszik, ez az, amit golyóstollal írtak, azt felrakom.
    Egyébként tényleg életszerűtlen a golyóstoll miatt is, és a tábori lét sem a naplóírásnak kedvez. Továbbá egy gyerek nem fogalmaz 3 különféle felnőtt stílusában. Hogy hogy nem, ezekhez a különböző stílusú fogalmazásokhoz mind mind különböző kézírás is tart.

    VálaszTörlés
  10. Ők Coventry kivételével sosem támadtak kifejezetten polgári célpontokat, ott is csak azért, mert lakóházak közt voltak a repülőgépalkatrész és hasonló üzemek. Éppen azért ott, hogy ne bombázzák, élő pajzsnak használták az angolok a munkásaikat (disznóság). Dehát ott kapitalizmus volt, és a kapitalizmus az maga a bűn. ;)
    Ellenben a németeket és szövetségeseit, sőt a félig meddig velük szövetséges franciákat szándékosan úgy bombázták, hogy sok civil áldozat legyen, hogy ezzel próbálják megtörni a moráljukat. Churchill szerint az ellenség földje, városai, és gyerekei is ellenséges erőforrások voltak, így azt is célpontnak tartotta!
    Igen, dobtak le a szövetségesek robbanó gyerekjátékokat is.

    Vasút, autópálya, vegyipar, textilipar, finommechanika-elektronika, pl. a magnószalagot az AEG fejlesztette jelentősen tovább, annyira, hogy a 40-es évekre már színes felvételeket készíthettek hanggal, mágnesszalagra. Készülni kellett a háborúra, sztálin is készült rá, ezért erőltette az iparosítást, és részben ezért hozta létre a gulág-rendszert! (szibériai ipar, és vasút építések). Ők is akarták a háborút, sőt, sok történész szerint éppen sztálint megelőzendő, és a szovjetekkel való háborúra való felkészülésért kezdeményezték a németek előbb a háborút. 1939-1940 nyugati front, és a francia ipar megszerzése a birodalomnak, a nagy keleti hadjárathoz, ugye.

    VálaszTörlés
  11. Miért nem hagyták békén a németeket? Én persze tudom, majd erről is lesz... A szovjetek birodalma sokkal embertelenebb, és veszélyesebb volt, sokakak megtévesztett a nyugati világban is a kommunizmus, és igen, ottis főleg a zsidók csinálták a komcsi/szovjetbarát propagandát.

    VálaszTörlés
  12. Jaja, a magyarra fordítás közben is "belejavíthattak" nyilván a "hitelesség" növelésének érdekében :)

    " Az angol rádió szerint gázzal ölik meg őket "
    Lám, a szövetséges rémhírterjesztők.

    Ha az akkor igaz lett volna, akkor a Vöröskereszt és a Vatikán nyilván tett volna valamit ellene...

    Még valami : ezt nem egy gyerek írta. Ennyi történelmi és egyéb háttérismeretznek nincs ugyanis tudatában egy gyerek..

    VálaszTörlés
  13. Akkor viszont miért nincs ciánnyom a falban? :) Más sem talált olyat, nemcsak Leuchter! Ami ma áll, annak nagy része UTÓLAG épült...

    " Miután előadja, hogy az "emberölő gázkamrák" kitalált dolgok, felfedi a kamera előtt, utólag hogyan bontották a falakat, hogyan készítettek nyílásokat a tetőn, s hogyan építették a "Ciklon B bevezető kéményeket" úgy, hogy aztán az épületet a turistáknak a "végső megoldás" bizonyítékaként mutogassák. "

    VálaszTörlés
  14. Olyan háttérismeretei, mint amiket leír ( most olvasom az RTF verziót a MEK-ből letöltve) , ezeket akkor ott nem is így tanították... honnan tudta volna?

    VálaszTörlés
  15. David Cole, akitől az idézőjeles rész idézve van, egyébként zsidó származású... ;)

    VálaszTörlés
  16. Na, most már, ha valaki tudja, hogy micsoda, és hogyan működik az, van CoComment tracking is... :)

    "learn more", végül is lenin pont ugyanezt mondta ;)

    Bizony, a magyarszocializmus is ért el olyan eredményeket az iparosítás, illetve az életszínvonal, átlagéletkor stb. terén, amit kár volt elkótyavetyélni 1990 után!

    VálaszTörlés

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk