width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Szélsöközép legalja

2007. augusztus 1., szerda

Szélsöközép legalja

" Indexesss sstílusotok úgyis elárul benneteket. "
Cionista veszély van emberek, és ti egalista "azisugyanolyanember" közhelyekből nem láttok ki az igazságra.Aki tud angolul, nézze meg ezt: http://www.jewwatch.com/ "
" A jobb világotok soha nem jön el, mert mindig el fognak gáncsolni benneteket. Tudni kell, ki a barát, ki az ellenség. Ha tudnátok, a zsidók közül sokan hogy gyűlölik a magyarokat!!! "
" Becsületem a hűség.Talán előbb olvassátok el a téma alapműveit, ne ítéljetek olyan eszméről, amit csak az iskola és a média hivatalos hazugságia alapján ismertek. "


Ezeket én kommenteltem oda, hogy az értelmesebbje mégis rájöjjön, kik ezek :)
Egy olyan ember akinek jó a megérző képessége már ebből sejtheti hogy a szélsőközép nem az aminek mutatni igyekszik magát.

Néhány jó komment álljon itt onnét, ami aszintén az én álláspontomat erősíti, nomeg Domonkos Endre Jánosét. :-)

" Mellesleg kedves Szélsőközép!Kicsit unom már a képmutatásokat, már bocs.A múltkor kérdezték mit tesztek a környezetvédelemért, erre jön egy blabla aminek a lényege hogy semmit. Hallani lehetett ahogy veszekedtek hogy akkor most menjen a légkondi vagy sem, meg a klíma pittyogását is remekül hallatszott. Na szóval ezt szerintem nem kéne. "
" Orbán mint populista...Pont tegnap olvastam egy cikket a Magyarok Lapjában a populizmusról...Populista az aki a népet képviseli, a nép érdekeit tartja szem előtt, Svájc például populista, de hogy Magyarországon az hogy egy vezető politikus populista legyen még a távoli jövő... "
" Ez nagyon jól esett!egy valamit viszont hozzáfűznék a zsidózós sztorihoz: azzal a néppel tényleg lehet valami gebasz, akiket mindig midnenki ki akart irtani/elkergetni/kitelepíteni, és ez már kurvarég kezdődött. Mondjuk kevés nép büszkélkedhet azzal, hogy miattuk kettényitott valaki egy tengert:) "
" Szóval furcsa amit művelt SF (én úgy láttam egyedül) de a reakciótok meg érthetetlen. Érthetetlen számomra. Ja és ahol nácizók vannak, ott megjelennek a zsidózó nácik is. Hatás-ellenhatás. Mert ördögöt festettek a falra...De legalább most nem szidjátok Orbán, hiszen ő csak egy büdös kapitalista! :D Mellesleg a FIDESZ-ben is vannak zsidók szóval (pl. Deutsch Für), ez már elvileg kizáró oknak kéne lennie a náciknak. Az MSZP meg zsidózott nem is egyszer (dísz zsidó, holokauszton poénkodás) ráadásul Hitler propagandáját nyomatta Gyurcsány (egy ember, egy program, egy cél...) szóval rá kéne szavazni az igazi náciknak. :D "

Ez volt a mávó zárszava ( mert tudom hogy ő írta )
Szerinte minden hungarista ilyen.
Hát ez az igazán durva általánosítás.

" (erőszakos-iszákos apa, pénztelenség, munkahelyi kiszolgáltatottság, a szexuális élet hiánya, értéktelen emberi kapcsolatok, irigység és gyűlölet) "

AMIKOR MÁR NINCS MIVEL ÉRVELNI, AKKOR MI KERÜL ELŐ?
GET A LIFE, AZAZ ÉLD AZ ÉLETED. NA DE HÁT HA EBBEN GÁTOLNAK A CIONISTÁK MERT MIATTUK VAGYOK PL. OLYAN CSÓRÓ MINT A TEMPLOM EGERE, AKKKOR MI VAN? :D

Mavo szerint minden hungarista ilyen. Hát ez az igazán durva általánosítás.Amúgy konkrétan a kurva anyját annak aki a hazáját szerető és féltő embereket ilyen jelzőkkel illeti. Ugye hogy igazam van mavo? xD :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk