width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Sztereotípiák zsidó propagandája

2007. augusztus 1., szerda

Sztereotípiák zsidó propagandája

Nem feltétlen csak az a hungarista egyébként, aki skinhead, pl. én sem vagyok az..
Nem alkoholisták és verekedős hőzöngők gyülekezete vagyunk, azt csak a cionmédia láttatja így. Igen, a meccsek utáni balhékat előszeretettel mutatják, de azurák csaba zsidó azt nem fűzi hozzá pl. hogy a rendőrök, biztonságiak kezdték a balhét, ők ütöttek először. :-)
Az ész a fontos nem a haj :)
Egyébként ha valaki olvassa, van egy észrevételem : vidéken, falun kell szervezkedni, ott sokkal fogékonyabbak az emberek a Hungarizmusra.

De álljon itt egy bajtárs véleménye a kérdésről !

" Kedves mindenki!
Azt hiszem egy nagyon durva félreértés van kibontakozóban, ezért engedjetek meg egy kis tisztázást:

1. Én nem becsmérlem a kopaszokat, mert én is az voltam.
2. Nagyon sok barátom és bajtársam skinhead most is.
3. Én is el szoktam járni koncertekre, és mindenhová, ahol kopaszok vannak többségben, éppen ezért nem is taszít engem a dolog. DE!
4. Nem tudok (skin szerelésben) úgy odamenni egy kocsmában egy munkáshoz, vagy pláne egy értelmiségihez, nem-kopasz egyetemistához, hogy ne viseltessen irántam lenézõ elõítélettel, ami nem magában rossz, hanem azért, mert nem fog odafigyelni a mondanivalómra, ami felkeltheti az érdeklõdését az Eszme iránt.
5. az utcán menet(mondjuk tegyük fel egy köteg matricáért megyek a nyomdába, hogy terjesszem) megállít a rendõr, és elkobozhatja a cuccot(mert gyanús kinézetem van), vagy egy dühödt cigány éjjel rámlõ az utcán a lopott pisztolyával, és nem tudom tovább az Eszmét és a nemzetet szolgálni, csak bénán, vagy a másvilágról.
6. tudom, hogy ez a dolog csak magunknak jó(a mi lelkünknek, mert látjuk az emberek arcát, amint megrémülnek, erõt ad, hogy tudják kik vagyunk és egymást felismerjük), nem a különösen a nemzetnek(fõleg mert ezek a termékek nem is magyarok, semmi hagyománya nincs itt).
7. az elõttünk lévõ pártok, mozgalmak(shalom albert, MNSZ, MNA stb...) már lejáratták ezt a viseletet, és az emberek bennünk nem a hõst látják, vagy az alternatív utat, hanem a züllöttet, szélsõségest, gonosztevõt, sírgyalázót. Ez sajnos nem csak az ellenségeinkre igaz, hanem arra a magyar népre is, akikért KÜZDENÜNK KELL!
8. Nem vagyok ellene az egyenviseletnek, két feltétellel: nyúljon vissza a hagyományokhoz(zöld ing, stb...), és legyen ellenõrizhetõ, ki hordhatja( álljon mögötte egy szervezet, amely csak azoknak ad egyenruhát, akikben megbízik, és tudja, hogy intelligensek, hogy ne lehessünk beskatulyázhatók és lejárathatók a közemberek elõtt. "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk