width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Mesterházyra szavazol, gyurcsányt kapod. Bajnaira szavazol, akkor is.

2014. január 6., hétfő

Mesterházyra szavazol, gyurcsányt kapod. Bajnaira szavazol, akkor is.

Egy érdek, 3 párt, de egy szövetségben. Különböztessük meg a Fideszt és a Kdnp-t. Nem megy? Hát, az együtt-pm, a mszp és a dk is pont ilyen monolitikus tömb. Veszekedéseik csak a látszat, testvérek is futnak versenyt

Mesterházyra szavazol, gyurcsányt kapod. Bajnaira szavazol, akkor is.
Bajnaira szavazol, Mesterházyt kapod. Gyurcsányra szavazol, Bajnait kapod. xD

Egyikük, "libatolvaj", szerinte el kell törölni a rezsicsökkentést, másik meseházy szerint ki kell terjeszteni. A rossz hírt hozó neoliberális együtt-pm tényleg megszorítana, ennyiben és csak ennyiben hiteles, de a szocik is ugyanezt tennék - csak ők szeretnek ígérgetni, aztán meg majd megmagyarázzák, hisz úgyis a neolibsik gazdatestjei lesznek. Ha hatalomra jutnak. Ne jussanak, nem kellenek, elég volt belőlük.

http://mno.hu/belfold/mesterhazy-targyalhat-gyurcsanyekrol-1203900

mno.hu originally shared this post.

Mesterházy tárgyalhat Gyurcsányékról

2014. január 6., hétfő 21:06, frissítve: hétfő 21:09 , forrás: MTI, szerző: TÁ

Az MSZP-t kampányidőszakban irányító országos választási bizottság (ovb) hétfőn felhatalmazta Mesterházy Attila pártelnököt és a szocialisták vezetőiből álló delegációt, hogy tárgyaljon az Együtt–PM-mel a korábban megkötött választási szövetség kibővítéséről.

Erről a hétfő estébe nyúló ülésről távozó Tóbiás József frakcióvezető-helyettes, Gúr Nándor alelnök és Baja Ferenc számolt be újságíróknak. Azt azonban egyikük sem árulta el, hogy mire kapott mandátumot Mesterházy Attila és az általa vezetett küldöttség. Mint mondták, csak a tárgyalások végeredményéről szeretnének beszámolni a sajtónak. Mesterházy Attila nem nyilatkozott az újságíróknak.

Bajnai Gordon hétfőn az ATV reggeli műsorában és az MTI-nek küldött közleményben ismertette: a lehető legszorosabb együttműködésre http://mno.hu/ahirtvhirei/megis-lehet-kozos-lista-gyurcsanyekkal-1203183 , akár közös listára van szükség az ellenzék érdemi támogatottsággal rendelkező erői között, ezért tárgyalást kezdeményez a szocialistákkal a korábban kötött választási megállapodás kibővítéséről.

Belső feszültség

Komoly belső feszültségeket hozhat a felszínre, ha megvalósul a Bajnai Gordon, Mesterházy Attila és Gyurcsány Ferenc által vágyott közös ellenzéki balliberális lista – mondták el http://mno.hu/belfold/gyurcsanyek-beemelese-komoly-konfliktust-generalhat-1203803 az MNO-nak politológusok annak kapcsán, hogy az Együtt–PM Szövetség vezetője és az MSZP elnöke a korábbi megállapodásuk felülvizsgálatáról beszélt hétfőn.


Mesterházy Attila a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta http://mno.hu/belfold/gyurcsanyt-megis-beveszik-balliberalis-osszefogasba-1203750 , három lehetőséget lát: egyéni választókerületi megállapodásokat annak érdekében, hogy mindenhol csak egy baloldali jelölt álljon szemben a Fidesszel, a közös listát, illetve azt, hogy az MSZP és az Együtt–PM is bővíti a saját szövetségi körét.
A választási felkészülésről

Az MSZP-t kampány idején az elnökség helyett irányító ovb üléséről beszámolva Gúr Nándor azt mondta: Bajnai Gordon javaslata mellett a választási felkészülés volt a téma, áttekintették, hogy állnak abban a 75 egyéni választókerületben, ahol a megállapodás alapján a szocialisták állíthatnak jelöltet.

Hozzátette: minden olyan megoldásra nyitottak, amely segíti az Orbán-kormány leváltását. Így – folytatta – a közös listaállításra is, amit az MSZP 2012 novemberében javasolt. Azt is mondta, törekednek rá, hogy mielőbb megállapodjanak Bajnai Gordon pártszövetségével, majd ha úgy látják, hogy módosítani kell a korábbi egyezséget, akkor a lehetséges csatlakozókkal is.

Arra a kérdésre, hogy a Demokratikus Koalíciót vezető Gyurcsány Ferenc helyet kaphat-e egy közös listán, a szocialista párt alelnöke úgy válaszolt: nem személyekről, hanem a választási győzelmet segítő konstrukcióról kell megállapodni.
Mesterházy a DK-ról

Mesterházy Attila nem nyilatkozott az újságíróknak. A pártelnök az ülés után ATV Egyenes beszéd című műsorában ugyanakkor igennel válaszolt arra, hogy a közös lista- és miniszterelnökjelölt-állítás lehetőségéről kezdik-e meg a tárgyalásokat Bajnai Gordon pártszövetségével.

Arra a kérdésre, hogy Bajnai Gordonhoz hasonlóan hajlandó-e hátralépni, lemondani a miniszterelnök-jelöltségről, az MSZP-elnök úgy válaszolt: minden opció megtárgyalására, átgondolására nyitott. Azt is elmondta, mivel már csak három hónap van a választásokig és alig több mint egy hónap a jelöltállítás kezdetéig, az újranyitott tárgyalásokat a jövő hét végéig le kell zárni.

Mesterházy Attila közölte, készek tárgyalni a Demokratikus Koalícióval – ezt korábban is megtették –, de a DK 16 pontos programjában több olyan elem van, amellyel nem értenek egyet, így ezt a kérdést is rendezni kell.

A tárgyalások része kell, hogy legyen az is, szerepelhet-e egy közös listán Gyurcsány Ferenc – mondta a szocialista pártelnök, aki ezt sem akarta megelőlegezni.

MSZP Baja Ferenc Gúr Nándor Mesterházy Attila Tóbiás József Demokratikus Koalíció Bajnai Gordon ellenzéki együttműködés Együtt-PM szövetség

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk