width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 1990-2014: a Fidesz elszabotált rendszerváltása és elszámoltatása. A Fidesz egy dologban valóban következetes már negyed évszázada: a kommunista múlt feltárásának szabotálásában

2014. március 18., kedd

1990-2014: a Fidesz elszabotált rendszerváltása és elszámoltatása. A Fidesz egy dologban valóban következetes már negyed évszázada: a kommunista múlt feltárásának szabotálásában

Már 1994-ben és 1998-ban is az elszámoltatással kampányoltak fideszék, aztán mi lett belőle. Volt az a plakát, ahol rajz - Orbán vívott a hétfejű sárkénnyal, minden fejhez egy társadalmi vagy gazdasági probléma volt írva.

1990-2014: a Fidesz elszabotált rendszerváltása és elszámoltatása. A Fidesz egy dologban valóban következetes már negyed évszázada: a kommunista múlt feltárásának szabotálásában



A kommentek jók, hát valahogy így dolgoznak most is a libsik, nácizás, lejáratás és az ehhez kapcsolódó komcsi házmesterkedés, viszályszítás, illegális nyomozgatás, politikai haszonszerzésért elkövetett hamisítások... Ezekkel élnek a mai szocionisták, ha már gyilkolni nem tudnak. De a Hálózatuk még mindig megvan, beépülve a hatalom gépezetébe, és magába a fideszbe is. Csak a Jobbik a tiszta mindettől a mocsoktól!

"NEM KELL MOST EZ A SUKET DUMA VALASZTAS ELOTT;;;CSAK A JOBBIK;;;;;SZEBB JOVOT;;"

"Javítsatok ki ha tévedek de a nagy Orbán apja is MSZMP tag volt."

"Igen az volt. Holló hollónak nem vájja ki a szemét. Eltelt 24 év. Mindenkinek világos kellene legyen, a vörös rókát hiába festik át kékre, megfogja a tyúkot. Ott van ez a biszku. A mai napig elégedetten élvezi a nyugdíját, meg van győződve, jól tette, hogy kivégeztetett több száz embert. Senki sem próbálta elmagyarázni neki, hogy ez helytelen volt, ennyi nyugdíj nem kellene járjon neki a gyilkosságokért, inkább talán börtönbüntetés, úgy mint egy gojnak."


"Ennek a filmnek az elejét, le kellene minden nap vetíteni a fidesz birkáknak, meg az mszp-s hülyéknek is, hogy kik akadályozták meg az elmúlt rendszer gyilkosainak felelősségre vonását.
Még az is szégyen, hogy ilyen Kövér Laca(mszmp-s genya) a parlament az országgyűlés elnöke lehet 2010-től, ugyan olyan szégyen, mint hormongyula, D 208 és a többi. Csodálkozunk? -én nem."

"HOLNAP BISZKU PER!!!
Mindenki jöjjön!"

"Jobb nem kiborítani a bilit. A kommunista politikai rendőrség emberei gyakran olyan aljasságokat követtek el, amelyekre még parancsot se kaptak. Itt mindenki azt hiszi, hogy csupán jelentések irogatásáról van szó. Ha az irattárak megnyílnának, olyan borzalamasan mocskos dolgok derülnének ki, aminek egyenes következménye lenne az egyéni bosszúállás, ráadásul a már megdöglött komcsik helyett valószínű a leszármazottaikat nyúznák meg. A kommunista politikai zsaruk "operatív" elnevezés alatt aljas és alattomos módon beavatkoztak a családok életébe, a magánéletbe és szó szerint gyilkos gonoszsággal. Ha egy mai hatvan-hetven éves ember a rá vonatkozó iratokból megtudná, hogy pl. a hetvenes években a politikai rendőrség patkánykodása tette tönkre a munkahelyi, szakmai karrierét, hogy kitervelten golyózták ki mindenhonnan és hogy magánéleti és családi sikertelenségét, válását, saját alkoholizmusát, esetleg valamelyik gyermeke öngyilkosságát, szóval egész tönkretett életét a politikai rendőrség akciói okozták valamilyen összefüggésben, és megismerné a gonosztevők nevét, akkor minden valószínűség szerint bosszút állna. Ugyanis nincs bíróság/ügyészség Magyarországon, amelyik az ilyen tönkretett embereknek igazságot szolgáltatna. Emiatt aztán fognák a kisbaltát és még utolsó erejükkel legyilkolnának valakit, szinte találomra, akit megtalálnak. Ha már nem él a szarfejű komcsi, akkor könnyen a gyerekeiken, unokáikon állnának bosszút. Aki nem érti azt, hogy miért nem hozzák a követelt iratokat nyilvánosságra, az keveset gondol a komcsik gazemberségéről. Ezek a kurucinfón is gyakorta megjelentgetett akták, amelyekben ostoba irkafirkák vannak, az csupán porhintés. Amikor a komcsi hatalomban van, akkor gyilkolni szeret. Az azokról szóló iratok tízezreit rejtegetik a cinkosaik.

"Nos igen!Március 15,a lánchídi csata,gumibotozás,zsup kocsi,mosonyi utcai laktanya,három nap veseverés(nehogy meglátszódjon)!....nos Béla,magyarázd azoknak akik nem élték át,úgysem hiszik el!"


"Nicsak, ki bújt a szög a zsákból. A Viktorka is egyike volt , aki megakadályozta a Zétényi-Takács törvényt! És a reprivatizációt. Az apja MSZMP titkár volt. Mit várhattunk/várunk tőle? Azért is tart itt az ország, ezek az alakok miatt! Elszabotálták a rendszerváltást, kifosztották eladták az országot a ballibsikkel együtt!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk