width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "izrael bejelentette: Amerika nélkül is megtámadná Iránt. Móse Jaalon "védelmi" miniszter, eddigi álláspontját megváltoztatva, egy iráni atomlétesítmények elleni önálló izraeli akció támogatására is késznek mutatkozik - jelentette egy beszédét idézve a Háárec című lap kedden."

2014. március 18., kedd

"izrael bejelentette: Amerika nélkül is megtámadná Iránt. Móse Jaalon "védelmi" miniszter, eddigi álláspontját megváltoztatva, egy iráni atomlétesítmények elleni önálló izraeli akció támogatására is késznek mutatkozik - jelentette egy beszédét idézve a Háárec című lap kedden."

"izrael bejelentette: Amerika nélkül is megtámadná Iránt. Móse Jaalon "védelmi" miniszter, eddigi álláspontját megváltoztatva, egy iráni atomlétesítmények elleni önálló izraeli akció támogatására is késznek mutatkozik - jelentette egy beszédét idézve a Háárec című lap kedden."

Penetránsan bűzlő kettős atlantista mérce! Nukleáris energiával kapcsolatos létesítményeket bombázni, nem volt elég a three mile islandi, csernobili meg fukushimai tragédia? Hát kell magyarázni, miért a sátán népe ez? A világbékét ma két állam veszélyezteti : usa, és izrael. Főleg az utóbbi. Totális bojkott alá kell vonni izraelt, hermetikus nemzetközi elszigetelésük, bármiféle nemzetközi együttműködésből való kirekesztésük az emberiség érdeke, már ha nem akarunk atomháborút. Az emeregy csúfnevű közszolgálatinak mondott kormány - propaganda rádió vasárnapi műsorában izrael egyre terjedő bojkottja ellen agitált valami shiri zsuzsa, izraeli ?magyar? tudosító. Tudó zsidók. Mi is tudjuk, mi várható tőletek.

A neokon héják és európai szolgáik elnézték és jóváhagyták a zsidó apartheid - állam eddigi összes törvénytelen katonai akcióját, etnikai tisztogatását, Gázai Fal építését, semmiféle szankciókat nem léptettek életbe. Az izraeli rémállam háború - mániás vezetőinek Sámson terve Európa elleni atomtámadásokat is tartalmaz. De azért csak oroszozzanak fideszék tovább nyugodtan, legalább látni kinek a geopolitikai érdekeit szolgálják.

Az ukránok és oroszok közti viszályt idegen ügynökök eszkalálták idáig. Az ukrán válság miatt a felelősség a nato, usa, eu vállán van

Nem az a kérdés, hogy az oroszok mit keresnek oroszok lakta területeken. Hanem hogy egyáltalán az usa mit keres a hadseregeivel és álcivil lázító, uszító, puccsista "agent provokatőr" endowment for democracy féle NGO-ival bárhol a világon. Orosz katonai támaszpont van egy országban? Hogy ezt kiűzhessék, először a kormányt veszik célba, bizony a terrorizmust is támogatják a háttérhatalmisták, mint mostanság Szíriában, szerencsére vesztésre állnak. :) Amerikai előretolt helyőrség bezzeg van sok, az állítólag nem veszélyezteti semelyik ország szuverenitását, pedig de. Az usa budapesti nagykövetsége leginkább egy bunkerrendszerre emlékeztet, utcák vannak lezárva körülötte, árok veszi körbe. Van mitől félniük, már sokaknak kárt okoztak, sajnos nekünk is. Mindig a legrosszabb neoliberális erőket, pártokat, médiát, és "civil" mozgalmakat támogatták minálunk is az usákok. A 2010 után létrejött új, "független" hülyegyerek stílusú vér elfogult vadliberális híroldalak mögött is amerikai pénzek vannak. Nemzeti érdek az usraeli hegemónia megtörése.

Ha úgy vesszük, Európa máig megszállás alatt van, miért is van nato? "Bizonyára sokak előtt ismert a NATO első főtitkárának az a megfogalmazása, miszerint Európában a NATO-nak három feladata van: „az amerikaiakat bent tartani, az oroszokat távol tartani, a németeket pedig lenyomva tartani" (Keep the Americans in, the Russian out, and the Germans down)." A nato első főtitkára, aki egyébként nem túl meglepően szintén zenész, azaz zsidó volt.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kuruc.info Külföld :: 2014-03-18. 13:13 http://kuruc.info/r/4/125265/

Izrael bejelentette: Amerika nélkül is megtámadná Iránt

Móse Jaalon "védelmi" miniszter, eddigi álláspontját megváltoztatva, egy iráni atomlétesítmények elleni önálló izraeli akció támogatására is késznek mutatkozik - jelentette egy beszédét idézve a Háárec című lap kedden.

Jaalon a tel-avivi egyetem rendezvényén hétfőn elhangzott beszédében azt mondta: Amerika "a gyengeség látszatát kelti az egész világon". Felsorakozott Benjámin Netanjahu miniszterelnök mögé, aki szerint Izrael csakis magára számíthat az iráni atomfegyverkezés elleni harcban.

A miniszter úgy értékelte, hogy az amerikai kormányzat nem tesz semmit az iráni atomprogram meghiúsításáért, ezért Izraelnek egyoldalú katonai akcióra kell felkészülnie az atomlétesítmények ellen. "Azt gondoltuk, hogy Iránnal szemben Amerikának kell vezetnie, de Amerika tárgyalásokba bocsátkozott, és sajnálatomra az irániak jobbak a perzsa bazárban" - mondta Jaalon. Izrael azt remélte, hogy a feladatot mások végzik el, de nem fogják, "ezért ebben a kérdésben úgy kell tennünk, mintha magunkra lennénk utalva" - tette hozzá.

Szavai azért jelentenek komoly változást az izraeli politikában, mert Jaalon az előző kormány biztonsági kabinetjében még az Ehud Barak akkori "védelmi" miniszterrel való nyílt konfliktusok vállalása árán is ellenezte az önálló izraeli akciót Iránnal szemben, mert úgy gondolta, Amerikának kell rendeznie ezt a kérdést.

Jaalon szerint ma már nem lehet Washingtonra számítani, mert "az emberek tudják, hogy Irán csal, de a nyugatiaknak kényelmesebb halogatni a konfrontációt, eltolni azt akár a közvetkező választási periódusra. De az mindenképpen megtörténik" - tette hozzá.

A védelmi miniszter szerint a gazdasági nyomás és a diplomáciai elszigetelés által térdre kényszerített Irán okosan egy mosolyoffenzívába kezdett, félve a belső feszültség robbanásától és a külső támadástól, és ezzel elhárítja a válságot. De mindez csak időhúzás, mert "bár késik a nukleáris program, Teherán és a szuperhatalmak közt Genfben aláírt tavaly novemberi ideiglenes megállapodás miatt Iránt nem szorítja az idő. Letelepednek a küszöbre, és ők döntik el, hogy mikor készek az áttörésre az atombomba előállításában" - mondta.

Jaalon beszédében nemcsak Barack Obama amerikai elnök Iránnal kapcsolatos és közel-keleti politikáját bírálta, hanem Kínával és Ukrajnával szembeni "gyöngeségét" is.

Az izraeli "védelmi" miniszter beszéde a nagyhatalmak és Irán közötti újabb tárgyalási forduló előtt hangzott el.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Az oroszok visszaszóltak az EU-nak

Oroszország kedden élesen bírálta az Európai Uniót, amiért szankciókkal sújtotta a Krím Oroszországhoz csatlakozásában érintett orosz tisztviselőket és törvényhozókat, és jelezte, vissza fog vágni.

"Nem vezet sehova, ha Oroszországgal az erőszak nyelvén beszélnek, szankciókkal fenyegetik meg állampolgárait" - írta közleményében az orosz külügyminisztérium. "A büntetőintézkedések bevezetése nem a mi választásunk, azonban nyilvánvaló, hogy az ellenünk bevezetett szankciók nem maradnak megfelelő válasz nélkül az orosz fél részéről" - tették hozzá.

Oroszország egyben megerősítette, hogy kész az együttműködésre minden, az ukrajnai helyzet normalizálásában őszintén érdekelt nemzetközi partnerével.
Az orosz külügyminisztérium úgy fogalmazott, "ideje lenne, hogy az Európai Unió megértse, az ukrajnai válság oka nem Oroszországban rejlik, hanem az egyes ukrajnai politikai erőkben és külföldi támogatóikban". Brüsszelnek az a törekvése, hogy Ukrajnát mesterséges választás elé állítsa az EU és Oroszország között, mély belpolitikai válsághoz, alkotmányellenes fordulathoz vezetett Kijevben - olvasható a közleményben.

Az Európai Unió Ukrajna kérdésének szentelt legutóbbi csúcstalálkozója is arról tanúskodott, Brüsszelben továbbra sem érzik kényelmetlenül magukat amiatt, hogy olyan emberekre hagyatkoznak, akik nem hajlandók meghallgatni az ukrán nép véleményét, és teljesen az ultraradikális, nacionalista Jobboldali Szektor vezetésének ellenőrzése alatt állnak. Éppen ezekkel az emberekkel készül az Európai Unió hamarosan aláírni az uniós társulási megállapodás politikai részét - írta az orosz külügyi közlemény."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk