width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Bencsikrata előszó. Nem a magyar választók akarata a fontos ennek a radikális szavazatok begyűjtésére tartott, verbálisan keménykedő, ám ilyetén megnyilvánulásai alapján egyértelműen kamujobboldali liberális szélkakasnak, hanem a folyamatos megfelelési kényszer ellenségeink, kifosztóink és elnyomóink felé, ha beledöglünk is - csak hogy tovább helytartóskodhasson a fideszdsz! Magyar érdekek elleni propagandáért fizetett ócska ember ez a bencsik andrás. "Józan ésszel belátható, hogy a Fidesz-Jobbik koalíció megvalósíthatatlan, mert Magyarországot olyan nyomás alá helyezné az Európai Unió és Amerika, ami a kormány gyors bukását eredményezné, azonban egy MSZP-Jobbik koalíciót elfogadnának, mondván, a víz kioltja a tüzet, a baloldal féken tudja tartani a szélsőjobbot."

2014. március 18., kedd

Bencsikrata előszó. Nem a magyar választók akarata a fontos ennek a radikális szavazatok begyűjtésére tartott, verbálisan keménykedő, ám ilyetén megnyilvánulásai alapján egyértelműen kamujobboldali liberális szélkakasnak, hanem a folyamatos megfelelési kényszer ellenségeink, kifosztóink és elnyomóink felé, ha beledöglünk is - csak hogy tovább helytartóskodhasson a fideszdsz! Magyar érdekek elleni propagandáért fizetett ócska ember ez a bencsik andrás. "Józan ésszel belátható, hogy a Fidesz-Jobbik koalíció megvalósíthatatlan, mert Magyarországot olyan nyomás alá helyezné az Európai Unió és Amerika, ami a kormány gyors bukását eredményezné, azonban egy MSZP-Jobbik koalíciót elfogadnának, mondván, a víz kioltja a tüzet, a baloldal féken tudja tartani a szélsőjobbot."

Bencsikrata előszó. Nem a magyar választók akarata a fontos ennek a radikális szavazatok begyűjtésére tartott, verbálisan keménykedő, ám ilyetén megnyilvánulásai alapján egyértelműen kamujobboldali liberális szélkakasnak, hanem a folyamatos megfelelési kényszer ellenségeink, kifosztóink és elnyomóink felé, ha beledöglünk is - csak hogy tovább helytartóskodhasson a fideszdsz! Magyar érdekek elleni propagandáért fizetett ócska ember ez a bencsik andrás.

"Józan ésszel belátható, hogy a Fidesz–Jobbik koalíció megvalósíthatatlan, mert Magyarországot olyan nyomás alá helyezné az Európai Unió és Amerika, ami a kormány gyors bukását eredményezné, azonban egy MSZP–Jobbik koalíciót elfogadnának, mondván, a víz kioltja a tüzet, a baloldal féken tudja tartani a szélsőjobbot."

Vezércikk – Bencsik András: Csak a Fidesz!

2014-03-16 19:37:45

A baloldal nem adta fel. Most az az új figura, hogy túlértékelik a Fidesz előnyét és a Jobbik megerősödését: „Az, hogy közel áll a beteljesült szerelem eljövetele az Orbán-féle galeri és a Vona-féle (náci) szélsőjobbos csapat közt, nem kétséges. Csak persze egy kis kényszerítés hiányzik még a dologhoz. Például az, hogy valaki megszorongassa végre a Fideszt" – írja egy liberális publicista a ballib tábor internetes híroldalán.

Vágyálom-pirula a gúny cukormázába öntve. A Jobbik vitathatatlan erősödésének a túldimenzionálásával és annak sulykolásával, hogy eközben bőven meglesz a Fidesz kétharmada, a ballib véleménymondói egy meglehetősen piszkos trükkre játszanak: hátha sikerül annyira elkényelmesíteni a Fidesz szavazóit, illetve a Jobbik felé orientálni a Fidesz és a Jobbik között ingadozókat, hogy a végén összejöjjön egy olyan állás, amelyben a balos összefogás (vagy mi a neve) ugyan esetleg csak a harmadik, de a Fidesznek egyedül nem lesz meg a többsége. Csak a Jobbikkal, amit az Európai Unió fejesei, vagy az MSZP-sekkel, amit meg a választók utasítanának el…

A trükk 2002-ben már bejött. Akkor a két vesztes, a második MSZP és a harmadik SZDSZ alakított kormányt, mert a győztes Fidesznek nem jött össze a szükséges 51 százaléka. Csak 40 ezer szavazat hiányzott. Szavazókörönként mindössze három…

Józan ésszel belátható, hogy a Fidesz–Jobbik koalíció megvalósíthatatlan, mert Magyarországot olyan nyomás alá helyezné az Európai Unió és Amerika, ami a kormány gyors bukását eredményezné, azonban egy MSZP–Jobbik koalíciót elfogadnának, mondván, a víz kioltja a tüzet, a baloldal féken tudja tartani a szélsőjobbot.

A terv az érintett politikusok tiltakozása ellenére olyannyira életszerű, hogy a botrányok miatt elforduló baloldali szavazók most nem a Fideszhez, még csak nem is az LMP-hez, hanem a Jobbikhoz pártolnak át. Amennyit a baloldal vesztett, annyit nyert a Jobbik: ha a két proletárpárt szavazóbázisa között ilyen nagy az átjárás, ha az alapvető kérdésben – gyűlölik a Fideszt – egyetértenek, miért ne értenének egyet egy úgynevezett „nemzeti megmentési" nagykoalícióval?

A Fidesz kétharmad arányú győzelme sűrű emlegetése csak azt célozza, hogy a szavazótábor szavazási kedve lanyhuljon: „minek menjek el szavazni, úgyis nyerünk". A baloldali maffia elszámoltatásával elégedetleneknek pedig minél nagyobb része forduljon a Jobbik felé. S akkor a csapda bezárulhat.

Kovács László azonban megmondta, nem közvélemény-kutatást kell nyerni, hanem választást, s ebben az egyben igaza volt. A jobboldalnak tudnia kell, hogy a hátralévő hetek kemény próbatételt jelentenek, hogy most még intenzívebben kell készülni a választásra, hogy minden a mozgósításon múlik, és még semmi sincs megnyerve. Sőt.

Mellesleg az elszámoltatás végre erős lendületet kapott. Az MSZP volt alelnökét, Simon Gábort bilincsben vitte el a rendőrség, Zuschlag János könyve pedig hatalmas bosszú; a magára hagyott szocialista politikus letöltvén börtönbüntetését, fölfedte volt pártjának mocskos titkait. A jobboldal tehát jól teszi, ha az április választásra koncentrál és mindent megtesz a mozgósítás érdekében. A Fidesz feltehetőleg ezért hirdetett március 29-re nagygyűlést a Hősök terére. Oda indul azon a napon a Békemenet is, hogy erőt és lendületet adjon a sorsdöntő választás előtti hétre minden jobboldali szavazónak. A jelszó négy év alatt nem sokat változott: „Csak a Fidesz! Különben nagy baj lesz."

Bencsik András

Demokrata, 2015/11. szám, március 12.

2015???? wtf xD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk