width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A magyar néplélek ebben is nagyon hasonló az oroszokéra

2014. március 4., kedd

A magyar néplélek ebben is nagyon hasonló az oroszokéra

"Lábbal tiporjuk az oroszok büszkeségét, bármennyire is groteszknek tartjuk azt, és aki tanulmányozza Putyin személyiségét, sejtheti, hogy ez mennyire kontraproduktív lehet"

Ezt nem értik meg a folyton "magyarkodáson" valójában a nemzeti önazonosság - tudatunkon gúnyolódó liberálisok, hogy a magyar néplélek ebben is nagyon hasonló az oroszokéra. Nemzeti kollektív tudat. Ha annyira mindegy a származás, akkor nekik minek zsidó hagyományokkal, kultúrával, vallással, egyáltalán saját magukkal foglalkozni. Gasztroangyal hétvégi epizódjában is csak a személyesen tapasztalt tényeket láttam viszont : zsidóknak fontos a család, ha lehet nem maradnak gyermektelenek, rendezett életet élnek, a babonaszerűen követett kóserségen inkább volna mit nevetni. Így élnek ők, a szabadosságot csak nekünk hirdetik.

Német lapvélemény: A Nyugatnak inkább át kellene ölelnie Putyint

2014. március 04. 14:41 Hunhír.info

Az Ukrajnában kirobbant válság nyomán sokan szidják Oroszországot. Ám az oroszok magatartása miatt érzett minden rosszkedv ellenére nem szabad elfelejteni: az, aki Oroszországot nem tiszteli, semmit sem fog elérni - írja a Die Welt keddi számában A Nyugatnak inkább át kellene ölelnie Putyint című keddi cikkében.

A befolyásos német lap szerint durván összefoglalva azt lehetne mondani: Putyin despota, a legjobb esetben is csak félig demokrata, Oroszország pedig kommunizmus nélkül is rendkívül veszélyes. Ám egy nem szívesen látott nemzet és vezetőinek folyamatos becsmérlése helytelen - hangsúlyozza a Die Welt.

"Lábbal tiporjuk az oroszok büszkeségét, bármennyire is groteszknek tartjuk azt, és aki tanulmányozza Putyin személyiségét, sejtheti, hogy ez mennyire kontraproduktív lehet" - írja a német lap, amely szerint az orosz elnök egész személyisége az erőre, keménységre épül. Oroszországnak az az érzése - folytatja a Die Welt -, hogy a Nyugat lenézéssel viseltetik iránta. Ám az hogy a Nyugat az oroszokat barbároknak tartja, érzékeny sebet érint. A G7-eknek az Oroszországgal szembeni ötlete a kizárásra, a lekicsinylésre épül a cikk szerint. "Ám aki Putyinhoz konfrontációval és keménységgel közeledik, az kudarcot fog vallani. Ilyen az ő játszmája, a logikája a játékszabályai. Aki most hidegháborút szorgalmaz, és visszatérést annak konfrontációs logikájához, az Putyinnak mesterére fog akadni. Aki őt bojkottal, vízummegvonással, vagyonok befagyasztásával fenyegeti, az visszavágást vált ki.

A Nyugat 2008-ban a diplomáciájával Grúzia esetében kudarcort vallott" - mutat rá a Die Welt, amely szerint Putyin úgy viselkedik, mint egy sarokba szorított neurotikus személy. Kelet-európai barátaink nélkül ebben a konfliktusban éppen a németek tudnának központi szerepet játszani - összegez a befolyásos német lap.

Szerző: VG Online - Die Welt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk