width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Tasz, liberális bűnpártolók, fajtájuk csak akkor tenne rendet, ha már olcsóért felvásárolták volna a büntetlen cigánybűnözés miatt elhagyatottá vált területeket, de akkor azonnal. Pont olyan durván, mint izraelben tették 1948 után.

2014. március 4., kedd

Tasz, liberális bűnpártolók, fajtájuk csak akkor tenne rendet, ha már olcsóért felvásárolták volna a büntetlen cigánybűnözés miatt elhagyatottá vált területeket, de akkor azonnal. Pont olyan durván, mint izraelben tették 1948 után.

Tasz, liberális bűnpártolók, fajtájuk csak akkor tenne rendet, ha már olcsóért felvásárolták volna a büntetlen cigánybűnözés miatt elhagyatottá vált területeket, de akkor azonnal. Pont olyan durván, mint izraelben tették 1948 után.

Mi baja a liberráltaknak a rendteremtés szándékával?

Ezek a libernyákok elit helyeken laknak, na és a zsidóság manapság főleg a fővárosokban él. Nem érdekük, hogy a magyar ember vidéken nyugodtan élhessen. Csak akkor tennének rendet, ha már olcsóért felvásárolták volna az elhagyatott területeket, de akkor nagyon gyorsan. És pont olyan durván, mint izraelben tették 1948 után.

Kedvenc Célpontjuk Orosz Mihály Zoltán, Érpatak rendpárti polgármestere. A fidesz zsidai kéz a kézben ugyanazzal a hamis, cionliberális érvkészlettel támadják a szocionistákkal, és a liberális szennymédiával. A demokratikus chartás régen szadeszes, most fideszes hegedűs zsuzsa és a többi sorosista narancsliberális.

"Hogyan győzzük le a bűnözést? Az érpataki modellről beszél a "vaskezű" polgármester, Orosz Mihály Zoltán. Ez az, amiről mélyen hallgat a balliberális, de a FIDESZ-barát média is!"

Az ultraliberális uszítók amiatt ajvékolnak, hogy a rendőrök razziázni merészelnek a cigány bűntanyákon

2014. március 04. 13:17 Hunhír.info

A TASZ elnevezésű, jogvédőnek álcázott háttérhatalmi ultraliberális uszítószervezet legújabb szellemi epeömlése szerint elfogadhatatlan, hogy a rendőrök razziázni merészelnek a közvélemény szerint a bűn fészkének tartott miskolci cigány tanyákon. Ilyen messze eddig még nem mentek el a jól meghatározható külföldi háromszögek finanszírozta magyarországi kettős mércés árokásók.

"Tíz hónap alatt negyvenöt átfogó ellenőrzést hajtottak végre a miskolci rendészeti szervek a város főként romák lakta, elgettósodott részén, közölte a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ). Azt írták, a jogvédő szervezetekhez érkezett személyes beszámolók és a beszerzett adatok alapján megállapítható: az ellenőrzéseken a családokat két-három tucatnyi hatósági ember egyidejűleg veti alá számos ellenőrzésnek, így lakcím-nyilvántartási, állat-egészségügyi, hulladékkezelési, köztisztasági, gyámhatósági, közüzemi és szociális igazgatási ellenőrzésnek is. A TASZ szerint mindemellett a lakók tulajdonjogát is ellenőrzik, a hatóságok adásvételi szerződések bemutatását kérik tőlük- őrjöngenek a cigányokat eszközként használó, Magyarországot minden lehetséges fórumon lejárató uszítók, akik azt kifelejtik vérlázító közleményükből, hogy vajon milyen eredménnyel jártak a ezek a bűnmegelőző akciók, Vagyis hány bűnözőt fogtak el, milyen bűncselekményekre, szabálysértésekre derítettek fényt a hatóságok. A bűnözők egyértelmű ultraliberális védelme csak a társadalommal szemben állók azon érzetét erősíti, hogy nekik minden jár és szabad,és bármit megtehetnek, mert a háttérhatalom által mozgatott felforgató erők úgyis kimosdatják őket. Nem a gárdákat, önvédelmi szerveződéseket kellett volna betiltani, hanem azokat a liberális uszító szervezeteket, akik a mélyszegény embereket használják ki a rend, a kormány eleni támadásra. S mindezt a választási kampány kellős közepén. A kormánynak ideje végre fellépnie, és betiltani ezeket az ügynökszervezeteket."

És a másik, hogy ha az államhatalom, a kormány, vagy a rendőrség mint az "erőszakmonopólium" merészelne mégis csak, társadalmi feladatának megfelelően! rendet tenni, akkor jön az ócska, bukott szemkilövető liberálisok hiszti kampánya. Mondja még valaki, hogy a 444 meg a cink féle új degenerációs média (e szó eleve többes szám, a médium meg a jós neve) nem vadliberális? Mikor azokat semlegesnek, pláne jobboldalinak feltételezni pont olyan képtelenség lenne, mint hogy én cionista vagyok. xD Tudom, fogalom összezavarási szándék is a balliberális kommunikációs háború része, a vadkapitalista neolib elnevezte magát neokoHnzervatív jobboldalinak. Ám ettől még nem lesz a helyi érdekek védelmezője, hiszen hívő globalista, mindent előbbre tart a hazánál, gazdasági patriotizmuson röhög, és - vagy egyből Észak Koreát emlegeti. Például. Pedig Szingapúrt kellene inkább. Igaz, az ottani nemzetállami gazdasági modellt méltató Lovas Istvánt se kedvelik a libik. A keleti nyitást se, hiába nemzeti érdekünk : a cion fasiszta az szigorúan atlantista, és semmi más, még uniópárti is csak másodlagosan. Hát mi nem brancsbéliek, szadeszkaszton kívüliek meg őket nem "szeressük". :Đ

Nehéz egy embert rávenni álláspontja megváltoztatására, mikor azt üléspontja határozza meg - a fizetése függ tetteitől, véleményétől. A szélsőségesen kirekesztő folyton nácizók, hülyézők még most is kulcspozíciókban ülnek, legyen az kultúra, oktatás, pénzügy, gazdaság, média, beosztottaik politikai magatartását egy komcsi politikai tiszt módjára leellenőrzik, neten és irl is folyamatosan "lekáderezik" mennyire megbízható politikailag. Tehát titkolóznak sokan, attól viszont meghasonlanak, akkor meg mivel különb ez a rendszer a 89 előttinél, különvéleményt nem tűrő és magánszférába tolakodva aktívan gondolatrendőrködő, dogmáinak és tabuinak való engedetlenség esetén egyből "náci" tömeggyilkosnak bélyegző neoliberális totalizmus.

Nem új ez a mindent ellenőrizni és mindenkit liberális téveszmékre átnevelni óhajtó erőszakosság a liberalizmustól, már 1789-ben, vagy 1640-ben is így kezdték.

Visszaélések hosszú sora, még a facebook jelszót is elkérik akár, magánnyomozói módszerekkel kidoxxolás, törvénytelen adatkezelés, feketelistázás.

Amúgy érthetetlen módon a Kapu újság alig ismert, pedig jó, sőt JOBB. Élet ÉS irodalom helyett mondjuk, annál sokkal hitelesebb mert legalább polgári, keresztény, konzervatív, és főleg magyar. Pártfüggetlen, de nem értéksemleges jobboldali. Már a 80-asok óta ismerem, és volt régebben is.

Nem "Fideszlap" vagy "Jobbik szócső". E kettő kategória legalább nyílt sisakkal játszik, miközben a neoliberális fősodratú nemcsak média hanem szakértők is, lazán függetlennek mondják magukat. Ne azt nézd mit mondanak, hanem hogy mit tesznek! Ugyanaz az érvkészlet, egyszerre mozdulnak rá a jobboldal bármilyen jelentktelen támadható pontjaira, bolhából csinálnak elefántot, ha nincs mibe belekötni akkor jöhet a hvg módszer, a "bajai" kamuvideók, Teller Ede "Rossz hírek a szülőföldről" kamulevél típusú "hírszerző" hamisítások sora, majd kampányolni az is jó, legfeljebb utána 1 évvel leközlik a helyreigazítást, amikor már kit érdekel. 

Rágalmaznak, valami csak megmarad. Rövid sűrített érzelemre ható egyszavasok. Trafikmutyi, Simicska, Stadionok, Közgép, Paks, akármi. Úgyse néz utána se az olvasatlan, se aki liberálsznob magát intelligensnek képzelő de csak entellektüell (chrétien). Nagymértékben valóságtól elrugaszkodott volt az is, aki a freeblogon entellektuell.freeblog.hu tartalmát előállította.

Bezzeg a Jobbikot bal és jobb liberálisok egyaránt demagógozzák, amiért egyszerű, érthető, rövid, világos politikai üzenetekkel él. Mellé téve mondjuk, hogy akit érdekel, nézze meg a Hét Vezér tervet, meg a többi Pdf-et a jobbik.hu-n.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Listázás

Bayer Zsolt - 2012. december 8., szombat Álláspont

A HVG közzétett egy listát. A listán a tankerületi igazgatók nevei olvashatók, s mellettük – a lap megfogalmazása szerint – a nyilvános felekezeti kötődésük.

Most, amikor listázás ügyben tüntetés volt a Parlament előtt, ahol – ha csak egy rövid időre is, és eléggé ostobán – létrejött a „nagykoalíció", nos ezekben az időkben fölöttébb elképesztő és védhetetlen húzás ilyesféle listákkal előállni.

Illetve pontosítsuk mindjárt önmagunkat: nem elképesztő és nem védhetetlen. Ugyanis a HVG nyilvánvalóan teljesen tudatosan, a provokáció szándékával állt elő a maga listájával, és a HVG teljesen biztos lehet abban, hogy akik tüntetni mentek a Parlament elé a „zsidó listák" ellen, azok megvédik őket.

Ugyanis most nem zsidókat listáznak.

Most keresztényeket listáznak. Méghozzá egészen vérlázító módon. Egyebek között ilyesmiket olvashatunk a nevek mellett, mint hogy az illető tagja a Szász Károly Református Kórusnak, vagy tagja az evangélikus énekkarnak, esetleg merészel tagja lenni a Kálvária-templom közösségének.

Muszáj feltennünk az ilyenkor szokásos, mondhatni obligát és persze teljesen ostoba kérdést: vajon a HVG gazember szerkesztője, gazember újságírója és az egész gárda odaírná azt is egy név mellé, hogy az illető a kerületi zsidó hitközség, esetleg a Ben Gurion énekkar tagja? Nem, nem írná oda.

Mert a HVG gárdája abban az esetben a felvilágosodás, az emberi jogok, az európaiság, az egyetemes emberi értékek talaján állva felháborodottan utasítana vissza mindenféle listázást.

De mihelyt keresztény kötődésű emberekről van szó, ezek a gazemberek, Kun Béla szellemi-lelki örökösei nyomban felhatalmazva érzik magukat listák készítésére.

S e listákkal természetesen azt akarják bizonyítani, hogy akinek „nyilvános felekezeti kötődése" van, s amennyiben az a felekezeti kötődés nem zsidó felekezeti kötődés, úgy az adott személy alkalmatlan feladata ellátására. Nyilvános keresztény felekezeti kötődéssel nem lehet az ember tankerületi igazgató, s ha tagja valamilyen keresztény énekkarnak, abban az esetben még nyilván tanár sem lehet(ne).

A HVG gazember gárdájának ocsmány akciójához kapcsolódik az a hír, amely a minap érkezett Franciaországból. Ott egy iskola igazgatónője jelentette be, hogy az idén nem jöhet Mikulás az intézménybe, mert a Mikulás jelenléte sértené a nem keresztény gyerekek érzékenységét, ezért Mikulás helyett – az idén és mostantól majd mindig – bábelőadás lesz.

A francia városka szülői elküldték az igazgatónőt az anyjába, majd a városka polgármestere kijelentette, hogy nevezett igazgatónő „elhamarkodottan döntött". És a Mikulás ment. Mármint az iskolába. Ahogy a hagyományok szerint megy már évszázada.

Vegyünk példát a francia városka polgáraitól.

Ideje elküldeni a HVG gazembereit az anyjukba.

Véget kell vetni ennek a világnak, de nagyon hamar.

Kun Béláék szellemi-lelki örökösei nagyon hamar meg kell tanulják és meg kell tapasztalják, hogy vége van listázásaik idejének. Akár így, akár úgy, de meg kell tapasztalják végre. Meg kell tapasztalják, hogy Európa és benne Magyarország – minden idióta próbálkozás ellenére ragaszkodik hagyományaihoz, ragaszkodik keresztény gyökereihez – ragaszkodik önmagához.

És hogy aki ilyen listákat tesz közzé, az számíthat a megvetésre, a tiltakozásra, a leköpésre.

Ha nem tetszik, akkor meg el lehet takarodni. Hátra se nézve, örökre – és vihetitek magatokkal az összes listátokat, gazem-berek.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Keresztény közösségek tagjairól készített tendenciózus lajstromot a HVG

Közzétéve: 2012. december 08. szombat, 18:14 PolgárPortál által Kategória: Magyarország

A HVG listáján a 198 igazgatóból kizárólag a keresztény, valamint a fideszes és KDNP-s kötődésű emberek szerepelnek
Katolikus és református kórusvezetőkről és más keresztény közösségek tagjairól készített listát a HVG. A baloldali liberális hetilap aktuális számában többek között a "nyilvános felekezeti kötődéssel" rendelkező tankerületi igazgatók lajstromával kívánja igazolni címlapsztorija fő állítását, mely szerint túlzott állami és egyházi befolyás és ideológiai nyomás válhat uralkodóvá az oktatásban.

Az összesen 198 tankerületi felügyelő közül 15 tankerületi igazgatót listáz a HVG, megjelölve, hogy milyen egyházi iskolai háttérrel, illetve felekezeti kötődéssel rendelkeznek. Az Unokáink is fogják bánni című, aláírás nélküli összeállítás készítői az összesen 198 tankerületi igazgató közül a lap munkatársai internetes keresések segítségével válogatták ki a vallási kötődésüket nyilvánosan is vállaló köztisztviselőket. A 15 találatból 11 köthető valamilyen felekezeti oktatási intézményhez; az ő szerepeltetésük akár még elfogadható is lehetne egy oktatáspolitikai kérdéseket taglaló cikk mellett, ám a HVG-cikk semmilyen magyarázatot nem ad arra, hogy a fennmaradó négy személy tisztán felekezeti alapú felsorolása milyen alappal került oda.

Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője pénteken, Michl József országgyűlési képviselővel közösen tartott sajtótájékoztatóján megengedhetetlennek és felháborítónak minősítette, hogy a HVG hetilap friss számában megkérdőjelezte a világnézetileg semleges oktatás teljesülését és közölte azoknak a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ által kinevezett tankerületi igazgatóknak a listáját, akik felekezeti iskolában tanítottak korábban. Michl József megismételte: a világnézetileg semleges oktatás nem világnézetileg semleges oktató létezését jelenti. Az érintettek és minden hívő nevében kérte ki magának ezt a hozzáállást "a sajtó és a mögötte állók részéről". Az igazgatók kinevezése szakmai kérdés, az állam pedig világnézetileg semleges iskolákat tart fenn - szögezte le.

A KDNP szerint a radikális baloldal lekörözte a radikális jobboldalt, mert utóbbi csak beszélt a listázásról, előbbi azonban "egy kereszténybarátsággal nem vádolható hetilap hasábjain listát közölt azokról a tankerületi igazgatókról, akik vették maguknak a bátorságot, hogy vállalják egyházi, felekezeti kötődésüket, s egyházi iskolában tanítsanak".

Hogy az ilyen listázás mennyire elképesztő és elfogadhatatlan, arról Bayer Zsolt azt írja a Magyar Hírlap szombati számának vezércikkében: "a HVG nyilvánvalóan teljesen tudatosan, a provokáció szándékával állt elő a maga listájával, és a HVG teljesen biztos lehet abban, hogy akik tüntetni mentek a Parlament elé a „zsidó listák" ellen, azok megvédik őket. Ugyanis most nem zsidókat listáznak. Most keresztényeket listáznak. Méghozzá egészen vérlázító módon. Egyebek között ilyesmiket olvashatunk a nevek mellett, mint hogy az illető tagja a Szász Károly Református Kórusnak, vagy tagja az evangélikus énekkarnak, esetleg merészel tagja lenni a Kálvária-templom Közösségének. Muszáj feltennünk az ilyenkor szokásos, mondhatni obligát és persze teljesen ostoba kérdést: vajon a HVG gazember szerkesztője, gazember újságírója és az egész gárda odaírná azt is egy név mellé, hogy az illető a kerületi zsidó hitközség, esetleg a Ben Gurion énekkar tagja? Nem, nem írná oda. Mert a HVG gárdája abban az esetben a felvilágosodás, az emberi jogok, az európaiság, az egyetemes emberi értékek talaján állva felháborodottan utasítana vissza mindenféle listázást. De mihelyt keresztény kötődésű emberekről van szó, ezek a gazemberek nyomban felhatalmazva érzik magukat listák készítésére."

Elhatárolódunk a HVG-nek az említett ordas eszmerendszerekre emlékeztető, keresztény felekezeti kötődésű emberek rosszindulatú, diszkriminatív listázásától is. Éppen egy héttel ezelőtt tartottak tanácskozást Budapesten a 21. századi keresztényüldözésről, ahol elhangzott, hogy világszerte, így Európában is jelen van a keresztények diszkrimánációja. Európában alapvetően kétféle probléma van jelen: az egyik az intolerancia, a keresztények közéletből, médiából való kiszorítása, marginalizációja, illetve egyes személyek és csoportok keresztényellenes megnyilvánulásai. A másik a diszkrimináció, a törvényi hátráltatás, amely rendszerszintű, jogalkotási probléma, hiszen mások tiszteletben tartásának címszava alatt a vallási meggyőződés kifejezését teszik lehetetlenné. A keresztényellenesség nem csak a keresztények ügye. Magyar patrióta polgárok, civil szervezetek, szálljunk szembe a szélsőséggel, akár a Parlamentben, akár az utcán, akár egy sajtótermékben ütik fel a fejüket, és hajítsuk őket a történelem szemétdombjára!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk