width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A Majdan téri tüntetők mesterlövészei lőttek a saját embereikre és a rendőrökre is, feltehetőleg Turcsinov megbízásából, hogy végleg összeugrasszák a két felet.

2014. március 5., szerda

A Majdan téri tüntetők mesterlövészei lőttek a saját embereikre és a rendőrökre is, feltehetőleg Turcsinov megbízásából, hogy végleg összeugrasszák a két felet.

Bizonyíték került elő, hogy a kijevi mesterlövészeket a Majdan vezetői bérelték fel!!! És mi ezeknek vagyunk a szövetségesei, ezek előtt csúszik hason a nyomorék zsidesz és a szocionisták is.

Utolsó csatlósok, erkölcsi hullák, megélhetési zsidóbérencek.

"Catherine Ashton csak ennyit válaszol a vádakra "Umm... aha, hát... szörnyű". Az Unió felforgatásügyi főfelelőse biztos nem volt napi kapcsolatban a galíciai bandával amelyik kijevben randalírozott. Vagy mégis? Sose hinnénk."

http://www.hidfo.net/2014/03/05/bizonyitek-kerult-elo-hogy-kijevi-mesterloveszeket-majdan-vezetoi-bereltek-fel

Rohadt, mocskos, korrupt, gyilkos "emberjogista" nyugat mindig tud mélyebbre süllyedni. A cionista felforgatók bérencei lőttek az emberek közé a Majdanon!

"Az Észt Külügyminisztérium sajtóosztálya megerősítette, hogy Urmas Paet külügyminiszter és Catherine Ashton uniós felforgatásbiztos között lezajlott az ominózus beszélgetés telefonon. Ezzel elismerték, hogy:

1, A Majdan téri tüntetők mesterlövészei lőttek a saját embereikre és a rendőrökre is, feltehetőleg Turcsinov megbízásából, hogy végleg összeugrasszák a két felet.

2, Az Unió tudott mindenről, de nem figyelmeztettek senkit, és megpróbálták a Berkutra és Janukovicsra kenni.

3, A mesterlövészek miután lelőttek párat a sajátjaikból, a Majdan téri vezetők propagandacélokra akarták felhasználni ezeket a felvételeket, lásd Olesya Zhukovskaya története. Nála is véletlen ott volt egy fotós és egy videós."

http://www.hidfo.net/2014/03/05/gyorshir-az-eszt-kulugy-megerositette-felvetel-valodisagat-mesterloveszekrol

Soha ne higgyünk a zsidó médiának : hazugság, hírhamisítás az orosz invázió! Nyolc tény a Krím-félszigetről, amit a liberálisok kifelejtettek a hírekből

http://www.hidfo.net/2014/03/05/nyolc-teny-krim-felszigetrol-amit-liberalisok-kifelejtettek-hirekbol

Nyolc tény a Krím-félszigetről, amit a liberálisok kifelejtettek a hírekből

2014.03.05 09:25

A nyugati és hazai liberális média kedvenc hazugságai közé tartozik, hogy orosz invázió van a Krím-félszigeten. Tekintsük át röviden az idevágó tényeket.

1, A Fekete-tengeri flottát fel akarták osztani Oroszország és Ukrajna között a szovjetúnió 1991-es felbomlásakor, ám ez egy elhúzódó vita tárgya lett.

2, A felek 1997-ben végre megegyezésre jutottak a krími katonai bázisokat és az ott állomásozó flottát illetően. E szerint Oroszország kapta a flotta 81.9%-át, de előbb ki kelett fizetnie ukrajna részére 526,5 millió dollárt. A szerződést végül 1999-ben írták alá.

3, Moszkva évente 97.75 millió dollárt tekint semmisnek az Ukrán államadósság Oroszország fele fenálló részéből, ezért cserébe használhatja az ukrán felségvizeket, rádiófrekvenciákat, valamint ez az összeg tartalmazza az orosz hajók által okozott környezetre káros hatásokért a kompenzációkat.

4, Az eredeti megállapodás szerint a Fekete Tengeri Flotta 2017-ig állomásozhat a Krím-félszigeten, ám ezt később meghosszabították 25 évvel.

A Fekete-tengeri flotta egyik hajója érkezik Szevasztopolba, 2014.03.01, Krím-félsziget.

5, Az 1997-es megállapodás megengedi 25,000 főnyi orosz katonaság, 132 páncélozott jármű, 22 katonai repülő és 24 darab 100mm-es kalibernél kissebb ágyúval felszerelt löveg állomásoztatását a félszigeten.

6, A fentieknek megfelelően, jelenleg 5 haditengerészeti hadosztály állomásozik a félszigeten.

7, A haditengerészeti egységeken kívül két reptere is van az oroszoknak a félszigeten, egyik Kacha, a másik Gvardeysky környékén.

8, Az orosz tengerparti erők a 1096. Légvédelmi Rakéta Ezredből és a 810. Tengerészgyalogos Brigádból áll, ez utóbbi 2,000 tengerészgyalogost jelent.

Láthatjuk tehát, hogy az illegális kijevi kormány bejelentése az Egyesült Nemzetek felé, miszerint Moszkva 16,000 katonát küldött a Krím-félszigetre, orosz invázióként lett tálalva, holott Oroszország csak kihasználja a szerződéses lehetőségeit.

A Fekete-tengeri flotta egyik hajója érkezik Szevasztopolba, 2014.03.01, Krím-félsziget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk