width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Álforradalmak kirobbantásának módszere, arab tavasz ami csak káoszt, terrorizmust, polgárháborút, halált hozott, bolsevik tanácsköztársaságok...

2014. március 5., szerda

Álforradalmak kirobbantásának módszere, arab tavasz ami csak káoszt, terrorizmust, polgárháborút, halált hozott, bolsevik tanácsköztársaságok...

Álforradalmak kirobbantásának módszere, arab tavasz ami csak káoszt, terrorizmust, polgárháborút, halált hozott, bolsevik tanácsköztársaságok... Kiknek vannak kapcsolataik, pénzük ezeket a világszerte nagyon hasonló forgatókönyv szerint zajló hatalomtechnikai fogásokat alkalmazni?

"Ilyen állat egy van", nem kell sokáig keresgélni kiknek az érdeke!

Cionisták. Akik most is élen jártak az oroszellenes uszításban, hírhamisításban, hazudozásban. Fajtájukra jellemzően kérdéseik is hazugságok. Eleve gyűlölnek minden népet, országot, és társadalmi csoportot ami nem hódol be nekik. A részeges, hazáját kiárusító, gyengekezű jelcinnel semmi bajuk sem volt, akkor tudtak lopni, élősködni. A hatalom nem tűr űrt, nemcsak a Cion bölcsei szerint. Ha nem kormányoznak egy országot, valaki más fogja irányítani azt, leginkább pénzzel. Olyanokat pénzel a háttérhatalom, akik kiszolgálják gyarmatosítási szándékát. Az NGO-k, a "civil szervezetek", a haha csak egy, sajnos van még több. Putyin ezek működését korlátozza és pedig nagyon helyesen, szuverén joguk megvédeni magukat a felforgatás különféle módszereivel szemben! Nálunk a Jobbik vetette fel a javaslatot (aztán fidesz+szoclib közösen szavazta le ezt), miszerint nem lehetne külföldről pénzelni idegen érdekekért kardoskodó politikai és egyéb lobbicsoportokat.

Készülnek nálunk is a balhéra, 'majdan' a választások után, pláne ha erősebb lesz a Jobbik, Taxisblokád 2 be van tervezve. Na, most nem kell a taxisokra haragudni, csak a hasonlóság szembetűnő. :) Az akkor azért kellett, hogy a szadesszel paktumot kössön az amúgy is közülük való Antall József kormánya. Ami sose volt jobboldali, liberálisoknak köszönhetjük az elcseszett, anarchiás 90-es éveket is.

Ukrajna és a magyar választás

2014.03.03 22:47

Kassai Ferenc - Hídfő.net

Közép-Európa országainak és népeinek még reményük sem lehet gazdasági és politikai helyzetük javulására. Az EU gazdasági válsága, amelyből kilábalásra még tervek sincsenek, fokozottan sújtja az EU erősebb államaitól függő csatlós államokat, köztük hazánkat is. A túlélés lehetőségeit a csendes, lassú gazdasági javulás és az adott pillanatok lehetőségeit kihasználó politika biztosíthatná. Ez lényeges javulást nem eredményezne, de legalább a szinten tartást garantálná. Lényegében ez a Fidesz programja is, mellyel szemben az ellenzékének -a Jobbik kivételével- még programja sincs.

A választás előtt általában túldimenzionálva, populista terminológiával fűszerezve igyekeznek a pártok olyan célkitűzéseket a társadalom elé vetíteni, mely a választási eredményeket számukra kedvezően befolyásolhatják. A választók többsége már nem hisz az ilyesmikben, ennek ellenére elvárja, hogy a cirkuszi műsorban ez a szám továbbra is szerepeljen. Talán azért, mert az elmúlt időkben ehhez szoktatták.

Most azonban valami gond van a cirkuszi műsorral, különösen az ellenzék vonatkozásában. Mintha a szereplőinek nem is az előadás, hanem az előadás utáni ráadásműsor lenne a fontosabb. A Fidesz hatalmi helyzetben a csekélyke eredményeit igyekszik óriásivá felfújni, a Jobbik a valós igényeket ragozza, a cionliberális szövetség viszont szakítva az eddigi gyakorlatukkal, mely az ellenfél teljes (politikai és erkölcsi) lejáratását igyekezett megvalósítani, mélységes csöndbe burkolózik. Ron Werber, a rutinos és abszolút erkölcstelen izraeli propagandista, az MSzP eddigi választási küzdelmének kidolgozója és irányítója, egy dühkitörés után kirohant a stratégiai megbeszélésről. Felmérte a lehetőségeket, és nem akar egy megalázó vereség egyik bűnbakjává válni. A cionliberális összefogás megértette azt, hogy reménye sincs nem csak a kormányra kerülésre, de még egy számukra elfogadható választási eredmény elérésére sem. Ezért a választási kampányuk semmitmondó, jellegtelen. Nem akarnak erre már sem pénzt, sem energiát fordítani.

A választás előtti kritikus időszakban egy párt vezetője naponta szerepel, nyilatkozik, irányítja a beosztottjait, értékeli az értékelhetőeket. Ha kell, botrányt generál, sokkolja a közvéleményt, egyszóval minden lehetőséget megragad, hogy központi figurává válhasson. Ezzel szemben mit csinált Mesterházy? Elutazott az USA-ba, ott McCain-el tárgyalt, hetekig nem lehetett róla tudni semmit. Bajnai is utazgat és sunnyog, mintha nem is érdekelné a választás eredménye. Fodor annyira jellegtelen, hogy olyan, mintha nem is létezne. A választási küzdelem csúcspontján. Egyedül a már leírt Gyurcsány hozza a formáját, lassan központi figurává növi ki magát. Önjáró, botrányokat okoz, színészkedik, ripacskodik (mikor mire vevő a hallgatóság), nyilván nem avatták be a "nagy terv"-be.

Ez a gyenge választási harc nem azt jelenti, hogy a cionliberális ellenzék feladta volna a hatalmi terveit. Csalással viselj háborút-elvet követve (és kissé átírva), már most arra készülnek, hogy a választás után nagyobb létszámú és folyamatos tüntetésekkel a "választási csalások" ellen tiltakozzanak. Sokba kerül ez a művelet, mert komoly napidíjakat kell fizetniük több ezer embernek hosszú időn keresztül, de ha a támogatást a külföldi utakon megígérték, akkor az ukrán példát követve talán sikerül az atlantisták számára kellemetlenné vált Orbánt és pártját kiszorítani a hatalomból. Új választások kiírásával és a felfordulás miatt hitelét vesztett Fidesz-KDNP ország-világ előtti lejáratásával, hamis ígérgetésekkel közelebb juthatnak a hatalom megszerzéséhez, mint az eleve elvesztett választásokkal. Pár hétig a csőcseléké, a kocsmák és a sikátorok lakóié lesz a főváros (mint Kijev), aztán a tehetetlennek kikiáltott Fidesz helyett jön egy erélyes rendteremtő társaság, és ezzel együtt az új választás kiírása. Meg az atlantista mézesmadzag, a csökkent értelmi képességűek számára.

Na, de egy kis számítási hiba csúszott a fenomenális tervezetbe. Ukrajnában nem úgy alakultak a dolgok, ahogy a kiagyalói tervezték. Ott már véget kellett volna érni mindennek, és az atlantista cionbérenc hatalom büszkén parádézhatna a nyugati média által létrehozott hamis dicsfényben. De mivel olyan ott a helyzet, hogy az oroszokon kívül mindenki értetlenül pislog és retteg, alighanem a háttérhatalom nem engedélyezi a magyarországi anarchiát, mert két, esetleg három (Szerbia) zavargó társadalom egy rakáson már megoldhatatlan gondokat okozna a különben gyáva és ötlettelen atlantistáknak. Az oroszok akaratlanul is így mentik meg a Fidesz kormányt, és nullázzák le a cionliberálisokat. Persze, még nincs ez a játék lejátszva, lehetnek itt még furcsa dolgok, de egyben biztosak lehetünk, nem az atlantisták forgatókönyve szerint fog lejátszódni.

http://www.hidfo.net/2014/03/03/ukrajna-es-magyar-valasztas

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk