width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Képen egy rakás szocion szemét kártevő egy szögletes asztal körül, akik épp a hatalomba való visszatérésen...{post title}

2015. január 22., csütörtök

Képen egy rakás szocion szemét kártevő egy szögletes asztal körül, akik épp a hatalomba való visszatérésen...{post title}

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com
SF // via fulltextrssfeed.com 
Képen egy rakás szocion szemét kártevő egy szögletes asztal körül, akik épp a hatalomba való visszatérésen...
Jan 22nd 2015, 15:59

Képen egy rakás szocion szemét kártevő egy szögletes asztal körül, akik épp a hatalomba való visszatérésen törik a fejüket. Párbeszéd ezekkel, hogyne! Lehet Menni a P-ba!

Egy tapodtat sem szabad a fajtájuknak engedni, soha semmiben, óbégasson a nemzetközi neolib zsidóbanda hiába, mivel úgyis mindig újabb és újabb követelésekkel állnak elő, a legbölcsebb tojni az ajvékolásra, sőt jól odavágni nekik : legelőszöris elzárni minden állami pénzcsapot, nehogy már az adófizetők pénzéből szponzorálják a nemzet ellenségeinek antimagyar tevékenységeit, meg az élősködésüket általában. Milyen érdekes, a libbant banda igen szeret állami pénzen sóhivatalokban, uniós és soros pénzen meg tasz és helsinki bizottság féle liberális feljelentgető patkányalapítványoknál héderelni!

Ezek és a médiájuk szoktak a kormány ellen nyilatkozgatni látszólag jó dolgokat, de úgyse valósítanák meg, hiszen már lett volna rá 8 évük, így hát sosincs igazuk, még a tényleg hülyeségek bírálata sem hiteles ezektől mert a szocionok még rosszabbat akarnak nekünk! Azt kell nézni ki mondja, nem csak hogy mit mond. :)

Hogy mit szól a külföld? Azt nem a külföld szólja, hanem az internacionalista nemzetellenes antiszociális neolibbant zsidómédia, ami mindenhol ugyanaz. Egy eset : a világ túlsó felén is meg volt említve Szaniszló Ferenc-Táncsics díja, Új - Zéland pedig elég messze van, meg maga az ügy nagyon helyi vonatkozású volt csak - miért jött létre akkor e kitüntetett médiafigyelem? Sőt, az amcsi parlamentben is brekegtek valamit akkor az esetről, megvolt a szokásos nácizás.

Ezek a koszoslelkűek mindenképpen ugyanazon a maximális hangerőn és erőfeszítéssel dolgoznak hazánk lejáratásán, és patkányforradalom kirobbantásán. Amit amúgy jó drasztikus, de viszont teljesen igazságos fehér rendcsinálás követne úgy, hogy a vörös világ el se kezdődhetne. Fehér az olyan értelemben, mint mondjuk vitéz Prónay Pál, vitéz Franczia - Kiss Mihály, vitéz Héjjas Iván voltak. Nem szeretnék a hahásokat, millásokat ők se. :)

Fricz úr viszont Fideszesnek inkább liberális, ami itt azt jelenti hogy türelmes, toleráns a más véleményekkel szemben. De már ő is sokallja a puccsista libsik partizánkodásait, utcai őrjöngéseit, nemzetközi feljelentgetéseit, és általában a megtévesztősdit, nagyon jól látja : balliberális - magyar szótár szerint a párbeszéd azt jelentené, hogy a kifejezetten széllibbantak + cionisták diktálnának a kormánynak és az ország népének, pedig a libbant fodor gábor mlp-jére csak úgy cca 1% szavazott.

Az említettek nem jobboldaliak természetesen, hazugságuk ismerős, bokros lajos is jobbosnak hazudta magát tavaly tavasszal a kampányban, náluk ez egyszerűen a vadkapitalizmust, a nép érdekeivel, szerzett szociális jogaival szemben feltétlen nagytőke és bankárpártiságot jelent, és kész. Nem nemzeti érdek a neolib vagy neokohn 99% - 1% társadalom és nem is szolgálja az esélyegyenlőséget, finoman szóval. Durván meg valami komoly káromkodás következne itten. :D

Mit ki nem találnak ezek az egész világon élősködők, hogy bármi áron és módon visszatérjenek a hatalomba, aztán újra totalitárius népellenes módszerekkel ránk erőltethessék a neoliberalizmust!

Fricz Tamás - Ez így nem fog menni!

http://www.flagmagazin.hu/mondom_a_magamet/fricz_tamas_ez_igy_nem_fog_menni

mondom a magamét 2015. 01. 21.

A fent nevezett hölgy és urak sajtótájékoztatót tartottak arról, hogy kis hazánk nagy bajban van, tragédia, forradalom, éhséglázadás várható, s ezért a két politikai tábort összekötő társadalmi minimum kidolgozására, reformokra van szükség.

Kedves Ferge Zsuzsa, Lovas Zoltán, Iványi Gábor, Horváth András, ez így nem fog menni!

Egyetlen feltételük van „csupán": Orbán Viktornak március 15-éig távoznia kell. No, ezért komolytalan ez az egész.

Nem kétséges, Magyarországnak éppen az egyik legnagyobb baja, hogy nem egységes, hanem megosztott, sőt vészesen megosztott ország, s éppen e belső küzdelmekben rengeteg energiát veszít el. Holott a nemzeti egységre éppen most lenne igazán szükség, egyfelől a párizsi merénylet utáni nemzetközi káoszban, másfelől, mert még ezekben az időkben sem képes megszűnni a Magyarországgal szembeni támadássorozat, hazánk szuverenitásának megkérdőjelezése.

Ebből fakadóan azok a törekvések, amelyek egy társadalmi és nemzeti minimumra épülnek, elvileg nem elvetendők, nem eleve ördögtől valók. Jómagam például nemrég a Magyar Nemzet hasábjain arról elmélkedtem, hogy jó lenne, ha a két tábor közötti világos különbségek megtartása mellett lennének olyan „népi urbánus" és „urbánus népi" alkatok, közéleti személyiségek, akik képesek lennének a két politika oldal közötti közvetítésre, a másik fél szempontjainak megértésére, és nem el-, de legalábbis befogadására és „bekalkulálására". (Elismerem: lehet, ez nem több, mint „wishful thinking", azaz vágyálom.)

Mind ez idáig tehát nagyon szép.

Az is szép, amit Lovas Zoltán mondott a sajtótájékoztatón, miszerint „egész egyszerűen bajban vagyunk, szeretnénk ebből emberségesen, vér nélkül kikerülni". Iványi Gábor gondolata is rendben van, jelesül hogy véget kellene vetni az országban évek óta zajló belső háborúskodásnak.

Ám ezek után jött a „hirig", amelyet Iványi Gábor fejtett ki: annak, hogy baloldali és az állítólag már szerveződő jobboldali kerekasztalok együttesen folytassák a tárgyalásokat Magyarország jövőjéről március 15-étől kezdve, van egy alapvető feltétele, amely nélkül nincs és nem lehet kiegyezés. Az mégpedig, hogy a nemzeti ünnepig „Orbán Viktornak le kell mondania vagy félre kell állítani" – így Iványi Gábor. Szerintük ugyanis Orbánnal, aki minden baj és rossz forrása, nem lehet tárgyalni és kompromisszumot kötni…

Hát itt van a baj a kiegyezési szándékokkal, drága hölgyem és uraim.

Ebből a kijelentésből ugyanis az derült ki, hogy Önök nem értették meg a két tábor közötti párbeszéd lényegét, értelmét, lehetőségét és feltételeit.

A közeledésnek, a kompromisszumnak, a minimumok megtalálásának akár két ember, akár két közösség, akár két politikai tábor között az az alapfeltétele, hogy elismerjük, és nem bolygatjuk a másik tábor legfontosabb identitásait, összetartó szálait, értékeit, vagyis nem akarjuk kiforgatni őket önmagukból. Csak példaként: ha egy válságban lévő kapcsolatot vagy házasságot meg akarunk menteni, a legelső feltétel, hogy a másik ember személyiségének legfontosabb vonásait elfogadjuk és befogadjuk végre, toleráljuk, tudomásul vesszük, hogy ő ilyen karakter, és nem lesz más.

Önök képtelenek azt felfogni, hogy a jobboldali, nemzeti tábor egyetlen igazi összetartó erejét Orbán Viktor testesíti meg?

Önök tényleg nem látják, hogy olyan nemzeti minimum kidolgozása, amelyben a miniszterelnök nem kaphat helyet, egyszerűen nevetséges?

Önök nem látják azt, hogy Orbán Viktor nélkül a jobboldali tábor úgy tagolódna, hogy éppen ez akadályozhatná meg a minimumok megtalálását?

Illetve, ne legyünk naivak, a Demokratikus Kerekasztalnak elnevezett képződmény talán éppen a Fidesz–KDNP megosztására játszik, arra, hogy hívó, kedvesnek látszó szirénszavával felerősítse a pártszövetségen belül esetleg alternatívákban gondolkodó irányzatokat – ha vannak ilyenek. Talán éppen a kiegyezés szándéka az a trójai faló, amellyel fel kívánják törni a kormányzó pártszövetség egységét, s az már egyenes út a hatalomba.

Nos, hölgyem és uraim, ez cinkelt játék lenne.

Tudomásul kell venniük nekik és másoknak is, hogy Orbán nélkül nem képzelhető el a jelenlegi értelemben vett Fidesz és a jelenlegi filozófiáját követő kormányzat.

Vagy követelje a másik oldal azt, hogy ne vegyen részt az esetleges tárgyalásokon Mesterházy, Bajnai, Tóbiás, Szigetvári, Fodor, és persze különösen és elsősorban Gyurcsány? (Miközben utóbbi követelésnek százszor több alapja lenne.)

Van ennek így értelme?

Nincs.

A közeledés egymás létének és lényegének megértését, elfogadását jelenti.

Idáig Önök még láthatóan nem jutottak el.

Úgyhogy passz.

Fricz Tamás - mno.hu

App.net Delicious Digg Evernote Facebook Google Bookmarks Google Plus Instapaper LinkedIn Pocket StumbleUpon Tumblr Twitter
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk