width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Scall Fast Google+

2015. január 22., csütörtök

Scall Fast Google+

FeedMyInbox
 

 

Scall Fast Google+
SF // via fulltextrssfeed.com

Ugyanazon álfüggetlenek tüntetnek a szocionizmusért. A szemétdomb amit a Szabadság téri emlékműhöz ...
1/21/2015 10:22:34 AM

Ugyanazon álfüggetlenek tüntetnek a szocionizmusért. 

A szemétdomb amit a Szabadság téri emlékműhöz odaszórtak a cionista liberális szélsőségesek, nem valami kulturált dolog. A Lendvay utcai monitordobálás sem volt az, tavaly október 26-án. Nem különb szándékú az a szoclib banda se, akik öltönyben + nyakkendőben dolgoznak Magyarország nemzetközi ellehetetlenítésén! A magyargyűlölet tartja egyben ezt a hazánkra állandóan árulkodó vörös csürhét, és a randalírozó fizetett csőcselék tüntetőiket!

Kulturális köntösben a kormány ellen

http://www.flagmagazin.hu/akt/kulturalis_kontosben_a_kormany_ellen

aktuális 2015. 01. 21.

Jórészt ugyanazok szervezték tegnap azt a szakszervezetinek hirdetett, a magyar kultúráért aggódó budapesti demonstrációt, akik az elmúlt hónapok kormányellenes tüntetéseit is.

A Magyar Tudományos Akadémia előtt egy teherautóra a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete (KKDSZ) molinóját tűzték ki, ám a szervezők között szerepelt a „netadó" elleni tüntetés szervezője, Gulyás Balázs, több, magát civilnek mondó társaság, közöttük a Hálózat a tanszabadságért, valamint a Krétakör. A tüntetésen megjelent a Szabadság téri megszállási emlékmű ellen tiltakozók egyik vezéralakja, Mécs Imre volt SZDSZ-es és MSZP-s országgyűlési képviselő is.

A szakszervezet egyik szónoka száz-kétszáz ember előtt az Ószövetségből, Mózes első könyvéből idézve azt skandáltatta a megjelentekkel: „Legyen világosság!" Szerinte ma Magyarországon percről percre sötétebb lesz. Csóti Csaba, a KKDSZ alelnöke „törzsi háborúkat" vizionált hazánkban, majd a szakszervezetek béremelést és megélhetést követelő törekvéseit támogatta az Európai Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség megjelent tisztségviselője. A demonstrálók ez után fáklyás menettel az Emberi Erőforrások Minisztériumához vitték a tárca vezetőjének, Balog Zoltánnak címzett petíciójukat.

mno.hu - Szabó Zsolt

Támadnak a szocialisták

Az Európai Rendőrakadémia (Cepol) székhelyének Budapestre kerülését támadták a szocialisták az Európai Parlament költségvetési bizottságában. Deutsch Tamás, a testület néppárti tagja arról tájékoztatott, Jens Geier, az Európai Rendőrakadémiáról szóló rendelettervezet szocialista felelőse olyan módosításokat nyújtott be, amelyek megkérdőjelezik a Cepol budapesti székhelyének létjogosultságát. Ezt a szocialista és liberális képviselők megszavazták. – A módosítók nem a költségek csökkentéséről szóltak, ahogy azt az európai szocialisták próbálják beállítani, hanem egy újabb elfogadhatatlan politikai támadást jelentenek Magyarországgal szemben – közölte Deutsch Tamás, hozzátéve, ezzel egy korábban magyar sikerrel zárult kérdést próbálnak újranyitni. A néppárti képviselőcsoport azonban kiállt a magyar álláspont mellett. Február végén egy másik bizottság is napirendre tűzi a kérdést, a téma jelentéstevője a fideszes Gál Kinga lesz.

 

Izraeli fal, a liberrált cionista bevándorláspárti politikusok, elemezgető politológosok, szocioNógusok...
1/21/2015 9:51:46 AM

Izraeli fal, a liberrált cionista bevándorláspárti politikusok, elemezgető politológosok, szocioNógusok és libsimédiások szerint ez teljesen rendben van. Az arab világot és Afrikát is a zsidó bankárvilág tette - teszi tönkre, az állandó usraeli + nato háborúk, legutóbb Líbia ellen amit anarchiába döntöttek, azért menekülnek az emberek Európába, pl a háttérhatalom okozta szíriai polgárháború pusztításai elől - manapság onnan igen sokan menekülnek.

Az tévedés, hogy arabokat emleget így összességében. Másokra is igaz, illetve nem mindegyikre. Valahol írtak erről, miért a bevándorlók elzüllése, akiknek már nincs meg a saját kulturális és nemzeti önazonosságuk, azok anómiás állapotba kerülnek, hitehagyottak és értékvesztettek totálisan. Tehát nem muzulmánok!!! Az nem a terrorizmus vallása, a Korán nem a talmud! De miért vadulnak be, gengszteresednek és gettósodnak el a bevándorlók vagy azok gyerekei? Mert nem érzik otthon magukat, nem vallják hazájuknak a helyet ahol élnek, azért szélsőségesen nem fontos nekik mi lesz az országgal. Tojnak rá, megélnek segélyből és bűnözésből. A libsik meg emberjogvédik őket. Ismerős hazulról, a cigányság lumpen rétegét is ezért védik be, fel lehet őket használni a társadalom ellen, na meg szavazónak.

Ja, hasonlítsuk Indiához a cigányság tudatosan bűnöző életvitelt folytató rétegét. Épülő, fejlődő, előbb utóbb nagyhatalom ország vs rosszul szervezetten bűnöző antiszociális garázda csőcselék. Ugyanaz a rassz pedig, csak az egyik honképes + önazonos, a másik meg nem. A romungrók vagy Gáborosok meg olyanok, mint az indiai indiaiak.

Bayer Zsolt: Bevándorlás

http://www.flagmagazin.hu/jobbegyenes/bayer_zsolt_bevandorlas

jobbegyenes 2015. 01. 20.

A széplelkek azonnali reagálása a bevándorlók elleni fellépésre idehaza, hogy „de hát a magyarok is bevándorlók például Angliába".

Sőt, „ma már London a harmadik legnagyobb magyar város", bibibí…

Akkor lássuk! Először is: Magyarország az Európai Unió tagja, igaz? Az Európai Unió egyik alapelve pedig a munkaerő, az áruk és a tőke szabad áramlása, igaz? Vagyis, van egy önkéntes társulás (EU), amely szabadon döntött a fentiek bevezetése mellett. Magyarország EU-csatlakozása előtt többek között ez volt a mézesmadzag, ha jól emlékszem. „Nyithatunk cukrászdát Bécsben!" – megvan még? Gyurcsány pedig azért panaszkodott, hogy a „magyar fiatalok nem elég mobilisak", és „nem hajlandók külföldre menni szerencsét próbálni". Megvan ez is? (Egyszersmind ennyit a mai „magyar exodus" miatti siránkozásról. S azt se felejtsük el, hogy például Spanyolországból lényegesen több fiatal távozik külföldre, ami nem csoda, lévén hogy ott minden harmadik fiatal munkanélküli. De az angliai fiatalok is tömegesen vándorolnak ki Ausztráliába és Új-Zélandra például – hogy ne mindig a kelet-közép-európai kivándorlásokat, például a lélegzetelállító román exodust emlegessük.)

De most az az igazi kérdés, hogy miképpen lehet összevetni az EU-n belüli vándorlást az EU-n kívülről érkező bevándorlással?

Sehogy.

Ez csak a szokásos elmebetegségek egyike. S ne feledjük, hogy a schengeni egyezmény, miközben megszüntette a belső határokat, megszigorította az EU külső határainak védelmét. Más kérdés, hogy nem tartjuk be igazán. A kelet-közép-európai országok csatlakozásakor például számos nyugati ország egyszerűen kijelentette, hogy mostantól a munkaerő, az áruk és a tőke szabad áramlása rá nézve mégsem kötelező. Így akadályozta, hogy a keleti munkavállalók megjelenjenek nála. Eközben azt magától értetődőnek és természetesnek vette, hogy saját multi cégei, számos esetben állami vállalatai szabadon behatoljanak a frissen csatlakozott országok piacára, s ott piacot vásároljanak, a munkahelyteremtés szent jelszavát zengve elfogadják a fogadó ország hatalmas adókedvezményeit, támogatásait. Erre is gondoljunk, amikor a Londonba kivándorló magyarokat emlegetjük, és sírunk a britek jóságán. Jusson eszünkbe, hogy azért ez végül is egy zéró összegű játszma. Az angol Tesco nem azért jelent meg nálunk, hogy karitatív tevékenységet folytasson, hanem azért, hogy letarolja a piacunkat, és mert a magyar árufeltöltőnek egynegyed annyit kell fizetnie, mint a hazainak. Ezt követően pedig néhány ügyes trükkel eltüntette a profitját, így megúszta a magyarországi adófizetést, extraprofitját pedig akadály nélkül kivitte. Ez mind-mind része az egyenletnek. Miképpen az is, hogy az angol kormány éppen most döntötte el, ezentúl csak három év után jár a bevándorlóknak bármiféle szociális segély és juttatás, aki pedig három hónapig nem talál magának munkát, az mehet haza isten hírével.

Ennyire rajonganak ők is a bevándorlókért – és ez tökéletesen érthető.

De térjünk vissza az EU-n kívüli bevándorlókra! Akik a széplelkek szerint nagy nyereséget jelentenek Európának, mert hozzák a tőkéjüket, munkaerejüket, és színesítik az európai társadalmakat. Hát persze. De azért érdekelne, ha valaki részletesen elmagyarázná: vajon az Ásotthalom térségében gyakorlatilag mindenféle akadály nélkül hozzánk Szerbia felől beáramlók, akiknek nem hogy tőkéjük, de gyakran még papírjaik sincsenek, miféle nyereséget jelentenek? Akár nekünk, akár a Nyugatnak? Milyen nyereséget, tőkét jelentenek a Párizsban a hamis márkajelzésű táskákat, rosszabb esetben drogot áruló feketék tömegei? A semmit sem csináló, munkanélküli, és kizárólag az egyre mélyebb gyűlöleteiket ápolgató arabok? (Tessék megnézni Kassovitz A gyűlölet című filmjét a sok mellébeszélés helyett!)

Tessék már végre végiggondolni annak következményeit, hogy miközben Európa beteg társadalmai arra is képtelenek, hogy önmagukat reprodukálják, Európa népessége folyamatosan és állandóan növekszik! Vajon hogyan? A bevándorlás által. De mi ennek a folyamatnak a vége? Unokáink már nem lehetnek keresztény európai fehér emberek? Ezt akarjuk? Mert akkor remekül csináljuk, a kurva életbe…

Amúgy mi lenne, ha csinálnánk egy ellenpróbát? Úgy tizenöt-húszmillió európai keresztény fehér ember kerekedjen fel, és lepje meg a Közel-Keletet. Esetleg mehetünk kicsit messzebb is, Afganisztánba, Pakisztánba. Aztán a lányaink feküdjenek ki monokinizni az ottani tengerpartokra, mi áruljunk kotont, fogamzásgátlót és piát Damaszkusz meg Amman utcáin, építsünk hatalmas keresztény katedrálisokat szerteszéjjel a térségben, és ramadán idején az utcán zabáljunk nagy disznócsülköket.Teszteljük a bulit. És ha a helyieknek nem tetszik, hát robbantunk. Meg lelőjük a rendőreiket. Aztán megkérjük a tízéves kislányainkat, hogy ők is erősítsenek a testükre bombát, és robbantsák fel a piacon.

Hogy ez agyrém? Az hát. És éppen ez történik velünk. S mi nézzük, és a bevándorlás nagyszerűségéről pofázunk. Meg is érdemeljük a sorsunkat.

Bayer Zsolt – magyarhirlap.hu

 

A francia patkányforradalmat annak népirtásai, és a nyomán kiakaluló diktatúra ellenére mai napig me...
1/21/2015 9:24:15 AM

A francia patkányforradalmat annak népirtásai, és a nyomán kiakaluló diktatúra ellenére mai napig megünnepeltető háttérhatalom szerint bármi megengedett a nemtelen céljaikért, hát akkor ellenük védekezésképpen szintén. Válságokra, terrorizmusra, szélsőségekre hivatkozva mind a hármat a cionisták művelik a világban, szervezetten.

Az extraprofitot mindenek fölé helyező, jó erkölcsöt nem ismerő, így szükségszerűen nemzetellenes és antiszociális liberális kapitalizmus mint a többség jólétének forrása, a korlátlanul tisztességtelen tőkeuralom, azt kiszolgáló korrupt és tolvaj, emiatt aztán zsarolható politikusi, álszakértői, pénzügyi és közhivatalnoki élősködők. Meg az emberek önálló érdekfelismerése és cselekvése ellen tudati fegyverként használt liberálmédia, ami megmondja kire szavazzunk, miben higgyünk. A mindenkori szdsz-re és a neolibbantakban, nyilván. Garantáltan népellenes rendszer ez! Hát ennyire elvakult dogmatista volt ez a Fukyama. Attól, hogy "nagy ember" még nem tévedhetetlen, és nem hülye aki nem ért egyet egy liberális ál szent klikkes érdekek vezérelte kinyilatkoztatásaival. ;)

Bogár László: A történelem végének vége

gazdaság 2015. 01. 20.

http://www.flagmagazin.hu/gazdasag/bogar_laszlo_a_tortenelem_vegenek_vege

Amikor a sorstalanná vált nyugati ember a szabadságát ünnepelte, csak két jelentéktelen apróságot nem gondolt végig. Az akkor harminchét éves Francis Fukuyama, az amerikai külügyminisztérium stratégiai elemzője 1989-es összegző tanulmányában kifejtette {...}

{...} , hogy a szovjet birodalom összeomlásával megnyílik az út a liberális globális kapitalizmus előtt, hogy az emberiség legvégső és egységes világszerveződési módjává váljon. Ezzel beköszönt az örök béke és jólét korszaka, vagyis a történelem, mint az emberi létezés konfliktusainak története, egyszer és mindenkorra véget ér. Később egy könyvben részletesebben is kifejtette álláspontját, amelynek A történelem vége és az utolsó ember címet adta.

A mű az elmúlt negyed század legtöbbet idézett és vitatott írásainak egyikévé vált. A Fukyamánál éppen negyed századdal idősebb Samuel Huntington, aki Carter elnök nemzetbiztonsági tanácsadó stábjának tagjaként hasonló kérdésekkel foglakozott, 1992-ben előbb a Foreign Affairs című tekintélyes folyóiratban, majd 1996-ban önálló könyvben fejtette ki ellenvéleményét Fukuyama nézeteivel kapcsolatban.

Mondandójának lényege, hogy az emberiség történetének konfliktusai sokkal mélyebb kulturális gyökérzettel rendelkeznek, mint azt Fukuyama feltételezi, így a szocializmus bukásával legfeljebb egy, nem is túlságosan jelentős fejezet ért véget az emberiség történetében. És csak azért, hogy elkezdődjön egy új fejezet, amit ő a „civilizációk összecsapásának" nevezett el, cikkének, majd könyvének is ezt a címet adva.

Megvonva az elmúlt két évtized mérlegét, nem kell elmélyült vizsgálódás ahhoz, hogy megállapítsuk, a történések inkább igazolják Huntingtont, mint Fukuyamát, de azért érdemes kicsit elgondolkodni, hogy mi is mozgatja azokat az elbeszélési módokat, amelyek az emberi történelem értelmezésére tesznek kísérletet. Ennek megértéséhez egy olyan harmadik szerzőt is idéznünk kellene, aki nagyjából akkoriban jelentette meg korszakalkotó művét, amikor a fenti vita idősebb tagja, Huntington született. Oswald Spenglerről van szó és híres művéről, A Nyugat alkonyáról.

A mű teljes címe A Nyugat alkonya – A világtörténelem morfológiájának körvonalai. És a címnek éppen ebben a kevésbé ismert második mondatában rejlik a legmélyebb lényeg.

Spengler ugyanis azt próbálja megértetni velünk, hogy a nyugati ember óriási lét-tévedésben van, amikor görcsösen igyekszik elhitetni magával, hogy van olyan, hogy „objektív" történelem. Aki ezt vallja, írja Spengler már a mű bevezetőjében, az ezzel egyúttal azt is közli önmagáról, hogy a saját elemi szintű előítéleteinek sincs tudatában. Majd így folytatja: „Annyi világ van, ahány lény a világon, s az állítólag egyetlen, egyetemes és örök világ, amelyről mindenki azt hiszi, hogy a többiekével közös, mindegyikőjük létezésében mindig új, egyszeri és soha meg nem ismétlődő élmény." Nos, egy emberi lény biztonságának legfőbb talapzatát végső soron az a meggyőződés adja, hogy „jól látja a dolgokat", mi több „csak ő látja jól azokat".

Spengler szerint ezzel a nyugati ember két súlyos léthibát is vét egyszerre. Az egyik, hogy a természetben felismert, vagy ott is inkább csak felismerni vélt összefüggések érvényességét mintegy automatikusan átviszi az emberi társadalmakban létező összefüggésekre. A másik, hogy éppen a lényeget nem érti meg; azt, hogy az „állítólag egyetlen, egyetemes és örök világ, amelyről mindenki azt hiszi, hogy a többiekével közös", az nem létezik, pontosabban úgy csak az ő tudatában létezik. Világértelmezési logikánk tehát, amelyet végtelennek gondolunk, nagyon is véges börtön, amibe bezártan éljük itt e földi életünk. Még akkor is, ha az egyszeri, egyedi, soha nem ismétlődő életünk felett van egy „egyetlen egyetemes és örök világ", ami a létezés maga, a végső valóság, amit Istennek nevez az emberi képzelet.

Az egyedi, empirikus életet és az egyetemes öröklétet összekötő mezőt az emberi gondolkodás sorsnak nevezi. Aki erre az összeköttetésre nem képes, az sorstalanná válik. És a nyugati ember egészen egyszerűen azért vált sorstalanná, mert elfordul Istentől. És, mint most láttuk, alpári és brutális módon gúnyol ki, aláz meg mindenkit, aki még megpróbálna hinni benne. Nem véletlen, hogy Spengler logikája szerint éppen a sors az, ami az oksági összefüggések külső természeti megfelelője az emberi „belső természetben". És valóban, nagyon szívszorító átélni, hogy miközben a sorstalanná vált nyugati ember most éppen a saját szabadságát ünnepelte Párizsban, csak két jelentéktelen apróságot nem gondolt végig. Az egyik az, hogy, ahol ezt ünnepli, az éppen az a Párizs és Franciaország, ahol 1789 és 1794 között a szabadságra, testvériségre, és az egyetemes emberi szabadságjogokra hivatkozva több mint kétmillió embert irtottak ki iszonyatos brutalitással, és minden év július 14-én máig is ezt ünneplik párás szemekkel. A másik, hogy most is éppen olyan módon ünnepli hatalmas pátosszal, egyetlen és egyetemes igazsága biztos tudatában a szólás és a sajtó szabadságát, hogy közben éppen a legbrutálisabb véleményterrort alkalmazza mindazokkal szemben, akik nem az ő „egyetlen egyetemes és örök világát", és annak doktrínáit hirdetik buzgón. Hát csak rajta! Vagy, ahogy a forradalmi dal szövege mondja „Ah! Ca ira!"

Bogár László – magyarhirlap.hu

 

"Ha nem mondhatod ki, amit szeretnél, semmit sem tehetsz; ha megtiltják, hogy beszélj, a következő lépés...
1/21/2015 8:48:15 AM

"Ha nem mondhatod ki, amit szeretnél, semmit sem tehetsz; ha megtiltják, hogy beszélj, a következő lépés az lesz, hogy megtiltják, hogy gondolkodj"

http://www.flagmagazin.hu/mondom_a_magamet/michael_walsh_a_politikai_korrektseg_az_elme_fasizmusa

Vagy akkor lejáratnak, erre a legalja, nyomoréklelkű embereket kifejezetten gyújti a nemzetközi zsidó média! Tudjuk soros, de a többi se különb, itt van a gawker is Magyarországon, ami egy drogos buzi zsidó (nagy)vállalkozása. Amire ezek vetemednek, arra a szintre a 90-es években még a szoci lapok se süllyedtek volna. Megdöbbentő, amilyen elmebeteg pszichopata barmokat manapság látni a liberális médiában - mindegyik az, ami úgymond "független" azaz értéksemleges, nemzetközi tőke tulajdonolja és multik reklámoznak benne = neoliberális érdekkörbe tartoznak. Nemzeti médiában ritkán hirdet nemzetközi nagytőkés cég, hogy ezzel se segítsen fennmaradni nekik. A telenor is politizál - ballibre húz. Régen a vodafone mszp tagoknak adott külön "flotta" kedvezményt. A t mobile lejáratásunkat finanszírozta a médiában, a telkóadó miatt. Az it cafe nevű informatikainak tűnő ám a népszava szintjén MINDIG a multik védelmében neoliberráltan politizáló szennyoldal se magyar, dajkópali meg egy sz*r libernyák bérenc. Belpesti libsi banda a fórum törzsközönsége is. Tilos a politika sok ilyen oldalon, elég álságosan csak a nemzeti oldal ellen vannak e fórumszabályok, a nemzet érdekei elleni fröcsögés a szerzők és a fórumozók részéről is megengedett. Ájtíkafé szaksz. Fizessék az együtt-pm rajongó vadkapitalizmus hívő ott tomboló agyhalottak az adókat a multik helyett, és a többi országszegényítő baromságaik ("az állam rossz tulajdonos" ősi szadeszes hazugság, hihetetlen hogy még mindig itt tartanak ezek a retardáltak) árát is állják személyesen, azt mondom! :P

Hír az, amit valaki el akar titkolni, ezért betiltja vagy lejáratja, a 444 féle oldalak, meg a fizetett libtard blogok, ahol érzelmi-lelki fogyatékos zsidósak tolják a kontentot, a nácizás és a hülyézés amúgy unalmas, sablon módszerét alkalmazzák. Az úgymond szórakoztató "újsubba" szájt is mit csinál : jobboldalt, Jobbikot, és az oroszokat ekézi belpesti burkolt propaganda ál - humorral. A zsidókon, ballibeken, álcivil bértüntető vöröspatkányokon volna mit, de azokat nem szemeli ki célpontnak a koszvadt biboldó banda. Ő ellenükben akarja lejáratni a jobbot, ám ballibpárti propagandát ritkán fejtenek ki nyíltan, hogy hitelesnek tűnjenek, ez a trükk. De hogy mit szidnak és mit nem, onnan azért be lehet határolni, hogy mi a pártállásuk, amit az állásuk is megszab hiszen a tulajok is maguKfajta libsik ilyen helyeken.

Ami vagy aki ezeket a megélhetési balliberált hazugokat nem zavarja, az nem is fontos. Az is érdekes, honnan jönnek a csatornaszennyű, mocskos szájú hücpelibsik. Másra nem jó, társadalmilag haszontalan szakokról, aztán beállnak a neolib hálózat szolgálatába. Na, a médiaszocionógus és a többi se jobb következményű tevékenység persze, mint a liberómédiás tartalomgyárosok szellemi környezetszennyezése. A nyugati média és az oktatás is csak véleményformáló szerepet tölt be, onnan tájékozódni butaság, ugyanis hazugság az egész ami a kizsákmányoló politika elfogadtatását szolgálja.

"„A politikai korrektség az elme fasizmusa" – szögezte le Michael Walsh, aki úgy látja: a politikailag korrekt hozzáállás ugyanúgy „nagy illúziókhoz" vezet, ahogy a kommunista blokk is illúzióban élt, nem ismerve saját társadalmai valóságát, amire csak a rendszerváltás után derült fény. „Az újságírónak a valóságról kell írnia, akkor is, ha nem szereti azt" - jegyezte meg. A kérdésre, hogy az Egyesült Államokban is elterjedt-e a politikai korrektség, hiszen az inkább Európa jellemzőjének tűnik, azt válaszolta, hogy hazájában nagy népszerűségnek örvendett a marxista frankfurti iskola, amely elterjesztette a pc-felfogást. A politikai korrektség eredetileg viccek tárgya volt, de „nyafogós emberek egész sora elterjesztette". A pc régen vicc volt, ma már nem az. „A pc gonosz" és a humor halálát is jelenti – hangsúlyozta Michael Walsh, aki nagyon nem szereti azokat a véleményeket, amelyek úgy kezdődnek: „természetesen a szólásszabadság pártján vagyok, DE...".

Maksa Zoltán is tanúsíthatja, a DE az akár a viccelés tilalmát is jelentheti, a kicsinyes, bosszúálló, és kegyetlen liberális gyűlöletklubosok bárkire ráuszulhatnak. A véleményük annyit is ér, mint az emberségük.

Szidják, zavarja őket, nem szeretik a jobboldalt, mert a törzsük mindenen és mindenkin uralkodni akar, a nemzet fogalmával a cionizmus nem kompatibilis, kivéve izraelt persze. Az érzelmek alapja is racionális amúgy, legalábbis szubjektív vélelmeken alapulnak, hogy az úgy volna jó.

Nácizni, aztán a nácinak mondottakkal már polkorrekt bármi rosszat tenni egyáltalán nem igényel bátorságot. Mindezt a nagytőke médiájában. :D vadkapitalizmus propagandista punkok :D

http://youtube.com/watch?v=PSz0ptxE2jI

 

ELHALLGATOTT HÍREK 20 http://www.flagmagazin.hu/nagyvilag/lovas_istvan_elhallgatott_hirek_20 - Muzulmán...
1/20/2015 5:58:42 PM

ELHALLGATOTT HÍREK 20

http://www.flagmagazin.hu/nagyvilag/lovas_istvan_elhallgatott_hirek_20

- Muzulmán terroristák? Az USA külügyminisztériumának 2013-as jelentése a terrorizmusról: izraeli telepesek 399 terrorcselekményt hajtottak végre.

- Miért menesztették egy pillanat alatt Jim Clancy-t, a CNN műsorvezetősztárját?

- Népi kezdeményezés Olaszországban az euróövezet otthagyására.

- Rabbik követelik: fegyverezzenek fel zsidó vezetőket Európában!

- Az Iszlám Állam megölt egy szaúdi tábornokot Szaúd-Arábiában.

1. Mindenki muzulmán terrorista? – teszi fel a kérdést a fősodratú Daily Beast című amerikai napilap portálja január 14-én. És azt a kérdést is, hogy miért nem olvasunk a sajtóban soha zsidó, buddhista vagy keresztény terroristákról? Márpedig az Egyesült Államokban és Európában a legtöbb terrorcselekményt nem muzulmánok követik el. Hogy ellenkező kép alakul ki bennünk, az teljes mértékben a média szándékos manipulációja, állítja a portál, amelyet a Newsweek hetilap tulajdonosi csoportja üzemeltet. Tavaly Európában a terrorcselekmények kevesebb mint 2 százalékát követték el muzulmánok. A legtöbb merényletet szeparatisták hajtották végre. Az amerikai külügyminisztériumnak a 2013-ra vonatkozó, terrorizmusról készített jelentéséből pedig az tűnik fel, hogy izraeli telepesek 399 terrorcselekményt követtek el palesztin polgárok, mecsetek és keresztény templomok ellen. Az USA-ban 1980 és 2005 között a terrorcselekmények 94 százalékát nem muzulmánok követték el. 2013-ban egy amerikainak nagyobb esélye volt, hogy ráessen egy hűtőszekrény, minthogy terrortámadás áldozata legyen. Az Észak Karolinai Egyetem 2014-es tanulmánya szerint a 9/11-es támadások óta 37 amerikai esett áldozatul muzulmánokhoz köthető terrorcselekményekben. Ezen időszakban 190 000 amerikai öltek meg. http://www.thedailybeast.com/articles/2015/01/14/are-all-terrorists-muslims-it-s-not-even-close.html

2. Jim Clancy, az amerikai globális CNN televízió egyik legnagyobb tekintélyű hírműsor vezető sztárja 34 évig tartó karrierje az egyik pillanatról a másikra véget ért. Az ok: január 7-én a Charlie Hebdo-ban közölt Mohamed gúnyrajzokkal kapcsolatban magánvitába keveredett Oren Kesslerrel, az amerikai Alapítvány a Demokráciák Védelmére nevű civilszervezet igazgatóhelyettesével. Clencey Oren Kessler egyik twitterüzenetére ezt twittelte vissza: „Haszbara?" (A haszbarák Izrael agitpropagandistái.) Clency január 16-án, pénteken nyilatkozatot adott ki, mely szerint távozik a hírtévétől. A CNN azonnal eltávolította őt és a pályájának nagyobb állomásait ismertető Clency-anyagot honlapjáról, jelentette az RT USA (a Russia Today amerikai programja). http://rt.com/usa/223895-jim-clancy-cnn-leaves/

3. FUORI DALL EURO (Ki az euróból!) néven az olasz Ötcsillagos Mozgalom (M5S) népi kezdeményezést indított azért, hogy Olaszország lépjen ki az EU közös valutarendszeréből. Az M5S egy millió szavazatot kíván összegyűjteni, olvasható a párt vezetőjének, Beppe Grillonak a honlapján http://www.beppegrillo.it/fuoridalleuro/

4. Brüsszelből január 14-én jelentette a European Jewish Press, hogy Menachem Margolin rabbi, az Európai Rabbinikus Központ és az Európai Zsidó Társulat vezérigazgatója kijelentette, levelet küldött az unió belügyminisztereinek, amelyben felszólítja őket, azonnal hatállyal tegyék lehetővé a zsidó közösségek és intézmények kijelölt embereinek a fegyverviselést, valamint részesítsék őket megfelelő fegyverhasználati oktatásban. http://ejpress.org/index.php?option=com_content&view=article&id=51256&catid=10 (A hírről a Brüsszelben dolgozó magyar tudósítók elfelejtettek beszámolni. Halált megvető bátorságot kívánó feladat a magyar sajtónak: netán fel kellene hívni a belügyminiszter sajtóirodáját, hogy megkérdezzék, megkapta-e Pintér Sándor a levelet és eleget tesz-e a követelésnek.)

5. Január 5-én jelentette a brit Telegraph, hogy az Iszlám Állam militánsai átlépték az iraki-szaúdi határt és szaúd-arábiai területen megölték Oudah al-Belawi tábornokot, aki a királyság északi területének határőrizeti műveletei parancsnoka. (Szaúd-Arábia az USA stratégiai partnerországa.) http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/saudiarabia/11325032/Saudi-general-killed-in-attack-on-border-with-Isil-held-Iraq.html
A támadás – több internetes portál szerint – rendkívüli idegességet keltett Szaúd-Arábiában, ahol attól tartanak, hogy az IÁ ellenük fordul.

 

Vicces vallás, mert annyira soviniszta és zárt rendszer, hogy egészen biztos nem lehetnek Isten válaszott...
1/20/2015 5:47:00 PM

Vicces vallás, mert annyira soviniszta és zárt rendszer, hogy egészen biztos nem lehetnek Isten válaszott népe, legfeljebb ihvh-é de ő meg nem Isten. 

Mit tesznek a zsidók az Engesztelés Napján :

http://striderhiryu.blog.com/2012/12/01/benjamin-h-freedman-beszede-1961-washington-a-vilaghaboruk-eredete/

És Purimkor :

https://kuruc.info/r/6/93780/

Elég ocsmány!

Nem mindenki Charlie

http://www.flagmagazin.hu/mondom_a_magamet/nem_mindenki_charlie

mondom a magamét 2015. 01. 16.

Az általánosan elfogadott narratíva szerint a terroristák nem a keresztény gyökerű fehér civilizáció ellen léptek fel, hanem a sajtószabadság ellen. Biztos ez?

Franciaország méltóképpen meggyászolta tizenkét állampolgára halálát, akik terrortámadás áldozatai lettek. A francia politikai osztály érthető okokból használta fel saját legitimációjának növelésére és kétes erkölcsiségének feledtetésére a történteket. Sikertelen politizálásukról nem is beszélve. Egymást gyűlölő és pocskondiázó politikusok fogtak össze, és mindannyian azt bizonygatták, hogy kizárólag ők a demokrácia, a humanizmus és általában az emberi értékek letéteményesei. Emiatt összefogtak, tiltakoztak, akcióztak és demonstráltak. Kiálltak a korlátlan sajtó- és véleménynyilvánítás szabadsága mellett.

Közvetlenül a merényletek után kialakult légkörben – kegyeleti okokból – nem volt célszerű feltenni a kérdést: komolyan gondolják mindezt? A jövőben mindenki elfogadja a Charlie Hebdo kíméletlen, közönséges, obszcén és sokszor kifejezetten undorító stílusát? Ezt követően nincsenek kényes témák, következmények nélkül lehet gúnyolódni a kommunizmus áldozatain és a holokauszton? Egy jó poén mindennél többet ér? A vallásos emberek és az egyházak ne érzékenykedjenek, és mindenki vegye tudomásul, hogy a tehetségesnek kikiáltott, valójában sokszor szerény képességű karikaturisták és egyéb feltűnési viszketegségben szenvedő, zavaros identitású senkik mindent és mindenkit ócsárolhatnak, megtaposhatnak, kigúnyolhatnak és lejárathatnak. Minél közönségesebben és gusztustalanabbul teszik, annál sikeresebbek. Ők a Charlie-k, a liberális demokrácia megtestesítői és „védőszentjei". Az ő szabadságuk korlátlan: azt tesznek, amit akarnak, amihez kedvük van, és úgy, ahogyan ők jónak látják. Az embereknek nincsenek jogaik, a személynek nincs méltósága, nem lehet érzékenysége, magánélete, privát szférája – mert a Charlie-k számára ezek nem létező dolgok, és végső fokon amúgy is minden és mindenki nevetséges. Csak ők nem, mert a szólásszabadság megvalósítóit csak csodálat illeti.

Az általánosan elfogadott narratíva szerint a terroristák nem a keresztény gyökerű fehér civilizáció ellen léptek fel, hanem a sajtószabadság ellen. Biztos ez? Nem lehet, hogy Európa balliberálisai ismét tévednek? A gyilkos, fundamentalista muzulmán terroristák tetteire nincs mentség, de vajon a fehér civilizáció gazdasági érdekeinek érvényesítése közben hány ártatlan muzulmán és színes bőrű hal meg naponta világszerte? Élelmiszerhiány, fertőzések vagy erőszak következtében. Ők nem is hallottak még a sajtó- meg a szólásszabadság fogalmáról. Számukra két szelet kenyér és egy liter tiszta víz jelenti az életet. Ennyiért dolgoznak milliók tizenkét órát naponta. De mert tisztelik szüleik hitét és saját történelmüket, nem értik, hogy Charlie-ék miért gúnyolódnak Mohameden meg Allahon.

Azt meg mi, európaiak nem értjük, hogy ha a szólás- és sajtószabadságnak nincs határa, akkor a Charlie Hebdo szerkesztői miért kezdtek aláírásgyűjtésbe a Nemzeti Front betiltását követelve. Miért próbálják kiközösíteni az egyik legnépszerűbb francia pártot a szalonképes franciák közösségéből? Éppen ők, akik szerint minden megengedett. A formállogika szabályai szerint Charlie-ék vagy mégsem liberálisok, vagy kettős mércét alkalmaznak, és csak a saját nézetrendszerükhöz tartozóknak biztosítják a korlátlan szabadságot. Az is magyarázatot kíván, hogy mi az oka a feltűnő aránytalanságnak. Miközben jókat lehet derülni a muzulmánokon meg a keresztényeken, a zsidókról alig esik szó. Pedig az is egy vicces vallás. A terrorizmust semmi sem igazolhatja, de az öncélú provokációk sem szolgálják a kontinens nyugalmát. Nem lehetséges, hogy sokkal bonyolultabb és összetettebb problémahalmazról van itt szó, mint azt elsőre gondolnánk? Olyan kérdésekről, amelyeknek a megválaszolására a politikusok és az őket kiszolgáló bulvárújságírók aligha képesek.

Tóth Gy. László - A szerző politológus

www.mno.hu

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk