width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A nemzeti oldalt rágalmazza a Hitgyüli nevű destruktív szekta - Hit Gyülekezete, németh sándor, hitgyüli, videó, szekta, cionista, zsidó

2015. március 15., vasárnap

A nemzeti oldalt rágalmazza a Hitgyüli nevű destruktív szekta - Hit Gyülekezete, németh sándor, hitgyüli, videó, szekta, cionista, zsidó

A nemzeti oldalt rágalmazza a Hitgyüli nevű destruktív szekta

http://deres.tv/20150313/nemzeti-oldalt-ragalmazza-hitgyuli-nevu-destruktiv-szekta

Az elmúlt napokban az ismeretlenség homályából mászott elő egy jelentéktelen blog, amely támadásokat intézett a nemzeti oldal összes komoly szervezete ellen. Kiderült, hogy ismét a Hitgyüli van a háttérben.

Arról már korábban beszámoltunk http://www.deres.tv/20150312/betyarsereg-es-jobbik-reagalt-liberalis-hazugsagokra , hogy a Betyársereg és a Jobbik reagált az őket ért alantas rágalmakra. Sneider Tamás az országgyűlés alelnöke Kálmán Olgával mosta fel az atv stúdióját, Tyirityán Zsolt pedig a Betyársereg web-oldalán reagált a rágalmakra.

Mivel ezek a támadási felületek hatástalannak bizonyultak, a Hitgyüli a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) ellen fordította nehéztüzérségét, de úgy tűnik, hogy fogytán vannak a lőszernek, mert igen gyengére sikeredett a támadás.

A szóban forgó blog nem is tagadja, hogy a Hitgyüli médiabirodalmához tartozik. (1. kép a galériában)

Ez a bizonyos Hit Rádió pedig a teljesség igénye nélkül az alábbi oldalakat kedveli a Facebookon: Hit Gyülekezete, Vidám Vasárnap, Németh Sándor, Vidám Szimfonikusok, Szavazz a Jobbik ellen, Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata, Az Élet Menete Alapítvány, Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítvány, atv.hu, Hetek. (2.; 3.; 4. kép a galériában)

Azon pedig senkinek nem kell meglepődnie, hogy ennek a szektának létkérdése a nemzeti oldalt támadni, hiszen több alkalommal bizonyították be, hogy veszélyesek a magyar nemzetre. Egyrészt a gyengébb jellemmel rendelkezőket a szó szoros értelmében megbolondítják.

Hit Gyülekezete, németh sándor, hitgyüli https://www.youtube.com/watch?v=dVlvtKHw1qc

Másrészt egy rejtett kamerás felvétel a bizonyíték arra, hogy sötét szeánszaikon a hazafias erők ellen vetik be „ima kommandójukat".

Idézet a videóból, Németh Sándortól:

"...ha legyőzte a pokolt, legyőzte a halált, legyőzte a sátánt, akkor hogyne győzné le azokat a gonosz sátáni erőket, amik a Hatvannégy Vármegyét irányítják... ami a Jobbiknak a képviselőit, ami a Gyöngyösi Mártonban van..."

https://vk.com/video_ext.php?oid=-60655186&id=168176468&hash=b2ac70827b4a3e9b

Az vitán felüli, hogy a blog - ami önmagában jelentéktelen - az utóbbi időben olyan botrányokat indított el, amik a tegnapi este során az RTL Klub http://www.deres.tv/20150313/kiallunk-der-zsolt-bajtarsunk-mellett híradójáig jutottak, de az atv is kiemelten kezeli az esetet. Ez utóbbi kapcsolatát a cionista érdekeket kiszolgáló szektával fölösleges bizonygatni. Az idegen lelkű média folyamatos támadásait politikai szálon, pedig az MSZP folytatja le, akiket az országgyűlésben használnak szócsőként azon sötét körök, akik annak idején az SZDSZ-t is életben tartották.

Mivel a Betyársereg és a Jobbik is reagált már az őket ért vádakra, így szerkesztőségünk megkereste a HVIM-es vezetőket. Incze Bélától a mozgalom alelnökétől az alábbi választ kaptuk: „Röhejes, hogy évekkel ezelőtti felvételeket szednek elő ismételten. Most éppen egy négy évvel ezelőtti beszédemtől rettegnek a főállású rettegők. Ez már önmagában is szánalmas, de annak tudatában pláne, hogy ezzel az anyaggal annak idején sem mentek semmire. Az ügyészség nyomozásba kezdett, de sem engem, sem mást még csak tanúként sem hallgattak meg az ügyben. Ez nem is csoda, hiszen a felvételen is hallható, hogy egy fiktív jövőképről beszélek. Az pedig végtelenül álszent magatartás ettől a liberális csürhétől, hogy ilyen dolgokon lovagolnak, hiszen pont az ő köreik azok, akik megteremtették Che Guevara vagy éppen Ságvári Spitzer Endre kultuszát, akik valóban kommunista gyilkosok voltak. A szövetségeseinket, és minket ért sorozatos támadások, melyek mostanában egyre elkeseredettebb jelleget mutatnak, arról tanúskodnak, hogy a helyes úton járunk."

Barcsa-Turner Gábor, a mozgalom társvezetője pedig az alábbiakat írta szerkesztőségünknek: „Dicséretnek vesszük, ha a Hit Gyülekezete, vagy egyéb balliberális erők támadnak minket, és különböző jelzőkkel illetnek. Ezek a jelzők hazai viszonylatban, mint a terrorista, szélsőséges mára egy jóérzésű ember számára pusztán annyit jelentenek, hogy a megtámadott személyek becsületes, igaz hazafiak. A sok hazugsággal elhasználták már a jelzőiket... Persze, hogy a szektásokat ez zavarja, mert tudják, hogy mi, az elveinkhez sziklaszilárdan hűek vagyunk nem fogunk megalkudni soha. Céljuk, hogy a Jobbik egyre inkább politikailag korrektté váljon, ezért minden valós, vagy vélt kapcsolatot meg akarnak lovagolni. Le akarják szalámizni a Jobbiktól jobbra lévő erőket, hogy végén egy domesztikált, teljesen besimulós párt maradjon, ami nem zavar sok vizet. Szerencsére a Jobbik vezetése felkészült személyekből áll, akiknek ugyanúgy számít a bajtársiasság, mint nekünk. Külön szervezet vagyunk, külön utakon is járunk, de a cél közös, így természetes, hogy bizonyos pontokon még találkozunk is. A Farkasokkal kapcsolatban pedig adtam már interjút http://alfahir.hu/utos_videoval_toboroznak_a_modern_harcaszati_taborba , amiben elmondom, hogy miről is szól ez az alakulat, mi az igazi célunk, és hogy mennyire csak formának tekintjük a modern harcászatot, az igazi tartalom sokkal mélyebb."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk