width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

2015. március 15., vasárnap

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

 

 

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com
SF // via fulltextrssfeed.com

Kimaradjunk a háborúból? Tapolcán is elindult az aláírásgyűjtés. Ingyen internet, 40 év munka után nyugdíj...
3/14/2015 10:09:31 PM

Kimaradjunk a háborúból? Tapolcán is elindult az aláírásgyűjtés. Ingyen internet, 40 év munka után nyugdíj, szigorúbb bevándorláspolitika, semlegesség katonai konfliktus idején. Aláírásgyűjtésbe kezdett a Jobbik.

https://www.youtube.com/watch?v=Q4Mw40RXbOk

 

"Mert vajon nem a „nyugati értékközösség" teljes egyetértésével gyilkoltak meg az amerikaiak több százezer...
3/14/2015 9:58:54 PM

"Mert vajon nem a „nyugati értékközösség" teljes egyetértésével gyilkoltak meg az amerikaiak több százezer afganisztáni, iraki, líbiai, pakisztáni, jemeni és szomáliai személyt az elmúlt évek folyamán? Vajon hol van, és miért hallgat a „nyugati értékközösség", amikor Izrael időről időre vérengzéseket rendez a palesztinok körében, és gyermekek és nők százait öli meg?"

Orbán, Szijjártó és a többiek figyelmébe: ezért nem szabad magyar katonákat küldeni az Iszlám Állam ellen

https://kuruc.info/r/7/140593/

 

Öt év már történelem: A Jobbik március 15-én örökre kiűzi a liberalizmust a Március 15. térről. A párt...
3/14/2015 9:38:38 PM

Öt év már történelem: A Jobbik március 15-én örökre kiűzi a liberalizmust a Március 15. térről. A párt a Petőfi-szobornál tartja vasárnap ünnepélyes megemlékezését.

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=82686

 

Strasbourg szerint emberi jogokat sértenek a túlzsúfolt magyar börtönök? Nem kell ölni, lopni, rabolni...
3/14/2015 9:37:33 PM

Strasbourg szerint emberi jogokat sértenek a túlzsúfolt magyar börtönök? Nem kell ölni, lopni, rabolni és akkor nem lesznek annyian ott! A magyar börtönöket minél élhetetlenebbé kell tenni. A túlzsúfoltság pedig nem számít. Senki nem kérte őket hogy bekerüljenek oda. Amelyik ballibsinek ez nem tetszik, az menjen és kérdezze meg a nagytesvért, hogy is van ez a liberalizmus hazájában :

"Padlófűtéses luxusbörtön vagy "Tent City"?

Vágjunk egyből a közepébe: Tudtátok, hogy az állami költségvetés szemszögéből nézve 26 egyetemi vagy főiskola hallgató = 1 elítélt? Ugyanis a hallgatói normatíva 116 500 forint évente, még egy elítélt költsége napi 8350 forint. Az 1 hónapban 250 200 forint. 1 évben az már 3 000 240 forint. Ha utánaszámolok, akkor szépen kijön, hogy az egész évi adóm nem fedezi, mondjuk "K. István" elítélt éves "fogvatartását" ... ej, de szép! Máris motiváltan dolgozok tovább..."

https://kuruc.info/r/35/42312/

Vagy az oroszoknál, ahol vadliberalizmus helyett rend van :

A Fekete Delfin Börtön. Oroszország legelvetemültebb bűnözőit a Fekete Delfin Börtönben tartják fogva.

http://natgeotv.com/hu/oroszorszag-legkemenyebb-bortonei/videok/fekete-delfin

A "kártérítések" és a büntetés-végrehajtás viszonyainak javítása több tízmilliárdos kiadást jelentene a költségvetésnek! Ilyen szarságra kelljen költeni a feljelentgető hazaáruló fos liberálisok miatt!

Nem elég hogy meggyilkolják öregjeinket, még fizetünk is nekik. Erre bezzeg jó a magyar, hogy segélyt es kártérítést fizesssen az élősködőknek. Nem sokáig tudja már a magyarság eltartani őket, ezért vándorolnak el a fiatalok, mert azért kell adózni, hogy az élősködőknek legyen. Csodálkoznak hogy elege van az embereknek a liberalizmusból.

Közben a kórházak pusztulnak le, Silent Hill-ben és zombifilmekben látott helyszínekre emlékeztetnek lassan, és sorra zárják be őket. Mert a liberális democsokráciában a bűnözőknek vannak csak jogaik!

"Jogellenesnek tekintené a strasbourgi emberjogi bíróság azt a készülő magyar előírást, melynek értelmében az illegális határátlépőket azonnal ki lehetne toloncolni "

Mindenben ellenünk döntenek, ebben rendszer van. De hát kinek tekintély a vadliberális strasbourgi társaság, miért nem lépünk egyszerűen ki az erre vonatkozó nemzetközi egyezményekből, ha egyszer láthatóan csak kárunk származik belőlük? Miért mindig az a mérsékelt meg a demokratikus, aki a hazánkkal szemben ellenséges szándékúakkal múködik együtt? Kutyából nem lesz szalonna, nemzetek felszámolásában érdekelt cionistákkal nem lehet szót érteni. Hiába csicskul nekik bárki.

Szlovákiában kettős állampolgárságért elítélt felvidéki magyarok = nem ítéli meg strasbourg. Másik hasonló ügy, benes dekrétumok, németek és magyarok kollektív bűnössége, azt is jóváhagyja e libernyák sóhivatal. De ha köztörvényes közönséges bűnözők perelnek a "rossz börtönviszonyok" miatt? Megítéli, simán. A birka magyar állam meg fizet, a bűnözők vérszemet kapnak, a precedens miatt milliárdokba kerülhet akár az egész cirkusz NEKÜNK.

Rossz a következménye, azért kártékony a liberalizmus. Egy fordított világ, ahol a normális embernek kellene szégyellnie magát, és a bűnt kifejezetten jutalmazza a rendszer.

A liberális, szabadkőműves zsidó strasbourgi emberi jogi bíróságnak csak a deviánsok jogai számítanak!

 

Bele se köpött senki a nyamvadt holokausztiparos dunaparti ólomcipőkbe, hazudik a 444. Bele se köpött...
3/14/2015 9:10:51 PM

Bele se köpött senki a nyamvadt holokausztiparos dunaparti ólomcipőkbe, hazudik a 444.

Bele se köpött senki a nyamvadt holokausztiparos dunaparti ólomcipőkbe, hazudik a 444, de eleve mit keresnek ott azok a cipők. Több történésből raktak össze egy legendát a holoiparosok. Mai néven terroristák azaz "partizánok" részesültek hazaárulásért a megfelelő bánásmódban és nem azért mert zsidók voltak. Aztán 44-45-ben elég hamar befagyott a Duna is.

https://kuruc.info/r/7/96956/
http://reakcio.blogspot.hu/2008/02/dunba-lvsek-ez-is-rgalom.html
http://kitartas.net/2011/07/21/zoltai-a-dunaban-talalt-emberi-csontok-alapjan-probalta-eldonteni-zsidokrol-van-e-szo
https://kuruc.info/r/56/127275/
https://kuruc.info/r/9/138385/
https://kuruc.info/r/6/122046/
https://kuruc.info/r/1/21990/
https://kuruc.info/r/9/105428/
https://kuruc.info/r/6/22871/
https://kuruc.info/r/7/54401/

Utolsó linken jó kiszólás : "Retardált vörös bloggereink tájékoztatására és megnyugtatására: jelen sorok írója már mintegy másfél éve szabad státuszú értelmiségi, szellemileg és anyagilag független egzisztencia."

+ a médiában dolgozók és álcivilek is ilyenek. Ezek áskálódnak a jobboldal ellen mindenhol ahol csak tehetik, csinálják a megvezető propagandát, nélkülük ilyen dk-sok meg együtt péemmesek nem szabadulhatnának rá az országra. A ballib keménymagnak azonos felelőssége van, mint a politikusaiknak.

Disznólábat még régebben egyszer raktak azokba a dunaparti cipőkbe, miért tán nem igaz hogy ezek disznók? Ha egyetlen transzparens távolról felmutatása képes volt megzavarni az élősködők menetét, ő bajuk, a balliberálisok is oda pofátlankodtak zavarkodni ha a mieink szerveznek valamit. Meg amikor buszokkal hordták a nemzeti radikálisok rendezvényeit megzavarni az őrjöngő emberállatokat, lombroso-i arcú 'homlok nélküli', rokonházasságból született korcsokat. A "meghaltok, magyarok" elég egyértelmű szándéknyilvánítás. Be vannak idomítva a magyarokra uszulásra, kitanítva az emberi jogaikra, kötelességük nincs. Gazemberek akik kiképzik őket, az "emberjogvédő" cionisták.

A balliberális zsidók állandóan sértik az őket befogadó nemzeteket, kitalált rémtörténeteken alapuló vádaskodással pumpolnak százmilliárd számra pénzt "kárpótlás" címén, amellett holokausztiparral kampányolják össze a szavazataikat is.

Ha itt valakinek parancsolgatni lehetne akkor se az idegeneknek, Magyarországon mi vagyunk otthon, először is a dk féle nemzetellenes pártokat és álcivileket kellene betiltani!

Tényleges életfogytiglannal járó bűncselekményt követett el a jobbikos - bemutatott a „vascipőknek"

2015. március 14. 14:00 Hunhir.info

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=82687

A DK azt parancsolja, hogy Polt Péter legfőbb ügyész hivatalból indítson vizsgálatot Kulcsár Gergely jobbikos képviselő ügyében. A politikus ugyanis főbenjáró, tényleges életfogytiglannal járó bűncselekményt követett el. A degeneráltak szombaton nyilvánosságra hoztak egy fotót, amelyen a Pesti Duna-parton elhelyezett "vascipők" mellett guggoló, a jobb keze hüvelykujját felfelé tartó politikus látható.
A DK azt kéri, hogy Polt Péter legfőbb ügyész hivatalból indítson vizsgálatot Kulcsár Gergely jobbikos képviselő ügyében, aki egy e-mail tanúsága szerint beleköpött a fővárosi Duna-parton található, a holokauszt áldozatainak emléket állító vascipők egyikébe.

Gréczy Zsolt szóvivő és Varga Zoltán, a DK elnökségének tagja szombaton Budapesten sajtótájékoztatón arról számolt be, hogy a Demokratikus Koalíció birtokába jutott egy olyan e-mail, amelyben Kulcsár Gergely jobbikos országgyűlési képviselő ír akciójáról.

Varga Zoltán elmondta, hogy a birtokukba került levelet a képviselő 2011-ben írta. Kérdésre válaszolva nem akarta nyilvánosságra hozni a levél forrását, de közölte: megvizsgáltatták az írást, és száz százalékosan biztosak benne, hogy valódi.

Az e-mail mellé bemutattak egy fényképfelvételt, amelyen a vascipők mellett guggoló, a jobb keze hüvelykujját felfelé tartó politikus látható. Az e-mail szövege szerint a fotó akkor készült, amikor Kulcsár Gergely "egy kis feltöltődésre" vágyott, és meglátogatta a Duna-parton, "a képen látható vidám helyet".

Varga Zoltán hangsúlyozta, hogy nem magánlevélről van szó. Az e-mail címzettjeit - Mirkóczki Ádám képviselő kivételével kitakarták - de a DK debreceni elnökének elmondása szerint a Jobbik ismert jelenlegi, illetve volt politikusai szerepelnek közöttük.

Gréczy Zsolt elmondta, pártjuk arra kéri Polt Pétert, hogy hivatalból indítson eljárást Kulcsár Gergely ellen, mert "ez az uszítás, ez a náci tempó nem mehet tovább Magyarországon". A politikus úgy fogalmazott, egyszer és mindenkorra le kell számolni azzal, hogy a Jobbikot bárki is szalonképes pártnak tekinti. A Jobbikkal nem tárgyalni kell, a pártnak azokat a képviselőit, akik ilyen nézeteket vallanak, "egész egyszerűen ki kell iktatni a közéletből" - jelentette ki.

Elmebetegek... egyszerűen csak elmebetegek

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk