width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Scall Fast Google+

2015. március 15., vasárnap

Scall Fast Google+

Start a FREE Trial with New Relic and we'll send you this geek-chic shirt 4 FREE
From our sponsors
 

 

Scall Fast Google+
SF

Kimaradjunk a háborúból? Tapolcán is elindult az aláírásgyűjtés. Ingyen internet, 40 év munka után nyugdíj...
3/14/2015 5:09:31 PM

Kimaradjunk a háborúból? Tapolcán is elindult az aláírásgyűjtés. Ingyen internet, 40 év munka után nyugdíj, szigorúbb bevándorláspolitika, semlegesség katonai konfliktus idején. Aláírásgyűjtésbe kezdett a Jobbik.

https://www.youtube.com/watch?v=Q4Mw40RXbOk

 

"Mert vajon nem a „nyugati értékközösség" teljes egyetértésével gyilkoltak meg az amerikaiak több százezer...
3/14/2015 4:58:54 PM

"Mert vajon nem a „nyugati értékközösség" teljes egyetértésével gyilkoltak meg az amerikaiak több százezer afganisztáni, iraki, líbiai, pakisztáni, jemeni és szomáliai személyt az elmúlt évek folyamán? Vajon hol van, és miért hallgat a „nyugati értékközösség", amikor Izrael időről időre vérengzéseket rendez a palesztinok körében, és gyermekek és nők százait öli meg?"

Orbán, Szijjártó és a többiek figyelmébe: ezért nem szabad magyar katonákat küldeni az Iszlám Állam ellen

https://kuruc.info/r/7/140593/

 

Öt év már történelem: A Jobbik március 15-én örökre kiűzi a liberalizmust a Március 15. térről. A párt...
3/14/2015 4:38:38 PM

Öt év már történelem: A Jobbik március 15-én örökre kiűzi a liberalizmust a Március 15. térről. A párt a Petőfi-szobornál tartja vasárnap ünnepélyes megemlékezését.

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=82686

 

Strasbourg szerint emberi jogokat sértenek a túlzsúfolt magyar börtönök? Nem kell ölni, lopni, rabolni...
3/14/2015 4:37:33 PM

Strasbourg szerint emberi jogokat sértenek a túlzsúfolt magyar börtönök? Nem kell ölni, lopni, rabolni és akkor nem lesznek annyian ott! A magyar börtönöket minél élhetetlenebbé kell tenni. A túlzsúfoltság pedig nem számít. Senki nem kérte őket hogy bekerüljenek oda. Amelyik ballibsinek ez nem tetszik, az menjen és kérdezze meg a nagytesvért, hogy is van ez a liberalizmus hazájában :

"Padlófűtéses luxusbörtön vagy "Tent City"?

Vágjunk egyből a közepébe: Tudtátok, hogy az állami költségvetés szemszögéből nézve 26 egyetemi vagy főiskola hallgató = 1 elítélt? Ugyanis a hallgatói normatíva 116 500 forint évente, még egy elítélt költsége napi 8350 forint. Az 1 hónapban 250 200 forint. 1 évben az már 3 000 240 forint. Ha utánaszámolok, akkor szépen kijön, hogy az egész évi adóm nem fedezi, mondjuk "K. István" elítélt éves "fogvatartását" ... ej, de szép! Máris motiváltan dolgozok tovább..."

https://kuruc.info/r/35/42312/

Vagy az oroszoknál, ahol vadliberalizmus helyett rend van :

A Fekete Delfin Börtön. Oroszország legelvetemültebb bűnözőit a Fekete Delfin Börtönben tartják fogva.

http://natgeotv.com/hu/oroszorszag-legkemenyebb-bortonei/videok/fekete-delfin

A "kártérítések" és a büntetés-végrehajtás viszonyainak javítása több tízmilliárdos kiadást jelentene a költségvetésnek! Ilyen szarságra kelljen költeni a feljelentgető hazaáruló fos liberálisok miatt!

Nem elég hogy meggyilkolják öregjeinket, még fizetünk is nekik. Erre bezzeg jó a magyar, hogy segélyt es kártérítést fizesssen az élősködőknek. Nem sokáig tudja már a magyarság eltartani őket, ezért vándorolnak el a fiatalok, mert azért kell adózni, hogy az élősködőknek legyen. Csodálkoznak hogy elege van az embereknek a liberalizmusból.

Közben a kórházak pusztulnak le, Silent Hill-ben és zombifilmekben látott helyszínekre emlékeztetnek lassan, és sorra zárják be őket. Mert a liberális democsokráciában a bűnözőknek vannak csak jogaik!

"Jogellenesnek tekintené a strasbourgi emberjogi bíróság azt a készülő magyar előírást, melynek értelmében az illegális határátlépőket azonnal ki lehetne toloncolni "

Mindenben ellenünk döntenek, ebben rendszer van. De hát kinek tekintély a vadliberális strasbourgi társaság, miért nem lépünk egyszerűen ki az erre vonatkozó nemzetközi egyezményekből, ha egyszer láthatóan csak kárunk származik belőlük? Miért mindig az a mérsékelt meg a demokratikus, aki a hazánkkal szemben ellenséges szándékúakkal múködik együtt? Kutyából nem lesz szalonna, nemzetek felszámolásában érdekelt cionistákkal nem lehet szót érteni. Hiába csicskul nekik bárki.

Szlovákiában kettős állampolgárságért elítélt felvidéki magyarok = nem ítéli meg strasbourg. Másik hasonló ügy, benes dekrétumok, németek és magyarok kollektív bűnössége, azt is jóváhagyja e libernyák sóhivatal. De ha köztörvényes közönséges bűnözők perelnek a "rossz börtönviszonyok" miatt? Megítéli, simán. A birka magyar állam meg fizet, a bűnözők vérszemet kapnak, a precedens miatt milliárdokba kerülhet akár az egész cirkusz NEKÜNK.

Rossz a következménye, azért kártékony a liberalizmus. Egy fordított világ, ahol a normális embernek kellene szégyellnie magát, és a bűnt kifejezetten jutalmazza a rendszer.

A liberális, szabadkőműves zsidó strasbourgi emberi jogi bíróságnak csak a deviánsok jogai számítanak!

 

Bele se köpött senki a nyamvadt holokausztiparos dunaparti ólomcipőkbe, hazudik a 444. Bele se köpött...
3/14/2015 4:10:51 PM

Bele se köpött senki a nyamvadt holokausztiparos dunaparti ólomcipőkbe, hazudik a 444.

Bele se köpött senki a nyamvadt holokausztiparos dunaparti ólomcipőkbe, hazudik a 444, de eleve mit keresnek ott azok a cipők. Több történésből raktak össze egy legendát a holoiparosok. Mai néven terroristák azaz "partizánok" részesültek hazaárulásért a megfelelő bánásmódban és nem azért mert zsidók voltak. Aztán 44-45-ben elég hamar befagyott a Duna is.

https://kuruc.info/r/7/96956/
http://reakcio.blogspot.hu/2008/02/dunba-lvsek-ez-is-rgalom.html
http://kitartas.net/2011/07/21/zoltai-a-dunaban-talalt-emberi-csontok-alapjan-probalta-eldonteni-zsidokrol-van-e-szo
https://kuruc.info/r/56/127275/
https://kuruc.info/r/9/138385/
https://kuruc.info/r/6/122046/
https://kuruc.info/r/1/21990/
https://kuruc.info/r/9/105428/
https://kuruc.info/r/6/22871/
https://kuruc.info/r/7/54401/

Utolsó linken jó kiszólás : "Retardált vörös bloggereink tájékoztatására és megnyugtatására: jelen sorok írója már mintegy másfél éve szabad státuszú értelmiségi, szellemileg és anyagilag független egzisztencia."

+ a médiában dolgozók és álcivilek is ilyenek. Ezek áskálódnak a jobboldal ellen mindenhol ahol csak tehetik, csinálják a megvezető propagandát, nélkülük ilyen dk-sok meg együtt péemmesek nem szabadulhatnának rá az országra. A ballib keménymagnak azonos felelőssége van, mint a politikusaiknak.

Disznólábat még régebben egyszer raktak azokba a dunaparti cipőkbe, miért tán nem igaz hogy ezek disznók? Ha egyetlen transzparens távolról felmutatása képes volt megzavarni az élősködők menetét, ő bajuk, a balliberálisok is oda pofátlankodtak zavarkodni ha a mieink szerveznek valamit. Meg amikor buszokkal hordták a nemzeti radikálisok rendezvényeit megzavarni az őrjöngő emberállatokat, lombroso-i arcú 'homlok nélküli', rokonházasságból született korcsokat. A "meghaltok, magyarok" elég egyértelmű szándéknyilvánítás. Be vannak idomítva a magyarokra uszulásra, kitanítva az emberi jogaikra, kötelességük nincs. Gazemberek akik kiképzik őket, az "emberjogvédő" cionisták.

A balliberális zsidók állandóan sértik az őket befogadó nemzeteket, kitalált rémtörténeteken alapuló vádaskodással pumpolnak százmilliárd számra pénzt "kárpótlás" címén, amellett holokausztiparral kampányolják össze a szavazataikat is.

Ha itt valakinek parancsolgatni lehetne akkor se az idegeneknek, Magyarországon mi vagyunk otthon, először is a dk féle nemzetellenes pártokat és álcivileket kellene betiltani!

Tényleges életfogytiglannal járó bűncselekményt követett el a jobbikos - bemutatott a „vascipőknek"

2015. március 14. 14:00 Hunhir.info

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=82687

A DK azt parancsolja, hogy Polt Péter legfőbb ügyész hivatalból indítson vizsgálatot Kulcsár Gergely jobbikos képviselő ügyében. A politikus ugyanis főbenjáró, tényleges életfogytiglannal járó bűncselekményt követett el. A degeneráltak szombaton nyilvánosságra hoztak egy fotót, amelyen a Pesti Duna-parton elhelyezett "vascipők" mellett guggoló, a jobb keze hüvelykujját felfelé tartó politikus látható.
A DK azt kéri, hogy Polt Péter legfőbb ügyész hivatalból indítson vizsgálatot Kulcsár Gergely jobbikos képviselő ügyében, aki egy e-mail tanúsága szerint beleköpött a fővárosi Duna-parton található, a holokauszt áldozatainak emléket állító vascipők egyikébe.

Gréczy Zsolt szóvivő és Varga Zoltán, a DK elnökségének tagja szombaton Budapesten sajtótájékoztatón arról számolt be, hogy a Demokratikus Koalíció birtokába jutott egy olyan e-mail, amelyben Kulcsár Gergely jobbikos országgyűlési képviselő ír akciójáról.

Varga Zoltán elmondta, hogy a birtokukba került levelet a képviselő 2011-ben írta. Kérdésre válaszolva nem akarta nyilvánosságra hozni a levél forrását, de közölte: megvizsgáltatták az írást, és száz százalékosan biztosak benne, hogy valódi.

Az e-mail mellé bemutattak egy fényképfelvételt, amelyen a vascipők mellett guggoló, a jobb keze hüvelykujját felfelé tartó politikus látható. Az e-mail szövege szerint a fotó akkor készült, amikor Kulcsár Gergely "egy kis feltöltődésre" vágyott, és meglátogatta a Duna-parton, "a képen látható vidám helyet".

Varga Zoltán hangsúlyozta, hogy nem magánlevélről van szó. Az e-mail címzettjeit - Mirkóczki Ádám képviselő kivételével kitakarták - de a DK debreceni elnökének elmondása szerint a Jobbik ismert jelenlegi, illetve volt politikusai szerepelnek közöttük.

Gréczy Zsolt elmondta, pártjuk arra kéri Polt Pétert, hogy hivatalból indítson eljárást Kulcsár Gergely ellen, mert "ez az uszítás, ez a náci tempó nem mehet tovább Magyarországon". A politikus úgy fogalmazott, egyszer és mindenkorra le kell számolni azzal, hogy a Jobbikot bárki is szalonképes pártnak tekinti. A Jobbikkal nem tárgyalni kell, a pártnak azokat a képviselőit, akik ilyen nézeteket vallanak, "egész egyszerűen ki kell iktatni a közéletből" - jelentette ki.

Elmebetegek... egyszerűen csak elmebetegek

 

Lejáratni hazugságokkal, ennyit tud a baljobblib. A Fidesz-kormányhoz közelálló és állami forrásokból...
3/14/2015 4:09:39 PM

Lejáratni hazugságokkal, ennyit tud a baljobblib.

A Fidesz-kormányhoz közelálló és állami forrásokból sokmilliós megrendeléseket kapó pestisracok.hu oldal cikkében téves információkra alapítva állította azt, hogy Rig Lajos jobbikos tapolcai országgyűlési képviselőjelölt testén önkényuralmi szervezethez kapcsolódó jelmondat van.

Annak ellenére, hogy mind a jelölt és mind az őt jelölő párt azt abszolút magánjellegű ügynek tekinti, hogy kinek a testén milyen tetoválás van, vagy esetleg milyen testi fogyatékossága van az illetőnek, hogy megállítsuk a kezdődő, a négygyermekes édesapa magánszféráját romba döntő hazugságáradatot, ezúton jelezzük, hogy a vádak nem igazak.

Rig Lajos felhatalmazása alapján írjuk le, hogy testén négy különböző helyen négy különböző tetoválás van: az egyik egy hun lovas figura, a másik egy székely rovásírásos szöveg, a harmadik egy Árpád-sávos pajzs, a negyedik meg a házasságkötésére emlékeztető szöveg a „hűség" és „becsület" szavakkal. A két szó egy nonfiguratív, szív alakú mintával van összekötve, és az esküvőjének dátuma szerepel alattuk: „2011.06.25." Elképesztőnek tartjuk, hogy a fideszes média mindent elkövet, hogy a legesélyesebb ellenzéki jelöltet nemtelen eszközöket felhasználva lejárassa.

Ezzel a Fidesz pénzelte média olyan elképesztő mélységekbe süllyedt, ami az ember legszemélyesebb szféráját érinti. Rig Lajos a téves, s ezáltal hazug információt lehozó információt közlő médiummal szemben megteszi a jogi lépéseket.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

 

Iráni segítséggel, mert usrael jobb ha nem szól bele, nem lenne benne köszönet. A híres légicsapásaik...
3/13/2015 10:05:26 PM

Iráni segítséggel, mert usrael jobb ha nem szól bele, nem lenne benne köszönet. A híres légicsapásaik szíriai és iraki polgári célpontokat értek részben, illetve ki tudja miket dobálnak le, a haveri isis-nek fegyver és lőszer utánpótlást - erre is volt már példa. Csokikat hogy elolvadjanak a sivatagban, esetleg.

Síita - szunnita együttműködés az iraki - iráni közös hadművelet. Mert addig béke volt, míg usrael be nem pofátlankodott a térségbe, 2003-ban háborút indított Irak ellen a hamisított "tömegpusztító fegyver" vádjaira és egyéb falsifikált rémtörténetekre hivatkozva.

Irak felszámolja az amerikai irányítású katonai struktúrát

http://www.hidfo.net.ru/2015/03/12/irak-felszamolja-az-amerikai-iranyitasu-katonai-strukturat

2015.03.12 07:55

Az iraki kormány vizsgálatot indított az iraki hadsereg az Egyesült Államok által kiképzett ISIS alakulatai ellen, akiket kínvallatás alkalmazásával, rabok kivégzésével és civilek ellen elkövetett gyilkosságokkal vádolnak.

Az ABC news jelentése szerint az amerikai kiképzési alakulatokat az Iszlám Állam elleni harc kulcsfontosságú erőinek tartják, de számos képi és videóanyag támasztja alá, hogy az elit katonai egységek ugyanolyan típusú bűncselekményeket követnek el, mint a terrorszervezet ami ellen harcolnak. Emiatt számos amerikai kiképzésű iraki alakulatot háborús bűnök elkövetésével vádolnak.

Mint kiderült, az amerikai kiképzésű egységek nem elszigetelt jelenségként, hanem tömeges méretben ugyanolyan rémtetteket követnek el, mint az ISIS terrorszervezet. Tevékenységük az ország destabilizálását szolgálja, mivel az iraki civilek sok helyen már nem látnak különbséget a terrorszervezet és az iraki hadsereg alakulatai közt, ami megnehezíti, hogy a kormányerők tartósan ellenőrzés alatt tartsanak egyes területeket. Az iraki sajtó tömeges felelősségre vonásról beszél.

Egyes iraki katonai alakulatok mostanra visszautasítják az amerikai segítséget a felderítésben és kiképzésben az emberi jogok sorozatos sértése miatt. Az USA jelenleg közel egymilliárd dollárt költ hivatalosan az iraki hadsereg fegyverzésére, az iraki parlamenti pártok azonban az utóbbi hetekben azzal vádolták az amerikai vezetésű koalíciót http://www.hidfo.net.ru/2015/02/26/iraki-tisztviselok-szerint-nyugati-orszagok-az-isis-nek-szallitanak-fegyver , hogy a terrorszervezet számára szállítanak fegyvereket, és támogatják azt a kormányerők elleni harcban. Alig két héttel ezelőtt az iraki hadsereg két brit repülőgépet lőtt le, ami fegyvert szállított az ISIS-nek. A kormány azt követően kilátásba helyezte, hogy amennyiben a nyugati országok nem hagynak fel a terrorszervezet támogatásával, más országoktól fognak katonai segítséget kérni.

Irak az elmúlt hetek során tárgyalásokat folytatott Iránnal a katonai segítségnyújtásról, és mostanra az iráni hadsereg által kiképzett síita katonai erő is harcol a kormányerők oldalán. Az iraki kormány Kasszem Szulejmáni iráni tábornokot kérte fel http://www.hidfo.net.ru/2015/03/03/irak-egy-irani-tabornokot-kert-fel-az-isis-elleni-hadmozdulat-vezetesere hogy tudásával járuljon hozzá a terrorszervezet egy erődítménye, Tikrit elleni offenzívához. A síita milíciák által vezetőnek elfogadott Szulejmáni a Trikrit elleni offenzíva de facto katonai vezetője. Miközben a nyugati országok továbbra is az Iszlám Állam elleni harcról beszélnek, a gyakorlatban Irak épp most számolja fel az amerikaiak által kiképzett katonai struktúrát, és Irán segít a kormánynak helyreállítani a rendet. Kérdéses, hogy egy ilyen összetett környezetben mit keresnének egyáltalán magyar katonák, mivel jelenleg az sem egyértelmű, hogy két hónap múlva az iraki hadsereg szövetségesként vagy megszálló erőként tekint majd a nyugati koalícióra.

 

Totálisan intoleráns liberális szerint a Jobbiknak és szavazóinak akasztófán a helye. A többi se különb...
3/13/2015 5:42:30 PM

Totálisan intoleráns liberális szerint a Jobbiknak és szavazóinak akasztófán a helye. A többi se különb, csak a példa kedvéért van kiemelve épp most ő. Rózsi = rohadt zsidó.

Igen, rózsimisi. Nem egyedülálló, mármint az se hogy ballib pártközeli bloggerek és kommentelő, fóromozók toborzása jut eszünkbe először, ha a nevét halljuk. Mert a liberalizmust csak az pártolja, akit azért fizetnek hogy hazudjon.

Felakasztana egymillió embert

https://www.youtube.com/watch?v=irDMuwWbCbM

A liberálisok polgármesterjelöltjei közül az egyik felakasztaná a jobbikosokat, a másik parasztoknak titulálta a vidékieket. Fodor Gábor mindenkit elfogadna, ám a liberálisok kijelentései alapján csak magukat fogadják el.

A Jobbik a baloldal színvallását kéri egy volt liberális jelölt gondolatairól

http://szebbjovo.hu/2015/03/a-jobbik-a-baloldal-szinvallasat-keri-egy-volt-liberalis-jelolt-gondolatairol/

A Jobbik arra szólította fel a baloldali pártokat és Pad Ferenc tapolcai jelöltet, hogy valljanak színt Rózsa Mihály, a Liberálisok egykori alapító tagja és volt polgármesterjelöltje szavairól.

Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján idézte, hogy a – MLP-ből már kilépett – politikus a Facebookon patkányoknak, csótányoknak nevezte a jobbikosokat, egy akasztásos képet pedig azzal kommentált, hogy "amikor a jobbikos a helyére kerül".

Azt kérte: az MSZP, a DK, a PM és az Együtt, valamint Pad Ferenc tapolcai jelölt közölje, egyetért vagy elhatárolódik-e ettől.

Bírálta azt is, hogy Almási-Kecskés Gusztáv, a Liberálisok VII. kerületi jelöltje egy bejegyzésben "leparasztozta" a vidéki embereket. Mint mondta, ez a magyar liberalizmus "belpesti gondolkodásmódja".

Szilágyi Györgyöt kérdezték a paksi atomerőmű bővítésével kapcsolatos üzemanyag-szállításra vonatkozó szerződésről is. Azt mondta: egyelőre sok a homályos pont, azonban ha igaz, hogy az Európai Unió szervezetei amerikai vagy nyugati tőkeerős cégek érdekében blokkolják a beruházást, akkor az ékes bizonyítéka annak, hogy az EU működése semmi másról nem szól, mint hogy hatalmát kihasználva lobbizzon.

Felakasztaná a jobbikosokat a liberális polgármesterjelölt

http://alfahir.hu/felakasztana_a_jobbikosokat_a_liberalis_polgarmesterjelolt

Tomcat leleplezett egy liberális összeesküvést

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=15780

2009. január 09. 10:55 HunHir.Hu

Rózsimisi (a.k.a. Rózsa Misi) nem ismeretlen az internetezőknek. Főállású SZDSZ-es agitátor, aki különféle fórumokon a legváltozatosabb hazugságoktól sem riad vissza, hogy pártját és a liberalizmust (mármint az igazit, a parttalant) reklámozza és népszerűsítse. Az alábbiakban egy tőle származó körlevelet közlök. A címzettek közé véletlenül felkerült egy magunkfajta. Olyan magunkfajta, aki továbbítani szokta az ilyen leveleket.

Rózsimisi mellesleg 1990 körül a "Radikális Párt" nevű kormányváltó erő elnöke volt, mint habzó szájú antikommunista. Ámulj, bámulj: összeesküvések pedig vannak, még ha kicsik és kékek is. A levél nem mostani, 2006-os, de aktualitásából mit sem vesztett.

"From: Rózsa Misi To:
Sent:
Subject: Munka-SZDSZ

Kedves Barátaim!

Tavaly elkezdtük az SZDSZ „nettkommandóját" szervezni, idén viszont gőzerővel el is kell indítani a közös munkát. Ez az év a kampányok éve lesz. A kampány eredményes megvívásában rendkívül nagy szerepe lesz a Világhálónak, így nektek is, akik ennek használatában mind kifejezetten profik vagytok. Eddig is sok eredményt elértek a liberálisok azzal, hogy elmondták a véleményüket, hogy megcáfolták az ellenfeleink rágalmait, hazugságait.

Viszont szervezetlenül ez kevesebbet ér. A főváros liberális vezetői ismerték fel először, hogy ez egy fontos terep és az ő kiemelt segítségükkel indulhatott el a dolog. Ebben nagy jelentősége volt Demszky Gábornak is. A rendszer működése a következő lenne. A Nett összes nagyobb fórumán jelen kell lennünk. El kell érni, hogy mindenhol megszólaljon a hangunk. Ezért ezeket a fórumokat fel kell osztani magunk között. Vannak a kiemelt jelentőségű fórumok, amin szeretném, ha mind rendelkeznétek regisztrációkkal. Ezek: Index, Budapest Portál, NOL, Klub Rádió. Ezeken ajánlatos lenne, ha mindenki napi legalább 5 beírást megejtene. Ezen kívül fontos fórumok: Origo, HVG, 168 Óra, Gondola, MSZP, SZDSZ, Fidesz társalgó, RTL-KLUB, TV-2, Hír-tv, stb. Ezeket az egyéb fórumokat kéne egymás között úgy elosztani, hogy mindenkire az alapok mellett legalább egy jusson ezekből.

Vagyunk 10-en, tehát a felosztás megoldható. Ne legyen olyan fórum a politikában, ahol mi nem vagyunk jelen. Mindenkit arra kérek, írja meg az egyéb fontos fórumok alatt felsoroltak közül hány helyet, és melyik helyet tudná bevállalni. Ezekre, bőven elég napi 3-4 beírás körüli mennyiség. A másik fontos dolog, hogy a csoport létszámát folyamatosan emelnünk kell, hogy minél nagyobb legyen az általunk képviselt hangerő. Ezért arra kérlek titeket, ha van megbízható liberális ismerősötök, vagy a fórumozás közben akadtok össze normális liberális fórumozóval, akkor azt is próbáljuk meg beszervezni. Előny, ha a beszervezendő az SZDSZ tagja, vagy biztos szavazója.

Elmondtam nektek, hogy Demszky Gábortól kaptuk ehhez a rendszerhez a legnagyobb segítséget. Pont ezért, Demszky Gábor és Budapest az egész projektben kiemelt prioritást élvez. Rendkívül fontos, hogy azokon a fórumokon, ahol ti megjelentek, a fővárossal foglalkozó bármely topicban azonnal jelenjen meg pozitív véleményetek Demszky és a liberális vezetés mellett. Cáfoljátok a rágalmakat és bizonyítsátok az eredményeket. Budapest az SZDSZ számára minden. Amíg Budapest a mienk, addig olyan nagy tragédia nincsen. Ha Budapestet elveszítenénk, annak tragikus következményei lennének, ezért a főpolgármesteri poszt számunkra létkérdés és ezt így is kell kezelni.

Ha az adott fórumon nincs topic Budapestről, akkor érdemes csinálni egyet, vagy erre terelni kissé a beszélgetést. Elképzelhető, hogy egy fórumon erős támadás alá kerültök, vagy véleményetekkel elenyésző kisebbségbe kerültök. Saját tapasztalataim alapján, sokszor a vitát nem az érvek döntik el egy fórumon, hanem a mennyiségi többlet. Ha valami mellett láthatóan sokan állnak ki, vagy valaki mellett, akkor a támadók és ellenhangok visszahúzódnak. Magyarul, ha úgy érzitek megszorultatok, vagy nagyon erősen támadnak titeket, azonnal, tessék engem felhívni vagy dobni egy mailt, ami után én a csoport összes többi tagját értesítem, hogy ezen és ezen a fórumon, ebben a topicban gond van.

Megkérek mindenkit, ha ilyen tartalmú levelet kap tőlem, akkor lehetőség szerint azonnal menjen be az adott oldalra és segítse, erősítse megtámadott barátunkat. Sok lúd disznót győz! A vitában az van előnyös pozícióban, aki komoly információk birtokában van. Az információ, a legnagyobb fegyver. Rendszeresen fogtok tőlem anyagokat kapni fontos kérdésekről, amikből szabadon merítkezhettek, lesznek közöttük bizalmas információk is, amit felhasználhattok szintén. Ha bármilyen vitában anyagokra lenne szükségetek, akkor szóltok nekem és én azokat záros határidőn belül a rendelkezésetekre, fogom bocsátani.

Legkésőbb február végére, létre akarok hozni egy zárt és titkos webes oldalt, amiről a csoport tagjain kívül nem tud senki. Ez az oldal külső személyek előtt láthatatlan lesz. Számotokra viszont ide is tematizálva felrakom a fontosabb információkat.

Ezen túl meg fogjuk oldani, hogy fórum is működjön rajta, ahol egymástól is kérhettek információt, segítséget és meg tudjátok osztani tapasztalataitokat is. Fontos lenne, ha egy bizonyos kérdésben olyan érveket tudtatok felhozni, ami nyerő lett, akkor ezt osszátok meg másokkal is a csoportban, hogy hasonló esetben egy működő válasszal tudjanak ők is fellépni. Ha bármi hasznos ötletetek lenne, azt is osszátok meg velem. Minden ötletet továbbítok felfelé. Most a fővárosi SZDSZ vezetői és a főváros vezetése kifejezetten kíváncsi javaslataitokra, ötleteitekre és szeretnék, ha közösen építenénk fel azokat.

A kapcsolattartó felfelé én vagyok. Ha bármit akartok, minden rajtam keresztül történik. Azok számára, akik nehezebb anyagi helyzetben vannak, lehetőség lesz arra, hogy a nett hozzáférésében akár anyagilag is segítséget kapjon. Később, ha a rendszer már jobban megerősödött, akkor, ha a résztvevőknek egzisztenciális, vagy munka problémái vannak, elképzelhető, hogy arra is tudunk majd helyi válaszokat, megoldást találni Demszky segítségével, vagy az SZDSZ-től nem túl távoli vállalkozások által. A munkának el kell indulnia most már. Hogy az indulásnál kik kerüljenek bele a csapatba, azt én döntöttem el szubjektív módon, ehhez szabadkezet is kaptam. Úgy gondolom elég erős ütős kis csapatot, tudtam összeválogatni, és ha ebbe a munkába keményen részt tudtok és akartok vállalni, akkor erős fegyver leszünk az SZDSZ oldalán. Úgy kell működnünk, mint egy sejt. Folyton szaporodjunk. / Uraim, ne csillogjon a szemük, nem úgy gondoltam! / Mindenki hozzon magával mégegy embert. De ti tényleg hozzatok. Kérésem lenne még, ha regisztráltok egy oldalon, akkor küldjétek el nekem, milyen névvel regisztráltatok.

Nagyon fontos, hogy tudjam ki milyen néven, és hol szerepel éppen. Az sem baj persze, ha szorgalmasak vagytok és akár több néven is, regisztráltok egy vagy több fórumon. Úgy gondolom, most már semmi akadálya annak, hogy az érdemi munkát elkezdjük. Hiszek bennetek, hiszem, hogy az SZDSZ-t a Parlamentbe fogjuk rugdosni és hiszek abban, hogy 2007-ben amikor bemegyünk a főpolgármester úrhoz koccintani, akkor Demszky Gábor meg fogja köszönni, hogy segítettünk neki megőrizni pozícióját. Hogy a munka milyen hatékony lesz, az kizárólag rajtunk múlik. Felülről a munkához minden segítséget megkapunk, a zöld jelzést fellőtték, a rajthoz állhattunk, induljunk el és bizonyítsuk be, hogy méltók vagyunk a bizalmukra és tudunk jól dolgozni. Menet közben pontosíthatunk még sok mindent. Ha bárkinek kérdése volna, az forduljon hozzám bármikor bizalommal.

Nos Hölgyeim és Uraim! Felkészültek? Indulhatunk? Barátsággal:

Rózsa Misi

 

Örökre ingyen jár nekik mert zsidók. Azért 19. század előtt lényegesen kevesebben voltak az akkori M...
3/13/2015 2:33:00 PM

Örökre ingyen jár nekik mert zsidók. Azért 19. század előtt lényegesen kevesebben voltak az akkori Magyarország területén izraeliták. Akkor se mi hívtuk őket ide, amikor Galíciából és máshonnét tömegesen idevándoroltak. Megölték Egan Edét is a kazár zsidajok, mert az uzsora és szeszesital hamisítás ellen hathatósan tevékenykedett. Istóczy Győző akkoriban elég részletesen leírta és összeszedte a "XII Röpirat" kiadványaiban, milyen problémás volt a zsidó - magyar együttélés. Inkább magyarokon való élősködés a helyes szó rá.

A jövő nemzedékei már csak ősi zsidó sírokkal találkoznak egykoron Magyarföldön

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=82659

2015. március 13. 14:43 Kincses Albin - Hunhir.info

A vérlázító kettős mérce, avagy a nemzetközi cionistáknak való abszolút kormányzati megfelelés szellemében közeljövőben jelentős kormányzati program indul, amelyben 1500, jórészt elhanyagolt zsidó temetőt újítanak fel leginkább közpénzből. Ez nem lenne akkor baj, ha a keresztény temetők is hasonló elbírálásban részesülnének, de azokat legfeljebb beszántják, ha éppen mondjuk egy új zsidó pláza építését akadályozzák.A történelemhamiítás mindig a temetőkkel kezdődik...

Magyarország március 9-én hivatalosan átvette a Nemzetközi Holokauszt-emlékezési Szövetség (IHRA) soros elnökségét, és két közgyűlést is tart, az egyiket Budapesten, a másikat pedig Debrecenben. A közeljövőben jelentős kormányzati program indul, amelyben 1500, jórészt elhanyagolt zsidó temetőt újítanak fel, együttműködve a zsidó közösségekkel és a helyi lakossággal, kiemelt figyelemmel a diákokra - tájékoztatott a kormány.

A magyaroknak meg kell váltaniuk meghatározott időszakonként felmenőik sírját, az elhagyott keresztény temetőket pedig felszámolják. Ha tovább folytatódik a cionista világköröknek való totális kormányzati behódolás, akkor a jövő nemzedékei csak ősi zsidó sírokkal fognak találkozni. akkor majd a zsidók joggal mondhatják, hogy a temetők is azt mutatják: mi vagyunk az ország őslakosai.

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk