width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Csapatosan rontottak rá erre az emberre a szélsőbalosok. De hát mind szélsőségesek ezek, arrafele nem...

2016. október 1., szombat

Csapatosan rontottak rá erre az emberre a szélsőbalosok. De hát mind szélsőségesek ezek, arrafele nem...

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com
SF 
Csapatosan rontottak rá erre az emberre a szélsőbalosok. De hát mind szélsőségesek ezek, arrafele nem...
Oct 1st 2016, 02:05

Csapatosan rontottak rá erre az emberre a szélsőbalosok. De hát mind szélsőségesek ezek, arrafele nem létezik az elhatárolósdi, a marcuse-i represszív tolerancia elv van helyette.

Aha, nemzetközi jogvédő szervezetek. Nyomorult fizetett álcivilek, meg a hozzájuk csapódott média agymosott hasznos idióta sjw-k. A migriket nemzettelenítésre betelepíteni akaró, nemzetre rontó és konkrétan nemzetiekre rátámadó koszos ballib csürhe rácsok mögé való. Hadd menjen rájuk a nemzetbiztonság és minden más hatóság, nem civil szervezetek ezek hanem ötödik hadoszlop és trójai faló.

Az ensztől amúgy sokat ne várjunk, szabadkőművesek alapították, mindig is liberálbalos volt. Aki szerint a ballib békés, nézzen német tüntetésekről képeket micsoda erőszak megy ott, a magukat antifának nevező hulladékok akár meg is ölnék a nem balliberális polgártársaikat.

"Refugees not welcome" – köpködés és lökdösődés volt a külföldi "jogvédők" válasza

Rendőrök védték meg a vagyonvédelmi kamara elnökét a röszkei zavargásban érintett migránsok szabadon bocsátásáért Szegeden demonstráló külföldi aktivistáktól, akik sajátosan értelmezik a vélemény- és szólásszabadságot.

Rendőröknek kellett megvédeniük pénteken Német Ferencet, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara országos elnökét a Szegedi Törvényszék épülete előtt, miután a röszkei közúti határátkelőhelyen történtek miatt terrorcselekmény bűntettével vádolt, Cipruson élő szír férfi mellett demonstráló külföldi "jogvédő" aktivisták fizikailag inzultálták. Német Ferenc egyrészről azt szerette volna kifejezni, elfogadhatatlannak tartja, hogy erőszakos bevándorlók a magyar rendőrökre támadtak, másrészt kipróbálta, hol is húzódik a véleménynyilvánítás és a szólásszabadság határa. Nos, ízelítőt kapott belőle!

"Éppen ebédelni tartottam a lányommal, amikor arra lettem figyelmes, hogy a Széchenyi téren a bíróság épülete előtt nemzetközi jogvédő szervezetek transzparensekkel ("Üdvözöljük a menekülteket", "Elég az erőszakból", "Szabadságot a röszkei tizenegynek" – a szerk.) fejezik ki véleményüket, miszerint szeretik a migránsokat, és engedjék szabadon a röszkei zavargókat. Úgy gondoltam, ha nekik joguk van Magyarországon véleményt nyilvánítani, akkor ez engem is meg kell hogy illessen. Jómagam bizony egyáltalán nem rajongom a bevándorlókért, hiszen pontosan látom, hogy a betelepítsük milyen gazdasági, kulturális és biztonsági kockázatokkal jár együtt Nyugat-Európában. Emellett Szeged és környezete is rengeteget szenvedett a migránsoktól a tavalyi esztendőben. Azok a migránsok, akinek ügyét jelenleg a magyar bíróságok tárgyalják, kövekkel és más eszközökkel dobálták meg a magyar rendőröket, át akarták törni a határzárat. A vagyonvédelemben érintett szakemberként úgy gondolom, a bíróságon a helyük! Nem mellesleg ugyanezzel a bevándorlási hullámmal érkeztek Európába a brüsszeli és a párizsi terroristák is, tehát óvnék attól, hogy bárki is idealizálja őket" – foglalta össze a SZEGEDma.hu-nak.

Német Ferenc tehát a szólás és véleménynyilvánítás szabadságának jegyében egy "Refugees not welcome" ("Nem kérünk a bevándorlókból") feliratú papírlappal állt néhány méterre a (sajtóhírek szerint főként szerb, horvát, német, román, olasz és spanyol állampolgárságú) jogvédőktől. "Azt hittem, biztonságban vagyok, hiszen többfelé láttam rendőröket is a téren. Ekkor azonban az történt, hogy a külföldi aktivisták rám rontottak, elkezdtek lökdösni, leköpködtek, és ha nem lépek hátrébb, még meg is vernek. Szerencsére a lányom odakiabált a rendőröknek, akik azonnal közbeavatkoztak, és megakadályozták a komolyabb fizikai atrocitást. Felháborítónak tartom, hogy egy békés magyar demonstrálónak szabályosan nekiesnek a szólás- és véleményszabadságra hivatkozó, "Elég az erőszakból" feliratú transzparensek mögé bújó külföldi úgynevezett jogvédők" – mondta el.

Német Ferenc több más körülményt is furcsának tart a visszataszító eset kapcsán. "Ezek a külföldi aktivisták jól láthatóan diplomata rendszámú autóval voltak itt. Elgondolkodtató: talán az Amnesty International vagy az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága segíti őket? Azt is gyanítom, hogy nagyjából ugyanazokról a személyekről van szó, akik júniusban a járásbíróság épülete előtt tüntettek. Ha ez így van, vajon miből élnek itt hónapok óta? A vagyonvédelmi kamara elnökeként egyébként azt is sérelmezem, hogy a migránsok közül épp azokat veszik védelmükbe, akik a magyar rendőrökre támadtak, miközben inkább talán azon nők és gyermekek mellett kellene kiállniuk, akiket bevándorlók erőszakolnak meg. Az meg minden határon túlmegy, hogy még rá is támadnak egy békésen demonstráló helyi lakosra Szegeden. Úgy tűnik, már nemcsak a migránsoktól, hanem a migránssegítőktől is tartani kell" – vonta le az ügy tanulságait a biztonságvédelmi szakember.

Német Ferenc végezetül azt mondta portálunknak: az ügyben feljelentést tesz a magyar rendőrségen – a rá támadók adatait rögzítették az egyenruhások -, valamint az ENSZ-hez és a brüsszeli hivatalos szervekhez is fordul az eset kivizsgálását követelve.

http://888.hu/article-kulfoldi-jogvedok-kopkodtek-lokdosodtek-szegeden

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our polices, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk