width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

2016. október 1., szombat

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

SF, Lucy Hay, Scall Fast



Az érvényes népszavazás eredménye kötelezi a kormányt, és akkor lehet ezt mondani a brüsszeli liberá...
10:25:57 PM
Az érvényes népszavazás eredménye kötelezi a kormányt, és akkor lehet ezt mondani a brüsszeli liberálidiótáknak. Aki populistázik az népellenes, tehát nem lehet demokrata se.

Vegyünk részt a népszavazáson, és szavazzunk NEM-mel! - Morvai Krisztina EP képviselo közleménye

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eq0ViRAb1fs

"Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyulés hozzájárulása nélkül is eloírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történo kötelezo betelepítését?"- erre a kérdésre kell válaszolnunk október másodikán, a népszavazáson.

A kérdés tartalmát lehet csurni, csavarni, a lényeg azonban mégis a következo. Tény, hogy az Európai Unió a "menekültkérdés" kezelését saját hatáskörébe kívánja vonni, s arra akarja kényszeríteni a tagállamokat, hogy saját lakosságuk tiltakozása ellenére is fogadjanak be, telepítsenek le és tartsanak el távoli országokból, idegen kultúrákból érkezoket, egyre növekvo, beláthatatlan számban. Ezt akarják, be is vallják, le is írják, s aki mást állít, az hazudik!

Más megfogalmazásban: az EU jelenleg jogot formál arra, hogy a nemzetállamokat menekültek egyre növekvo tömegeinek befogadására kényszerítse. Ha nem tiltakozunk, ha nem mondunk határozott nemet, akkor Magyarország sem lesz kivétel. Tény az is, hogy a háborúk és a nyomorúság miatt százmilliók kelnek útra és szeretnének új otthonra lelni Európában. Minél többeket fogad be az Unió, annál többen érzik úgy, hogy érdemes felkerekedniük.

Bármekkora áldozatokat is hoznak az európai emberek, az nem lesz elegendo még a rászorulók csekély hányadának megmentésére sem, hiszen a jobb és biztonságosabb életre vágyók sok száz millióan vannak. Következésképpen akármennyire is szeretnénk segíteni a nálunk nehezebb helyzetben lévokön, nem az a megoldás, hogy saját földrészünket és saját hazánkat feláldozzuk, "átengedve a terepet" tolünk idegen szokásoknak, vallásoknak, kultúráknak. Így annyit érhetünk el, hogy se nekik, se nekünk nem lesz olyan hazánk, ahol otthon érezhetjük magunkat. Európai parlamenti képviseloként az elmúlt évek során semmiféle jelentos erofeszítést nem tapasztaltam az EU részérol arra, hogy a tömeges migrációra okot adó körülményeket gyökerükben orvosolják, az okokat feltárják és kezeljék. Gazdasági szemléletük nem felszámolja, hanem tovább mélyíti a "harmadik világ" szegénységét. A nyugati világ döntései nem megelozik, hanem okozzák és fenntartják a háborúkat, fegyveres konfliktusokat. Titkosszolgálati eszköztárukat, technikai lehetoségeiket nem az emberek millióit menekülésre kényszeríto "Iszlám Állam" és a terrorizmus, valamint ezek finanszírozóinak leleplezésére és felszámolására használják, hanem - mint Edward Snowden-tol az egész világ megtudhatta - saját polgáraik magánéletének önkényes megfigyelésére.

Mély sajnálattal, de meggyozodéssel vonom le a következtetést: az Európai Unió semmiféle valós erofeszítést nem tesz a világ nyomorúságának megváltoztatására. Ehelyett az európai polgárokban, így bennünk, magyarokban kíván lelkiismeret furdalást kelteni azért, mert nem tudjuk magunkra vállalni a világ sorsát meghatározó politikai és gazdasági vezetok gyalázatos döntéseinek következményeit. Márpedig nem tudjuk! Befogadhatunk ezer, tízezer, vagy még több menekültet, az is csak csepp lesz a tengerben.

Most, a folyamat elején kell határozottan nemet mondanunk a kötelezo betelepítésre, ami a világ nyomorúságán nem segít, Magyarországot viszont hosszú távon katasztrofális helyzetbe hozhatja. Hazugság, hogy a népszavazásnak "semmiféle következménye nem lesz". Ellenkezoleg! Elindíthatunk egy folyamatot, s más európai uniós tagállamok lakosságát is arra bátoríthatjuk, hogy ne csak otthon a konyhában merjenek oszintén beszélni a tömeges migráció tapasztalatairól, Európa egyre növekvo kiszolgáltatottságáról. Ne elszenvedoi, hanem alakítói legyünk a saját sorsunkról szóló döntéseknek!

Fontos még a következo szempont figyelembevétele. Környezetemben azt tapasztalom, hogy sokan a Kormánnyal, a korrupcióval, illetve a népszavazási kampány színvonalával kapcsolatos elégedetlenségüket kívánják kifejezni otthonmaradásukkal, a baloldali szavazók pedig a pártjaik otthonmaradásra felszólító üzenetét fontosabbnak tartják, mint saját meggyozodésüket a tömeges migráció veszélyeirol, lakókörnyezetük s egész hazánk sorsáról. Meggyozodésem azonban egyfelol, hogy pártok és párthuség feletti, az egész életünket és sorsunkat meghatározó, nemzeti kérdésrol van szó, másfelol pedig, hogy ha kello számú szavazat híján érvénytelen lesz a referendum, nem kevesebb, hanem több problémánk és nehézségünk lesz.

Ezért vegyünk részt a vasárnapi népszavazáson, szavazzunk NEM-mel, és biztassunk erre minél többeket!

Morvai Krisztina

http://www.morvaikrisztina.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1304:2016-09-30-14-35-29&catid=92:besorolatlan&Itemid=225

Frissítés: Budaházy György közleménye:

Magyarok!

Mindenben egyetértek Morvai Krisztinával. Magam is a népszavazáson való részvételre és a NEM szavazatra buzdítok mindenkit. Én mozgóurna kihozatalát kértem, hogy a házi orizetbol is szavazhassak.

https://kuruc.info/r/2/164383/

Semmilyen gyulölködés nem érhet annyit, hogy valaki elveszítse a józan eszét, és ne az önvédelem legyen a legfontosabb számára!?


Csapatosan rontottak rá erre az emberre a szélsobalosok. De hát mind szélsoségesek ezek, arrafele nem...
10:05:18 PM
Csapatosan rontottak rá erre az emberre a szélsobalosok. De hát mind szélsoségesek ezek, arrafele nem létezik az elhatárolósdi, a marcuse-i represszív tolerancia elv van helyette.

Aha, nemzetközi jogvédo szervezetek. Nyomorult fizetett álcivilek, meg a hozzájuk csapódott média agymosott hasznos idióta sjw-k. A migriket nemzettelenítésre betelepíteni akaró, nemzetre rontó és konkrétan nemzetiekre rátámadó koszos ballib csürhe rácsok mögé való. Hadd menjen rájuk a nemzetbiztonság és minden más hatóság, nem civil szervezetek ezek hanem ötödik hadoszlop és trójai faló.

Az ensztol amúgy sokat ne várjunk, szabadkomuvesek alapították, mindig is liberálbalos volt. Aki szerint a ballib békés, nézzen német tüntetésekrol képeket micsoda eroszak megy ott, a magukat antifának nevezo hulladékok akár meg is ölnék a nem balliberális polgártársaikat.

"Refugees not welcome" - köpködés és lökdösodés volt a külföldi "jogvédok" válasza

Rendorök védték meg a vagyonvédelmi kamara elnökét a röszkei zavargásban érintett migránsok szabadon bocsátásáért Szegeden demonstráló külföldi aktivistáktól, akik sajátosan értelmezik a vélemény- és szólásszabadságot.

Rendoröknek kellett megvédeniük pénteken Német Ferencet, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara országos elnökét a Szegedi Törvényszék épülete elott, miután a röszkei közúti határátkelohelyen történtek miatt terrorcselekmény buntettével vádolt, Cipruson élo szír férfi mellett demonstráló külföldi "jogvédo" aktivisták fizikailag inzultálták. Német Ferenc egyrészrol azt szerette volna kifejezni, elfogadhatatlannak tartja, hogy eroszakos bevándorlók a magyar rendorökre támadtak, másrészt kipróbálta, hol is húzódik a véleménynyilvánítás és a szólásszabadság határa. Nos, ízelítot kapott belole!

"Éppen ebédelni tartottam a lányommal, amikor arra lettem figyelmes, hogy a Széchenyi téren a bíróság épülete elott nemzetközi jogvédo szervezetek transzparensekkel ("Üdvözöljük a menekülteket", "Elég az eroszakból", "Szabadságot a röszkei tizenegynek" - a szerk.) fejezik ki véleményüket, miszerint szeretik a migránsokat, és engedjék szabadon a röszkei zavargókat. Úgy gondoltam, ha nekik joguk van Magyarországon véleményt nyilvánítani, akkor ez engem is meg kell hogy illessen. Jómagam bizony egyáltalán nem rajongom a bevándorlókért, hiszen pontosan látom, hogy a betelepítsük milyen gazdasági, kulturális és biztonsági kockázatokkal jár együtt Nyugat-Európában. Emellett Szeged és környezete is rengeteget szenvedett a migránsoktól a tavalyi esztendoben. Azok a migránsok, akinek ügyét jelenleg a magyar bíróságok tárgyalják, kövekkel és más eszközökkel dobálták meg a magyar rendoröket, át akarták törni a határzárat. A vagyonvédelemben érintett szakemberként úgy gondolom, a bíróságon a helyük! Nem mellesleg ugyanezzel a bevándorlási hullámmal érkeztek Európába a brüsszeli és a párizsi terroristák is, tehát óvnék attól, hogy bárki is idealizálja oket" - foglalta össze a SZEGEDma.hu-nak.

Német Ferenc tehát a szólás és véleménynyilvánítás szabadságának jegyében egy "Refugees not welcome" ("Nem kérünk a bevándorlókból") feliratú papírlappal állt néhány méterre a (sajtóhírek szerint foként szerb, horvát, német, román, olasz és spanyol állampolgárságú) jogvédoktol. "Azt hittem, biztonságban vagyok, hiszen többfelé láttam rendoröket is a téren. Ekkor azonban az történt, hogy a külföldi aktivisták rám rontottak, elkezdtek lökdösni, leköpködtek, és ha nem lépek hátrébb, még meg is vernek. Szerencsére a lányom odakiabált a rendoröknek, akik azonnal közbeavatkoztak, és megakadályozták a komolyabb fizikai atrocitást. Felháborítónak tartom, hogy egy békés magyar demonstrálónak szabályosan nekiesnek a szólás- és véleményszabadságra hivatkozó, "Elég az eroszakból" feliratú transzparensek mögé bújó külföldi úgynevezett jogvédok" - mondta el.

Német Ferenc több más körülményt is furcsának tart a visszataszító eset kapcsán. "Ezek a külföldi aktivisták jól láthatóan diplomata rendszámú autóval voltak itt. Elgondolkodtató: talán az Amnesty International vagy az ENSZ Menekültügyi Fobiztossága segíti oket? Azt is gyanítom, hogy nagyjából ugyanazokról a személyekrol van szó, akik júniusban a járásbíróság épülete elott tüntettek. Ha ez így van, vajon mibol élnek itt hónapok óta? A vagyonvédelmi kamara elnökeként egyébként azt is sérelmezem, hogy a migránsok közül épp azokat veszik védelmükbe, akik a magyar rendorökre támadtak, miközben inkább talán azon nok és gyermekek mellett kellene kiállniuk, akiket bevándorlók eroszakolnak meg. Az meg minden határon túlmegy, hogy még rá is támadnak egy békésen demonstráló helyi lakosra Szegeden. Úgy tunik, már nemcsak a migránsoktól, hanem a migránssegítoktol is tartani kell" - vonta le az ügy tanulságait a biztonságvédelmi szakember.

Német Ferenc végezetül azt mondta portálunknak: az ügyben feljelentést tesz a magyar rendorségen - a rá támadók adatait rögzítették az egyenruhások -, valamint az ENSZ-hez és a brüsszeli hivatalos szervekhez is fordul az eset kivizsgálását követelve.

http://888.hu/article-kulfoldi-jogvedok-kopkodtek-lokdosodtek-szegeden?


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk