width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

2016. október 1., szombat

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

SF, Lucy Hay, Scall FastA NIF felhívása a MAGYAROKHOZ 2016/09/30 Magyarok! Nem a Fideszért, nem a pártpolitikáért és nem ...
Friday, September 30, 2016 11:42 PM
A NIF felhívása a MAGYAROKHOZ

2016/09/30

Magyarok!

Nem a Fideszért, nem a pártpolitikáért és nem más érdekekért, hanem saját magunkért arra hívunk fel mindenkit, hogy október 2-án igenis menjen el szavazni és jelölje be a NEM rublikát, szavazzon NEMmel a kvóta voksoláson.

Ezt akkor is meg kell tennünk, ha úgy érezzük, hogy értelmetlen maga a szavazás, akkor is, ha úgy érezzük, csupán pártpolitikai célra használnak bennünket. Az a helyzet, ami elé állítottak minket roppant kényes és veszélyes, ugyanakkor mégis van egyfajta jelzésértéke. Kiderül, mennyi nemzetéért aggódó magyar él e hazában, akikre minden körülmények között számíthat a nemzet.

Aki igennel szavaz, az szimplán nemzetáruló, aki nem vesz részt a voksoláson, az 2018-ban se vegyen részt a választásokon, mert érdemtelen rá.

Ebben a helyzetben csak a részvétel és a

NEM

szavazat az elfogadható.

Nemzeti InternetFigyelo (NIF)

https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/09/30/a-nif-felhivasa-a-magyarokhoz/#comment-45425?


Kétfarkú kutya féle, 444-en moderatúra kompatibilis önletagadó balliberális vandálok által módosított...
Friday, September 30, 2016 11:16 PM
Kétfarkú kutya féle, 444-en moderatúra kompatibilis önletagadó balliberális vandálok által módosított plakát, mely a baloldal eroszakmentességét hirdeti? NOT.

Lovas István: A NEM-ek harca

Végso kétségbeesettségében a Nyugat már Sztálin vasárnapi eljövetelét vízionálja

- 2016.09.30. 02:30 -

Tényleg szinte csak erre vártunk a kvótareferendumot ellenzoktol: szerdán Stark Tamás történész szájából elhangzott, hogy a menekülteket elutasító népszavazás a második világháborús antiszemita idoket idézi.

O a GULÁG-okban Elpusztultak Emlékének Megörökítésére Alapítványnak volt az elnöke, aki Bayer Zsolt Lovagkereszt kitüntetése miatt mondott le tisztségérol, mert, mint indokolta, publicisztikái "rasszista" jelleguek, és alapítványa elnökhelyettese terjesztette fel ot a kitüntetésre.

Noha alig tartozik a témához, de egyszer érdemes lenne azt megvizsgálni, hogy egy adott idoben adott teljesítményéért kitüntetettnek a korábbi tettei mennyiben jöhetnek számításba.

Ha igen, vajon milyen alapon kapott 1978-ban az a Menachem Begin izraeli miniszterelnök Nobel-békedíjat, aki 1946-ban az általa vezetett Irgun nevu terrorszervezet élén felrobbantotta a jeruzsálemi Dávid Király Szállodát, s ennek következtében csaknem száz ember vesztette életét.

A kérdés megválaszolása éppen olyan nehéz, mint azt megjósolni, hogy egy történész mikor válik meg végre kello undorral a Terror Házában nyilván nem ellenszolgáltatás nélkül vállalt fotanácsadói munkájától, ha ezt egyáltalában megteszi, mielott arra netán felkérnék.

Mint minden esetben, a referendumnál is bejött a balliberális oldalnál az elmúlt több mint két és fél évtizedben megfigyelt valamennyi viselkedési forma. Az is, hogy úgy tesznek, mintha egy adott kijelentés vagy kérdés nemcsak mást mondana, mint amit belole egyszeru elolvasással világosan meg lehet érteni, de akár az ellenkezojét vagy bármit jelenthet.

Holnapután minden urnához elballagó választó e kérdésre adhatja le nem vagy igen szavazatát: "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyulés hozzájárulása nélkül is eloírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történo kötelezo betelepítését?" (A helyes megfejtés a NEM, hacsak nem akarjuk, hogy Kiskundorozsmán húsz év múlva a helyi szalafisták és vahhabiták kedvéért ne lehessen pálinkát és disznóhúst kapni.)

Hogy ezt miként lehet annak értelmezni, hogy a kormány tulajdonképpen az Európai Unióból történo kilépésre szavaztat egy olyan országban, amelynek lakosai minden felmérésen erosen az uniós tagság mellett álltak ki, azaz egy szavazatokból élo kormánynak politikai öngyilkossággal érne fel a közakarattal szembemenni, az rejtély. Éppen úgy nem értheto, mintha egy, a "mi" liberálisainkhoz hasonló, képzeletbeli svájci csapat Ticino tartományban a múlt heti, ottani referendum kérdését nem úgy értelmezte volna, hogy a helyi munkaero élvezzen-e elonyt az EU-ból és akár a szomszédos Olaszországból jövo munkaerovel szemben, hanem úgy, hogy az olaszul beszélo tartomány Mussolini volt fasiszta diktátor feltámasztásával kíván titokban Putyinnal szövetkezni a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében élo cigányokat segíto sorosisták kiirtásában.

Korunk abszurditására és a nyugati sajtóvilág már-már totális egyenirányítására jellemzo, hogy a brüsszeli kényszerrel szembeni kvótareferendum ellen az elmúlt két napban írt külföldi cikkeknek igen nagy többsége azt kifogásolta, hogy a magyar miniszterelnök megosztja az országot, méghozzá olyan mértékben, amire a rendszerváltoztatás óta még nem volt példa.

Csakhogy a normalitás fényében nem egyesítésnek nevezik az olyan kérdést, amelyre a felmérések szerint a megkérdezettek kilencven vagy még annál is nagyobb százaléka fog egyaránt az elutasító nemmel szavazni? Mert ha ez a megosztottság eszményképe, akkor nevezzük annak ellenkezojének, az egybeforrt egységnek azt a spanyol állapotot, beleértve a széthullott madridi parlamentet, ahol a most júliusban megismételt országos választásokon sem sikerült kormányt alakítani, hasonlóan a tavalyihoz?

A hazai balliberális oldalnak a magyar jobboldali többség és kormánya elleni eszementen beteges gyulöletét vették át olyan lapok is, amelyek ha ugyanúgy írnának más országokról is, hiteltvesztettségük miatt heteken belül egy darab olvasójuk sem maradna.

Mint a vezeto svájci lap, a Neue Zürcher Zeitung, amelynek szerdai cikkét egy Meret Baumann nevu újságíró merte azzal a két mondattal kezdeni, hogy "Az európai kötelezo menekültkvótáról vasárnap tartandó magyar referendum kétségtelenül egy szovjet idokre emlékezteto eredményt fog hozni. A felmérések szerint az érvényes szavazatok kilencvenöt százaléka a szuggesztív módon feltett kérdésre. (itt a kérdés ismertetése következik) .nemmel fog válaszolni Orbán Viktor miniszterelnök kormánya értelmében".

Ha ennek a svájci újságnak egy önkéntes népszavazásról - amelytol aki akar, távol maradhat, vagy azon részt vehet, és akár azt írhatja rá a szavazócédulára, hogy "vesszen a rohadt kormány, és minden jobboldali gyulöletkelto dögöljön meg, aki a huszonhárommillió romános referendumra emlékeztet" - a sztálinista zsarnokságban vagy annak a magyarságra ráeroszakolt, rákosista bugyrában gyakorolt, alternatíva nélküli választások jutnak eszébe, akkor a stábját már csak a guillotine mentheti meg Zugspitze méretu förtelmeinek Magyarországgal kapcsolatos folytatásától.

Nem, feljelentéseket és egymás kikémkedését imádó svájci kollégák, itt nem Sztálinról van szó. Mint ahogyan Ticinóban sem arról, hogy a svájci olasz tartománynak a saját munkaeroit védo lakosai a referendummal ketrecet akarnak maguk köré vonni, hogy mögötte jódlizva hányjanak bele Nestlé-termékeket csicsás kakukkos óráikba.

Nem. Nálunk is és ott is arról van szó, ami a papírra van írva. Csak mi azért nem írunk galád gazemberségeket az o dolgaikról, mert egyrészt Svájcban nincs egy olyan, az olimpiai játékokon is a világ minden népétol eltéroen a sajátjai sikerei fölött epeömlést kapó, gyomorforgató, de a tájékoztatásban még mindig kulcspozíciókat orzo csapat, mint ami nálunk van, hanem azért sem, mert nálunk az újságírásnak azért vannak többé-kevésbé megtartott szabályai.

De valóban megdöbbento, hogy a valóságot ily mértékben a feje tetejére állítók nem csak újságírók.

Mint Nils Muiznieks, a strasbourgi Európa Tanács emberi jogi biztosának a New York Times online kiadásában megjelent cikke, amelyre Szijjártó Péter külügyminiszter azt reagálta, hogy "elképeszto az Európa Tanács emberi jogi biztosának magyargyulölete". Hozzátette, hogy azt az országot támadja "elképeszto hazugságaival, amely minden nemzetközi eloírást betart".

Csak azt nem tette hozzá, hogy ez az ember a strasbourgi állása betöltése elott a lettországi Soros Alapítvány programigazgatója volt, és hogy összekeverte szülei menekülési motivációját az 1944-es Lettországból a most hozzánk irányított, zömében és általában papírjaikat szándékosan elhagyó emberekkel, akiknek akár eredetét, akár szándékait totális homály fedi.

Aki azonban a Muizniekseket és Baumannokat olvasva ennek a visszataszító, antidemokratikus elitnek a régi erofölényét hiszi, nagyon nagyot téved.

Ez már egy undorvilág leszerepelt elitje, aminek bizonyítéka a bécsi Kronen Zeitung olvasóinak feltett kérdés, amely így hangzik: Ön szerint jogos Orbán Viktor keményvonala a menekültválságban? Amely kérdésre tegnap 15 óra 20 perckor a válaszadók 93,3 százaléka szavazott igennel.

Azaz szinte pontosan olyan arányban, mint amitol az elobb említett nevekkel fémjelzett elit retteg a mi esetünkben, azaz a vasárnapi referendumon leadott NEM szavazatok arányától.

Már csak eszeveszett rettegésük növelése érdekében is érdemes elmenni szavazni. A dokumentálatlan saríások, vahhabisták, szalafisták, sorosisták, Muiznieksek és Baumannok ellen.

http://lovasistvan.hu/2016/09/30/a-nem-ek-harca/

http://magyarhirlap.hu/cikk/67513/A_NEMek_harca?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201609?


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk