width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Az USA a terroristákat támogatja Szíriában, és sajnos továbbra is a cionliberálisokat támogatja szerte a világon, az usa nem azonos egy szem elnökével akinek KORLÁTOZOTT hatalma van csupán. És zsidó veje. Vagy marad Asszad, vagy anarchia jön és vele az iszlám állam. És még több migráns Európába!!! Utóbbi a cionisták és izrael érdeke egyaránt. Nem véletlen uszulnak a libsik a törvényes szír elnök ellen.

2017. április 8., szombat

Az USA a terroristákat támogatja Szíriában, és sajnos továbbra is a cionliberálisokat támogatja szerte a világon, az usa nem azonos egy szem elnökével akinek KORLÁTOZOTT hatalma van csupán. És zsidó veje. Vagy marad Asszad, vagy anarchia jön és vele az iszlám állam. És még több migráns Európába!!! Utóbbi a cionisták és izrael érdeke egyaránt. Nem véletlen uszulnak a libsik a törvényes szír elnök ellen.

Az USA a terroristákat támogatja Szíriában

Az usa sajnos továbbra is a cionliberálisokat támogatja szerte a világon, az usa nem azonos egy szem elnökével akinek KORLÁTOZOTT hatalma van csupán. És zsidó veje.

https://kuruc.info/r/4/171440/

Vagy marad Asszad, vagy anarchia jön és vele az iszlám állam. És még több migráns Európába!!! Utóbbi a cionisták és izrael érdeke egyaránt. Nem véletlen uszulnak a libsik a törvényes szír elnök ellen.

Nagykövet: az USA a terroristákat támogatja Szíriában

Szíria kínai nagykövete, Imad Musztafa pénteken a Szputnyik hírügynökségnek nyilatkozva azt mondta, a Sha'irat repülőtér lebombázása annak nyílt elismerését jelenti, hogy az Egyesült Államok katonai beavatkozással támogatja a terroristákat egy szuverén országban.

A Homsz provinciában működő repülőtér lebombázása a terroristák támogatásának indikátora, az amerikai légicsapás bátorítást jelent a terroristáknak, hogy folytassák az államellenes harcot – mondta Imad Musztafa, Szíria kínai nagykövete (volt amerikai nagykövet) a Szputnyik hírügynökségnek nyilatkozva.

Csütörtök éjjel az amerikai hadsereg Tomahawk cirkálórakétákat indított és lebombázott egy katonai létesítményt, amit a szíriai hadsereg a terrorszervezetek elleni légicsapások kiindulópontjaként használ. A beavatkozás ezáltal a terrorszervezetek számára előnyös irányba döntötte a mérleg nyelvét, emellett annak kockázatát hordozza, hogy a civil lakosság elleni vegyi támadás a jövőben is megismétlődhet.

„Szíriai katonai létesítmények megsemmisítése egy olyan helyzetben, amikor elkeseredett harcot folytatnak az ország területi egységét megbontó terrorszervezetekkel – ez egyértelműen egy olyan cselekedet, ami nyíltan mutatja az al-Nuszra Front iránti támogatást. Mostantól a terroristák tudják, hogy ha amerikai légicsapást akarnak kiprovokálni a kormányerők ellen, csak meg kell ismételniük a vegyi fegyveres támadást." – mondta a nagykövet.

Kedden lázadó csoportok arról számoltak be, hogy 80 ember életét veszítette és több mint 200-an megsérültek egy vegyi fegyver bevetése során. A lázadó csoportok következetesen a kormányt okolták a történtekért. Alig két nappal később az amerikai hadsereg lebombázott egy katonai repülőteret, ahonnan a szíriai légierő gépei szoktak légicsapásokat intézni a terroristák állásai ellen.

A szíriai kormányerők ugyanakkor nem rendelkezhetnek semmilyen vegyi fegyverrel, ezt nemzetközi egyezmény is garantálja. Miután 2013-ban vegyi támadás történt az országban és több mint 1500 ember életét veszítette, Szíria csatlakozott a vegyi fegyverek felhalmozását tiltó nemzetközi egyezményhez. 2016 januárban az OPCW hivatalosan is bejelentette, hogy a szíriai hadsereg tömegpusztító fegyvereit nemzetközileg ellenőrzött módon kivitték az országból.

http://www.hidfo.ru/2017/04/nagykovet-az-usa-a-terroristakat-tamogatja-sziriaban/

Kína is kiáll Szíria legitim kormánya mellett

A kínai külügyminisztérium egy pénteki sajtótájékoztatón közölte; elismerik és tisztelik Bassár el-Aszad kormányát, és elutasítják annak lehetőségét, hogy a szíriai nép helyett más döntsön az ország sorsáról.

A külügyminisztérium pénteken kiadta állásfoglalását azzal kapcsolatban, hogy az amerikai hadsereg tegnap éjjel rakétatámadást intézett egy szíriai katonai létesítmény ellen, nagy mértékben hátráltatva ezzel a terrorellenes harcot.

Hua Chunying külügyi szóvivő azt mondta, Kína tiszteletben tartja Bassár el-Aszad politikai rendszerét, és az ország lakossága maga kell döntsön annak sorsáról.

„Tiszteletben tartjuk a szíriai nép döntését. Úgy gondoljuk, a szíriai nép maga kell döntsön saját sorsáról." – mondta.

Az amerikai hadsereg csütörtökön Szíria egy eddig még épségben maradt katonai létesítményét rombolta le. Az USA hosszú évek óta különböző módokon támogatja az állam ellen fegyveres harcot folytató csoportokat, melyeket a nyugati sajtóban „mérsékelt lázadóknak" neveznek. Szíria legitim kormányától azonban az amerikai hadsereg semmilyen engedélyt nem kapott arra, hogy az ország területén működjön, tevékenységük emiatt egy szuverén ország elleni agressziónak minősül.

Az USA két katonai bázist épít a Szíriáról leszakított területeken

Bassár el-Aszád kormányát a nyugati országok akarják elmozdítani, ám az euro-atlanti tömbön kívül a legitim kormánynak kiterjedt nemzetközi támogatottsága van. Konstantin Kosacsev, az orosz parlamenti felsőház külügyi bizottságának vezetője korábban szintén hangsúlyozta, hogy a válság rendezését kizárólag a legitim – megválasztott – kormány támogatásával lehet elképzelni, minden más alternatíva csak az ország anarchiába döntését jelenti.

http://www.hidfo.ru/2017/04/kina-is-kiall-sziria-legitim-kormanya-mellett/

Usa (és nato) katonai bázis a korábban szélsőséges iszlamisták által elfoglalt szír területen - cionisták saját "jó" iszlám államos, al-kaidás terroristáinak!!!

Az USA két katonai bázist épít a Szíriáról leszakított területeken

Az amerikai légierő két bázisának építése kezdődött meg Szíria azon területein, melyeket terrorszervezetek szakítottak le az országról, majd azt követően a kurdok ellenőrzése alá kerültek.

A kurdisztáni média beszámolója szerint Szíria északkeleti és északi "sarkaiban" már nem csak folyamatban van az amerikai bázisok építése, de az amerikai hadsereg közel végzett az építési munkálatokkal. Az Egyesült Államok úgy létesít légibázist Szíria területén, hogy ahhoz az ország legitim kormányának engedélyével nem rendelkezik, az építési munkálatoknak és a bázis működése megkezdésének semmilyen, Szíria és az Egyesült Államok közti kormányközi megállapodás nem teremtette meg a jogi feltételeit.

A BasNews a Szíriai Demokratikus Erők nevű ellenzéki csoportra hivatkozik, amely nyilvánosságra hozta, hogy amerikai szakértők dolgoznak a Haszaka kormányzóságban egy az iraki és a török határ mentén található légibázis felújításán. Elmondásuk szerint a munkálatok nagy részével már végeztek, és előkészítették a második légibázis építését Kobani területén, az Aleppo provinciában.

Januárban a Stratfor biztonságpolitikai elemzője műholdas fotókra alapozottan fejtette ki, hogy az amerikai fegyveres erők egy katonai repülőtér kialakítását kezdték meg a szíriai-török határon, és addigra az USA ezen tevékenységét már hetek óta folytatta. A szakértő szerint egy nagyobb létesítmény építését kezdték meg, amit arra használnák, hogy az amerikai légierő onnan kiindulva hajtson végre légicsapásokat Szíria területén, a kurd fegyveres erők támogatásában.

A nemzetközi elemzők ezt terrorellenes műveletnek nevezik. Ugyanakkor, az Amerikai Egyesült Államok a nemzetközi jog durva sértéseként kezdte meg a szíriai beavatkozást, mert arra az ország legitim kormányától engedélyt nem kapott, és Szíria külügyminisztériuma számos alkalommal kifejezte tiltakozását a nyugati országok beavatkozása ellen. A legitim kormány tiltakozása miatt az USA részéről nem segítségnyújtásról és terrorellenes harcról, hanem Szíria elleni agresszióról kell beszéljünk. Szíria hivatalos úton a nyugati országoktól nem, kizárólag Oroszországtól kért katonai segítséget a terrorszervezetek elleni harchoz, amely tavaly szeptemberben kormányközi együttműködés keretén belül, a nemzetközi jog szerint legálisan kezdte meg a terrorellenes műveletet Szíria területén.

http://www.hidfo.ru/2016/03/az-usa-ket-katonai-bazist-epit-a-sziriarol-leszakitott-teruleteken/

Az orosz nagykövet véleménye Trumpról, "az oroszokkal békülést ígért, Kínát szidta - előbbivel rossz, utóbbival jó a viszony"

https://kuruc.info/r/4/171440/
https://kuruc.info/r/4/171449/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk