width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Nem csak én vettem észre... reklámadóval azaz a nagytőke adózásával kapcsolatban IS simicska és az rtl klub és simicska pártján a JOBBIK!!! "Azonban úgy tűnik, a Kuruc.info nem hagy alább a kritikával, ezúttal a párt reklámadóval kapcsolatos 180 fokos fordulatát kritizálta a portál." Kapcsolódó: A héten előterjesztik a külföldről támogatott "civil" szervezetekről szóló javaslatot - a Jobbik már ezt sem támogatja

2017. április 8., szombat

Nem csak én vettem észre... reklámadóval azaz a nagytőke adózásával kapcsolatban IS simicska és az rtl klub és simicska pártján a JOBBIK!!! "Azonban úgy tűnik, a Kuruc.info nem hagy alább a kritikával, ezúttal a párt reklámadóval kapcsolatos 180 fokos fordulatát kritizálta a portál." Kapcsolódó: A héten előterjesztik a külföldről támogatott "civil" szervezetekről szóló javaslatot - a Jobbik már ezt sem támogatja

Nem csak én vettem észre... reklámadóval azaz a nagytőke adózásával kapcsolatban IS az rtl klub és simicska pártján a JOBBIK!!!

"Azonban úgy tűnik, a Kuruc.info nem hagy alább a kritikával, ezúttal a párt reklámadóval kapcsolatos 180 fokos fordulatát kritizálta a portál."

https://888.hu/article-nyiltan-nekiment-a-kuruc-info-a-jobbiknak
https://888.hu/article-novak-elod-szerint-elkepeszto-tortenesek-zajlanak-a-jobbikban

Nyíltan nekiment a Kuruc.info a Jobbiknak

888.hu 2017. április 7. 14:28

A Jobbik ikonikus médiatámogatója, a Kuruc.info eddig bírta a köpönyegforgatást és hazudozást Vona Gáborék részéről: szembesítő cikket közöltek a napraforgó Jobbik álláspontjairól.

Nem ez az első nyílt támadás, melyet az elnökségből kitett Novák Elődhöz köthető Kuruc intézett a Jobbik ellen.

Legutóbb néhány hónappal ezelőtt, egy igencsak dühös hangvételű, nyílt levelet kapott Vona Gábor a hírportáltól https://888.hu/article-vona-gabor-nyilt-levelet-kapott-a-kurucinfotol tekintettel a párt által diktált erőltetett, sikertelen néppártosodási stratégiára. A Kuruc akkor többek között azt írta:

"egy másik Fideszre, KDNP-re nincs szüksége az országnak. Illetve, ahol ezek állnak, ott nincs hely a Jobbik számára. Az ő választóik nemigen fognak saját pártjaiknak hátat fordítani, csak azért, mert a Jobbik most feladta korábbi radikalizmusát."

Az akkori botrányt nem is úszta meg Vona Gábor, ugyanis nemcsak a támogatottsága csökkent a pártnak, hanem több vidéki alapszervezet is feloszlatta magát arra hivatkozva, hogy már nem tudnak közösséget vállalni a budapesti pártvezetéssel.

Azonban úgy tűnik, a Kuruc.info nem hagy alább a kritikával, ezúttal a párt reklámadóval kapcsolatos 180 fokos fordulatát kritizálta a portál.

Ismeretes, hogy a Jobbik frakcióvezetője, Volner János a tegnapi nap folyamán kifejtette, pártja indokolatlannak tartja a reklámadót, amely leginkább azt az RTL Klubot sújtaná, melyet még néhány évvel ezelőtt be akart záratni Vona Gábor. Továbbá Volner szerint a reklámadó egy brutális támadás a sajtószabadság ellen.

Csakhogy a Kuruc.info emlékezteti olvasóit, ezekkel a nyilatkozatokkal nemcsak a jobbikosokat köpik szembe Volnerék, hanem saját magukat is.

Ugyanis kronológiai sorrendben felemlegetik, hogy miként is nyilatkoztak a köpönyegforgató jobbikos politikusok a reklámadóról a múltban.

http://archive.is/nHHsq#selection-1999.0-2047.80
https://jobbik.hu/hireink/jobbik-mar-2010-ben-javasolta-reklamado-bevezeteset

2013. május 26.:

"Az elmúlt években többször is javasolta a Jobbik a főként a multicégeket sújtó reklámadó bevezetését, először 2010. október 25-én szavazta le azt az Országgyűlés. [...] A magyar nemzet kulturális szabadságharcának része a kereskedelmi médiumok, főként a két nagy tévétársaság megregulázása. Hazánkból való kivonulásuk komoly eredmény volna, egyben utat nyitna a színvonalas televíziós szórakoztatás, többek közt történelmi magyar játékfilmek, sorozatok gyártása előtt."

2013. október 13.:

"A reklámadót a jobbikos Iránytű Intézet reprezentatív felmérése szerint a választópolgárok döntő többsége támogatná: több mint kétszer annyian helyeslik, mint ahányan elutasítják, ami azért is figyelemre méltó, mert az adókat zsigerből ellenzik az emberek. Így a Jobbik kormány első intézkedései közt lesz a főként a multicégeket sújtó reklámadó bevezetése."

Érdemes megjegyezni, hogy a Kuruc.info hasábjaiban az a Novák Előd szokott publikálni, akit Vona Gábor kitessékelt a Jobbik elnökségéből. Novák legutóbb egy Facebook-bejegyzésben fakadt ki arról, hogy szerinte elképesztő történések mennek végbe a Jobbikban."

Korábban a Jobbik javasolta a reklámadó bevezetését, ma már a "sajtószabadság elleni támadásnak" nevezik

Volner János, az ellenzéki párt frakcióvezetője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján úgy értékelt: akkora lett a "balhé" a CEU ügyében, hogy a kormány meghátrált a reklámadó tárgyalásától, így úgy tűnik, a "brutális emelés" nem fog bekövetkezni.

Mint mondta, a kormánypárti és az egyre gyakrabban kormányzati hirdetéseket közlő MSZP-közeli sajtó kivételével minden erős médium félt az adónemtől.

A jobbikos politikus szerint a kormány a reklámadót arra használná, hogy a nem kormányzati befolyás alatt álló, magánkézben lévő orgánumok tulajdonosait adópolitikai eszközökkel arra kényszerítsék, hogy megváljanak tulajdonuktól. Ez felfogható egy sajtószabadság elleni brutális támadásnak – tette hozzá.

Volner János felidézte, hogy a 2014-ben bevezetett adónemet az Európai Bizottság megsemmisítette, és 20 milliárd forint visszafizetésére kötelezte a kormányt. Ez aránytalan teherrel sújtotta az RTL Klubot, az egyetlen vezető kereskedelmi televíziót, amelyet a kormánynak még nem sikerült megszereznie – fogalmazott.

Kérdésre közölte: az érintettek egyébként is fizetnek közterheket, így pártja indokolatlannak tartja a reklámadót.

Megkérdezték Simicska Lajos nagyvállalkozó és fiának közelmúltbeli nyilatkozatainak stílusáról is. Azt felelte, Orbán Viktornak magának kell tisztáznia "azzal a barátjával, akinek ő maga vágta el nagykéssel a torkát", ebben a Jobbiknak nincs teendője.

Faggatták a Jobbik plakátkampányának költségeiről is. Kifejtette, hogy annak megvalósításához folyószámlahitelt vettek fel, a plakáthelyekről pedig piaci alapon állapodtak meg - adja hírül az MTI.

Volner mondja sajtótájékoztatón:

Volner János sajtótájékoztatója (2017.04.06.)

Korábban ők javasolták - többször is

2013. május 26.:

Az elmúlt években többször is javasolta a Jobbik a főként a multicégeket sújtó reklámadó bevezetését, először 2010. október 25-én
szavazta le azt az Országgyűlés.

(...)

A magyar nemzet kulturális szabadságharcának része a kereskedelmi médiumok, főként a két nagy tévétársaság megregulázása. Hazánkból való kivonulásuk komoly eredmény volna, egyben utat nyitna a színvonalas televíziós szórakoztatás, többek közt történelmi magyar játékfilmek, sorozatok gyártása előtt.

(...)

Az ellenzék balliberális szakadárjainak és maradványainak tiltakozása azt jelenti, hogy szerintük ismét inkább a tűrőképességük határán álló magyar embereken kéne folytatni a megszorításokat. A Jobbik viszont – korábbi javaslatához hűen – csak annyi könnyítést adna a főként a multicégeket sújtó reklámadó kapcsán, hogy a társadalmilag hasznos világképet sugárzó hirdetések mentesülnének az adó alól, például ha egy joghurtreklám szépnek és jónak állítja be a nagycsaládos életmódot.

2013. október 13.:

A reklámadót az Iránytű Intézet reprezentatív felmérése szerint a választópolgárok döntő többsége támogatná: több mint kétszer annyian helyeslik, mint ahányan elutasítják, ami azért is figyelemre méltó, mert az adókat zsigerből ellenzik az emberek. Így a Jobbik-kormány első intézkedései közt lesz a főként a multicégeket sújtó reklámadó bevezetése.

(Kuruc.info)

Kapcsolódó: A héten előterjesztik a külföldről támogatott "civil" szervezetekről szóló javaslatot - a Jobbik már ezt sem támogatja

https://kuruc.info/r/2/171385/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk