width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Ceus tüntetés, amin még a feri is ott volt. Meg fodor gabika. Az egész mszp. Az lmp is. Együtt, pm, momentum. Kikkel nem kerülhetünk egy platformra nemzetiként SOHA. Ismerem a kuruc viccposztját, arról milyen képzéseket futtat a ceu. Buzológia, mizandrizmus, fehérellenes rasszizmus és a cionista kulturmarxizmus egyéb területei. 888-as spíler blogos cikkben viszont látható a valódi tanmenet : tényleg liberális, nem csak holmi -ozás meg -ezés, AZ.

2017. április 8., szombat

Ceus tüntetés, amin még a feri is ott volt. Meg fodor gabika. Az egész mszp. Az lmp is. Együtt, pm, momentum. Kikkel nem kerülhetünk egy platformra nemzetiként SOHA. Ismerem a kuruc viccposztját, arról milyen képzéseket futtat a ceu. Buzológia, mizandrizmus, fehérellenes rasszizmus és a cionista kulturmarxizmus egyéb területei. 888-as spíler blogos cikkben viszont látható a valódi tanmenet : tényleg liberális, nem csak holmi -ozás meg -ezés, AZ.

Ceus tüntetés, amin még a feri is ott volt. Meg fodor gabika.

Kikkel nem kerülhetünk egy platformra nemzetiként SOHA. Jobbfelén a képnek a szakállas pipázó, itt anélkül. Valamelyik híradóban is szerepelt ez a ceu-s, aztán lehet vagy diák vagy tanár.

Ismerem a kuruc viccposztját, arról milyen képzéseket futtat a ceu. Buzológia, mizandrizmus, fehérellenes rasszizmus és a cionista kulturmarxizmus egyéb területei. Ez ellenben már a valódi tanmenet : Tényleg liberális, nem csak holmi -ozás meg -ezés, AZ.

https://888.hu/article-emiatt-buszkek-soros-egyetemere-a-liberalisok

A libsik nem csak a kurucot meg a HVIM de már a 888-at is letiltották innen fb-ről. Szervezett magánhatalom államok törvényei felett uralgása kikényszerített oroszlánszerződés "nemzetközi egyezmények" alapján = disztópia, vadkapitalista liberális diktatúra. Azért vagyunk nemzetiek, mert ezt nem akarjuk. Ha igen, ha sorosért, népszabadságért, libsiügynök álcivilekért stb állunk ki, akkor nem vagyunk azok, ennyi.

EZEK egy 888-as (is) újságíró-tudósító nővel szemben majdnem László Petrai magasságokba helyezkedtek a gyűlöletük skáláját tekintve. A nagy nőtiszteletük is csak kamu, csak a jobbosokat lejáratni kell nekik, hiteltelenek mindenben mindenkor és mindenhol. Aki a vályúba kerül a korpával, azt pedig megeszik a malacok.

Hogy megvédték az N1TV-sek őt is, ja igen. Ja, NEM.

http://www.demokrata.hu/hir/belfold/kirekesztve-felelemben-semmiert
http://www.demokrata.hu/velemeny/eloiteletes-indikatorok
http://www.demokrata.hu/hir/belfold/jogallamisagunk-gyalazata

A független sorosos civilek, akikért kiáll a Jobbik. Nemzetközi cionista ügynökhálózat + néhány hasznos idióta SJW, aki nem tudja miben vesz részt.

Nem kell magyar Majdan!

http://www.demokrata.hu/blog/2017-04-06/ceu-baloldali-onleleplezes

CEU: baloldali önleleplezés

Kovács Dániel 2017. 04. 06.

A bevetésre kész Soros-hálózattól a külföldi nyomásgyakorláson át a néppártosodást túltoló Jobbikig mindent láthattunk már a CEU-tüntetések kapcsán. Az ellenzék szemlátomást minden kártyáját kiteríti, mi pedig öt pontban gyűjtöttük össze, hogyan leplezték le magukat az elmúlt napokban.

1. Soros manipulatív hálózata nagyon is létezik

Bár a balliberális véleményformálók és médiumok mindeddig egyöntetűen azt a látszatot akarták kelteni, hogy Soros György egy ártalmatlan öregember, aki merő jóságból támogat bizonyos civil szervezeteket, a CEU-ügyben már egész más hangot ütnek meg. A (Soros-közeli) 444 hu például ezt írta nemrég: „A CEU ellehetetlenítését óriási nemzetközi botrány kísérné még most is, amikor az új amerikai kormány nem nagyon akar sehol sem az emberi jogok és a józan ész védelmezőjeként fellépni." Vagyis Donald Trump színre lépéséig olajozottan ment az együttműködés Sorosék és az amerikai külügy között. Kiderült az is, hogy „az egyetemnek rendkívül kiterjedt kapcsolati hálója és nagyon befolyásos támogatói vannak még Soros Györgyön túl is, és ők tényleg akkora balhét tudnának csapni, ami kellemetlen lenne magyar kormánynak, bármennyire is vastag az arcbőre." Ezt mondjuk eddig is tudtuk, de egy liberális oldalon olvasva már nyílt fenyegetésként hangzik.

2. A Jobbiknak bármi belefér a néppártosodásba

Míg a néppártosodás előtti Jobbik még az SZDSZ finanszírozásával vádolta meg a CEU-t („A CEU-nak, a budapesti Közép Európai Egyetemnek átutalt közel 50 milliárd forint alkalmas lehet arra, hogy befolyásolja és az SZDSZ parlamentbe juttatásával eldöntse Magyarország jövőjét!" – mondták 2006-ban), azóta nagyot változott a világ. Szávay István a minap a Soros-egyetem mellett kardoskodott, mondván, hogy „a Fidesz ki akar csinálni egy nagy múltú intézményt, ezt bárkivel megcsinálhatja innentől, és igaza van Hiller képviselő úrnak, ahhoz is gyávák, hogy felvállalják, amit csinálnak"

3. Sorosék megint a törvény fölött akarnak állni

Bár lenne rá mód, hogy törvényes úton rendezzék az egyetem helyzetét, még arra is volna lehetőség, hogy továbbra is egyszerre adhassanak ki magyar és amerikai diplomát, a konszenzus helyett a tüntetéseket választották. A Soros-szervezetek nem először üzenik azt, hogy fittyet hánynak a magyar törvényekre, ugyanezt teszik akkor is, amikor illegális határátlépésre,és a hatóságok átverésére buzdítják a migránsokat.

4. A liberálisok továbbra is lenézik a hazait és istenítik a külföldit

A liberális médiában rendre azzal érvelnek a CEU mellett, hogy az hazánk legjobb egyeteme, a többi sehol sincs hozzá képest. Például: „a CEU Magyarország azon nagyon kevés intézményeinek egyike, amit világszínvonalú szellemi műhelynek lehet nevezni" vagy „a rendszerváltás utáni Magyarországon létrehozott dolgok közül a CEU mellett ilyen teljesítményre csak a Sziget fesztivál volt képes", és hosszan lehetne sorolni. Talán jön még a bőgatyázás, a pörköltszaftozás is...

5. Egy brancs ezek mind

Beszédes az is, hogy az egyetem hallgatóin és tanárain kívül kiket hordott még össze a szél a felsőoktatási törvény elleni tüntetésen. Megvillantotta magát a balliberális politikusok színe-java, a teljesség igénye nélkül: Horváth Csaba, Molnár Gyula, Demeter Márta, Hiller István, Korózs Lajos, Gőgös Zoltán. Bokros Lajos, Demszky Gábor, a momentumosok és szép számban képviseltette magát a sokat emlegetett haladó „értelmiség": így Vásárhelyi Mária, Iványi Gábor, Dés László. Nagyjából össze is állt a csapat a soron következő összefogáshoz.

CEU még :

http://ezatuti.blogstar.hu/2017/04/04/partizan-dalt-enekelve-tuntettek-a-ceu-ert/36838/

Partizán dalt énekelve tüntettek a CEU-ért

http://demagog.blogstar.hu/2017/04/04/soros-ceu-ugynokkepzo/36843/

Soros + CEU = ügynökképző

http://leander.blogstar.hu/2017/04/04/soros-orjongo-harcosai/36833/

Soros őrjöngő harcosai

Európai egyesült államokat akarnak ezek a dékások is.

http://aktualis.blogstar.hu/2017/04/05/a-dk-nepszavazasi-kerdest-nyujtott-be-a-ceu-erdekeben/36859/

A DK népszavazási kérdést nyújtott be a CEU érdekében

http://badog.blogstar.hu/2017/04/07/mutassatok-utat-/36928/ MUTASSATOK UTAT!
badog.blogstar.hu

Nyíltan ellenségünk ez a ceupárti is

http://aktualis.blogstar.hu/2017/04/06/ceu-sajo-andras-magyarorszag-ellen-itel/36901/

CEU: Sajó András Magyarország ellen ítél

Tanácsköztársaság eszmeiségét valló liberális csürhe fenyeget

http://honatya.blogstar.hu/2017/04/07/soros-tuntetoi-mar-orbant-is-fejbe-lonek/36904/

Soros tüntetői már Orbánt is fejbe lőnék

Sáros mindenben káros, soros

http://aktualis.blogstar.hu/2017/04/05/elfogadhatatlan-hogy-a-soros-szervezetek-fenyegetik-magyarorszagot/36865/

Elfogadhatatlan, hogy a Soros-szervezetek fenyegetik Magyarországot

Egy plattformon lenni ezekkel szégyen amit semmi magyarázkodás sem igazol

http://leander.blogstar.hu/2017/04/04/kunhalmi-agnes-sotet-lyuka-/36817/

Kunhalmi Ágnes „sötét lyuka"

Emiatt büszkék Soros egyetemére a liberálisok

Nemhogy a valóban nemzeti radikálisok és a fideszesek, de még a valódi baloldaliak is látják ezt.

http://munkaspart.hu/mi-ti/1626-ceu-az-amerikai-toke-szellemi-fegyvere.html

CEU: az amerikai tőke szellemi fegyvere

Tüntetés a CEU mellett. Este öt után indult el a több ezres tömeg a Fővám térről, hogy a CEU érintésével a Parlement elé vonuljon, ahol végül néhány felszólalás zárta a demonstrációt. Helyszíni tudósítók 10 ezerre becsülték a demonstrálók számát, a szervezők 15 ezerről írnak a közleményükben.

Bárki bármit is mondjon, a Közép Európai Egyetem az amerikai tőke szellemi fegyvere. Kelet Európában a szocializmust pénzzel és ármánykodással megbuktatták. Most a tartós amerikai szellemi uralom megteremtése a feladat. A CEU az uralkodó osztály gyerekeit képezi uralkodásra, az amerikai mindenhatóság hirdetésére, a dolgozó tömegek elnyomására. A CEU védelme nem a demokrácia védelme, hanem az amerikai uralom támogatása.

http://www.demokrata.hu/velemeny/soft-power-uralkodni-minden-folott

Soft power: uralkodni minden fölött

Attól szép az emberi létezés, hogy különbözőek vagyunk. Én például a borsópörköltet szeretem, Tajvanban viszont rovarokat fogyasztanak az utcai forgatagban. Ha összeütögetem a két öklömet, Fekete-Afrikában egészen más a mozdulat jelentése, mint a Terézvárosban. Mi, magyarok ösztönösen irtózunk attól a gondolattól, hogy ripsz-ropsz, be kéne fogadnunk egy csomó más vallású és más kultúrájú idegent, míg a svédek vagy németek vidáman masíroznak a megsemmisülés felé.

Soros György életét és munkásságát is másképp látjuk. Előre szólok azonban, csakis kétféle olvasat lehetséges. Vagy ebben, vagy abban, de muszáj hinni valamelyik magyarázatban. Az első, hogy Soros György jóságos bácsi, aki a különféle államoknak számolatlanul osztogatja a pénzét, mert szereti a harmóniát, és minden ember sorsát a szívén viseli. Mások pedig azt gondolják, hogy alapítványaival, emberi jogi szervezeteivel Soros fel akarja bomlasztani az engedetlen országok állami rendjét, és egyszerű strómanja a nem látható, de attól még nagyon is jelen lévő nemzetközi globális tőkének.

Ez a kínálat. Mindenki válassza ki a neki tetsző választ.

Azokkal, akik az utóbbiban hisznek, nézzük meg kicsit közelebbről a Soros-módszert. Az égvilágon semmi új nincs benne. Még annyira sem önálló gondolat, hogy Soros György becses személyéhez kössük, valójában az Egyesült Államok több évtizede gyakorolt, több tucat országban tökélyre fejlesztett fellazító politikájáról van szó. Ez a soft power, a „puha hatalom", amelyet a Harvard Egyetem tanára, Joseph Nye cseppet sem véletlenül akkoriban fogalmazott meg, amikor az amerikaiak megnyerték a hidegháborút, és egyedül maradtak a hatalom csúcsán.

A soft power alkalmazói kényszerítés helyett vonzással érik el politikai céljaikat. Irányítói jobban bíznak az emberi hülyeség, mint a nyers erőszak erejében. Láthatatlan csatornákon, különösebb felhajtás nélkül igyekeznek behálózni az egész társadalmat: szimpátiát és vágyat keltenek a saját kultúrájuk, civilizációjuk iránt, így a behálózottak maguktól dugják a fejüket a hurokba. Az elmúlt húsz évben az amerikaiak nemegyszer eljátszották a jó zsaru, rossz zsaru közismert történetét. Amikor a soft power nem vált be, következett a hard power, a kemény erő, amelyet már nem kellett elrejteni a világ elől, és céljaikat politikai, gazdasági, tudományos, katonai fölényük birtokában kíméletlen hatékonysággal kikényszerítették. Ukrajnában tudnának mesélni arról, hogy a sokéves altatás után miként támadtak a semmiből helyi politikusok, akik hétfőről keddre átvették az ország vezetését, megfelelően kibélelve nemzetközi kapcsolatokkal, pénzzel, befolyásolási képességgel.

Az amerikai nagykövetség nem parancsolhatja meg egy magyar újságírónak, hogy azt írjon, amit ők szeretnének. Egy ebédmeghívásban azonban még semmi rossz nincs. A követségi fogadásban sem. Az sem feltűnő, ha az amerikai zenét, irodalmat, tudományt házhoz viszik az érdeklődőnek, ha ártatlan dolgokról beszélgetnek, barátkoznak, érdeklődnek. Az újságíró egy idő után úgy érzi, méltánytalanul bántják hazájában az amerikaiakat. Hiszen politikáról még szó sem esett, a nagykövetség pusztán népszerűsíti a saját országát. Az újságíró lassan vergődő bogárka lesz a pókhálóban, azzal a vaskos illúzióval, hogy bármikor megszabadulhatna, ha akarna, miközben már réges-régen fogoly. A hálóban rajta kívül tudósok, politikusok, sportolók, művészek – mindenkinek ott a helye, aki csak valamennyire is számít a hazájában, és befolyásolja az embereket. Nyilván más külképviseletek, diplomáciai testületek, titkosszolgálati munkatársak is ugyanezt a játékot űzik a bennszülött értelmiséggel, de az amerikai befolyásolási képességhez semmi sem mérhető a világon.

A soft power nem csak úgy terjed-terjedget a világban. Kőkemény profik irányítják a folyamatokat. A soft power majdani erejét, befolyásolási mértékét hajszálpontosan meg lehet mérni előzetes információk alapján, nagyjából úgy, ahogyan a mérőpultra tíz deka parizert odadob az ember. Mielőtt kialakítják testre szabott eljárásukat, a soft power urai a következőket vizsgálják az adott társadalomban: államigazgatás, információs technológiák elterjedtsége, kultúra, üzleti légkör, oktatás, diplomáciai hálózat mérete, részvétel globális problémák megoldásában, közvélemény-kutatások, az adott ország nemzeti konyhájának népszerűsége, az adott országban előállított műszaki termék, luxuscikk népszerűsége, a jólét szintje, az ott élők vendégszeretete, az ország külpolitikai súlya.

Feljebb már említettem, hogy a soft power lényege a láthatatlanság. Bármilyen kritika éri a bábjátékosokat, csak rámutatnak a magyar végrehajtókra, hogy ez bizony, magyar képződmény, nekik semmi közük az egészhez. Elmondják ezerszer is, hogy őket csakis a hazai civil társadalom fejletlensége aggasztja, emlékeztetnek az egyéni szabadságjogok fontosságára. Ettől aztán az a látszat támad, hogy a kritikusoknak magával a szabadsággal van bajuk, és a kristálytisztán politikai természetű ügy erkölcsi disputává alakul át.

Magyarországon kétféle civil szervezet működik. Az egyik hazai indíttatású, hazai pártok, mozgalmak, ügyek indítják útjára. Lehet, hogy nem független, és pontosan meghatározható célok mentén működik, de semmilyen veszélyt nem jelent az állam működésére nézve. Aztán vannak olyan magyarországi civilek, akiket az amerikai soft power lélegeztetőkészüléke tart életben: Sorosék és más rejtélyes jótevők fizetik „kutatásaikat", utazásaikat, fenntartási és személyi költségeiket, jóformán mindent. Ez utóbbiak nem pusztán gyanúsak, de nemzetbizonsági kockázatokat is rejtenek, hiszen idegen érdekek mentén, idegen pénzből működtetik őket, azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy beavatkozzanak Magyarország belügyeibe.

Amikor hackerek megszerezték és nyilvánosságra hozták Soros Nyílt Társadalom Alapítványának mintegy 2500 dokumentumát, csak bebizonyosodott, amit mindig is tudtunk. Például, hogy Soros György az alapítványon keresztül civil szervezeteknek, médiacégeknek folyósított adományokat, amelyekkel több európai választást, köztük a magyarországit is megpróbálta több vagy kevesebb sikerrel befolyásolni. A kedvezményezettek között ott találjuk a 444 hu-t éppúgy, mint a magyar migrációs politikát rendszeresen bíráló „civileket". A soft power célba ért, a terep előkészítve, csak az a fránya Orbán Viktor ne volna.

Amikor a magyar kormány a külföldről finanszírozott civilek átláthatóságát, átvilágítását követeli, alkotmányos kötelességének tesz eleget. Hiszen a külföldi befolyásolás, akárcsak a hazaárulás és kémkedés tilos a Föld valamennyi államában, és a nemzeti kormányoknak meg kell védeniük az állam polgárait. Ráadásul a magyar kormány egy jottányit sem kér többet, mint az amerikaiak hasonló helyzetekben. Az ottani titkosszolgálatok minden Egyesült Államokban működő alapítványt megvizsgálnak, szemmel tartanak, és még véletlenül sem hiszik azt jóhiszeműen, hogy segíteni jöttek.

A bizalmatlanság itthon is felettébb indokolt. Az olyan szervezetek, mint a Transparency International, Társaság a Szabadságjogokért, Magyar Helsinki Bizottság hosszú ideje, szisztematikusan aláássák a magyar állam biztonságát. Elegendő megvizsgálni, milyen ügyeket tematizálnak, milyen ügyek mentén sorakoznak fel, hogyan és mit közvetítenek. Meg kell nézni, mit kommunikáltak a bevándorlási krízis kellős közepén. Hogy a magyar társadalom melyik kisebbségi csoportjait támogatják, pénzelik, és melyiket nem.

A cél a globális hatalom kiterjesztése, egy olyan világ megteremtése, amelyben a láthatatlan erők uralkodnak a hagyományos közösségeken. A tét tehát egyáltalán nem az Orbán-kormány léte, bármit mondjanak is a túloldalon. A tét a nemzeti államok jövője. Esetünkben Magyarországé. A valódi kérdés tehát, hogy meg tudjuk őrizni magyar nyelvünket, nemzeti kultúránkat, életformánkat, vagy a nemzetközi erők beveszik sáncainkat és felszámolják mindazt, ami fontos és kedves nekünk, amit örökül kaptunk, és szeretnénk tovább örökíteni utódainkra.

http://www.demokrata.hu/hir/belfold/soros-polip-terjeszkedik

A Soros-polip terjeszkedik

Lánczi Tamás, a Századvég vezető elemzője szerint Soros és társai úgy érzik, hogy elérhető közelségbe került egy világkormány létrehozása, amelynek saját felfogásuk szerint ők az építőmesterei. Soros György az általa támogatott civil szervezeteken keresztül éhségmenettel, utcai tüntetésekkel, pedagógusdemonstrációval és hajléktalanok jogait védő civilekkel érné el a célját.

„Orbán elkezdte kóstolgatni a nagy ellenséget" – ezzel a címmel közölt cikket néhány napja az Index.hu. A liberális hírportál szerint „2013 óta harcol szóban Soros György és az általa támogatott civil szervezetek ellen a kormány és a Fidesz. Az elmúlt hetekben azonban két különböző politikus két konkrét lépést is tett a csatában: Németh Szilárd utasítást adott nemzetbiztonsági átvilágításra, Lázár pedig a nemzetbiztonsági bizottság elé viszi az ügyet. Közben törvénytervezet is készül a civilekről, benne nagy bírságolási lehetőségekkel" – olvasható a cikkben.

Az internetes portál szerint „az egykori szovjet befolyási övezetben nagy hagyománya van a Soros-szervezetek ellehetetlenítésének". Az írás apropóját az adta, hogy Németh Szilárd, a Nemzetbiztonsági Bizottság alelnöke bejelentette, a bizottsághoz, illetve a titkosszolgálatokhoz fordult, kérve a civil szervezetek tevékenységének teljes átvilágítását. Erre azt követően került sor, hogy a DC Leaks nevű leleplező portálon bemutatott dokumentumok világosan felrajzolták Soros György manipulációs nemzetközi gépezetét, összegyűjtve a Soros-hálózattal együttműködő szervezetek nevét.

2016 augusztusában egy amerikai hackercsoport több mint 2500 fájlt hozott nyilvánosságra a DC Leaks weboldalán, amelyek Soros György nevéhez köthető civil szervezetek levelezéseit tartalmazzák. Ezekből többek között kiderült, hogy az amerikai milliárdos globális szinten működtet egy kiterjedt politikai hálózatot, és többek között Magyarországon is vannak megbízható szövetségesei, emellett anyagi támogatást biztosít olyan sajtóorgánumoknak, amelyek a bevándorlást támogatják. Ezek az újságírók abból élnek, hogy Soros György fizeti őket, és főállásban dolgoznak az európai társadalmak felbomlasztásán.

A milliárdos által támogatott civil szervezetek aktívan munkálkodnak az európai választások kimenetelének befolyásolásán és Európa színes bőrű bevándorlókkal történő benépesítésén.

A Soros György által szponzorált nemzetközi mozgalom 2013-ban csaknem félmilliárd forintot költött a magyarországi „civil" baloldal megerősítésére. A fő kedvezményezett a Társaság a Szabadságjogokért, de a Krétakör Alapítvány és az Átlátszó.hu is szerepelt azoknak a szervezeteknek listáján, amelyek összesen ötszázmillió forint támogatásban részesültek.

Bár a nyolcvanas években létrehozott Soros Alapítvány 2007-ben kivonult Magyarországról, a dollármilliárdos üzletember erős bástyákat hagyott hátra. Az Orbán-kormány utcai ellenzékéhez tartozó lobbicsoportok szinte mind Soros György bőkezű támogatását élvezik.

Vezető politikusok és a sajtó mind gyakrabban vádolják Soros Györgyöt azzal, hogy civil szervezeteken és kerülő úton támogatott sajtóorgánumokon keresztül a demokratikus választások manipulálását folytatja, emellett szándékosan a rend megbontására törekszik, hogy az így előidézett piaci bizonytalanságból anyagi haszonra tegyen szert. A még feldolgozásra váró, földrajzi területenként csoportosított dokumentumok közt külön kategóriát képeznek az amerikai elnöki hivatallal kapcsolatba hozható levelezések, melyek Soros György szervezeteihez köthető terveket, stratégiákat, valamint európai országgyűlési választásokkal és az Európába irányuló bevándorlással kapcsolatos jelentéseket is tartalmaznak.

A DC Leakst saját bevallásuk szerint amerikai hackerek működtetik, akik elkötelezettek a szólásszabadság, az emberi jogok és a demokrácia védelme iránt.

Korábban a WikiLeaks hozott nyilvánosságra olyan dokumentumokat, melyekből kiderült, hogy Soros György nemcsak anyagi támogatásban részesítette Hillary Clintont, de egyértelmű utasításokkal is ellátta azzal kapcsolatban, hogyan kezelje például az Albániában kezdődő zavargásokat. A milliárdos és az amerikai politikus egyaránt úgy gondolta, hogy nekik joguk van beavatkozni egy idegen ország belügyeibe, és ott kezelni a kialakult helyzetet.

A magyarországi szereplők a European Elections 2014 Project keretében részesültek jelentős, több százezer dolláros támogatásban. Többek közt a 444.hu: a portál 11 millió forintot, azaz ötvenezer dollárt kapott 2014-ben Soros György Open Society-hálózatától, hogy olvasói bevonásával a „civil újságírás" égisze alatt a 106 egyéni választókerületben felvegye a küzdelmet a választási visszaélésekkel szemben. Erről eddig nem tudhatott a nyilvánosság, ugyanis ezek az adatok a nemrég kiszivárgott Soros-hálózat levelezéseiből derültek ki. Ám ez a támogatás mindössze a jéghegy csúcsa.

Az Athena Intézeten keresztül az Index.hu felületén futtatott EUrológus bloggerei is részesültek Soros millióiból annak érdekében, hogy az online platformokon közzétett cikkeikben számoljanak be az uniós választások és folyamatok körüli, magyarországi viszonyokról. Az EUrológus Online (Index.hu) 7,7 millió forint támogatásban részesült.

A Magyar Helsinki Bizottság 10 millió forintot kapott. A Magyarországon működő, civilnek mondott intézetek működését volt hivatott fenntartani, és azok tevékenységi körét gyarapítani. A Magyar Helsinki Bizottságon kívül az Eötvös Károly Intézet és a TASZ is jelentős anyagi forrásokban részesült annak érdekében, hogy folyamatosan bomlassza azokat a belföldi hangokat, amelyek ellentmondanak a Soros-féle nyílt társadalom eszméjének.

A Transparency International Magyarország 26 millió forintja az átlátható finanszírozás egyik legellentmondásosabb tüneménye: a szervezet paradox módon magyarázkodásra kényszerülhet, ugyanis Soros György nem nyilvános, 117 ezer dolláros adománya arra volt hivatott, hogy a 2014-es kampányfinanszírozások körüli átláthatóságot monitorozza a pártok körében.

A Political Capital Intézet 21 millió forintja arra szolgált, hogy felfedje a Soros szerint szélsőjobboldali erők magyarországi tevékenységét, továbbá monitorozza az unióellenes véleményhullámok terjedését. Az intézetnek ukázba adott direktívák között szerepelt az is, hogy mindenképpen tegyen azért, hogy mozgósítsák az Európai Unió elkötelezett híveit a választásokkor.

A Media Diversity Institute 10 millió forint támogatásban részesült.

Az unió területén tevékenykedő intézet többek között azért kapott támogatást, hogy mesterségesen pozitív színben tüntesse fel az Európát érő migrációs hullámot. Továbbá forrásaikat arra is felhasználták, hogy az „idegengyűlölettel mérgezett vélemények magyarországi terjedését" semlegesítsék.

A Prospekt Műhely Alapítvány 13 millió forintja egy átfogó médiamonitorozásra szolgált, amelynek keretében össze kellett gyűjteniük a szerintük idegengyűlölettel kampányoló politikusok és médiakonszernek adatait és neveit.

Az X Kommunikációs Központ 40 millió forintos, azaz mintegy 180 ezer dolláros támogatását annak érdekében kapta a szervezet, hogy felkészítse civil aktivistáit, illetve mozgósítsa őket a szélsőjobboldali pártok és üzenetek semlegesítésére. Mindemellett az uniós választások kapcsán terjesztett pozitív politikai üzenetek terjesztését is feltehetően elvárták tőlük.

A Költségvetési Felelősségi Intézet Budapest 5 millió forintos támogatása arra vonatkozott, hogy tényszerű pártprogramokat terjesszenek elő a választásokban induló politikusoknak. Elsősorban természetesen nem a baloldali pártokat kellett monitorozniuk, hanem a populizmussal megvádolt szervezeteket.

Immár köztudott, hogy az illegális migráció normálisként történő elfogadtatása a Soros György által létrehozott nemzetközi hálózat egyik legfőbb feladata – ez derül ki az Open Society Foundations (OSF) egy kilencoldalas belső feljegyzéséből. Soros a migránsokat megillető minél több jog elérésén dolgozott, és ennek érdekében mintegy nyolcmillió dollárt, azaz 2,2 milliárd forintot utalt azoknak a szervezeteknek, amelyek aktívan részt vesznek a migráció sújtotta országok kormányainak befolyásolásában, adott esetben a destabilizálásában.

A dokumentum tételesen felsorolja azokat a politikai beavatkozásokat és pénzügyi támogatásokat, amelyek a 2015-ös és 2016-os évben a migránsáradat résztvevőit és annak agitátorait segítették. Mint írják, a 2010-es évek kezdetétől vállalt feladatuknak megfelelően 2020-ig mindent elkövetnek azért, hogy a tömeges migráció elfogadott dologgá váljon az európai nemzetek számára. Az összefoglalóban az OSF arra hívja fel a Soros-hálózat partnerszervezeteinek figyelmét, hogy mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy a határellenőrzések megszűnjenek, a migránsok visszatoloncolása lehetetlenné váljon. Erre jó példa Németország, ahol eddig mintegy félmillió olyan migráns tartózkodik – többek közt az ugyancsak a Soros-hálózathoz tartozó ProAsyl szervezet hathatós közbenjárása nyomán –, akiknek a menedékkérelmét a hatóságok már elutasították.

– Ezzel a dokumentummal ismét bizonyítást nyert, hogy a migrációs folyamat mögött Soros György és a hozzá köthető úgynevezett civil szervezetek állnak – állapította meg Lánczi Tamás. A Századvég vezető elemzője szerint Soros és társai úgy érzik, hogy elérhető közelségbe került egy világkormány létrehozása, amelynek saját felfogásuk szerint ők az építőmesterei. Ennek érdekében pontos dátumokkal és tervekkel rendelkeznek arra vonatkozóan, hogyan építsenek fel egy határok, országok és nemzetek nélküli, homogén kultúrájú világállamot – tette hozzá.

Ám a magyarok október másodikán egységesen és egyértelműen kifejezték, hogy nem kérnek az országok és nemzetek nélküli világállamból. Márpedig hárommillió-háromszázezer ember akaratát a Soros-ernyő alá bújó civileknek is el kell fogadniuk.

Hernádi Zsuzsa

Nekem se tetszik a valóság, de attól még észlelem és nem 1 párt szemüvegén keresztül. Kicsit hasonló fordított damaszkuszi utat járt be az MDF is. Elég szomorú.

https://www.youtube.com/watch?v=v8x5uFEX0Zg

Ezért tényleg érdemes kiállni, igazi nemzeti konzervatív témák nem? grin emoticon
:D NEM

Antiliberálisként ezeknek csak átnevelendő, lecsukandó vagy egyenesen likvidálásra jelölt szélsőség lehetünk.

http://spiler.blog.hu/2017/04/06/ime_10_veletlenszeruen_kivalasztott_ceu-s_diplomamunka

Íme, 10 véletlenszerűen kiválasztott CEU-s diplomamunka

Közzétéve: 2017. április 06. Szerző: Professor Blinkmann

A Fideszből egyesek azt állítják, hogy a CEU a liberális világ tisztképzője, a CEU és a liberálisok ezzel szemben azt mondják, hogy a Soros-egyetem világszínvonalú képzést és tudományos eredményeket ad Magyarországnak. Úgy döntöttünk, hogy egy objektívabb kép kialakítása érdekében véletlen mintát veszünk a CEU-n készült diplomamunkákból. Mindenki döntse el maga, hogy ezek tudományos dolgozatnak vagy inkább politikai pamfleteknek tűnnek-e.

Íme, a 10 dolgozat:

1. Megfosztás és jövőtlenség: a marxizmus és a queer elmélet találkozási pontjánál

A queer elmélet a gender tanulmányok része és a másság témakörével foglalkozik. A dolgozat többek között Lee Edelman, a queer elmélet kiemelkedő alakjának és Lukács György kommunista filozófusnak a téziseit veti össze.

2. Játék az identitással: tanulmány a budapesti szado-mazo közösségről

A dolgozat a szado-mazót alkalmazók narratíváit elemzi, azon belül is kiemelt figyelmet szentel a játék szerepének.

3. A blaszfémia mint az intézményi kritika eszköze

Ez a történelem tanszéken készült dolgozat esettanulmányokon keresztül mutatja be, hogy az istenkáromlásnak milyen szerepe van a posztszovjet politikai művészetben.

4. Az anya nevében: médiadiskurzus, nacionalista ideológia és a reprodukcióval kapcsolatos politika a posztszocialista Macedóniában

Ez a kutatás feltárja, hogy Macedóniában a média hogyan terjeszti a nacionalista ideológiát a tradicionális nemi szerepeken és a női test tipizálásán keresztül.

5. Lengyel kivételesség: gyűlöletbeszéd-törvények a szupranacionális standardok és a nemzeti politika között

Ez a diplomamunka azt vizsgálja, hogy a gyűlöletbeszédet érintő lengyel törvények szigorúsága miért marad el a nemzetközi standardtól.

6. Létrejönni és létezni: fiatal feminista férfiak tapasztalatai Izlandon

A dolgozat betekintést ad az izlandi feminista férfiak tapasztalataiba és az elméleti háttér alapján bemutatja, hogyan lehet jobban bevonni a férfiakat a nemi egyenlőséget propagáló programokba.

7. A queer elmélet és a Korán: hogyan artikulálják a nem heteroszexuális londoni muszlim férfiak a szexuális narratívájukat

A dolgozat etnográfiai megközelítéssel, interjúkon keresztül mutatja be a londoni homoszexuális muszlim férfiak identitását.

8. Migráció a Földközi-tenger térségében: az embercsempészek mint bűnbakok

A dolgozat szerint noha az illegális bevándorlás évtizedek óta tart, az embercsempészek csak az utóbbi időszakban kaptak nagyobb figyelmet, és ez azért történt mert bűnbaknak kiáltották ki őket.

9. Identitásképzés a magyar migrációs diskurzuson keresztül

A dolgozat azt kívánja bemutatni, hogy a kirekesztő magyar bevándorláspolitika, és a kormány által kialakított ellenségkép, hogyan befolyásolta a magyarok identitását.

10. Antiliberalizmus és antiszemitizmus a dualista Magyarországon

A diplomamunka Kárpátalja térségén keresztül mutatja be a kor magyarországi antiliberalizmusát és antiszemitizmusát.

A CEU csak társadalomtudományi, gazdasági és bölcsészszakokon folytat képzést. A fenti példák csak a 2015-16-os évet tükrözik. Aki kíváncsi a korábbi dolgozatokra, böngésszen bátran a CEU-s disszertációk között.

(A blogstílusról : Nagyon egybesűrűsödik minden összefüggő esemény, abból lesz a szövegfal.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk