width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A zsidócsahos martonyi az atlantista - cionista érdekekért beáldozná az országot, akár háborúba sodorna minket!

2014. március 17., hétfő

A zsidócsahos martonyi az atlantista - cionista érdekekért beáldozná az országot, akár háborúba sodorna minket!

A zsidócsahos martonyi az atlantista - cionista érdekekért beáldozná az országot, akár háborúba sodorna minket!

Tényleg csak a Jobbik. Mert eszetlen, a liberalizmusa miatt súlyos társadalmi - gazdasági válságban vergődő és világháborúra készülő !!! nyugat felé megfelelési kényszeres külpolitika jellemzi a fideszdsz-t is, szdsz narancssárgában, nemzetieskedő libernyákok és cionista zsidók Gyülekezete.

Csalóka ez a fidesz. Orbán lehet hogy jókat mond, de ennek csak töredéke valósuk meg. Túl kevés, túl későn. Leginkább csak pofázik, és pontosan azért tartják, de a martonyik, lázárok, és más hasonló antimagyarok döntenek a háttérben minden fontos kérdésben. Nem nekünk építik az országot, hanem csak a saját fajtájuknak!

A cionisták röhejes propagandája

http://www.hidfo.net/2014/03/17/cionistak-rohejes-propagandaja

2014.03.17 14:02

Az elmúlt napokban érdekes cikkeket olvashatunk és hallhatunk a nyugati, vagy nyugati normákat alapul vevő liberális sajtóban. Krím kapcsán újra és újra előkerülnek a nyugati világ megdönthetetlennek hitt alapelvei, csak éppen más tálalásban. A nyugati médiaorgánumok szerkesztői erőlködve keresik a szavakat és a gondolatokat, hogy hogyan csináljanak egy törvényesen lebonyolított népszavazásból botrányt, gonosz törekvést, démoni cselszövést. Márpedig a népfelség elve a nyugati demokráciákban ugye elvileg szent dolog, a népakarat az, amire mindig hivatkoznak, és amiért mindig harcolnak - állítólag. Csak most épp a népakarat az, ami nem kér az atlantistákból, a cionfasiszta felforgatásból, az Európai Unióból, a nyugati katonai megszállásból, fosztogatásokból, erkölcstelenségből.

Hogyan merülhet fel valakiben is, hogy a népszavazás illegitim? Lehet-e egyáltalán egy népszavazás illegitim? Ezeket a kérdéseket fel kell tennünk, ha az amerikai vagy az európai nyilatkozatokat elemezzük. Az ő gondolkodásuk szerint nem lehetne, de még a demokratikus színjátékukat és a szokásos álszentségüket is felülírja a vágy, hogy egy újabb országot rabolhassanak ki, kisajátíthassanak újabb piacokat, és még valameddig megőrizhessék gazdagságukat és jólétüket. Ezt valahogy meg kell ám indokolni, nem mondhatják azt mindenkinek, hogy rablás és mészárlás a céljuk, mint a líbiai vagy szír területeken.

Érdekes, a népszavazásokkal sosincs baj, ha atlantista és cionfasiszta érdekeket szolgál, - de nem csak a népszavazással, hanem a bombázásokkal és a katonákkal, hadianyaggal és pénzzel nyugatról segített fegyveres lázadásokkal sincs, azok megfelelnek szerintük a demokratikus normáknak.

A csúcs az volt, amikor a cionfasiszta terroristáktól egy gázvezetéket és egy elosztóközpontot kellett megvédenie fegyveres erőknek. Amikor szóba került, hogy esetleg orosz katonák voltak a védők, mindjárt megpróbálták a terroristákat jóknak, a terroristaelleneseket rossznak bélyegezni. Mennyire gonoszok is ezek az oroszok, megakadályozták a gázvezetékek felrobbantását! Tiszta nevetséges.

Tamási Attila

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk