width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Igen! Az anti szemétizmus nem holmi alaptalan általánosítás, hanem tényszerű következtetések hosszú sora arról, miért és kikben NEM szabad megbízni soha, legalábbis ha jót akar magának egy tetszőleges nem-zsidó nép.

2014. március 17., hétfő

Igen! Az anti szemétizmus nem holmi alaptalan általánosítás, hanem tényszerű következtetések hosszú sora arról, miért és kikben NEM szabad megbízni soha, legalábbis ha jót akar magának egy tetszőleges nem-zsidó nép.

Igen! Az anti szemétizmus nem holmi alaptalan általánosítás, hanem tényszerű következtetések hosszú sora arról, miért és kikben NEM szabad megbízni soha, legalábbis ha jót akar magának egy tetszőleges nem-zsidó nép.

Ez a cuslág jános vagyok akit kisemmiztek a politikusbűnöző társai,mert együtt csaltunk loptunk,aztán szarban hagytak és elmartak a húsosfazék mellől is. Érezzenek velem együtt és vegyék meg a könyvemet. Amiből megtudhatják hogyan loptuk meg önöket az országot meg szana szét,most is szabadlábon és pozicióban lévő politikus társaimmal + már ennek a könyvnek az árával is! Rádió reklám, eddig a csúcs! Az ember már tényleg azt kezdte gondolni néha, hogy ezek ezt már nem tudják fokozni. Ha messzebbre nem is tekintünk vissza de 48 után az undorító megtorlásokon az osztrák titkosszolgálat terorján keresztül át vergődve az undorító zsidó tanásköztársaság összes mocskán majd egy ámokfutó zsídó törpe személyi kultuszán az 56 utáni még undorítóbb zsidó megorlásokon is át tengődve,egy módszerváltás utánni az összes addigi mocsoknál is mocskosabb 25 éves zsidó országrabló tobzódás után végre elérkeztünk ide! Az aranykor hajnalára.Amikor is már az egész politika és politikai elit söt az ország sem más csak egy tele fosott bili,amit most már rugjunk is fel! Hagy borítson végképp mindent el a szar! Van végső határa a gyarmattartó zsidóság undorítóságának és erkölcsi hullaságának? Nincs. Bizonyára még tudják fokozni. És remek ötleteik vannak a jövöre és sajna ránk nézve. Ez tényleg abszurdisztán. Mert a világon sehol nincs olyan jó dolga a zsidóknak mint itt s nincs még egy nép ami ennyit eltűrt volna mint mi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk