width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Akik a legócskább szocionista kormányzásnak, és nem valódi érdemeiknek köszönhetően szerzett kétharmadukat emlegetik, most kétségbe vonják a népakarat természetes kifejeződését. Nem új persze, ha Jobbikosként a mutyi-nagykoalíció érdekeit sértve "nem jól szavaz" valaki, itthon is szélsőségesnek minősítik a bukott bal és jobbliberálisok. Meg hogy egy Jobbik kormány nem lenne életképes, mert nem fogasná el az eu, meg a "nyugat". Na persze. Ellenségeink helytartóságának társaságából való, egykori? liberális, tagjai közt rengeteg a soros által kiképzett. Tehát a fidesz oké, valódi nemzeti érdekképviselet mint a Jobbik, na az tabu. Ennyire egyszerű. És azért akarja a fidesz váltópártnak inkább valamelyik ballib alakulatot vagy szövetséget, a későbbi választásokon. Mert összetartoznak. Most április 6.-án csak a Jobbik esélyes megbontani a nemzetellenes nagykoalíciót. Ott ér a legtöbbet a rendszerellenes szavazat. A

2014. március 17., hétfő

Akik a legócskább szocionista kormányzásnak, és nem valódi érdemeiknek köszönhetően szerzett kétharmadukat emlegetik, most kétségbe vonják a népakarat természetes kifejeződését. Nem új persze, ha Jobbikosként a mutyi-nagykoalíció érdekeit sértve "nem jól szavaz" valaki, itthon is szélsőségesnek minősítik a bukott bal és jobbliberálisok. Meg hogy egy Jobbik kormány nem lenne életképes, mert nem fogasná el az eu, meg a "nyugat". Na persze. Ellenségeink helytartóságának társaságából való, egykori? liberális, tagjai közt rengeteg a soros által kiképzett. Tehát a fidesz oké, valódi nemzeti érdekképviselet mint a Jobbik, na az tabu. Ennyire egyszerű. És azért akarja a fidesz váltópártnak inkább valamelyik ballib alakulatot vagy szövetséget, a későbbi választásokon. Mert összetartoznak. Most április 6.-án csak a Jobbik esélyes megbontani a nemzetellenes nagykoalíciót. Ott ér a legtöbbet a rendszerellenes szavazat. A

Akik a legócskább szocionista kormányzásnak, és nem valódi érdemeiknek köszönhetően szerzett kétharmadukat emlegetik, most kétségbe vonják a népakarat természetes kifejeződését. Nem új persze, ha Jobbikosként a mutyi-nagykoalíció érdekeit sértve "nem jól szavaz" valaki, itthon is szélsőségesnek minősítik a bukott bal és jobbliberálisok. Meg hogy egy Jobbik kormány nem lenne életképes, mert nem fogasná el az eu, meg a "nyugat". Na persze. Ellenségeink helytartóságának társaságából való, egykori? liberális, tagjai közt rengeteg a soros által kiképzett. Tehát a fidesz oké, valódi nemzeti érdekképviselet mint a Jobbik, na az tabu. Ennyire egyszerű. És azért akarja a fidesz váltópártnak inkább valamelyik ballib alakulatot vagy szövetséget, a későbbi választásokon. Mert összetartoznak. Most április 6.-án csak a Jobbik esélyes megbontani a nemzetellenes nagykoalíciót. Ott ér a legtöbbet a rendszerellenes szavazat. Aki valódi rendszerváltást akar, az most Jobbikos. Talpra magyar, csapj az asztalra! Jobbikon kívüli parlamenti erők titkon hülyének is néznek minket, hogy rájuk szavaztunk.

Kovács Béla: A demokrácia olyan dolog, amikor a népnek joga van meghatározni jövőjét

2014. március 17. 09:16 - Hunhír.info

A hétfő hajnali közlés szerint a krími népszavazáson a résztvevők 95,7 százaléka tette le a vokság az Ukrajnától való elszakadás mellett, míg a maradásra csupán 3,2 százalék szavazott. A részvételi arány meghaladta a 82 százalékot, így ezekkel a tényekkel szemben nehéz bármit mondani azoknak, akik illegálisnak állítják be a referendumot. Noha a hazai bal- és jobboldali fősodor egyformán elhallgatta, a krímiek voksolásával kapcsolatosan a Jobbik EP-képviselője, Kovács Béla mondta ki azokat a gondolatokat, amelyek egyszerre teszik üressé és elfogadhatatlanná a liberális demokráciáról szóló téziseket, és határozzák meg egyértelműen, hogy mit is jelent a népakarat. A független nemzetközi megfigyelőcsoport elnökeként a Krímben tartózkodó magyar politikus az igazság szabadságát hirdette. A referendum teljesen törvényes, mert a demokrácia olyan dolog, amikor a népnek joga van meghatározni jövőjét. És ez a kulcsmondat, a világ normális működésének alapja, amely az ember belső lényéből és az évezredes társadalmi törvényekből fakad. Az egyén, a család, a nép, a nemzet egymásra rakódásából kialakult egységek akkor követik a természet törvényét, ha a legalapvetőbbet, a szabad önrendelkezésüket kifejezésre tudják juttatni és megvalósítják. Krímen ugyanis ez történt.

Az átlag magyar médiafogyasztó számára is lassan egyértelművé válik, hogy micsoda kiüresített fogalmak légkörében élnek a világon milliók, akik paradox módon úgy gondolják magukat szabadnak és függetlennek, hogy pont a szabadságukat és függetlenségüket korlátozzák azok, akik ennek a két fogalomnak az állítólagos gyakorlati megtestesítői. Az egész fejlett nyugat, csatlósállamaik és az évtizedek óta változatlanul a világ csendőrét játszó Egyesült Államok brutális kommunikációs és politikai háborút viselve azon győzködi a földgolyó lakosságát, hogy egy gonosz agresszor semmibe véve egy adott ország polgárainak véleményét, területeket akar elfoglalni saját hatalmi berendezkedésének kiépítésére. Ezen állításának alátámasztására pedig pont azt a tényt akarja felhasználni, amely a krími népszavazásban öltött leginkább testet.

Mondhatjuk úgy is, hogy egy terület, ahol azonos történelmi, társadalmi és nyelvi gyökerekkel rendelkező emberek egyszerűen élni merészeltek azzal a jogukkal, amelyre az a rendszer épül kifelé mutatottan, amely az úgynevezett nyugati értékrend alapján valósul meg. És itt a mindenki számára egyértelműen látható óriási paradoxon. Hivatkozunk a népre, a nép véleményezési és döntési jogára, mert ez a társadalmi felépítésünk alaptézise, ugyanakkor ha valaki, aki nem a mi szekerünket tolja, ezzel élni kíván, akkor az már értékpusztító agresszor. A krími népszavazás feketén-fehéren bebizonyította, hogy az ott lakók elsöprő többségének véleménye, követelése egy irányba mutat. Hétköznapiasan mondva az abszolút többség egyet akar, és ez az igény akkor is jogos, törvényszerű és reális, ha pont a demokráciát alapkitételként propagálók akarják megkérdőjelezni.

A világot uraló kettős mérce egyértelmű megnyilvánulása az, hogy a Föld egyik hatalmi berendezkedéséhez, és pontosan a népek önrendelkezési jogát kifelé annyira propagálókhoz és hangsúlyozókhoz köthető a fentiek teljes elvetése, abban az esetben, ha egy nép mégsem úgy dönt, ahogyan azt elvárják tőle. Szabadság, függetlenség, egyenlőség - harsogja a liberális média világszerte, és pont ez az a hadoszlop, amely egyből támad, aláz és kirekeszt, ha a hármas jelszó nem az ő hatalmi, uralmi ambícióit tükrözi.

Adva van egy magyar politikus, a világot különböző színűre önhatalmúlag festők által nácinak, kirekesztőnek, rasszistának mondott párt politikusa, aki az összekuszálódott világban mert figyelmeztetni arra, hogy mi az az alapérték, amire a világon hatalmon lévők annyira hivatkoznak, és amelyet annyira kiforgattak, megfosztva eredeti értékétől és lényegétől. Alapvető, hogy egy ország, egy nép tényleg választani tudjon, és ha a választás iránya a népet alkotók elsöprő többségénél ugyanaz, akkor ez sorsdöntő lehessen. Károghat bármit a világsajtó, vezethetnek be akármilyen szankciókat a szabadság, testvériség és egyenlőség jelszavának meghamisítói, a Krím-félsziget lakossága döntött jövőjéről és hovatartozásáról és idegen hatalmak ezt a döntését nem másíthatják meg, nem bírálhatják felül, mert ha ezt teszik, az egész jelenlegi világrendszer alapjait zúzzák össze.

A világnak el kell döntenie, hogy továbbra is hamis zászlók és hamis jelszavak mögé burkolózva a népre, a többségre hivatkozva kisebbségi diktatúrákat hoz létre, tart fenn, és tart hatalomban, vagy pedig visszamegy a természeti, társadalmi lét azon időszakába, amikor a törvényeket és a követendő magatartásforma mintákat a világ természeti alapon működő, ezért semmivel sem pótolható és kiváltható rendje határozott meg a fejlődés egyedüli útjaként és letéteményeseként.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=73504

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk