width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "Ukrajna illegitim kormánya beadta csatlakozási kérelmét az Európai Unióhoz és a NATO-hoz, majd a parlament arra is elfogadott egy határozatot, hogy megszakítanak minden diplomáciai kapcsolatot Oroszországgal." Ha valaki világháborútól tart, pontosan emiatt SEM támogathatja az illegitim #ukrajnai kormányt!

2014. március 17., hétfő

"Ukrajna illegitim kormánya beadta csatlakozási kérelmét az Európai Unióhoz és a NATO-hoz, majd a parlament arra is elfogadott egy határozatot, hogy megszakítanak minden diplomáciai kapcsolatot Oroszországgal." Ha valaki világháborútól tart, pontosan emiatt SEM támogathatja az illegitim #ukrajnai kormányt!

"Ukrajna illegitim kormánya beadta csatlakozási kérelmét az Európai Unióhoz és a NATO-hoz, majd a parlament arra is elfogadott egy határozatot, hogy megszakítanak minden diplomáciai kapcsolatot Oroszországgal." Ha valaki világháborútól tart, pontosan emiatt SEM támogathatja az illegitim ukrajnai kormányt!

http://www.hidfo.net/2014/03/17/turcsinovnak-rohama-volt-senki-nem-mert-orvost-hivni

Turcsinovnak rohama volt - senki nem mert orvost hívni

2014.03.17 15:07

Ukrajna illegitim kormánya beadta csatlakozási kérelmét az Európai Unióhoz és a NATO-hoz, majd a parlament arra is elfogadott egy határozatot, hogy megszakítanak minden diplomáciai kapcsolatot Oroszországgal. Az ország élére tett nyugati helytartó, Turcsinov sokadszorra is elrendelte a hadsereg teljes harckészültségét, a tartalékosok általános mozgósítását és lakossági milíciák szervezésének megkezdését. Emellett bejelentette azt is, hogy meg kell kezdeni a hadsereg átállítását a NATO standardra, hogy maximális logisztikai támogatást tudjanak biztosítani a "NATO-szövetségesek" számára.

Turcsinov javasolta az orosz fekete-tengeri flotta szerződésének felmondását, valamint az Oroszországgal fennálló barátsági, együttműködési és partnerségi szerződések felmondását. Emellett profitot terhelne az országon át szállított orosz gázra. A kelet-ukrajnai városok függetlenedését pedig szeparatizmusnak nevezte, majd javasolta, hogy tiltsanak be minden, az országban elérhető orosz TV csatornát, valamint az orosz nyomtatott könyvek terjesztését.

Ezen felül azt is bejelentette, hogy aki részt vesz az oroszbarát tüntetéseken és nagygyűléseken, azt megfosztják az ukrán állampolgárságtól és bíróság elé állítják árulásért. Az árulókat Turcsinov pedig halálbüntetéssel fenyegetné, - és ezzel több tízezer oroszt fenyegetett meg kivégzéssel. Ilyen, amikor egy őrült, elmebajos zsidó ül az ország élén és dühében tombolni kezd. Statisztikailag alátámasztható, hogy a zsidó lakosság körében a legmagasabb az elmebetegek aránya. Émile Durkheim, aki maga is egy több generációra visszamenőleg rabbikat adó családba született, kiválóan ismerte a zsidóságot és szociológiai munkássága során behatóan foglalkozott ezzel a jelenséggel. De nem szükséges ehhez Durkheim empirikus kutatásaival foglalkozni, elég ránézni a dühében ésszerűtlen és megvalósíthatatlan parancsokat osztogató Turcsinovra.

Csak remélni tudjuk, hogy valaki kényszerzubbonyt húz rá, mielőtt még ártatlan állampolgároknak is baja esik. Moszkva pedig levonhatta a következtetést: a békés orosz tüntetőket az "elnök" kivégzéssel fenyegette meg, - itt az idő, hogy bevonuljanak az orosz csapatok, a békés állampolgárok védelmében, akiket a cionfasiszta kormány népirtással tart rémületben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk