width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: „Aláírtad, János, égni fog a város!” fenyegetőztek libabőröztető rigmusukkal a spontán tüntetők hétfő este, miután Áder János köztársasági elnök aláírta a Lex CEU-ként ismertté vált felsőoktatási törvénymódosítást. Egyben elrendelte a törvény kihirdetését, ami fél órával később meg is történt. Liberalizmusra nincs szükség. Ürügy, mert a migráns befogadás, a kormány buktatás, a soros pénzelte liberális álcivilek szabad garázdálkodása + törvények felettisége és érinthetetlensége a fő ezeknek.

2017. április 11., kedd

„Aláírtad, János, égni fog a város!” fenyegetőztek libabőröztető rigmusukkal a spontán tüntetők hétfő este, miután Áder János köztársasági elnök aláírta a Lex CEU-ként ismertté vált felsőoktatási törvénymódosítást. Egyben elrendelte a törvény kihirdetését, ami fél órával később meg is történt. Liberalizmusra nincs szükség. Ürügy, mert a migráns befogadás, a kormány buktatás, a soros pénzelte liberális álcivilek szabad garázdálkodása + törvények felettisége és érinthetetlensége a fő ezeknek.

A vasárnapi vandál csürhéről, akik tegnap este megdobálták a köztársasági elnöki épületet, gulyás marci mártont be is vitték szépen, garázdaságért.

Neoliberálisoknak a ceu ürügyén történő további polgárháború szítási próbálkozást nem ajánljuk, abból valóban ténylegesen fizikailag végleges rendszerváltás lenne, de nem úgy ahogy a gulyásmarci meg lmp-s hadházy (lol) félék bilibe érő kézzel elképzelik.

Ürügy, mert a migráns befogadás, a kormány buktatás, a soros pénzelte liberális álcivilek szabad garázdálkodása + törvények felettisége és érinthetetlensége a fő ezeknek.

Azon kívül, hogy Magyarország nem Ukrajna és a Kossuth tér az nem a Majdan, és el se jutunk odáig hogy erőszakkal megdönthessék a hatalmat a sorosok, ha az emberek, látva az erőszakos liberális puccsot, megindulnának a megválasztott kormány védelmében, az nem Békemenet lenne. Blokád próbálkozásaik attól még lehetnek, mint 90' ősszel. De így 2017-ben a történelmi tapasztalatok birtokában a rendvédelmi szervek feloszlatnák ezeket, és nagyon helyesen. Patkány szdsz!!!

"Elegünk van" - belőletek libsibibsik.

"káder jános" káderek kölykei, azok ti vagytok, mégpedig szocionistáké. A momentumos "vezérek" is ilyen családokból valók.

A legnagyobb pofájú liberálisok valójában mindig is félnek a társadalomtól, a tőlük lopott holmijukat féltik, és tisztában vannak azzal hogy a helyi közöség, haza, azaz nemzet ÁRULÓI. Neoliberálisként nem is lehetnek mások.

"Egyszerűen senkik vagytok" na de akkor nem erőlködnétek a tüntikkel, hehe. Egyszerűen nem ti vagytok az országalkotó elemek, az van. Akik minden migrit befogadnának, de a határon túli magyaroktól elvennék a kettős állampolgárságot, zsidó létükre, holott az állampolgárijogot izrael a világon élő összes zsidónak megadja... ez a cionista kettős mérce, "nekünk mindent lehet, titetek meg élni se hagyunk" a galíciai jöttmentek pofátlansága van minden határon túl már. A liberálisok nem a magyar nemzettel szolidárisak, az egészen biztos.

Bayer Zsoltnak is igaza van.

"LOVAS PISTA CIKKE A MAGYAR IDŐKBŐL"

badog.blogstar.hu

"Fontossága miatt itt is ismertetjük István barátom írását. Azért is, mert így válik érthetővé, vajon az amerikai külügy miért intéz dörgedelmes figyelmeztetéseket a magyar kormánynak a CEU ügyében.

Miért? Azért, mert az amerikai külügyben még mindig a régi gárda szolgál, ott (is) még Soros az úr.

Remélhetőleg ez záros határidőn belül megváltozik.

Miképpen azt is leszögezhetjük, hogy szintén záros határidőn belül utcára fogunk mi is vonulni, mindannak védelmében, ami nekünk fontos és szent. És dühösek leszünk. Úgyhogy egy darabig még őrjönghettek az utcákon, megpróbálhatjátok feldúlni a Parlamentet, a minisztériumokat, a Fidesz székházat, a köztársasági elnöki hivatalt, neki mehettek a rendőröknek, megtámadhatjátok az újságírókat – még egy darabig.

Aztán majd nem.

Aztán majd megtapasztaljátok, milyen érzés üldözöttnek és fenyegetettnek lenni. Mondom: már mi is nagyon dühösek vagyunk. Világos?"

MIÉRT SZERETI A „TRUMP"-KÜLÜGYMINISZTÉRIUM MÉG MINDIG GEORGE SOROST?

THE NEW YORK POST

Lovas István

A New York-i bulvárlap, a The New York Post így kezdi cikkét: „A Trump-kormány sikertelensége, hogy ez idáig saját embereivel töltse fel a végrehajtó ágat, konzervatív politikai platformjának okoz kárt és meghiúsítja a szavazói akaratát."

A cikk azzal folytatódik, hogy ennek egyik szomorú leckéjét kellett megtanulnia annak a hat republikánus szenátornak, akik megkérték Rex Tillerson külügyminisztert, hogy vizsgálja meg, vajon az amerikai külföldi segélyt nem arra használják-e fel, hogy világszerte „haladó programokat" támogatnak. A szenátorok nem Tillersontól vagy környezetéből kaptak választ, hanem a jogi osztály középszintű beosztottjától, Joseph E. Macmanustól.

„Lényegében azt üzente a szenátoroknak, hogy kopjanak le", osztja meg a lap értesülését olvasóival. Mike Lee, Bill Cassidy, Ted Cruz, Jim Inhoffe, David Purdue és Thom Tillis szenátorok március közepén írtak Tillerson külügyminiszternek, hogy vizsgálja meg, vajon a külügyminisztérium és az USAID (US Agency for International Development – Amerikai Nemzetközi Fejlesztési Ügynökség) nem használt-e fel adófizetői pénzt azért, hogy számos olyan „progresszív" ügyet támogasson, ahol semmiféle nemzetbiztonsági érdek nem fedezhető fel. Azt is kérték tőle, vizsgálja meg, „miként működött együtt az USAID George Soros milliárdossal a progresszív platform elősegítésére és arra, hogy felturbózzák a politikai baloldalt".

Ennek példájaként a szenátorok megemlítették, hogy egy ilyen csoport olyan reformokat erőltetett Albániában, amelyekről az ország egyes vezetői úgy gondolják, azok „végső célja az, hogy a miniszterelnök és balközép kormánya teljes mértékben a keze közé kaparintsa az igazságügyi hatalmi ágat". Macmanus azonban még nem is igazolta vissza a vizsgálatkérést. Válasza csupán az USAID szélsőséges méltatására szorítkozott olyan mondatokkal, mint „a külügyminisztérium külföldi segélyprogramjait szigorú alapossággal tervezik, valósítják meg és kísérik figyelemmel azért, hogy azok az alapvető amerikai értékeken alapuljanak".

A végén azért a rend kedvéért odabiggyesztették, hogy „folyamatosan figyelemmel kísérjük az amerikai külpolitikai segélyprogramot, beleértve a demokrácia, az emberi jogok és a kormányzati segítségprogramok ügyét annak biztosítására, hogy a forrásokat hatékonyan használják összhangban az amerikai nemzeti érdekekkel és a kormány prioritásaival.

Majd jön a zárómondat: „Reméljük, hogy ez az információ segít". Ez a levélváltás nem egy szenátorban azt a meggyőződést ültette el, hogy a külügyminisztériumban és más minisztériumokban a politikai jelöltek igen kevés száma következtében hivatásos bürokraták működtetik a kormányt.

Igazuk van, áll a cikkben: a végrehajtó ágazatban a szenátusi megerősítést kívánó 553 kulcsfontosságú pozíció közül eddig csak 22-ben történt megerősítés. És nem csak a szenátus késlekedik. 44 kinevezés vár megerősítésre és 488 kinevezés vár megtételre (magára a kinevezésre).

A cikk ezután rátér Soros Nyílt Társadalom Alapítványára és szervezeti hálózatára, amely egyebek között a prostitúció, a kábítószer kereskedelem és az abortusz legalizálását akarja. Soros azonban mindenek fölött a nemzetállamok cselekvési képességét akarja korlátozni, ami a kárhozat tárgya Trumpnak és környezetének. A szenátorok arra is figyelmeztettek, hogy az USAID és Soros tevékenységei aláaknázhatják az olyan nemzetközi kapcsolatok kiépítését, amelyek Amerika javát szolgálják.

http://badog.blogstar.hu/2017/04/11/lovas-pista-cikke-a-magyar-idokbol/37081/

Orbán, NE takarodj!

„Aláírtad, János, égni fog a város!" fenyegetőztek libabőröztető rigmusukkal a spontán tüntetők hétfő este, miután Áder János köztársasági elnök aláírta a Lex CEU-ként ismertté vált felsőoktatási törvénymódosítást. Egyben elrendelte a törvény kihirdetését, ami fél órával később meg is történt.

A Sándor-palota előtt összegyűlt, onnan a rádió épületéhez vonult fiatalok - akik között föltűnt Mécs Imre, volt szadeszes, majd szocialista politikus, Szabó Szabolcs Együtt politikus, független parlamenti képviselő is - azt a rigmust is mondogatták nagy vidáman, hogy „Bajszos szar!, Bajszos szar!" Hogy Mécs mondogatta-e, nem tudjuk, de akár mondogathatta is, hiszen volt börtöntársai is megmondhatói, mennyi „nemes" dologra vállalkozott már Mécs élete során… Eközben a liberális provokátort, Gulyás Mártont előállították, mert festékes flakont dobott a rendőrök felé. Most „megúszták" a rendőrök, mert Gulyás korábban azt mondta, hogy munkatáborba záratja azokat, akik nem értenek vele egyet. Ennyit a Gulyás-féle „demokráciáról"!

De vissza a törvényhez. Nem lehet ugyanis tudni pontosan, mi a gond azzal a jogszabálymódosítással. Orbán Viktor a Parlamentben hétfőn elmondta, „Nagyon sok ember aggódik a tanszabadság, a szabadság okán, mi csak annyit tudunk tenni, hogy megnyugtatjuk őket. Az a helyzet, hogy Magyarországon egyetlen egyetemet sem zárunk be, Magyarországon egyetemeket szoktunk alapítani és nyitni, ebben bízhatnak a jövőben is." Nem cáfolta senki Áder János indoklását sem, mi szerint a törvénnyel nem sérül se a tanulásnak, se a tanításnak a szabadsága, ahogy nem sérül az Alaptörvény azon rendelkezése sem, amely önállóságot biztosít a felsőoktatási intézmények számára a kutatáshoz és a tanítás tartalmának és módszereinek meghatározásához.

Mi lehet akkor a baj? Hiszen Orbán kész Áder kérését fogadni, a kormány készen áll a tárgyalásra, sőt, bizonyos indokolt, parlament által jóváhagyott esetekben még a normatív szabályok alóli kivétel lehetőségét is fontolóra veszi.

Ezzel szemben a CEU rektora, Michael Ignatieff harcias, mint a tüntetők. "Az új szabályozás arra törekszik, hogy ellehetetlenítse a CEU számára az amerikai akkreditációjú mester- és doktori fokozatok nyújtását, úgy, ahogyan azt a magyar hatóságok jóváhagyásával tette sok éven át. (…) A törvény előre megfontolt politikai támadás egy olyan független intézmény ellen, amely negyedszázada büszke arra, hogy a magyar közélet szerves része."

Igen, itt a baj! Negyedszázada különleges privilégiumok mellett működve vált szerves részévé a magyar közéletnek, amely kiváltságokat a liberális vezetés Magyar Bálinttal, Fodor Gáborral, Gyurcsány Ferenccel az élen, kezét lábát törve biztosított számukra, pontosabban George Soros számára.

„A kormánynak az a célja, hogy minden egyetemre azonos szabályok vonatkozzanak és ne legyenek privilégiumok" – mondta erre Orbán Viktor.

Olyan teljesíthetetlen óhaj ez? Hiszen Magyarországon vagyunk, legyen szabad már nekünk, magyaroknak megmondani, milyen feltételek mellett működhetnek hazánkban külföldi szervezetek, s ne azok diktálják a feltételeket, akik idejönnek működni, dolgozni.

S miután az elmúlt napokban az is többszörösen nyilvánvalóvá vált, hogy a Nádor utcai Közép-Európai Egyetem változatlanul működhet tovább, a módosítás az életét egyáltalán nem érinti, az amerikai „intézmény" státusza pedig – Áder szavai szerint – kölcsönös jó szándékkal és közös akarattal a törvényben biztosított határidőn belül megoldható, akkor miért kell a feszültséget szítani. Tény, a magyar diploma mellé amerikai diplomát a jövőben csak akkor fog tudni adni a CEU, ha ez ügyben születik legalább egy szándéknyilatkozat az Egyesült Államok és Magyarország kormánya között. Illetve, ha a New Yorkban jelenleg mindössze egy székhelyszolgáltatónál bejegyzett CEU, amely semmiféle felsőoktatási tevékenységet nem folytat, megkezdi az egyetemi munkát. Ehhez pedig az is elég, ha valamelyik amerikai egyetemmel indítanak egy kutatói, oktatási, tudományos programot. Pont. Ez a feltétel Sorosnak világot átfogó hálózatán keresztül bármikor megvalósítható, bőven a törvény által megszabott határidőn belül.

Nem tüntetni, tiltakozni, feszültséget szítani kell tehát, hanem megkezdeni a tárgyalásokat, s intézni az intézni valókat, amire Ignatieff rektor közleménye alapján nyitottnak mutatkozik.

Feltéve, ha a CEU „megmentése" az igazi cél.

Félő azonban, hogy nem az. A vasárnapi tüntetés „Orbán takarodj"-ozása vagy a hétfő esti „Aláírtad, János, égni fog a város" felháborító tartalmú fenyegetése arra utal, hogy a sorosisták a politikai hatalom megdöntésében legalább annyira érdekeltek, ha nem jobban, mint a CEU sorsának rendezésében.

Látva az ellenzék mind reménytelenebbnek látszó helyzetét a jövő évi választásokon, a Soros-hálózat minden eszközt kihasznál a politikai instabilitás előidézésére az utcai demonstrációktól a nyilvánvaló parlamenti provokációkig. (Ismert, hogy hétfőn Bárándy Gergely szocialista politikus a parlamentben hazug módon megpróbálta a zsidózás felé terelni a CEU témát, amit Orbán Viktor keményen visszautasított. Mint mondta, a leghatározottabban visszautasítja bármilyen politikai vita származási alapú megközelítését. Azt sem a radikális jobboldaltól, sem a baloldaltól nem fogadja el. Zéró toleranciát hirdetünk ezzel szemben. A Magyarországon élő zsidó közösség a kormány védelme alatt áll és áll a jövőben is.)

Ugyancsak a politikai szerepvállalás erősítése mellett szól a külföldről támogatott civil szervezetek, ngo-k finanszírozásának átláthatóságát szolgáló jogaszály megalkotása elleni tiltakozáshullám megszerveződése is.

Tudomásul kell vennünk, hogy sajnálatos módon politikai háború zajlik a magyar utcán, a honi közéletben, amelynek legfőbb vezetője most is láthatatlan. Lendvai Ildikó a vasárnapi tüntetésen azért szerencsére végre elmondta, hogy a magyar ellenzék Soros oldalán áll. Ahogy korábbi nyilatkozatába Soros is nyíltan meghirdette, hogy az Orbán kormány ellenzékének tekinti magát.

Így teljes a csapat. Régóta együtt vannak, csak most – a nyilvánosságnak hála – a figyelem középpontjába kerültek, bár ők ezt nagyon nem szeretik. Az ő liberális „demokráciájuk" csak a háttérben és sötétben működik. Hátulról mellbe, retiküllel fejbe.

Ezzel kell számolnia minden magyarnak, ha felelősséggel a választásokra, az ország szuverenitására gondol. Ezért kell részt venni minél nagyobb számban a nemzeti konzultáción.

A bajszos szaron viháncoló tüntetők számára pedig csak egy válasz hangja düböröghet végig az országon: „Orbán, ne takarodj!"

Címkék: Aláírtad, János!, ngo, Orbán, ne takarodj!

http://leander.blogstar.hu/2017/04/11/orban-ne-takarodj-/37092/

A liberálisan gondolkodóknak azt üzenem, hogy menjenek el Londonba vagy éppen Brüsszelbe egy no-go zónába, éljenek ott egy hétvégén és meglátják majd, milyen problémák vannak. Utána jöjjenek vissza és tárgyaljuk újra a dolgot – mondta a biztonságpolitikai szakértő az M1-nek nyilatkozva.

Németországban drasztikusan emelkedett a migránsok által elkövetett bűncselekmények száma tavaly az előző évhez képest. Legalábbis ezt tartalmazzák a Német Szövetségi Bűnügyi Hivatal 2016-os bűnügyi statisztikái.

A jelentés szerint összesen 295 000 bűncselekmény során merült fel, hogy a gyanúsított migráns. Nemcsak szövetségi adatok léteznek, számos tartomány is évente készít statisztikát a bevándorlók által elkövetett bűncselekményekről 2015 óta és ezen adatsorok mindegyike alátámasztja azt a tendenciát, hogy növekszik a migránsok által elkövetett bűncselekmények száma.

Németországban jelenleg 90 ezer ember van, akiknek el kellett volna hagynia Németország és az EU területét, de elpárologtak. „Sajnos még mindig az a liberális felfogás van, hogy küldenek a migránsoknak egy ajánlott levelet, amit remélik, hogy átveszi és elhagyja az országot" – hívta fel a figyelmet Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő.

A szakértő arról számolt be, hogy a német börtönben ülők 44 százaléka migrációs háttérrel rendelkezik és 30 százalékkal nőtt a bűncselekmények száma. Napi 800 bűncselekményt követnek el migrációs hátterű emberek, így rengeteg atrocitás történik és kimagasló a szexuális zaklatások száma.

„Az a katasztrófa, hogy a bűncselekmények lassan normalitássá válnak és az is, hogy mindenhol fegyveresek vannak" – nyilatkozta Georg Spöttle.

Berlin, London, Stockholm, Szentpétervár

A szakértő arról is beszélt, hogy a terrortámadások nagyon gyakorivá váltak. „3-4 naponta máshova teszünk virágot és plüssmacikat, és mindig más ország zászlajának színével világítják meg az Eiffel-tornyot, de igazából nem teszünk semmit, a határok nyitva vannak" – magyarázta a szakértő.

„A liberálisan gondolkodóknak, akik azt mondják, hogy a migráció milyen jó, azt üzenem, hogy menjenek el Londonba vagy éppen Brüsszelbe egy no-go zónába, éljenek ott egy hétvégén és meglátják majd, milyen problémák vannak. Utána jöjjenek vissza és tárgyaljuk újra a dolgot" – mondta a biztonságpolitikai szakértő az M1-nek nyilatkozva.

http://www.hirado.hu/2017/04/11/menjetek-londonba-uzeni-georg-spottle/

2-300 ezer forintos iphone-okkal világítanak = annak a bizonyos vásárhelyi mária által is említett nemzetidegen felsőkozéposztálynak a soraiba tartoznak. Hipszter módra öltözködni is e körökben divat, mások nem óhajtanak összekeverve lenni a romkocsmatöltelék belpesti libsikkel. :)

Képaláírás : földön egy soros zsoldos felforgató elem libsi, így ni! Az gulyás márton különben, csak a feje nem látszik éppen.

Lám, festékkel dobták meg a másik képen látható rendőrt is. Az országnak és benne nekünk is úgy nekiesnének, mint balliberális - kommunista apjuk, nagyapjuk, dédapjuk a történelemben előzőleg.

Liberalizmusra nincs szükség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk