width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Vasárnapi ceu párti tüntetés : jobbos újságírókra és tévésekre támadtak, rendőrök ELLENI erőszak cselekmények történtek, balliberális rendetlenkedés bizonyítja : soros embereinek nincs helye a hatalom közelében, ezek nem demokraták hanem kápó jelöltek, helytartópalánták, kulturmarxista genderdiplomás káderképződmények.

2017. április 11., kedd

Vasárnapi ceu párti tüntetés : jobbos újságírókra és tévésekre támadtak, rendőrök ELLENI erőszak cselekmények történtek, balliberális rendetlenkedés bizonyítja : soros embereinek nincs helye a hatalom közelében, ezek nem demokraták hanem kápó jelöltek, helytartópalánták, kulturmarxista genderdiplomás káderképződmények.

Vasárnapi ceu párti tüntetés : jobbos újságírókra és tévésekre támadtak, rendőrök ELLENI erőszak cselekmények történtek, balliberális rendetlenkedés bizonyítja : soros embereinek nincs helye a hatalom közelében, ezek nem demokraták hanem kápó jelöltek, helytartópalánták, kulturmarxista genderdiplomás káderképződmények.

"de ha sikerül,akkor még a kenyeret is deviza hitelre fogjuk venni...ki az az agybajos,aki azt képzeli,hogy ez a sok romkocsmás kozmopolita gyerek a magyar nép érdekében akarja leváltani a kormányt? ...ébredjünk már fel....egy parazita képző intézményért vannak ott....tényleg van olyan aki forradalmat vizionál?"

Elejére a sajnos lényeges MOMENTUM :

A kezdettől fogva arról volt szó, hogy a CEU előjogait fogják megszüntetni.

A Jobbik NEM támogatta, hogy elvegyék a CEU előjogait!!!!!!!! Soros álcivilei mellett is kiállt, a civil szféra finanszírozóinak átláthatóságát se szavazta meg!!!

A Jobbikot megvették kilóra, a simlis csicska plakátaiért, pénzéért és a hír tévé - lánchíd rádió - heti válasz - (már nem Magyar) magyar nemzet stb. médiájáért cserébe.

A közvetlen bezárást a 444 terjesztette a hisztéria fokozás érdekében. 444, Index és társai hangoztatták, hogy itt egyből bezárják a CEU-t, hogy nagy vihar legyen, amelynek a végén még olyan intézkedést se hozhasson a sarokba szorított kormány, ami az előjogaikat csorbítja.

A kezdettől fogva arról volt szó, hogy a CEU előjogait fogják megszüntetni, nem bezárják. De lehet, hogy ezeknek az előjogoknak az elvétele előbb utóbb a távozásukat fogja eredményezni. AZt ígérték: megszüntetik a CEU előjogait. Erről pedig törvényt hoztak. Tökéletes összhang volt a szavak és a tettek között. Mellesleg lehet, hogy tényleg a bezárásuk lesz a történet vége, mert előjogok nélkül nem fogja megérni nekik itt maradni.

A baloldal mindig rárontott a nemzetre ha csak tehette, így hát előző vasárnap is folytatták e nemzetellenes hagyományt a felforgató disznók.

Hát nem nemzeti radikálisok vagy akár egyáltalán nemzeti érzelműek és kormányszimpatizánsok voltak ezek a tegnapi vandálok, a szokásos ballibes fizetett balhézók de már megunták és hazamentek Belpestre. Ezek az élősködést és a helyi társadalmak elnyomását tanuló neolibbant tetvek, és ráadásul így akarnak újra hatalomra kerülni?! Ezek után én bizony kiállok a Fidesz mellett, a kutya úristenit a geci libernyák barmainak szakadt volna a libsi fejük qwwa anyjukba. Mert azok. A momentum mozgalom nevű liberális trójai faló is kinn volt, ott vannak a híradós képeken.

https://kuruc.info/r/2/171506/

A nem libsi újságírókra és tévésekre támad aki a sajtószabadságot félti?! Nem, ilyet csak a ballib barmok tehetnek.

Pár tízezer liboldó, mi az? Nem vevő a magyar többség a genderre meg a migránsra!

A milliárdos üzletember busz- és repjegyeket vett, hogy minél többen jöjjenek a budapesti tüntetésre, azonban a nagy tömeg elmaradt. Bár a balliberális oldalak mind arról számoltak be, hogy milyen sokan vannak a vasárnapi, Soros-egyetem melletti tüntetésen, a szervezők sokkal több emberre számítottak.

Ahhoz képest, mennyi mindent leszerveztek a Soros Györgyhöz köthető szervezetek, egyértelmű csalódás a jelenlévők száma, hiszen sokkal több emberre számítottak. A vasárnapinál még a Pukli István által szervezett kockás inges tanártüntetésen is többen voltak.

Németh Szilárd szerint a vasárnapi megmozdulás mögött a Soros György által pénzelt és irányított ügynökszervezetek állnak, akik azért szervezték a megmozdulást, mert a Fidesz-frakció benyújtotta a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényt.

Az ulralibsi genderisták a parlamentbe vágynak... Lehet, onnan akarnak migránsokat simogatni...

A CEU melletti tüntetés után a tömeg a Parlament bejárata előtt kezdett kormányellenes jelszavakat skandálni.

"Orbán, takarodj", Ruszkik, haza! Megbuktatok!, Menjünk be!" Ezeket a jelszavakat kiabálja a tömeg a Parlament bejáratánál.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=103241

Soros ótvar libernyák kápó képző, liberálkomcsi kádereket, hazánkat nemzetközi liberális kengurubíróságokon feljelentőket kibocsájtó SJW "egyetem" a ceu.

A legszarabb színvonalú nem épp felsőoktatási intézményeket szokás egyetemnek gúnyolni. Hát, ez igazi és mégis olyan.

Aki CSAK ide tud felvevődni, és a balliberális kártékonyok közé beállva bír karriert csinálni, az inkább menjen kapálni. Az legalább társadalmilag hasznos. Nem kellenek a tgm palánták, öntudatos kis magyargyűlölő vadliberális biboldó takonygombócok.

Soros nem filantróp hanem mizantróp.

Így lesznek a férfigyűlölő és nőgyűlölő (saját magukat is beleértve) idegrángó feminista (femináci) nyomorultak :

https://gondolatjelek.wordpress.com/2017/04/10/kersz-egy-vaginasutit-soros-egyetemerol/

Kérsz egy vaginasütit Soros egyeteméről? 444 színvonal

2017. április 10. 15:58

Soros György budapesti egyetemén válogatott ízléstelenségek zajlanak – a nyitottság és a tolerancia jegyében persze –, amiről a balliberális sajtó nem véletlenül hallgat. Ennek ellenére a tüntetéseik rendre buzizásba, dobálásba, dulakodásba és a sajtó vegzálásába torkollanak.

Vaginasütemények, menstruációs kanapék, homoszexualitást ösztönző útmutatók – ilyen és ezekhez hasonlatos tárgyakkal próbálják végtelen elfogadásra és toleranciára nevelni azokat, akik Soros György egyetemére járnak.

Vagina sütemény #1 – CEU

Vagina sütemény – #2

Homoszexualitás ösztönzése – CEU

Interszexuálisok is biztonságban – CEU

Menstruációs kanapé – CEU

A gond csupán az, hogy a szivárványszínű agymosás már nem terjed ki azokra a hallgatókra és szimpatizánsokra, akik Soros katonáiként

rendőrökre támadnak,

újságírókat inzultálnak

hangosan buziznak,

és lökdösődnek, pofozkodnak.

Retkes buzizás:

https://coub.com/embed/t725r?muted=false&autostart=false&originalSize=false&startWithHD=false

Pofozkodás:

https://coub.com/embed/t8716?muted=false&autostart=false&originalSize=false&startWithHD=false

Lökdösődés:

https://coub.com/embed/tc07i?muted=false&autostart=false&originalSize=false&startWithHD=false

Szarfaszúzás a tolerancia jegyében:

https://coub.com/embed/tc09m?muted=false&autostart=false&originalSize=false&startWithHD=false

A ceu, mint "tudásközpont"? Röhej. Nincsenek is ott reáltudományos szakok, ideológikus és világnézeti tárgyak, politológia - szociológia, társadalompszichológia és kultúrtörténet. Arról, hogy lehet mindent tönkretenni ami jó, és aztán egy liberális masszává gyúrni a káoszt. Több száz oldalas pdf arról, mi a gyűlöletbeszéd = liberalizmustól eltérő bármi, és részletezi jogilag meg technikailag hogy kell ezeket betiltani, amellett ki is rekeszteni azokat + akik hangoztatják. Az ide beilllesztett cikk is tartalmaz egy ilyet példaként. Sajnos az ELTE Btk-ra is jutott ballib tanár, vagy ilyen felmenőkkel rendelkező diák. Káderjelöltek ezek mind.

Ezek hozzák aztán a társadalom igazságérzetét tagadó , bűnözőket felmentő ártatlanokat meghurcoló ítéleteket. Politikai alapon csuknak le embereket!

Az úgynevezett gyűlöletbeszéd-törvények liberális megalkotói, és jobboldalhoz köthető társadalmi szervezetek betiltói. Amikor még Gárdázott a Jobbik, például azt is ilyen megfontolással oszlatták fel. Sajnos a szocik és a Fidesz közösen. És ma nincs a parlamentben nemzeti radikális párt már, csak egy néppárt ami csak annyira a magyar nép pártja ahogy pl. az öngyűlölő németek nemnemzeti liberális CDU-ja..

Akkor nem volt cenzúra meg diktatúra hülyelibsik?! Hiszen így is túl sok hatalmuk van a libiknek, az egész liberális gazdasági pénzügyi világ pénzeli, szervezi őket hatalomra törésre - hát még ha kormányra is kerülnének!!!

Ezek mindig csak saját maguknak követelnek szabadságot a társadalom rombolásához, devianciák terjesztéséhez. Soha sem építő jellegűek a kezdeményezéseik. A végcél mindig a károkozás!

Nameg itt van a gender studies, ami tagadja a valóságot, a nemek puszta létét IS. A tudományos szocializmus volt ugyanúgy hülyeség 89 előtt.

Ez NEM tudomány, maradjunk annyiban. Hülyének ne nézzék az embert!

A másik állítólag jobboldali párt se, amennyiben ezt nem szavazza meg, kezet foghatnak A ferivel meg fodor gabikával...

Mire jó a ceu diploma? Álcivil szervezetekbem, liberális tulajdonú médiához, ami nemcsak a 444 - hvg hanem tematikus is lehet, az is mind politizál alig bujtatottan.

Másik a média és álcivil "külföldről támogatott nem kormányzati szervezetek" mellett, ahol kutat mérgeznek a libsik, természetesen az oktatás. Átnevelésnek, vagy tudatos félrenevelésnek helyes ezt nevezni inkább, mondjuk.

Ja igen, a nagyágyú, a csúcs karrier egyértelműen a politikusi pálya, a vele járó látszóllagos hatalom és valóságos pénz. Mert ugye a liberális ideológiai vonaltól eltérni NEM lehet, már az elhajlást is büntetik. A bolsevizmus és a liberalizmus szerkezete és működése sok szempontból ugyanaz.

Álságos "segítő" csoportok telepednek a társadalom nyakára, ezek mindig adott problémák fenntartásában sőt mélyítésében érdekeltek. Így nem véd szegényeket egyik kamucivil ballib gittegylet se, hanem lenn tartják őket.

Az egész hálózat mozgósítható tüntetésekre, aláírás gyűjtések alkalmából, vagy ha éppen egy riporttal akarják megerősíteni a napi aktuális propagandát, akkor lehet mindenféle szakterületről embereket kérdezgetni.

A Parlament elé kerül a külföldről támogatott civil szervezetekről szóló törvényjavaslat

Alter Ego - 2017. április 9. vasárnap 04:33 - 10 hozzászólás

Látva azt a rombolást, amelyet a külföldről támogatott feminista álcivil szervezetek vittek végbe a magyar társadalomban, a férfimozgalom berkein belül már korábban is megfogalmazódott a felvetés, hogy az ezekkel szembeni hatásos fellépés egyik eszköze az lehetne, ha Magyarország az orosz mintát követve a külföldről támogatott "ügynökszervezetek" működésének jogi eszközökkel szabna határt. Örömmel üdvözölhetjük, hogy a kormánynak hasonló elképzelése alakult ki ezzel kapcsolatban és ez immár egy törvényjavaslatban is tárgyiasult. A Dr. Gulyás Gergely (Fidesz), Kósa Lajos (Fidesz), Németh Szilárd István (Fidesz) képviselők nevével fémjelzett, és az ezen a helyen online olvasható törvénytervezet pénteken került benyújtásra az Országgyűlés elnökének. http://www.parlament.hu/irom40/14967/14967.pdf

A törvénytervezet előirányzata szerint azok a civil szervezetek, amelyeknek külföldi támogatása az adott évben eléri a 7 200 000 forintot, kötelesek az illetékes bírósághoz ezt a tényt bejelenteni és a továbbiakban minden kommunikációjukban (beleértve weblapjaikat, szórólapjaikat, kiadványaikat, sajtótermékeket, stb) kötelesek a nevük után a "külföldről támogatott szervezet" állandó eposzi jelzőt is feltüntetni. Ez minden bizonnyal felettébb vicces lesz, mert azzal szembesülhetünk majd, hogy mindazok a közismert "civil" szervezetek, amelyek a legnagyobb figyelmet voltak képesek kieszközölni maguknak egytől egyig külföldről finanszírozott, idegen célokat képviselő politikacsináló bábok és a valódi civil kezdeményezésekhez vajmi kevés közük van. A "Soros bérencek" – ahogyan a köznyelv nemes egyszerűséggel nevezi őket -, a külföldről kézi vezérelt, fekete kalapos politizálás álcivil bábszervezeteit sajnálatos módon nem csak a politikai kommunikáció szétzüllesztéséért, hanem a társadalmi bizalom és a nemzeti önbecsülés folyamatos rombolásáért is jelentős felelősség terheli. A jolly jokerként mindig bevethető feminista hangulatkeltés a "95 százalékban mindenről a férfiak tehetnek" kezdetű jelmondatokban kicsúcsosodva bőséges kárt okozott a nemek közötti ellentétek felszítása és a férfiak társadalmi megbecsülésének rombolása útján is. Ha valaki nem pontosan érti, hogy miről van szó, annak ajánlom figyelmébe például Antoni Rita azon "örökbecsű" szónoklatát, amelyben figyelemre méltó nyelvi bravúrral a "hófehér, nagy magyar férfiakat" ostorozva egyetlen félmondatban sikerült egyformán rasszista, nemzetellenes és férfigyűlölő hangulatkeltést megcéloznia.

Habár a benyújtott törvényjavaslat a kötelezően viselendő címkén túl semmilyen más retorziót nem tartalmaz a külföldi ügynökszervezetekkel szemben, mégis őrült módon kongatják a vészharangot. No igen, pontosan ez a tevékenységük egyik lényegi eleme: az állandó morális pánikkeltés és a nemzetközi lejárató kampány a regnáló kormánnyal szemben. A TASZ "külföldről támogatott szervezet" közleménye szerint a törvényre nincs szükség, nem teszi átláthatóbbá a civilek finanszírozását, ami a törvénykezés egyik indoka. Emellett véleményük szerint elhallgattatja az állampolgárokat, megpróbálja eltántorítani őket a közügyekben való részvételről, és megbélyegzi a civileket – "kicsinyes bosszút áll az antidemokratikus, emberi jogokat sértő és korrupt lépései miatt a hangjukat hallató szervezeteken". "A parlamentnek – a társadalmi egyeztetést megkerülő módon – benyújtott törvényjavaslat hatása pusztító. Dermesztően hat a kormánytól független véleményre, eszközt ad a kormányzat kezébe a vele ellentétes vélemény elfojtására."

Véleményem szerint pedig az előirányzott retorziók nem elégségesek, a külföldről jelentős méretekben támogatott, ezért nyilánvalóan külföldi érdekeket kiszolgáló civilszervezeteket egyúttal ki kellene zárni az állami támogatások köréből is, többek között meg kellene tiltani számukra, hogy a magyar állampolgárok adójának egy százalékát gyűjthessék és így gyakorlatilag állami pénzből is kiszolgálhassák azokat az idegen politika és társadalombefolyásoló igényeket, amelyek az esetek jelentős részében eleve távol állnak a magyar társadalom moráljától, ízlésétől és igényeitől, ezért valódi társadalmi támogatottságuk sokszor ki sem mutatható.

http://www.ferfihang.hu/2017/04/09/a-parlament-ele-kerul-a-kulfoldrol-tamogatott-civil-szervezetekrol-szolo-torveny/

Mit is tanítanak ott a ceu-n, még egyszer akkor, arról?

Soros György és birodalma 1. rész

Mindaz, ami az alábbiakban következik, nem holmi elmebaj, feleslegesség – a rendszer része

Bayer Zsolt

Mindjárt az elején szögezzük le a legfontosabbat: mindaz, ami az alábbiakban következik, nem holmi elmebaj, feleslegesség, (ál)intellektuális maszturbáció, nem, szó sincs erről. Mindez nagyon is tudatos, végiggondolt, jól felépített rendszer része. És végső soron éppen erről a rendszerről kell majd szót ejtenünk. Fogjunk is hozzá!

A Spíler.blog.hu összeszedett tíz szakdolgozatcímet, melyek a CEU-n készültek a 2015/16-os tanévben. Lássuk hát, milyen témákban is merültek el a derék hallgatók „Magyarország legjobb egyetemén", mibe fektettek energiát, pénzt, időt, hogy elkészítsék diplomamunkájukat, amellyel hozzátesznek valamit a tudományhoz és meglökik kissé az emberiség el-elakadó szekerét. Itt van mindjárt ez: „Megfosztás és jövőtlenség: a marxizmus és a queerelmélet találkozási pontjainál". Aha. Tudom, többen felkapják a fejüket, hogy mi az a queer.

Ennek megválaszolásához forduljunk a legilletékesebbekhez, a „gendertudományok" képviselőihez, akik szerint az embernek 52-féle (!) nemi identitása van. Ők így határozzák meg a queert: „Queer – hagyományosan a homoszexuálisokra használt fogalom; »más«. Újabban gyűjtőfogalomként használják az LGBTQPIA-szivárvány tagjaira: azok, akik a kétváltozós genderen, heteroszexualitáson és a monogámián kívül határozzák meg magukat." Itt külön szeretném felhívni a figyelmet az LGBTQPIA betűsorra, hiszen többünk már az LMBTQ-t sem tudta megjegyezni, s lám, ahogy fejlődik a gender „tudománya", úgy hízik a betűsor is, a határ a csillagos ég, meg az ábécé végessége.

Mindenesetre itt van tehát egy szakdolgozat, amelyről a blog a következőket összegzi: „A queerelmélet a gendertanulmányok része, és a másság témakörével foglalkozik. A dolgozat többek között Lee Edelman, a queerelmélet kiemelkedő alakjának és Lukács György kommunista filozófusnak a téziseit veti össze." Van tehát pillanat, amely összesűrűsödik, s amelyben még Lukács György is ártatlan áldozatnak tűnik. S nyilván önök is megkönnyebbült sóhajjal dőlnek hátra, apu kever egy fröccsöt, hogy „Anya! Végre össze van vetve a kétváltozós genderen kívüliek tana Lukács György tanaival!" – és tényleg…

De nézzük tovább! Második szakdolgozatunk címe: „Játék az identitással: tanulmány a budapesti szado-mazo közösségről". Hm? Szigorodik a buli, mi? Különösen, ha belekukkantunk a „dolgozat" összefoglalójába: „A dolgozat a szado-mazót alkalmazók narratíváit elemzi, azon belül is kiemelt figyelmet szentel a játék szerepének." „Kell ez nagyon, igen nagyon, napkeleten, napnyugaton", tényleg, bár én látok egy hiátust, ugyanis a hörcsögökkel szerelmeskedők narratíváit még senki nem dolgozta fel, no sebaj, majd a kedves szerző nekilát, amikor megírja a nagydoktoriját.

De merüljünk még mélyebbre a tudományokban! „A blaszfémia mint az intézményi kritika eszköze" – ez következő dolgozatunk címe. Összefoglalója így szól: „Ez a történelem tanszéken készült dolgozat esettanulmányokon keresztül mutatja be, hogy az istenkáromlásnak milyen szerepe van a posztszovjet politikai művészetben." Legyintenek? Ne tegyék! A blaszfémia beemelése a „tudományba" korántsem véletlen, de erről majd később. Most nézzük a további műveket!

„Az anya nevében: médiadiskurzus, nacionalista ideológia és a reprodukcióval kapcsolatos politika a posztszocialista Macedóniában" – büszkélkedik a következő szakmunka. Hogy nem is nagyon értik? Pedig egyszerű, az összefoglalóban meg is magyarázzák, íme: „Ez a kutatás feltárja, hogy Macedóniában a média hogyan terjeszti a nacionalista ideológiát a tradicionális nemi szerepeken és a női test tipizálásán keresztül." Így már kezd derengeni? Hagyományos nemi szerepek egyenlő nacionalizmus; női test tipizálása egyenlő nacionalizmus. Innen már csak egy lábjegyzetre vagyunk attól, hogy aki a hagyományos nemi szerepek foglya, az antiszemita is – hát nem világos?

És akkor Macedóniából ugorjunk át Lengyelországba: „Lengyel kivételesség: gyűlöletbeszéd-törvények a szupranacionális standardok és a nemzeti politika között". Hát persze, nincs ebben semmi meglepő. Lengyelország is rosszul választott, úgyhogy megér egy CEU-s szakdolgozatot annak megvitatása, hogy „a gyűlöletbeszédet érintő lengyel törvények szigorúsága miért marad el a nemzetközi standardtól". Hát azért, mert a lengyelek – csakúgy mint mi, magyarok – imádnak „gyűlöletbeszélni".

És akkor következzék az egyik kedvencem: „Létrejönni és létezni: fiatal feminista férfiak tapasztalatai Izlandon". Na ugye! Itt állunk ezeregyszáz éves nemzetként, és mindeddig fogalmunk sem volt az izlandi feminista férfiak tapasztalatairól. Hiánypótló mű született! De az igazi hiánypótlás még csak most jön, magyarok!

„A queerelmélet és a Korán: hogyan artikulálják a nem heteroszexuális londoni muszlim férfiak a szexuális narratívájukat" – szól a cím, és az ember szinte beleborzong, összerándul, mint az osztriga, ha citromot csöppentenek rá, hát tényleg, vajon hogyan is egyezteti össze magát egy „kétváltozós genderen, heteroszexualitáson és a monogámián kívüli" muszlim a Koránnal? Kínzó kérdések ezek, hiába…

És akkor következzék a java! „Migráció a Földközi-tenger térségében: az embercsempészek mint bűnbakok". Itt mindjárt olvassuk el az összefoglalót: „A dolgozat szerint noha az illegális bevándorlás évtizedek óta tart, az embercsempészek csak az utóbbi időszakban kaptak nagyobb figyelmet, és ez azért történt, mert bűnbaknak kiáltották ki őket."

Tehát az embercsempészek nem lelketlen, aljas bűnözők, hanem bűnbakok! Ez a CEU-n ma szakdolgozat! De akkor kik az aljas és lelketlen bűnözők? A következő két szakdolgozat erre is választ ad, hiszen immár hazatérünk Magyarországra: „Identitásképzés a magyar migrációs diskurzuson keresztül", ez a következő cím, és a szakdolgozatból kiderül, hogy „a kirekesztő magyar bevándorláspolitika és a kormány által kialakított ellenségkép hogyan befolyásolta a magyarok identitását". Ugye, most már kezd derengeni?

S íme, az utolsó: „Antiliberalizmus és antiszemitizmus a dualista Magyarországon". Istenem! Végre egy dolgozat a magyar antiszemitizmusról! Ha van téma, amiről szinte soha semmit nem hallottunk, hát ez az. Nagyon itt volt az ideje, hogy valaki elkezdje feldolgozni! S hol máshol kezdődhetett volna el ez a munka, mint „Magyarország legjobb egyetemén"?

Ismétlem: a kedves olvasó most azt gondolja, hogy ez pusztán a felesleges, öncélú, végtelenül nagyképű liberális okoskodás csimborasszója, esszenciája.

Pedig nem az. Ez a rendszer maga.

(Folytatjuk)

http://magyaridok.hu/velemeny/soros-gyorgy-es-birodalma-1-resz-1557898/

"A demonstrációt követően a Budapest V., Kossuth téren maradt tömegből kivált hangadók az Országgyűlés épületét védő rendőröket üveggel, fémtárgyakkal, műanyag palackokkal dobálták meg."

Azt meg én kommentelem hozzá, hogy szélsőségesező mocskos bibsi nyúlpofa befogás van a balliberális belpesti barmoknak a ceu párti oldalon, a tegnapi tüntetésen törtek zúztak a fizetett sorosbérencek és ingyen idióták, rendőrökre támadtak. LiberÁlBalos csőcselék. És "oda hugyoztak a Kossuth térre"!


Ezek a fattyak, ha a 2006-10 időszakban véleményt nyilvánítiottak, szadista kárörömmel kommentelték a rendőrattakokat, sőt még keveselték is a jobboldali demonstrálók elleni, nem is minden esetben rendőri brutalitást !!!! Tömegoszlatásra idegen zsoldoaokat hívtak be 2006 őszén.

Amúgy ha a migrációs ügyben a magyar kormány törekvései érvényesülnek, akkor "lőttek" a libsi migrációs biznisznek. A soros aktivisták a nemzeti konzultációkon és népszavazásokon is csak dektruktívak, ez a lényük egyszerűen. Érvénytelen kitöltésre buzdítás különféle formái, tavaly október 2-i kvóta ellenes népszavazáson. A szocionista fiatal baloldal meg a societas kezdte 2007-ben a "szavazz fasszal" nevű ökörséget, ami tudatos megvezetés volt. Hogy ne élj a döntési jogoddal, hanem oda húzd az ikszet ahoza a bolsilibsik mondják meg. A kórházprivatizáció ellenes népszavazást is ezzel támadták. Hadd privatizáljanak a tolvajok csak mindent "menj el aznap bordót kapálni". meg a többi nyegle néplenéző gúnyolódás, épp csak azt nem tették hozzá, hogy hülye gojok úgyse ti döntitek el mi lesz a közvagyonnal, vagy az országgal egyáltalán véve.

Nem jópofa egyáltalán és már nagyon unalmas. Mint maguk a ballibek.

Pár tízezer liboldó, mi az? Nem vevő a magyar többség a genderre meg a migránsra!

A milliárdos üzletember busz- és repjegyeket vett, hogy minél többen jöjjenek a budapesti tüntetésre, azonban a nagy tömeg elmaradt. Bár a balliberális oldalak mind arról számoltak be, hogy milyen sokan vannak a vasárnapi, Soros-egyetem melletti tüntetésen, a szervezők sokkal több emberre számítottak. Ahhoz képest, mennyi mindent leszerveztek a Soros Györgyhöz köthető szervezetek, egyértelmű csalódás a jelenlévők száma, hiszen sokkal több emberre számítottak. A vasárnapinál még a Pukli István által szervezett kockás inges tanártüntetésen is többen voltak. Németh Szilárd szerint a vasárnapi megmozdulás mögött a Soros György által pénzelt és irányított ügynökszervezetek állnak, akik azért szervezték a megmozdulást, mert a Fidesz-frakció benyújtotta a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényt.


Frissítés: Külföldiek, migránssimogatók és híradósokra támadók akárják a nagy szabadságot Az MTVA helyszíni tudósítója szerint a tüntetők között sok volt a külföldi. A demonstrációt egyébként úgy hirdették meg, hogy a CEU mellett szeretnének kiállni. A tudósító hozzátette, hogy ennek ellenére a megnyitóbeszédekben a Tanítanék mozgalom képviselői a migránsok mellett is szót emeltek. Több baloldali politikus is részt vett a demonstráción, többek között Kunhalmi Ágnes és Molnár Gyula, szocialista pártelnök, de az LMP, az Együtt és a DK is képviseltette magát. Az Identitás Generáció molinóval várta a tüntetőket a Clark Ádám téren A demonstráció kezdetén Berg Dániel a CEU hallgatója azt hangsúlyozta, hogy a tüntetés nemcsak egy egyetemről, hanem egy országról szól, arról, hogy azt mondjuk és azt gondoljuk, amit akarunk. Ez szabad társadalom nélkül lehetetlen – tette hozzá. Arról is szólt, hogy Áder János köztársasági elnöknek lehetősége van arra, hogy megmutassa nemcsak pártkatona, hanem államférfi. A demonstráció hivatalosan 19:00 órakor véget ért, de sokan maradtak azután is a Kossuth téren skandálni. Feszült volt a helyzet a Parlament előtt, agresszív tüntetők maradtak a téren, akik üvegekkel dobálták a rendőröket, de ezek szerint a Soros-fiókáknak ezt is szabad. A rendőrök amúgy békésen viselkedtek, nyomokban sem mutatták a 2006-os formájukat. A Soros-egyetem mellett tüntető emberek egy része a Parlament előtt rátámadt az M1 stábjára és a rendőrökre is - írja a Híradó. Először a rendőrökkel kezdtek dulakodni. Miután néhány hangadó kiadta a támadási parancsot, nekifutottak az egyenruhásoknak - fogalmaznak.

Később pedig a Híradó riporterét akadályozták a munkájában. Perceken keresztül inzultálták a helyszíni tudósítót, többször is megpróbálták elvenni a mikrofonját. A dulakodás végül odáig fajult, hogy a stábnak – ahogy a tudósító fogalmazott – menekülnie kellett. A tüntetők, köztük sok külföldi azért vonultak az utcára, hogy a CEU, George Soros egyeteme mellett demonstráljanak és a felsőoktatási törvény módosítása ellen tiltakozzanak. A tüntetés hivatalosan már órákkal ezelőtt véget ért, a tömeg jelentős része haza is ment, egy hangos és agresszív csoport maradt a helyszínen. Megerősítették a rendőri jelenlétet, a készenléti rendőrség is őrizte a lépcsőt. Egyre trágárabb szavakat, rigmusokat lehetett hallani. A hangoskodók a Parlamenttől az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) elé vonultak át. Néhányan ott is megtámadták a rendőröket a Híradó szerint. A PS az egyik Habony-érdekeltségre hivatkozva azt írta, hogy Soros Közép-Kelet-európai szervezetei buszok tucatjait indították, repülőjegyeket osztogattak, gőzerővel szervezték az interneten, hogy összejöjjön a kritikus tömeg Budapesten a kormánybuktatásra, de sokkal kevesebben gyűltek össze, mint arra számítottak. 2. frissítés:

Jelképes: a belváros felé szívódott fel az ár

Valamivel tíz óra előtt az utcán maradt idegen csoportosulás a Nagykörút felé vette az irányt. A nagykörúti menet közben kiderült, hogy az egyre fogyó csapat a Fidesz Lenday utcai székházához akart menni. A székház közelében sisakba öltözött rohamrendőrök tartóztatták fel a demonstrálókat. Ekkor a Hősök tere felé vették az irányt. Mivel innen sem jutottak be a székházhoz, sokan leültek a rendőrsorfal elé. A PS szerint a Dózsa György utca-Lendvay utcán sarkán vertek tábort pár százan, de tanácstalanok. Wahorn András és Gauder Áron animációsfilm-rendező irányította őket megafonon. Rögtönzött beszédek után indultak vissza a belváros felé, nem sokkal háromnegyed 11 előtt.

Hétfői frissítés: Így vált a Soros-demokraták kakaskodása hippifesztivállá

http://www.youtube.com/watch?v=F9Ec3elEWns

https://kuruc.info/r/2/171506/

Összecsaptak a rendőrök és a zsidó Soros tüntetői - A Majdannál szereztek gyakorlatot http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=103246

2017. április 09. 21:24

A CEU melletti tüntetők az EMMI Szalay utcai épületéhez vonultak. összecsaptak a rendőrökkel, majd átmentek a körútra és lezárták.

A CEU melletti tüntetők közül este 9-re több ezren az EMMI Szalay utcai épületéhez vonultak. A minisztérium bejáratánál összecsaptak a rendőrökkel, majd rövid dulakodás után úgy döntöttek, tovább mennek a Nagykörútra, és lezárják.

Több ezren vonulnak, eleinte az is felmerült, hogy a Fidesz székházához mennek, de aztán változott a terv.

Időnként felhangzik a "Mocskos Fidesz".

A rendőrök is követik a tüntetőket, kisebb lökdösődés volt köztük.

A tüntetők a Nyugati térnél járnak, lezárták a körút egyik felét.

A szervezők 19 óra 20 perckor bejelentették a rendezvény végét. A demonstrációt követően a Budapest V., Kossuth téren maradt tömegből kivált hangadók az Országgyűlés épületét védő rendőröket üveggel, fémtárgyakkal, műanyag palackokkal dobálták meg.

Aki ezen a ceu ÜRügyén kirobbantott virágvasárnapi ballib balhén résztvett, azoknak meg kell jegyezni a pofájukat minndek. A szar wahornnak a hírtévén széke van, a csintalan és puzsér mellett, a másik álálál akárki, mert az ő esetében már volt az a pénz. Fizetett ember véleménye az övé is csak. Úgy lehet ott simicska tévéjében.

Nálunk mindig akkor kezdenek aggódni a demokráciáért, szomorkodnak és tiltakoznak az antiszemitizmus előretörése miatt, amikor megbukik egy balos kormányzat. Vagy a gyakorlatban kormányzatként viselkedő, abszolút nem demokraikusan gondolkodó ballib hatalmi hálózat!

Aki magyar, a konkrét nemzeti célokért áll ki, és nem fujjol automatikusan csak "merazOrbán".

- Az Európai Néppárt a "szövetséges" Orbán helyett Soros mellé állt - EB-vizsgálatot követelnek
Forrás: https://kuruc.info/r/2/171376/

- Colleen Bell ugyan eltakarodott már, de Jew Yorkból tovább agitál, most éppen a CEU mellett https://kuruc.info/r/2/171461/

- Marxizmus, buzulás, szado-mazo és feminista férfiak - ilyen diplomamunkák születnek a CEU-n https://kuruc.info/r/6/171436/

- Eddig Klaus az egyetlen, aki kiállt Orbán mellett CEU-ügyben - Juncker "nem örül" a CEU-törvénynek, s az sem tetszik neki, hogy a kormány "rosszat mond" Brüsszelről https://kuruc.info/r/2/171425/

- Rendőrt is büntetlenül üthetnek a Soros-fiókák - próbálná meg ugyanezt egy hazafi egy cigánybűnözés elleni tüntetésen! https://kuruc.info/r/6/171400/

- Üzent Soros: esze ágában sincs feladni Judapestet https://kuruc.info/r/2/171414/

- Így dulakodtak a Parlament lépcsőjén az EU-s zászlót kitűzni próbáló Soros-kreatúrák https://kuruc.info/r/34/171341/

- Hárman mentek el a nagy Soros-párti hídfoglalásra https://kuruc.info/r/2/171346/

- CEU-tüntetés: "forradalom kellene", "az EU ki fog bennünket rúgni" https://kuruc.info/r/34/171339/

Az áruló Hegedüs hadnagy mai utódai, a CEU-n végzett janicsárok

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=103261

A budapesti Soros-féle CEU melletti tüntetésen ott volt a baloldali-liberális oldal „színe-java". Az ott történteket mindenki pártállása és világnézete szerint kommentálta, egyesek pedig egy következő demonstrációra toboroztak. Az illegális bevándorlási krízisben egyértelműen magyar és Európa ellenes szerepet játszó Migráns Szolidaritás Csoport, vagyis ismertebb nevén MigSzol aktivistái is jelen voltak a Soros György alapította Közép-európai Egyetem melletti tüntetésen.

Ez önmagában nem jelentene semmit, hiszen régóta közismert, hogy az ehhez hasonló csoportokat bőkezűen támogatja Soros György, így valószínűleg nem csupán liberális elveik mellett álltak ki a tüntetésen való részvétellel, hanem a pénzelőjük által elvárt tevékenységet is végezték egyben. És ha már ott voltak egy következő, április közepén tartandó tüntetésre is toboroztak, mely meglepő módon nem a székely önrendelkezés melletti kiállásról, vagy éppen a kárpátaljai magyarok vegzálása elleni fellépésről szól.

Ezt persze nem is várhatjuk el tőlük, hiszen őket az ezekhez hasonló ódivatú dolgok nem érdeklik, meg aztán az ilyesmire (legalább is szerintük) ott van a magyar kormány, meg a Jobbik. Ők szívesebben állnak ki a kontinensre milliós nagyságrendben érkező, többnyire muzulmán vallású, potenciális erőszakolók, gyilkosok és terroristák mellett. Amint az a tüntetésen osztogatott szórólapon is látható, a „rasszista" magyar állam, az ártatlan migránsokat verő magyar rendőr a legnagyobb gondjuk, és buzgón gyűjtenek a magyar határt illegálisan átlépő Ahmedek és Yamenek ügyvédei számára.

Hegedűs hadnagyot annak idején Dobó István felakasztatta. Mai utódai, a CEU-n végzett janicsárok vajon mit érdemelnének „áldásos" tevékenységükért?

Barta Béla - itthon.ma

Az elvárt ezer helyett negyven oktató áll ki a Soros - szellemi bűntanyáért

2017. április 10. 13:16 http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=103264

A kezdeményező, Pintér Dániel Gergő azért nem csalódott, mert felhívása tanulságokkal szolgált, és vannak más útjai is a tiltakozásnak.

"Valójában csak három nappal ezelőtt volt, hogy egy Facebook-bejegyzésben közzétettem egy felhívást: amennyiben megfelelő számú oktató csatlakozik a kezdeményezéshez, 2017. április 10-étől kezdődően polgári engedetlenség keretében megtagadom a munkavégzést az engem foglalkoztató összes egyetememen és felsőoktatási intézményben mindaddig, amíg az Országgyűlés meg nem semmisíti a lex CEU néven elhíresült törvényt" - írta szombati Facebook-posztjában Pintér Dániel Gergő, a BME Filozófia és Tudománytörténet Tanszékének oktatója.

Mint írta, péntek délelőttig 11 egyetem közel 40 oktatója csatlakozott az elvárt 1000 helyett.

1. Bezáratásról eleve szó sem volt. A törvényesség betartatásáról és a jogosulatlan előnyök megszüntetéséről volt szó. Libsiék ezt úgy kommunikálják, hogy oda az oktatás szabadsága (pedig nincs oda), meg el akarják üldözni/be akarják záratni a CEU-t.

2. A legnagyobb szélhámosság az, hogy a CEU úgy ad ki amerikai kamudiplomát, hogy CEU nevű egyetem valójában nincs is, ezért bezáratni sem lehet, Nincs Magyarországon CEU (itt csak KEE van, ami nem amerikai, hanem magyarországi magánegyetem). Az USA-ban sem létezik CEU nevű egyetem. A CEU Sorosék Jew Yorki sóhivatala, amely ott nem végez semmiféle oktatási tevékenységet.

3. A KEE továbbra is működhet a törvények betartásával, s s bizonyos feltételekkel a CEU képzési programját is végezheti gebinben, Ennek, és az összes többi külföldi hátterű képzésnek a feltételeit teszi tisztába a törvénymódosítás, megszüntetve néhány visszásságot.

- A CEU nem oktatási intézmény, tehát bezárni sem lehet - erről ennyit. Kósa Lali kivételesen (vagy tévedésből) nem hazudott.
A CEU képzési programjának (és az ehhez kapcsolódó amerikai kamudiplomák osztogatásának) pedig nem hosszabbítják meg a rövidesen lejáró működési engedélyét, ha nem teljesítik a törvény feltételeit.

Összekapcsolódik egy "Közép-Európai Egyetem" és egy "Central European University" nevű jogi személy. Az előbbi a valós képzés, ami magyar diplomát ad, az utóbbi meg csak papíron létezik, arra a célra, hogy amerikai diplomát is kiadhasson az egyetem. Ebből az utóbbiból származik a versenyelőnyük, és ez az, aminek a létét kormányközi megállapodáshoz akarja kötni a kormány.

Érdekes, hogy a 28-ból 27 intézmény körül csend van, ők be akarják tartani a törvényeket. A Soros-csürhe meg úgy gondolja, hogy rájuk Magyarországon nem vonatkozhatnak a magyar törvények. Őket ki kell venni a hatályuk alól, mint Mátyás király idejében a gyevi bírót. Na, ennek kell sürgősen véget vetni!

4. A törvények azért vannak, hogy mindenkire egyformán vonatkozzanak. A törvényeket pedig minden normális, "demokratikusnak" mondott országban a többség képviselői hozzák, nem pedig az utcán hőbörgő törpe kisebbség, külföldi hóhányó, vagy a külföldi pénzemberek, újságírók, Snóbli-díjas biboldók.

A helyzet az, hogy amikor a betolakodót, a véredet szívó parazitát beengedted a házadba, akkor azt, miután jól belakta magát és berendezkedett, már nagyon nehéz kirúgni. Időben kell felismerni az aljas szándékú bűnözőt, amely ártó szándékkal közeledik, és meg akar mérgezni. Fel kell ismerni a közeledő idegen kénkőszagát és zárva tartani előtte az ajtót. Soros "egyetemének" már mindjárt az elején ajtót kellett volna mutatni, csak sajnos egy hazaárulókkal teli parlamentben erre nem volt sok esély. Annak idején jószerével csak Csurka figyelmeztetett a veszedelemre.

Navracsics tibor a Soros-féle koszfészek mellett, libsi ez is : de Veszprémben mint jelölt megbukott és a Fideszből is kifele áll a ... rúdja.

A 444 szerint azok maradtak a Kossuth téren balhézni, akik elég dühösek voltak ahhoz hogy folytassák a bulit. Szóval a libsi netes tartalomgyárosnak ez a buli. Nekünk meg ha 404 lesz a 444

Magyar idők újságíró Jurák Katát a liberális ceu-párti tüntetők csikkel dobálták, kiabálták neki "megdöglesz kurva" stb. - a jobboldalt lenőverőző liberálisok emberek és azon belül a nők iránti tisztelete NEM LÉTEZIK. Mimimálisan sem, ez egy csőcselék, mindenki aki a ceuért tüntet ide sorolandó, hiába van 6 diplomája.

Úgy nem lehet küzdeni a törökök ellen, hogy közben a janicsárképző fenn működik a budai Várban. A facebookon? Néhányan jelentik a libsik nyílt erőszakra uszítását, hát azokat nem távolítják el. Valami faszkalap libsi jelentette fb-n ugyanezt a posztot : http://reakcio.blogspot.hu/2017/04/az-usa-terroristakat-tamogatja.html ami éppen az erőszak ellen íródott, hát ezt bezzeg leszedte a zsidaj fb. Tulajdonosi kérdés a szólásszabadság bizony.

A mérges gázt a mérsékeltnek hazudott szír terroristák, iszlám szélsőségesek kapták az izraeliektől. Azok hajtották végre a gáztámadást, nem Asszad elnök. A következő az lesz, nyílt amerikai összecsapás az oroszokkal. Nem mondom, a különféle zsidóbérencek megérdemelnék hogy kipofozzák a seggüket onnét - de az úgy már 3. vh lenne.

Persze a kék bálna nevű Fűrész-utánzat öngyilkos önvagdaló horror szadista facebookos és azon keresztül való életbeli "játék" az bezzeg teljesen rendben van a facebook kettősmércés liberális szabályzata szerint, hiszen a jelenség létezhet, mivel nem tesznek ellene eleget.

Áder egy csomó törvényjavaslatot nem írt már alá és visszaküldött a kormánynak, ám ezt igen. Nagyon helyes. :)

Aláírta az államfő a felsőoktatási törvény módosítását - indulhat a hiperlibsi őrület

2017. április 10. 19:33 http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=103279

Elrendelte az államfő a felsőoktatási törvény módosításának kihirdetését - áll Áder János köztársasági elnök nyilatkozatában, amelyet hétfőn küldött el hivatala az MTI-nek. A nyilatkozat szerint "az Országgyűlés 2017. április 4-én elfogadta a T/14686 számon benyújtott, a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény módosításáról szóló javaslatot."

Az elmúlt napokban a törvényjavaslattal kapcsolatban különböző alkotmányos aggályok merültek fel.

"A rendelkezésemre álló időben megvizsgáltam a törvény alkotmányosságát és a nemzetközi szerződéseknek való megfelelését. Megállapítottam, hogy a törvénymódosítás a tanulásnak és tanításnak az Alaptörvény X. cikkében rögzített szabadságát nem sérti" - olvasható a nyilatkozatban.

"Hasonlóan nem sérül az Alaptörvény azon rendelkezése, amely önállóságot biztosít a felsőoktatási intézmények számára a kutatás és a tanítás tartalmát és módszereit illetően."

A törvény két új feltételt támaszt a külföldi felsőoktatási intézmények magyarországi tevékenységével kapcsolatban. Ezek alkotmányos szabályt nem sértenek, nemzetközi szerződésbe, európai uniós irányelvbe nem ütköznek. A Magyarországon államilag elismert és akkreditált egyetemeken a kutatói és oktatói munka folyamatosságát a törvényjavaslat nem érinti. A már megkezdett magyarországi képzések változatlan feltételekkel folytathatóak. "Ezért mai napon elrendeltem a törvény kihirdetését" - olvasható a nyilatkozatban.

Azért, hogy senkiben szemernyi kétség se maradjon az iránt, hogy a Magyarországon működő külföldi egyetemeken folyó magas színvonalú munka folytatásának feltételei továbbra is biztosítottak lesznek, felkérem Magyarország Kormányát, hogy az érintettekkel haladéktalanul kezdje meg a tárgyalásokat az új törvényi rendelkezések végrehajtása érdekében.
"
Meggyőződésem, hogy kölcsönös jó szándékkal és közös akarattal a törvényben biztosított határidőn belül ez megoldható. Mindannyiunk érdeke, hogy az az érték, amely a Magyarországon működő külföldi egyetemeken az elmúlt években létrejött tovább gyarapodjék, és a tudományos munka zavartalanul folytatódjék" - olvasható Áder János köztársasági elnök nyilatkozatában.

Munkáspárttal szimpatizáló oldalról komment és vélemény : http://www.balrad.com/2017/04/10/a-pesti-majdan-eloszele/#comment-175262

"Ezek akik felvonultak kurvára nem minket képviseltek, semmi közük a magyarsághoz, csak az aznapi ruhájuk ami viseltek többe kerül mint a te több havi fizetésed, Prada, Gucci, Versace, ezek nonstop kijárogatnak külföldre bevásárolni úgy mint te a sarki közértbe, mind jól táplált felsőréteg akik magas lóról szarnak rád hogy veled mivan…. Csak a saját kis játszóterüket féltik. Orbánnak jelenleg nincs alternatívája, foggal körömmel kell ragaszkodnunk még hozzá…. mondom még… miután a jobbik jól leszerepelt. Egy jóféle magyar munkáspárt színre lépése egyenlőre csak illúzió !"

Nézzük meg Földi László véleményét az oroszozó libsikről, akik idegen titkosszolgálatOkkal működnek együtt (cia, mossad)

https://szabadriport.wordpress.com/2017/03/25/foldi-ez-hazaarulas/

http://www.youtube.com/watch?v=gS0MVEEpxPI

Aki még nem látta volna: Mélymagyar Földi Lászlóval (2017-03-24)

"Ez hazaárulás – így reagált Földi László titkosszolgálati szakértő arra, hogy Katrein Ferenc, a polgári elhárítás volt műveleti igazgatója súlyos kijelentéseket tett a hazai politikára és a titkosszolgálatokra nézve.

Földi László szerint ennek az akciónak láthatóan van egy befolyásolási oldala. Nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy az egész politikai elit nehéz helyzetbe hozása volt a cél, hogy így teret kapjanak a friss erők.

A titkosszolgálati szakértő szerint az akció taktikai célja megvalósult, vagyis létrejött a nagy médiavihar. Földi László az egész ügy hátterében bizonyos érdekkörök összeállását sejti, és úgy véli, Katrein Ferenc nyilatkozata volt operatív tisztként kimeríti a hazaárulás fogalmát."

A szírek elleni rakétatámadás és ez a vasárnapi erőszakos tüntetés összefügg, buktatják és fúrják Trumpot ezerrel az amerikai cionisták. A katonai ipari komplexum, árnyékállam, deep state stb. Nekünk nincs military indutrial compley-ünk de a soros hálózat és a közintézmények + igazságszolgáltatás beépített nemzetellenségei is árnyákkormányt képeznek, hatalmat bitorolnak és egyáltalán nem demokratikus felhatalmazás alapján cselekszenek

Úgy szeresd Sorost, hogy ez a vén gané cionista leváltaná az európai fehér népet - benne téged... erőszak, népirtás, és terrorizmus árán!

Itt az EU valódi, eddig eltitkolt terve!

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=103238

Valami nagyon nem működik. Egyre több ellentmondást lehet felfedezni az Uniós bürokraták hivatalos kommunikációja, valamint a mindenki által érezhető valóság között. Az Unió vezetői által képviselt bevándorlás-politika miatt egyre többen halnak meg, egyre nagyobb (konkrét) életveszély fenyegeti az ártatlan állampolgárokat, miközben vezető politikusok azzal próbálják meg „vigasztalni" az embereket, hogy ezzel a veszéllyel meg kell tanulni együtt élni.

Mindeközben tisztán látható hogy az Unió vezetői nem is akarják megállítani az egyre nagyobb számban beözönlő tömegeket. Ezért az Uniós nemzetek saját hatáskörben, önállóan, határzárral, és más eszközökkel próbálják útját állni az illegális bevándorlásnak. Természetesen ez az „Unió korlátlan urainak" nem tetszik.

Ilyen körülmények között minden józanul gondolkodó Uniós polgárnak fel kell tenni az alapvető kérdést: Kik is valójában az Európai Unió vezetői? Mi az igazi céljuk?

Egy megdöbbentő írás jelent meg, amely erre a kérdésre ad választ.

A Magyar Idők írt arról, hogy az elmúlt hetekben két nagyon befolyásos európai politikus beszélt Európa lehetséges jövőjéről, arról, hogy ők milyen Európát képzelnének el a következő évtizedekben. A két politikus: Wolfgang Schäuble, Németország pénzügyminisztere, illetve Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke, tehát olyan emberek, akik valóban befolyásolják, befolyásolni képesek Európa, illetve az Európai Unió jövőjét, és ezzel az Uniós családok és állampolgárok további sorsát.

Fel kell hívnunk az olvasók figyelmét arra a tényre, hogy az alább is olvasható vezetői nyilatkozatok valódi célja jól nyomon követhető azokban a tettekben és intézkedésekben, melyeket eddig az Unió vezetőit jellemezték.

Az igazi cél: a fajok keveredése

Az írásból kiderül, hogy az Európai Uniót megszálló migránsokkal az Uniós politikusoknak a valódi célja az, hogy elősegítsék az arab, muszlim és más fajok keveredését az Európai népekkel.

Timmermans egyszerűen kijelenti, hogy a faji és kulturális keveredés és sokszínűség Európa és az európai nemzetállamok jövője. Ez lesz és punktum. Vagyis itt nem mással állunk szemben, mint vezető európai politikusok ideológiai alapú víziójáról, tervéről, a világ átalakításának nagy, neoliberális-globális kísérletéről.

A következmények beláthatatlanok.

Frans Timmermans kijelenti: Nem lehetséges tehát, hogy mondjuk Lengyelország vagy Magyarország azon ábrándozzon, hogy továbbra is a keresztény kulturális szokásokra és hagyományokra alapozza a társadalmát. Timmermans bántóan és arrogánsan jelenti ki: ilyen jövő nem lesz! Faji és kulturális diverzitás fogja jellemezni az európai országokat.

A tények:

Pillanatnyilag úgy tűnik, hogy néhány korlátlan hatalmú ember (talán háttértámogatással) egyszerűen el akarja törölni azokat a társadalmi és kulturális értékeket, melyeket az Európai nemzetek évszázadok alatt felépítettek.Természetesen a jelenlegi Európai emberekkel együtt. Kijelenthetjük: Ezek az emberek Uniós állampolgárok százmilliói felett akarnak ítéletet mondani.

Véletlen egybeesés?

Kiderült az is, hogy a fajok keveredését pártoló, és elősegítő Schäuble nemrégiben részt vett a Bilderberg-csoport évi rendes összejövetelén Drezdában.

forrás: magyaridok.hu / netextra.hu

Az abszolút lényeg, ami a kilométeres hírválogatásos kommentes poszt aljára való hogy kiemelődjön : miért megy a budapesti nagy libsi cirkusz épp most. Igen, a migráció. Azaz : szervezett betelepítés. Sőt, mi fizetjük, már most is. Uniós befizetéseinkből is simogatnak migriket már az ezúttal nem vicc hanem tényleg rothadó nyugaton.

http://deansdale.blog.hu/2017/03/14/kifele_az_eu-bol_amig_megtehetjuk

Kifelé az EU-ból, amíg megtehetjük

2017.03.14. 14:35 Deansdale

http://www.breitbart.com/london/2017/03/13/eu-migration-centre-africa-6-million/

"Március 7-i, genfi sajtótájékoztatóján az EU bevándorlásügyi biztosa, Dimitris Avramopoulos a következőket nyilatkozta:

Az EU észak- és nyugat-afrika minden országában bevándorlásügyi központokat fog létrehozni, mert sajnos nincs elég hivatalos bevándorló. Az EU 27 tagországának hamarosan 6 millió migránsra lesz szüksége, de ezeket értelemszerűen nem az embercsempészek segítségével kívánják beszerezni, úgyhogy a legális bevándorlást népszerűsítő irodákra van szükség afrikában.

Azt is elmondta, hogy a terrorizmusnak semmi köze a migránsokhoz, valamint hogy a legsúlyosabb európai fenyegetések jelenleg a populizmus, nacionalizmus és az idegengyűlölet.

Nem, nem vicc."

Szadesz lesz újra kormányon, vagy marad a Fidesz ez a 2 lehetőség van. Szerintem utóbbi a Jobb, a másik meg maga a Halál.

Jobbik vezetése egyértelműen árulója a nemzet ügyének, a tagsága nem mind ám pont emiatt hamarosan tömeges kizárások és kilépések lesznek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk