width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Ellenségi Balliberális pártok bírálták Áder Jánost, miután az államfő hétfőn elrendelte a felsőoktatási törvény módosításának kihirdetését. Alá lett írva szépen a lex ceu, libsik ha nem tetszik, el lehet menni. Akiknek soros és a nemzetközi liberalizmus a "nemzet", alapból nem lehetnek nemzetiek. Csak az ócska régi bukott balliberálisok. Nem Lehetnek Mások. A kormány megdöntésére érdekében erőszakra uszító vadliberális idegenbérenc hadházy LOL elempés ákos se. Magyarországon a szabályokat "George Soros "György"-nek is be kell tartania

2017. április 11., kedd

Ellenségi Balliberális pártok bírálták Áder Jánost, miután az államfő hétfőn elrendelte a felsőoktatási törvény módosításának kihirdetését. Alá lett írva szépen a lex ceu, libsik ha nem tetszik, el lehet menni. Akiknek soros és a nemzetközi liberalizmus a "nemzet", alapból nem lehetnek nemzetiek. Csak az ócska régi bukott balliberálisok. Nem Lehetnek Mások. A kormány megdöntésére érdekében erőszakra uszító vadliberális idegenbérenc hadházy LOL elempés ákos se. Magyarországon a szabályokat "George Soros "György"-nek is be kell tartania

Ellenségi Balliberális pártok bírálták Áder Jánost, miután az államfő hétfőn elrendelte a felsőoktatási törvény módosításának kihirdetését. Alá lett írva szépen a lex ceu, libsik ha nem tetszik, el lehet menni. Akiknek soros és a nemzetközi liberalizmus a "nemzet", alapból nem lehetnek nemzetiek. Csak az ócska régi bukott balliberálisok. Nem Lehetnek Mások. Magyarországon a szabályokat George Soros "György"-nek is be kell tartania

Alá lett írva szépen a lex ceu, libsik ha nem tetszik, el lehet menni.

Akiknek soros és a nemzetközi liberalizmus a "nemzet", alapból nem lehetnek nemzetiek. Csak az ócska régi bukott balliberálisok. Nem Lehetnek Mások. A kormány megdöntésére érdekében erőszakra uszító vadliberális idegenbérenc hadházy LOL elempés ákos se.

"A hitközségnek nem tetszett az aláírás"

Ellenzéki pártok bírálták Áder Jánost, miután az államfő hétfőn elrendelte a felsőoktatási törvény módosításának kihirdetését.

Az MSZP szerint Áder János bebizonyította, hogy alkalmatlan államfőnek, mert nem képes felismerni a nemzet érdekét, és nem tudja kifejezni a nemzet egységét.
Közleményükben úgy fogalmaztak, "Áder János csak egy pártkatona, akinek fontosabb Orbán Viktor véleménye, mint több millió ember egyöntetű akarata".

A "CEU-ellenes törvény" aláírásával az államfő "kiiratkozott abból a kultúrkörből", amelyet az egyetem megmaradása mellett kiálló Nobel-díjas tudósok, külföldi kormányok, művészek és politikusok képviselnek – vélekedtek.

Azt hangoztatták, hogy a CEU (Central European University) elűzésével a kabinet folytatja nemzetellenes politikáját, amelynek célja, hogy minél kevesebb kritikusan gondolkodó ember legyen Magyarországon. Ma a CEU-t szüntetik meg, holnap azonban bármelyik intézménnyel megtehetik ugyanezt – fűzték hozzá.

Orbán Viktor rendszerének három nagy ellensége van: a sajtó, a vélemény és az oktatás szabadsága. Az MSZP következetesen kiáll ezek védelmében, és a küzdelemben minden támogató demokratát a szövetségesének tekint.

"Meg kell állítanunk az illiberális állam kiépítését! A Fidesz leváltható, Magyarország megjavítható" – emelték ki.

Az LMP szerint a köztársasági elnök az ország és a Fidesz érdeke közül ismét az utóbbit választotta, amikor még megfontolásra sem küldte vissza a "lex CEU"-t az Országgyűlésnek. A pártnak ennek ellenére meggyőződése, hogy a törvény alaptörvény-ellenes – írták közleményükben, hozzátéve, ezért beadvánnyal fordul az Alkotmánybírósághoz. Beadványukhoz várják az összes ellenzéki párt támogatását – olvasható a Szél Bernadett társelnök-frakcióvezető és Hadházy Ákos társelnök által jegyzett közleményben.

Az Együtt közleményében úgy fogalmaztak: a köztársasági elnök a "lex CEU" aláírásával bebizonyította, nem képes arra, hogy fontos alkotmányossági kérdésekben ne a Fidesz álláspontját érvényesítse. Az Együtt mostantól nem tekinti őt legitim köztársasági elnöknek, és erre hívja fel a többi ellenzéki pártot is – írták.

https://kuruc.info/r/2/171560/
https://kuruc.info/r/46/171564/

Kósa Lajos : "ha szándék van, lehet megegyezni", csupán annyit kell tudomásul venni, hogy eddig ez a konstrukció minden szabályozáson kívül működött", de Magyarországon a szabályokat George Soros "György"-nek is be kell tartania

A nemzeti radikálisok, radikálisan nemzetiek, antiliberálisok vagy illiberálisok (egyik) nemzetközi neve Alt Right.

A nem magyar Narancs egy posztja : támad és hazudik, mint mind.

"Mágnesként vonzza Orbán az alt-rightot - Feltérképeztük a Budapesten tanyázó nyugati szélsőjobbos kört"

A libsi szennylapban politikai véleménye miatt (alt-right) támadni próbált Mészáros Melissa példája is bizonyítja, liberális korszellemmel tudatosan szembeszálló emberek nők is lehetnek. Csak mert próbálják liberálisék a jobboldalt teljesen elidegeníteni a nőktől, meg úgy általában az emberektől is, ezerrel. Hogy csak a vadliberális világ lehet divatos, meg eleve közösségi.

"Győrből tolja jobbnál jobb videóit. Ezekben hol a menekülteket, hol a feminista nőket ekézi. Vagy szimplán a „liberálisokat""

A feminista az nemnélküli genderista liberális aktivista, aki már azon felháborodik ha látják a biológiai nemét, az szerintük "szexizmus".

Az említett menekültek se nincsenek, azok csak migránsok.

Letagadja a saját létét a neoliberális politikai osztály. Mint a sátán legnagyobb hazugsága, az hogy tagadja önmaga létezését. Ehhez képest a különféle "független" balliberálisok teljesen egyszerre lépnek, nem csak politikusok hanem egy érdekhálózat, ezt próbálják rejteni, aki meg látja és képes elmondani sokaknak azt igyekeznek elszigetelni, nevetségessé tenni. Biztos hogy a nemmagyar narancs cikkben említett alt rightos videókat is jelentgeti pár családilag is feljelentő kommunista - szocionista származású rákosista liberális "hipszter".

Amúgy meg, "na és?" "ha nem tetszik el lehet kapcsolni" és nem hiszterolib huhogni hogy valaki csinál ilyen szemfelnyitogató illiberalista videókat jajj nekünk stb. XD

Tovább olvasva, nem kellett messze menni idézetért!

"Matt Forney, aki a Richard Spencer-féle alt-right társaság híresen nőgyűlölő tagja"

Hazudik a magyar narancsos libsi nagy gergely miklós. Ez a libernyák újságíró véletlenül férfi, de csak megvetést érdemel. Ennyi. Minek érvelni ezeknek, azt mondom tehát úgy van, és kész. Velük szemben épp úgy, ahogy ők másokkal!!!!! Kirekeszteni őket. Megélhetési balliberálisnak lenni a szégyen, nem pedig normálisnak merni maradni.

Azt akarják a liberálisok, hogy rajtuk kívül senki ne politizáljon, sem nem civilkedjen szervezetten. Ez az egyik ok amiért rászállnak a ballib bérencek a jobbos valódi civil szervezetekre, blogokra, ami miatt törlik a hozzánk köthető fb csoportokat is.

"Itt él például Matt Forney, aki a Richard Spencer-féle alt-right társaság híresen nőgyűlölő tagja. Ő külön bejegyzést szentelt annak, miért jó Budapesten élni, egy másik írásában pedig politikai okokat is talált ehhez. „Képzeld el, hogy nincsenek balosok. Igazán könnyű ez, próbáld csak meg. Nincsenek tüntetések az utcán, csak csinos fehér csajok. Ez a világ létezik, és úgy hívják: Magyarország. Itt a baloldal kicsi, impotens és jelentéktelen." Forney csodálja Orbán Viktor számos lépését: a kerítést, a „sorosbérencek" rugdosását, vagy azt, hogy az új alkotmányba vésette, házasság csak férfi és nő közt lehetséges. Forney személyesen nézte végig az Együtt Putyin-ellenes tüntetését, és minősítette azt utóbb erőtlennek és szánalmasnak. „Ha legközelebb antifasiszta Molotov-koktélt dobálót látsz a tévében (…), gondolj arra, hogy a baloldalt igenis el lehet tüntetni. Orbán ezt már megtette a saját országában.""

Tehát a magyar narancs oda áll a Molotov koktélt tömegbe hajító TERRORISTA antifa gyilkosok - mert igen, nyugaton ezek már öltek - mellé, a nagy toleranciájában fizikai megsemmisítőket pártol. Nálunk a libbant balosok itt még nem tartanak. Azért szemtelenednek. Itt van pl. ez a kábítószerterjesztők érdekeit képviselő, nemzeti ünnepünket füttyel megzavaró, a börtönbe portikkal és más bal világiakkal konzultálni járú drogpárti együtt - párt vezető juhász péter. "Juhász Péter politikus, az Egymillióan a magyar sajtószabadságért nevű Facebook-csoport megalapítója, az Együtt – a Korszakváltók Pártja elnöke, önkormányzati képviselő." Erőszakos, hangos kis deviáns érdekcsoportját használja jobboldalhoz köthető rendezvéynek megzavarására.

Az is aztán lehet egy masszív bibsi választókerület, ahol a nemzetellenes gyűlölet az ilyen elfajzottakat is megszavazza, csak hogy ne a jobboldal legyen.

Építeni a baloldali liberális genetikailag NEM TUD és nem is akar, csak rombolni..

Nem új felismerés, eddig is tudtuk hogy megvan az eszmecsaládbeli kontinuitás jakobinusok, kommunisták, és liberálisok közt. A mostani megtévesztett ceu pártiak csak hiszik, hogy valami új és jó dolog mellett állnak ki, de ez ugyanaz a régi rossz.

Manapság már személyek testi épsége elleni (és családjaik elleni) fenyegetőzésnél tartanak a bolsevik mentalitású ballibek. Nyugaton ezt a magukat antifának nevező fizetett garázdák művelik, ennél sok fokkal súlyosabban.

Ezek persze, ha bebuknak mennek a rács mögé. A kifejezett rombolásért - randalírozásért fizetett, szervezetten Budapestre szállított külföldi soros - csőcselék a hierarchia legalja, akik a piszkos munkát végzik - pont mint egy bűnbandában. Annál nagyobb gazemberek, akik hülyítik, mozgatják, fizetik és uszítják őket.

Az USA beavatkozna a magyar oktatásügybe

Az Egyesült Államok külügyminisztériuma megfogalmazta elvárásait a magyar felsőoktatási törvény módosításával kapcsolatban.

„Az Egyesült Államok aggódik a magyar kormány március 28-án beterjesztett, új törvénytervezete miatt, amely új, célzott és súlyos követelmények elé állítja a külföldi egyetemeket." – írja a HVG az amerikai külügyminisztérium weboldalán megjelent közleményre hivatkozva.

A közleményben az amerikai külügy felszólítja a magyar kormányt, hogy tartózkodjon minden olyan jogalkotói lépéstől, ami Soros György egyetemének „függetlenségét" korlátozza, vagy a működését hátráltatja.

„Nyomatékosan kérjük Magyarország kormányát, hogy tartózkodjon minden olyan jogalkotói lépéstől, amely a CEU működését és függetlenségét veszélyeztetné." – írták.

Magyarország külügyminisztériuma egyelőre nem fogalmazott meg semmilyen elvárást vagy követelést azzal kapcsolatban, hogy az Amerikai Egyesült Államok milyen törvényeket ne hozzon az amerikai felsőoktatásra vonatkozóan.

Az USA ismételten beleszólt a magyar oktatásügybe

Az amerikai külügyminisztérium helyettes államtitkára, Hoyt Yee Budapestre látogatott, és kifejezte tiltakozását a felsőoktatási törvény módosítása ellen.

Korábban már a budapesti amerikai nagykövetség és az amerikai külügyminisztérium is tiltakozott a törvénymódosítás ellen, New Yorkban pedig a volt nagykövet Colleen Bell is beállt a magyar konzulátus előtt tüntetők közé.

A volt nagykövet is tüntetett a felsőoktatási törvény módosítása ellen

A Budapestre érkező vezető diplomata azzal indokolta az USA érintettségét, hogy a CEU egy magyar-amerikai intézmény, aminek fenyegetést jelent a felsőoktatási törvény módosítása.

Bár a CEU állítólag egy magyar-amerikai intézmény, nemrég egy kormánypárti bulvárlap arról számolt be, hogy a CEU New York-i bejegyzett címén nem működik semmilyen egyetem, ehelyett Soros György Nyílt Társadalom Alapítványának központjaként működik.

https://ripost.hu/cikk-megkerestuk-a-ceu-new-york-i-kozpontjat-csunyan-meglepodtunk

A CEU épülete New Yorkban, de CEU az sehol.

A volt nagykövet is tüntetett a felsőoktatási törvény módosítása ellen

Colleen Bell volt amerikai nagykövet is csatlakozott a New York-i magyar konzulátus előtt tartott tüntetéshez – írja a HVG.

A lap beszámolója szerint a magyar felsőoktatási törvény módosítása elleni tüntetésen 35-40 fő vett részt, többségében „volt CEU-s diákok". A lap azt írja, hogy Colleen Bell, az USA volt budapesti nagykövete a konzulátuson tartott rendezvényről kifelé tartva állt be a tüntetők közé, és egyértelművé tette, hogy a magyarországi törvénymódosítás ellen tiltakozik.

"Az eseményről férjével együtt távozó Colleen Bell, a legutóbbi budapesti amerikai nagykövet, támogatásáról biztosította a tüntetőket, és néhány fénykép erejéig közéjük állt." – írták.

Az amerikai diplomaták az utóbbi évek során immár trendszerűen foglalnak nyíltan állást magyar belügyek kapcsán: 2014 október végén az amerikai nagykövetség akkori ideiglenes ügyvivője, André Goodfriend is csatlakozott a Fidesz székházát megrongáló tüntetőkhöz.

A Mandiner.hu nem sokkal a tüntetések előtt hozott nyilvánosságra olyan dokumentumokat, melyeket 2013 novemberében az USA nagykövete adott át a magyar kormánynak, és konkrét törvénymódosításokkal kapcsolatos követeléseket tartalmazott.

Hamis fény: Álhírrel toborzott tüntetőket az Index

Álhírrel manipulálta a közvéleményt tüntetések provokálása céljából az Index.hu. A liberális hírportállal kapcsolatban korábban kormánypolitikusok is elismerték, hogy alkalmazottai külföldi titkosszolgálatokkal folytathatnak együttműködést.

Álhírek terjesztésével toborzott kormányellenes tüntetőket az Index.hu, köztudottan amerikai titkosszolgálati szálakkal rendelkező hírportál. Az Index a Soros György által alapított Közép-európai Egyetem fiktív közleményét vette át, miszerint az Oktatási Hivatal számukra küldött állásfoglalásában elismerte, hogy az egyetem törvényesen működik.

A CEU weboldalán megjelent bejegyzésben az állt: „az Oktatási Hivatal állásfoglalása megerősíti, a CEU törvényesen működik Magyarországon a miniszterelnök és más politikusok állításaival szemben". Az Oktatási Hivatal azonban nem adott ki ilyen közleményt; az Index az álhír terjesztésével megtévesztette olvasóit, és azt a látszatot keltette a Budapesten gyülekező tüntetőkben, hogy egy törvényesen működő egyetemet támogatnak.

A CEU honlapján az eredeti közlemény helyett azóta egy pontosítás olvasható, amelyben konkrétan kijelentik, hogy az egyetem működési engedélyének felülvizsgálata még folyamatban van, vagyis a működés törvényes voltát még semmilyen hivatal nem ismerte el.

Az eredetileg megjelent fiktív közlemény – amit az Index leközölt, és amely szerint a CEU törvényesen működik – azonban a liberális sajtóorgánumnak köszönhetően legkevesebb másfél millió emberhez eljutott, és többek közt ennek okán több ezer ember tüntetett vasárnap Soros György egyeteme mellett. A tüntetők az Indexen megjelent álhírnek köszönhetően azt gondolhatták, hogy egy törvényesen működő oktatási intézmény mellett állnak ki.

Az Index pénteken este közölte az álhírt, ekkor és a következő napon valamennyi, Soros György pénzéhez kötődő sajtóorgánum aktívan folytatta a tüntetés népszerűsítését, így az Index által leközölt álhír is bejárta a magyar sajtót.

Már forradalomról beszél a Soros-hálózat

Elismerték a Soros-hálózat tagjai, hogy a kormány erőszakos úton való megdöntésére készülnek. A friss közvélemény-kutatások szerint demokratikus úton a parlamenti bejutási küszöböt sem lépnék át.

A CEU-ügyben megkezdett, eredetileg a felsőoktatási törvény módosítása ellen tiltakozó tüntetéseket több ezer külföldi állampolgár bevonásával sikerült megkezdeni, de a sajtó hírverése a romkocsmák unatkozó lakosságának is meghozta a kedvét a hajnali kettőkor utcán ordibáláshoz. A liberális sajtó ma reggelre egyértelműen beszél arról, hogy a Budapesten zajló tüntetések már nem a Soros-egyetemről szólnak. Ehelyett valamiféle forradalmat vizionálnak, aminek már nevet is adtak: tulipános forradalomnak nevezték el a külföldi ügynökök által szervezett megmozdulásaikat.

Ahogy a kezdeti tömegdemonstrációk előtt is álhírrel toborozták az aktivistákat, a liberális sajtó továbbra is megtéveszti a tüntetőket; demokratikusnak nevezik a kormány nem választások útján történő megdöntését. Más már nem maradt számukra, csak a tehetetlen erőszak, mert a közvélemény-kutatások szerint 2018-ban nem fognak bejutni a parlamentbe.

Az újabb tiltakozási hullámot az „váltotta ki", hogy a köztársasági elnök aláírta a Soros-egyetem működését törvényes keretek közé szorító rendeletet. A civil szervezetek emellett az ellen is tiltakoznak, hogy a kormány tervei szerint nyilvánosan, a magyar választók számára látható módon fel kellene tüntetniük, hogy külföldi pénzből működnek.

A következő nagy tüntetést szerdára tervezik, a Hősök terén kezdett gyülekezővel, de ha a tegnap éjjeli hangoskodás után végre felébrednek és kijózanodnak a liberális értelmiségiek, ma éjjelre is beleférhet nekik egy spontán utcai szórakozás.

Érdemes a sajtó élő közvetítésein és a böngészőn keresztül is rögzíteni ezeket a megmozdulásokat (nagyon sok szem többet lát alapon), mert az új civil-törvény működésbe lépését követően bizonyíthatóvá fog válni, hogy a most zajló kormányellenes demonstrációkat szinte kizárólag külföldi pénzből működő szervezethez kötődő aktivisták, és az ő ismeretségi körükből kikerülő hasznos idióták tartják életben.

Hibrid háború

Péntek este azonban az Oktatási Hivatal közölte: nem adtak ki olyan közleményt, amelyben a CEU működésének törvényes voltát elismerték volna. Az OH weboldalán megjelentekben az állt; a hivatal „a CEU közleményére hivatkozva egyes portálokon megjelent híresztelésekkel ellentétben nem adott ki semmiféle állásfoglalást arról, hogy a CEU törvényesen működik".

Az álhír hatását azonban nem tompította ez a rövid közlemény; két nappal később több ezren tüntettek Soros György egyetemének betiltása ellen. A liberálisok álhírek terjesztésével végre utcára tudtak vinni pár ezer embert, abban reménykedve, hogy az álhírek terjesztéséért majd nem kell vállalniuk a felelősséget – de ha valaki mégis vállalja a felelősséget, a CEU egy vezetője fogja állni a sarat, hiszen „nekik már úgyis mindegy". Az Index alkalmazottja csak átvette ezt a fiktív közleményt, az azt megjelentető személyt pedig vélhetően nem fogja kiadni az Egyesült Államok.

Korábban az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége, és az amerikai külügyminisztérium is határozott elvárásokat fogalmazott meg azzal kapcsolatban, hogy Magyarország kormánya milyen törvényt hozzon vagy ne hozzon a felsőoktatás terén. Nem meglepő, hogy az Index.hu álhírekkel támogatja ezeket a követeléseket – korábban már több kormánypolitikus is elismerte, hogy a liberális sajtóorgánum együttműködik külföldi titkosszolgálatokkal.

2014 szeptemberében Semjén Zsolt kormányfő-helyettes azt nyilatkozta, hogy az Index.hu átvette a külföldi titkosszolgálatok dezinformációs anyagait, és közreműködik az ukrán titkosszolgálatok által a kettős állampolgárság lejáratására indított információs kampányban. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter pedig március 23-án azt mondta: "Az Indexen rendszeresen és sorozatosan nemzetbiztonságot érintő cikkek jelennek meg, ott titkosszolgálatokkal kapcsolatos információk látnak napvilágot. Ez nem véletlen. Néhány indexes újságíró tollából rendszeresen ilyen anyagok jelennek meg, amelyek koncepciózusak. Jó lenne végre tisztázni, milyen titkosszolgálati szála van az Indexnek."

http://www.hidfo.ru/2017/03/az-usa-beavatkozna-a-magyar-oktatasugybe/
http://www.hidfo.ru/2017/04/az-usa-ismetelten-beleszolt-a-magyar-oktatasugybe/
http://www.hidfo.ru/2017/04/a-volt-nagykovet-is-tuntetett-a-felsooktatasi-torveny-modositasa-ellen/
http://www.hidfo.ru/2015/10/mondd-jobarat-es-lepj-be-washington-beavatkozik-a-magyar-belpolitikaba/
http://www.origo.hu/itthon/20141027-netado-goodfriend-kiutasitasa-is-napirendre-kerulhet.html
http://www.hidfo.ru/2017/04/mar-forradalomrol-beszelnek-soros-emberei/
http://www.hidfo.ru/2016/10/hibrid-haboru/

"A pszichológiai műveletek a média/információs beavatkozás formájában domináns műveleti és stratégiai fegyverré váltak. Az elsődleges cél az ellenség lakossági támogatásának átállítása. A televíziós hírek erősebb műveleti fegyverré váltak, mint a páncélos hadosztályok."

A XXI. században a hadviselés jellege alapjaiban megváltozott. A nagyhatalmak közti összeütközés nem közvetlen formában, hanem indirekt módszerek alkalmazásával, közvetítőkön keresztül zajlik. A civil szféra egészséges működése és a katonai műveletek közt eddig élesen látható határvonal elmosódott, az ellenséges kormányok megdöntését nem hivatásos katonák, hanem külföldről irányított civil szervezetek és pártok végzik el.

Andrej Koribko politikai elemző, újságíró, és az Oroszországi Népek Barátsága Egyetem Stratégiai Tanulmányok Intézetének geopolitikai szakértője. Az orosz szakértő tanulmánya (magyar nyelven is IDE kattintva ingyenesen letölthető http://www.hidfo.ru/wp-content/uploads/2016/11/Koribko-Hibrid-háborúk.pdf ) lépésről lépésre bemutatja azt a hibrid háborús stratégiát, ami az Amerikai Egyesült Államok és nyugati szövetségei által világszerte alkalmazott módszer a vazallus szerepet el nem fogadó kormányok megdöntésére.

A tanulmányban foglaltak megértése által az olvasó képessé válik arra, hogy tüntetések, felvonulások vagy utcai harcok láttán bizonyos indikátorok mentén magabiztosan meg tudja állapítani, hogy az adott történés idegen országok érdekérvényesítéseként és hibrid háborús stratégia részeként történik-e, vagy természetes politikai folyamat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk