width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Ezután határozott szerkesztőségünk úgy, hogy a megkezdett precedensértékű polgári peres eljárás lefolytatása mellett új csatornát hoz létre, azonos névvel. Ezt törölte most a YouTube, mindenféle konkrét indoklás nélkül. A cikkeinkbe ágyazott videós anyagok, illetve portálunk YouTube-csatornája így elérhetetlenné vált, a mindenki számára látható hibaüzenet szerint portálunk megsértette az “általános szerződési feltételeket”. Azt azonban semmilyen üzenetben nem jelezték, hogy ez pontosan mit is jelent.

2020. február 15., szombat

Ezután határozott szerkesztőségünk úgy, hogy a megkezdett precedensértékű polgári peres eljárás lefolytatása mellett új csatornát hoz létre, azonos névvel. Ezt törölte most a YouTube, mindenféle konkrét indoklás nélkül. A cikkeinkbe ágyazott videós anyagok, illetve portálunk YouTube-csatornája így elérhetetlenné vált, a mindenki számára látható hibaüzenet szerint portálunk megsértette az “általános szerződési feltételeket”. Azt azonban semmilyen üzenetben nem jelezték, hogy ez pontosan mit is jelent.

Ami a komcsi típusú feketelistázásról eszembe jutott...

Megcsinálják, nem nyugszanak míg a kútba nem dobják őket újra, ezúttal globálisan. Egyértelmű mindenki számára, kik teszik tönkre mások életét, kik nem hagynak élni senkit saját törzsükön kívül.

Hol radikálisan iszlámellenes, iraki, szíriai, afgán stb jenki neokon agresszív háborúpárti, hol pedig a legvadabb, akár terrorista muszlimoknak is pártját fogó káoszfokozó ügynökök egyformán zs származása. Mesterségük a csalás, azért látszólag két - három oldalra állnak.

Az egyetlen közel keleti demokrácia a fidesz ÉS niedermüllerék szerint is : Törökörszág? Az elég közel kelet, végül is...
:D dehogy az, hanem izrael

Ideje lenne a kettős állampolgárságú képviselők UTÁN a kettős állampolgárságú egyéb közhatalmat gyakorlókat is listázni. Aztán felmenteni a tisztség alól, mert valóban nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. A gond csak az, hogy aki egy ilyen törvényt megszavazna, az maga is kettős állampolgár - és hát, jellemzően nem határon túli magyar. xD

A fél magyar parlament izraeli-magyar baráti trágárság-jelvénnyel ment az első "szabad" ülésre. Ilkei doktor meg kimutatta, hogy a fele ügynök volt… Mintha ezért nem dolgozna megfelelő intenzitással némelyik szaxolgálat most sem…

A móka az, hogy a képviselők esetében maga a tény nyilvános, csak a "mibenlét" nem, holott – ahogy Kulai is mondta a zsírtövön – Izraelben NEM lehet kettős állampolgár a képviselő. Bizalom hiányának kérdése a lojalitás feltételezése.

https://pestisracok.hu/hibatlan-erveles-indoklas-nelkul-letiltotta-a-pestisracok-ujbol-indulo-youtube-csatornajat-a-google/

Hibátlan érvelés: indoklás nélkül letiltotta a PestiSrácok újból induló YouTube-csatornáját a Google

Indoklás és értesítés nélkül letiltotta a PestiSrácok.hu YouTube-fiókját a videómegosztó anyaszervezete, a Google. Mint ismert, egy hete már likvidálta az óriásvállalat portálunk fiókját, akkor azonban még arra hivatkoztak, hogy az egyik bűnügyi tudósításhoz csatolt videós szemléltetőanyag túllépett a cenzorok ingerküszöbén. Ezúttal ennyi kommentárt sem fűztek a letiltáshoz: arról nem értesítettek, hogy miért száműztek csatornánkat a kibergulágra. Amint tájékoztatást kapunk, cikkünket frissítjük!

Mint arról már beszámoltunk, nagyon szúrhatja valaki szemét a PestiSrácok.hu és annak YouTube-csatornája, amit múlt hét pénteken letiltott a videómegosztó, illetve az azt üzemeltető Google. A letiltással együtt a gigavállalat törölte a PS, a Pesti Srácok Filmlub és a 061.hu kulturális hírportál hét éven át feltöltött mintegy hétszáz videóját, illetve eltüntették a fiókhoz tartozó Gmail-címen folytatott levelezést és a kapcsolódó belépési kódokat is. A Google hivatalosan még csak nem is tájékoztatta kiadónkat a fellebbezésünk sorsáról, csak a 444.hu-t és a Magyar Hangot értesítette álláspontjáról.

A dolog különös pikantériája, hogy a letiltás után Bíró Pál, a Google magyarországi igazgatója hosszas telefonbeszélgetésben ecsetelte, hogy a nemzetközi központ akkori döntése megmásíthatatlan, annak ellenére, hogy ő is tájékozódott az ügyben, tisztában van vele, hogy a PestiSrácok.hu nem követett el pedofil bűncselekményt, és a kifogásolt videó amúgy sem került a nyilvánosság elé.

Ezután határozott szerkesztőségünk úgy, hogy a megkezdett precedensértékű polgári peres eljárás lefolytatása mellett új csatornát hoz létre, azonos névvel. Ezt törölte most a YouTube, mindenféle konkrét indoklás nélkül. A cikkeinkbe ágyazott videós anyagok, illetve portálunk YouTube-csatornája így elérhetetlenné vált, a mindenki számára látható hibaüzenet szerint portálunk megsértette az "általános szerződési feltételeket". Azt azonban semmilyen üzenetben nem jelezték, hogy ez pontosan mit is jelent.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk