width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Ugyanis nálunk az a szokás, hogy amikor a vágó elkészül egy videóval, feltölti zárt állapotban a Youtube-csatornára és eljuttatja Gmailen a szerkesztőnek, hogy elkészültem, nézd meg! Tehát a Google cenzorai az emberek nem nyilvános tevékenységét is figyelik, ez elképesztő!

2020. február 15., szombat

Ugyanis nálunk az a szokás, hogy amikor a vágó elkészül egy videóval, feltölti zárt állapotban a Youtube-csatornára és eljuttatja Gmailen a szerkesztőnek, hogy elkészültem, nézd meg! Tehát a Google cenzorai az emberek nem nyilvános tevékenységét is figyelik, ez elképesztő!

A piszkozatot, és a jutub videoszerkesztőt is figyelik.

Ha a liberálisokon múlna, börtön járna a PS olvasásáért is.

"A konkrét apropó nagyon-nagyon elgondolkodtató mindenki számára, aki hozzám hasonlóan Gmail-levelezést használ. Ugyanis nálunk az a szokás, hogy amikor a vágó elkészül egy videóval, feltölti zárt állapotban a Youtube-csatornára és eljuttatja Gmailen a szerkesztőnek, hogy elkészültem, nézd meg! Mivel minket nem tájékoztattak a törlés okairól, a Google a 444.hu-nak adott nyilatkozatából tudjuk, hogy egy bűnügyi cikkünk mellé szánt, kisgyermek elleni abúzust érzékeltető, de teljesen kikockázott és még nyilvánosságra nem hozott, azaz szerkesztői jóváhagyást váró videó volt az ürügy. Tehát a Google cenzorai az emberek nem nyilvános tevékenységét is figyelik, ez elképesztő!"

https://pestisracok.hu/csutortokon-otkor-tuntetunk-a-google-es-a-kibersztalinizmus-ellen-hir-tv-video/

Csütörtökön ötkor tüntetünk a Google és a "kibersztálinizmus" ellen (Hír TV-videó)
Bármiféle indoklás nélkül, a Google Általános Szerződési Feltételeivel teljesen ellentétes módon likvidálták a PestiSrácok.hu újraindított Youtube-csatornáját is. Ez újabb indok, hogy a Google szólásszabadságot és az ügyfelek törvényes jogait semmibe vevő magatartása ellen kifejezzük tiltakozásunkat: Huth Gergely a PestiSrácok.hu szerkesztősége nevében a Hír TV Magyarország élőben és a Karc FM Paláver műsoraiban bejelentette, hogy február 20-án, csütörtökön 17 órakor tüntetést tartunk a Google Magyarország székházánál, a Budapest, II. kerület Árpád fejedelem útja 26-28. előtt (a szentendrei hév Szépvölgyi úti megállójának közelében).

Mint ismert, előzetes figyelmeztetés nélkül törölték a PestiSrácok.hu hét éve működő, több, mint hétszáz videót tartalmazó Youtube-csatornáját, meghökkentő módon a Google a gyermekek szexuális zaklatásának ábrázolását tiltó szabályára hivatkozva. A cég magyarországi igazgatója ugyan többszöri egyeztetés során meggyőződhetett róla, hogy a PestiSrácok.hu természetesen nem hozott nyilvánosságra semmiféle pedofilvideót, a mondvacsinált indok ellenére mégis véglegesítették a Youtube-fiók törlését. Sőt: ma az egészen más címről, más néven újraindított csatornánkat is letörölték – indoklás nélkül.

Huth Gergely a Hír TV Magyarország élőben című műsorában péntek este Földi-Kovács Andrea műsorvezető vendége volt.

Igen, néhány órával ezelőtt az új Youtube-csatornánkat is törölték. Isten tudja, miért, nyilvánvaló, hogy egy hajtóvadászat folyik ellenünk, vagy a Google vezetői most már mindenképpen győztesre szeretnénk vinni ezt a meccset a részükről. Semmi okuk nem volt

– válaszolta a PestiSrácok.hu főszerkesztője.

Mi volt egészen pontosan a konkrét apropó, tehát a letiltás oka. Mit csináltatok?

– kérdezte a műsorvezető.

A konkrét apropó nagyon-nagyon elgondolkodtató mindenki számára, aki hozzám hasonlóan Gmail-levelezést használ. Ugyanis nálunk az a szokás, hogy amikor a vágó elkészül egy videóval, feltölti zárt állapotban a Youtube-csatornára és eljuttatja Gmailen a szerkesztőnek, hogy elkészültem, nézd meg! Mivel minket nem tájékoztattak a törlés okairól, a Google a 444.hu-nak adott nyilatkozatából tudjuk, hogy egy bűnügyi cikkünk mellé szánt, kisgyermek elleni abúzust érzékeltető, de teljesen kikockázott és még nyilvánosságra nem hozott, azaz szerkesztői jóváhagyást váró videó volt az ürügy. Tehát a Google cenzorai az emberek nem nyilvános tevékenységét is figyelik, ez elképesztő!

– felelte Huth Gergely, aki elmondta azt is: a Facebook és a Google újabban tapasztalt nyílt beavatkozása a politikai életbe, a szólásszabadság gátlástalan korlátozása eldöntheti a 2022-es választás végeredményét is.

Ezért most kell kiállni a jogainkért! Ki kell kényszerítenünk, hogy a magyar Alaptörvény és más törvényeink rendelkezéseit a globális technológiai vállalatok is betartsák. Ezért szólítjuk tüntetésre a szólásszabadság híveit, olvasóinkat és nézőinket csütörtökön 5 órára a Google székháza elé.

Az előzményekről ebben a cikkünkben olvashatnak bővebben.

https://pestisracok.hu/orulet-miutan-a-google-meggyozodott-rola-hogy-nem-vagyunk-pedofilok-veglegesitette-a-youtube-fiokunk-letorleset/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk