width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Sarló-kalapácsos szovjet zászlók alatt támadtak a kitörésről megemlékezőkre a "békés" kommunista antifasiszták

2020. február 15., szombat

Sarló-kalapácsos szovjet zászlók alatt támadtak a kitörésről megemlékezőkre a "békés" kommunista antifasiszták

A fizika alaptörvénye, hogy az akció reakciót szül. Az újbeszédben ki is sajátitották a REAKCIÓ szót, negatív értelemben. Jóllehet, az antiszemitizmus is válaszreakció bizonyos cselekedetekre.

Ennek a saláta majdnem - blognak is azért éppen ez a neve. xD

Pesti Srácos cikk * jobb kommentek, ők meg csináljanak saját videomegosztót, az még reklámbevételeket is hoz, megéri.

A hazai balliberális oldal véleménye saját népéről: bűnös, nyilas nemzet a magyar

Sarló-kalapácsos szovjet zászlók alatt a "békés" antifasiszták.

A második világháború egyik legnagyobb városcsatája volt Budapest ostroma, ami romba döntötte a várost; az egyik gyilkos megszálló, a nácik után a főváros lakóira szabadult az a kiéhezett szovjet, vörös horda, akik nem ismertek kegyelmet és nagy hányaduk híján volt az emberi érzéseknek, ahogy a történelem ezt be is bizonyította. Hihetetlen mennyiségű nemi erőszak, civilek agyonlövése, halálra verése, majd csak a fővárosból tízezrek málenkij robotra hurcolása, minden mozdítható elrablása: ez volt a szovjet "felszabadítás" eredménye, majd negyven év országromboló kommunizmus. Erre olyan büszkék az ötvenes évek szocialista-kommunista narratíváját egyre büszkébben és nyíltabban vállaló és hangoztató jelenlegi balliberális erők. Az 1945-ös kitörésből olcsó politikai játszmát és esztelen, alapvető történelmi ismereteket nélkülöző primitív nácizást dagasztottak, összemosva tényeket és valótlanságokat. Az ostoba, hazug és káros sulykolást szétkürtölve Karácsony Gergely, Sermer Ádám, Barabás Richárd és társai az egész magyar társadalmat átverik, lenézik, miközben ránk mutatnak: bűnös nemzet vagyunk. A szélsőbaloldali köpködésen túl érdemes ezért górcső alá venni a történelmi tényeket is, hiszen elfogadhatatlan az a kirekesztés, ami most is megjelenik: aki nem antifasiszta, nem szereti a szovjeteket, az náci. A magyar társadalom többsége azonban se nem náci, se nem kommunista.

A második világháború hihetetlen szenvedést okozott Európának; sajnos Magyarországnak is bőven kijutott a vérzivatarból, katonák és civilek százezrei vesztették életüket értelmetlenül. Hazánk a náci Németország és a kommunista Szovjetunió harapófogójában élte végig már a háború előtti vészterhes évtizedet is, jól-rosszul igyekezve megtartani semlegességét, amíg csak lehet, folyamatos kényszerpályán mozogva.

A magyar társadalom sosem volt nyilas

A második világháború kitörését követően évekig nem zajlott katonai akció Magyarország területén, és bár lerágott csont, a szocialista és liberális gyomor mégsem tudja befogadni: Horthy kormányzó, amíg lehetett, megvédte a hazai, elsősorban pedig a budapesti zsidóságot, hiszen éppen a sokat szidott magyar csendőrség nem engedte az SS pribékjeinek, hogy elvigyék a megbélyegzett embereket; mindezt már a német megszállást követően (1944. március 19.). Erről elegendő bizonyíték a Horthy sírját többször is tisztelettel meglátogató "hálás zsidóság", amiről már korábban beszámoltunk. Azt se felejtsük el, hogy 1944-ig Magyarországon a zsidóságot érintő pogromokra és atrocitásokra nem került sor, szemben Romániával, Jugoszláviával, Szlovákiával. Ezekben az országokban a deportálások már évekkel korábban megkezdődtek és le is zajlottak. A környező országokból közel százezer zsidó menekült Magyarországra, nálunk azonban a német megszállásig (1944. március 19.) nem került sor hasonló cselekedetekre. Sermer Ádám ilyenkor végiggondolhatná azt, hogy lenyilasozza a magyar nemzetet, gyakorlatilag kollektív bűnösnek titulálja, és hangulatot keltve megfeledkezik a történelmi tényekről, vagy nincsen azok ismeretében.

Aki nem antifasiszta, az náci?

A baloldali és álliberális megmondóemberek Sermerhez hasonlóan folyamatosan stigmaként próbálják rásütni a magyar társadalomra, hogy a nácik kiszolgálója volt, pusztították a zsidókat, valamint minden másképp gondolkodót, ehhez pedig nem volt szükség a náci Németországra, a hibásak mi magunk vagyunk. Újra és újra el kell magyarázni a történelmi leckét, ami minden alkalommal lepattan az üres buborékot fújó "antifasisztákról". Magyarország ugyanis cseppet sem volt náci; elég példaként megemlíteni, hogy a Nyilaskeresztes Párt sosem tudott érdemi támogatást maga mögött tudni, a már említett Horthy pedig a nyilasokat vezető Szálasit is börtönbe záratta más nácikkal együtt. Az is köztudott azok számára, akik ismerik a történelmet, hogy Hitler ki nem állhatta Horthyt, ahogy fordítva is hasonló volt a helyzet. Sokat lehet vitatkozni Horthy Miklós kormányzóságáról, hibáiról, egy azonban biztos: utálta a nácikat és annyi engedményt tett csak nekik, amennyi geopolitikai helyzetünktől fogva elengedhetetlen volt, különben jóval korábban lerohanják és vágóhídra küldik az országot. Ezek a bátor "antifasiszták" azonban maguk alá piszkítottak volna félelmükben azokban a kegyetlen időkben, amikor a legszűkebb mezsgyén, óvatos lépésekben lehetett csak vezetni előre az országot, hogy a nácik 1944 helyett ne évekkel korábban éljék fel országunk emberi és gazdasági tartalékait. Az a Párbeszédes Barabás Richárd és Karácsony Gergely oktat ki mindenkit, akik az adott történelmi szituációban tizedannyit sem tudtak volna tenni a magyar nemzetért és a zsidóságért sem, mint azok, akiket most utólag lenáciznak.

A lengyeleknek is dönteniük kellene, hogy nácik vagy kommunisták legyenek? Mert őket kegyetlenül pusztította mindkét fél, mindkét szörnyeteg; a visszavonuló német hadsereg kegyetlen vérengzést és pusztítást végzett Varsóban 1944-ben, miközben a szovjetek megálltak a városon kívül és megvárták, amíg a nácik elvégzik a piszkos munkát, majd hasonló kegyetlenséggel vetették bele magukat az öldöklésbe az elvonuló németeket követően. Valahogy a szovjet kommunistákat gyűlölő lengyeleket mégsem gyanúsítják meg azzal, hogy nácik, amiért nem szeretik a kommunistákat, vagy fordítva.

Történelemhamisítás, vagy amit akartok

Sermer Ádámot már említettük, de a "vonulgató nácikon" kívül a Liberálisok ügyvivője a minap történelemhamisításról is beszélt, amikor a német megszállási emlékműről értekezett, mert szerinte az emlékmű felmenti a magyar népet, azokat, akik belelőtték a zsidókat a Dunába. Neki és a hozzá hasonlóknak vélhetően olyan emlékmű kellene, ahol az egész magyar nemzetet lehet sárba tiporni igaztalanul. A nagyokat mondó Sermer csak azt felejtette el, hogy nem a magyar nemzet és társadalom kívánta a német megszállást, csupán az a társadalmi bázis nélküli vékony réteg, az a söpredék, akik a nácik kiszolgálói voltak: a nyilasok. Azok a nyilasok, akik aztán bősz kommunista verőlegénnyé vedlettek át, és Sermer mostani szocialista pajtásainak nagy tanítói és elődei voltak. A nyilasok Horthyék gyengén megszervezett kiugrási kísérletét követően szabadulhattak el 1944. október 16-t követően, amikor a németek őket tették bábállami vezetővé, társadalmi felhatalmazás nélkül. Mindezt a magyar nemzetre kenni és bűntudatot ébreszteni a társadalom egészében érthetetlen és gonosz. Ahogy a kommunisták bűneiért sem egy egész nemzetet teszünk felelőssé, úgy a kettős mércét mellőzve, fordítva is így kellene eljárni.

Éljenek az antifasiszták

A baloldal másik gusztustalan csúsztatása és hazugsága az antifasisztákhoz való hozzáállás. Manapság az antifák egy olyan szélsőséges, kommunista és anarchista társaság, akik több országban kvázi terrorszervezetként funkcionálnak. Maga az antifasizmus szó is a szocialista agyrém terméke, nem tudván megkülönböztetni a nácizmust a Mussolini-féle olasz fasizmustól, amely egyébként nem faji elmélet alapján szerveződött. Azoknak, akik ezt a terminust nem szeretik, a kommunista ideológia termékének tartják, nem kellene bizonygatniuk, hogy ettől még nem nácik. Ez csupán a kommunista visszalopakodás sunyi trükkje, amelytől évtizedek óta nem tágítanak: relativizálás, megbélyegzés, címkézés és kirekesztés. Egyszerűen hihetetlen az az agresszív politikai kultúra, ami egyből nácit csinál abból, aki nem ért velük egyet, legyen szó bármiről. Manapság ismét kimutatják a foguk fehérjét, amikor egymást túllicitálva náciznak, és a legnagyobb bajuk az, hogy az antifasisztákat negatív színben meri feltüntetni bárki is, ahogy tették azt a baloldal prominensei tegnapi kérdéseinkre adott válaszaikban. Mindenki nyugodjon le, az Orbán-kormány is megkapta a magáét Barabás Richárdtól, a "mérhetetlenül" támogatott Párbeszéd politikusától, aki így zárta gondolatait:

Egyet megígérhetek: a demokratikus erők vissza fogják állítani a köztársaságot és az valódi felszabadulás lesz a Nemzeti Együttműködés Rendszerének uralma alól.

"A saját népük,az nem a MAGYAR! És kikérem magamnak,hogy bűnös nyilas lennék. Ámbár ahogy a fajtájuk nyilatkozatait nézem,egyre inkább szükség lenne rá! Valamiért mindig,mindenhonnan menekülniük kellett a helyiek kifosztása,és froclizása miatt."

Azért, Bélám, mert a hallgatás beleeggyezés. Ha nem emeljük fel a szavunkat Niedermüller ellen, akkor megy a TAMTAM, hogy "LÁM, MAGUK IS BEISMERIK, HISZ NEM SZÓLTAK ELLENE!"
Ilyen módszerrel tematizálják a közbeszédet, miközben a szinfalak mögött beindult a Zabráló Gépezet!
A fizika alaptörvénye, hogy az akció reakciót szül. Az újbeszédben ki is sajátitottáka REAKCIÓ szót, negatív értelemben. Jóllehet, az antiszemitizmus is válasz ( reakció) bizonyos cselekedetekre…..
Azért kell,- sajnos, mert ha teheti, tudatlan, félrevezethető tömegeket vonz magához, és íly módon tönkreteheti az országot ! Hitlert se nézték semmibe, és lám, mi lett a dologból…!
Kik milyen módszerekkel, hogyan sodorták bele a világot a két …most már három- világháborúba…azt gondolom senkinek nem kell ecsetelni: a riasztó sötét füstös képű homoszexuális "vallásos" zsidó szerű képződmények
Fáj kimondani, ,de ehhez a többségi társadalom primitívsége, tudatlansága, és – legfőképp – masszív árulása is szükségeltetett…!

"Ahogy én látom: az un. ANTIFA mozgalmat sok kommentelő véleményével ellentétben betiltani nem lehet, mert irreguláris, illegitim, földalatti módszerekkel szervezett nemzetközi ZSOLDOSHADSEREG, melynek hangadói és a tömeget felheccelő vezetői komoly, városi harci kiképzést is kaptak. Európa bármelyik országában bevethetők, tehát internacionalisták, létszámukat helyi "HASZNOS IDIÓTÁKKAL" ( + magyarul alig beszélő nemzetközi CEU hallgatókkal tudják növelni).
Rendőrségi elfogásuk esetén az erre szakosodott és fizetett jogászok hamar kihozzák őket ( gyakran hamarabb kinn vannak a rendőrség épületéből, mint a jegyzőkönyvet író rendőr…).
A (természetesen nem létező) háttérhatalom hadereje a POLITIKA, a, GAZDASÁG a BANKOK, a KULTURA, a MÉDIA megszállását elvégezte.
Folyamatben van az ideológiai véleményterror, a lakosság bekeverése, a néger=eszkimó és a nő=férfi elmebeteg eszme népszerűsítése, az ellenük felszólalók kiszorítása, megbélyegzése.
Mindez a VILÁGKORMÁNY ( Új Világrend) és az annak ellenállni képtelen kevert fajú, identitás nélküli népesség létrehozásának érdekében. Vak Pali

"Tökéletes összefoglalás ! A hatalmas csapda az, hogy – így, ,ahogy mondod – demokratikus körülmények (mára – legalább is Nyugaton – inkább csak kulisszák)között szinte lehetetlen harcolni ellenük ! Az ilyen, lényegében bűnözőként viselkedő senkiháziakkal a történelem folyamán két rendszer ért el jó eredményeket; a náci Németország, valamint Mussolini Olaszországa…!"

"Az régi-új, most alakult munkásőrséget is be kellene tiltani, – minél hamarabb, annál jobb – míg igen komoly problémát, anarchiát, zavarkeltést nem okoznak a nemzetnek.
Egyébként az MSZMP-s Munkásőrség a rendszerváltáskor már be lett tiltva, 30 éve. Gondolom volt ok a megszüntetésére.
Így igazán nem érhető, hogyan engedhetik a hatóságok az ismételt megjelenését a politikai életben a munkásőrségnek?
Gondolkozni kellene az illetékes hatóságoknak, hogy egy halottaiból feltámadt kígyót nem kell a nemzet kebelén melengeti, mert könnyen lehet halálos a harapása.
Nehezen hihető, hogy nem az ellenzék egyik rejtett pártja lesz. Tevékenységükkel az ellenzéket szolgálják majd és nem a nemzetet. Újjá sem alakulhatott volna múltjából kiindulva. Talán tiltakozni kellene a munkásőrség betiltása mellett és így az illetékes hatóságok is felébrednek. Haszontalan, káros szervezetekre nincs szüksége Magyarországnak.

"Vádaskodnak, mert nincs konkrét ellenválasz. Aki nyilasozik azt meg kell kérni, hogy bizonyítsa az állítása valóságtartalmát.
Ha nem megy akkor olyan büntetést kell kiszabni, ami elveszi a kedvét mindenkinek a hungarofób, magyargyűlölő szövegek hangoztatásától.
Igen ! Ez már régi mániám ! Nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy kizárólag a zsidóság megsértése bűncselekmény ! őK azt mondják, az ok a Holokauszt…Rendben ! Na és a kommunizmus úgy százmillió áldozata enyhe kisiklás volt…? Emellett – tudtommal – létezik a közösség ellenes izgatás, felbújtás büntetőjogi fogalma. Márpedig, ha engem lenáciznak, – inkluzíve akár meg is akarnak ölni,- az NEM BŰNCSELEKMÉNY…? Az persze borítékolható, hogy egyetlen bíróság sem ítélne meg nekünk semmit…

"Tökéletes a fenti írás és a következőket fűzöm hozzá.
Többször említettem, de most is megemlítem hogy a német náci párt nevében is benne van a "szocialista" jelző, és azok akik a szintén benne szereplő "nemzeti"kifejezést hangosan emlegetik és eröltetik , erről akarják elterelni a figyelmet.
Ha megvizsgáljuk a náci párt céljait, ott is szerepelnek a "'szocialista" és kommunisztikus célok, ugyanúgy mint a fasiszta pártoknál.
De a fasiszta pártok ismérvei is különböző, legalább 10 alkotórészt és 13 ideológiai ismérvet sorolnak fel,vagyis a meghatározást és definíciót alaposan túlbonyolították, és ebből a különböző liberális egyetemek mást és különbözőt emelnek ki.
Mindebből az következik hogy a náci és fasiszta jelzők leginkább a baloldalra jellemzők és azokra lehet ráhúzni.
Tehát a baloldal nem mondhatja azt ami a címben is szerepel,:
"A hazai balliberális oldal véleménye saját népéről: bűnös, nyilas nemzet a magyar"
Ezzel szemben viszont én azt mondom hogy a hazai balliberális oldal bűnös.
Ezt bizonyítja az Európában eltelt 230 év, és hazánkban eltelt 100 év.
Magyarországon az elmúlt 100 év tömeggyilkosságai és szegénysége a baloldal miatt történt.
Aki szegénységet,anarchiát,keserűséget akar az a baloldalra szavaz.

Az interneten fellelhető – egyenlőre – a Nyilaskeresztes párt un. Országépítő programja.

https://web.archive.org/web/20090211102934/http://suttogo.mozgalom.org/irodalom/irodalom.php?id=11
https://www.darabanth.com/hu/gyorsarveres/253/kategoriak~Konyvek-terkepek-nyomtatvanyok/Nyomtatvanyok~400042/1939-A-Nyilaskeresztes-Part-orszagepito-programja-4p-Hajto-Henrik-vezeto-alairasaval~II1230735/

"Együtt kell üvölteni a csürhével, különben szar alak vagy!"
Ezt a Katona botránya kapcsán markánsan bemutatták.
Eszenyi nem vonult ki velük tüntetni a "kulturális diktatúra" ellen.
Durva figyelmeztetést kapott, hogy aki hallgat, az is állást foglal, s annak bizony a pozíciója.

Összeverbuválták a középkorú és idősebb vezető színésznőket, hogy kórusban énekeljék el házi zeneszerzőjük csasztuskáját (szegény Weöres Sándor hogy utálta ezt a réteges (is)). Legnagyobb bánatomra köztük Nagy-Kálózy Eszter,
aki a férjével együtt mindig kulturáltan mérsékelt, normális mentalitású volt.
Bubik István volt az egyik kitűnő barátjuk, ami sokat mondó.
Nos, mit tesz Isten, hát nem Rudolf Péter az egyik, aki a Víg igazgatói székére pályázik? Ami nem lenne baj, ha a tehetségét tekinti az ember. De miért is kellett a feleségének behódolnia abba a csürhébe, mely a színésznőket zaklató, a színházi életet, az SZFE-t uraló agresszorok mellett (!) tüntetett? A méltóságos távolságtartás miért is nem sikerült ebben az egész színházi életet a megrendítő helyzetben? Szégyenszemre színészként és nőként kiállni mellettük? Csalódás volt ezzel szembesülni.

Nem akarom felmenteni a nevezetteket,- de az emberi gyengeség kikerülhetetlen ! Eszenyi példájával mindenkinek demonstrálták, hogy az ügyeletes hisztériából kimaradni életveszélyes ! Nem mindenki szereti feladni álmait, karrierjét egy eszme kedvéért, – még ha a becsületről is van szó ! Ráadásul,ez nem olyan, mintha valaki tanár vagy raktáros; a színházi világban – jól tudjuk – MINDEN ELŐREJUTÁS ALAPJA a személyes kapcsolatok, barátság,rokonszenv, ellenszenv…Nem várhatjuk el az ott dolgozóktól, hogy egyedül vegyék fel a harcot egy jól szervezett maffiával ! Ez – igenis – a regnáló HATALOM – Kormány – dolga (lenne)…!

Akkor sem megyek oda együtt énekelni a megalázott kolléganőkkel szemben védendő a bűncselekményt elkövetőket.
Iszonyú Enikőt nem kedvelem, de becsülöm benne a tartást.

Benedek Károly: Rudolf Péter és Eszenyi Enikő feketeöves ballibsik, és már a főiskola alatt sztárolták őket,(Marton László, Horvai István) míg a többi tehetséges ember csak biodíszletként nézhette végig "szárnyalásukat". Abból a korosztályból, amelyik 1983.-ban végzett, az egyetlen tehetséges ember Kaszás Attila (Tádé) volt. A zseniálisan tehetséges Kaszásnak muszáj volt elvennie Eszenyit, hogy végre feljusson a világot jelentő deszkákra. Ezzel persze nem Attila emlékét szeretném megsérteni, de más lehetősége szegénynek nem sok volt az érvényesülésre. Eszenyit a moszkovita Horvai futtatta (már a főiskolán is), majd egyengette útját a Víg igazgatói székéig. Úgy őszintén, egy ilyen középszer máshol örülne, ha egy színházban jegypénztárosként elhelyezkedhetne. Az előbb említett "művészeket" a média futtatta orrba-szájba, hogy lenyomják őket a nagyérdemű torkán. Mindkettő magyarellenes, aljas és Eszenyi az utóbbi időkben kizárólag csak taktikázik. Ha megtisztulást szeretnénk, a színházi világot úgy ahogy van el kell felejteni, mert szinte mindenki kötődik a hálózathoz.

Ha Horthy 1941-ben – nem szembefordul a németekkel, csak – semlegességet hirdet, szerintetek hány perc után szállta volna meg Hitler Magyarországot? Én 3 percet saccolok (ezzel azt is akarom mondani, hogy Magyarországnak a II. vh.-ban az égvilágon semmilyen mozgástere sem volt, alapvetően az ebből a szempontból nagyon szerencsétlen földrajzi elhelyezkedése miatt). És azonnal meg is kezdődtek volna a deportálások is, úgyhogy '44-re a magyar zsidóságnak írmagja sem maradt volna. Churchill-ék – minden idők legaljasabb és leghitványabb politikusa – 1944-ig végig azon drukkoltak, hogy Magyarország nehogy idő előtt kilépjen a háborúból, mert addig voltak a magyar zsidók biztonságban, míg mi döglöttünk a fronton, és ezért szabotálták a magyar kormány minden ilyen próbálkozását. Egyébként pedig a "holokauszt" tudatos népritkítás volt, mert az európai zsidó vezetők pontosan tudták, hogy az akkor már az angolok által nekik régen odaígért Palesztina nem fogja tudni befogadni a 6 millió körüli európai zsidó népességet. Úgyhogy a holokauszt végrehajtásában a hülye németek csak eszközök voltak saját tudtukon kívül, és a mai napig nyögik is a hülyeségük terheit. Bizony a történelem ilyen mocskos. Ettől függetlenül a Budapest-festung barom ötlet volt Hitlertől, de az ott harcoló katonák – 90%-uk besorozott illetve csapattiszt (majdnem ugyanaz) – bátor hősök voltak akkor is, ha eleve elveszett ügyért adták az életüket.

Két könyvet érdemes elolvasni. A Wall street and the rise of Hitler, valamint a Wall street and the bolshevik revolution. Mindkét könyv szerzője Antony C. Sutton. A "Wall street"-et valahogy mégsem vonja soha senki felelősségre.

Nemcsak a nyilasok akarták a német megszállást, hanem az angol-amerikai szövetségesek is!
A szövetséges titkosszolgálat kettős ügynökeik segítségével a kiugrási tárgyalásaink jegyzőkönyveit a németeknek adták át. Amikor Hitler 1944 márciusában Horthyt kihívta Klessheimbe, Horthy elé tette ezeket a jegyzőkönyveket, és ezt a szövetségi hűség elárulásának nevezte, és ezért úgy döntött, hogy megszállja Magyarországot.
Miért adták át a jegyzőkönyveket a szövetségesek a németeknek? Azért, hogy a normandiai partraszállás idejére a németek a magyarországi megszállás érdekében csapatokat vonjanak el nyugatról, és ezzel gyengítsék az ottani német erőket. A keleti fronton akkor már a németek nem tudtak csapatokat elvonni. Magyarország német megszállása 1944. március 19. Normandiai partraszállás 1944. június 6.
Tehát a szövetségesek Magyarországot eszközként használták fel háborús céljaik érdekében.
Ez nálunk tragikus következményekkel járt a magyarországi zsidóságra nézve.
Tehát lehet itt pofázni, mantrázni a Rákosi féle hazugságokat, két nagyhatalom, Németország, a Szovjetunió és a nyugati szövetséges hatalmak játtékterévé váltunk.
A hazai antifasiszták mit tettek a zsidóság deportálása ellen? Miért nem robbantották fel a hidakat, vasútállomásokat, vasúti síneket, hogy a deportáló vonatok ne érkezhessenek meg uticéljukhoz? Miért nem harcoltak fegyveresen a zsidók begyűjtése ellen, Miért nem szabadították fel Magyarországot a német megszállás ellen a szovjet csapatok ideérkezése előtt????
A háború után volt itt partizánszövetség, antifasisztaszövetség, kaptak kitüntetéseket, minden féle előnyöket a civil életben, csak azt nem tudni, hogy a háború alatt mi a f..t csináltak!

Fentebb én is hasonlókat írtam. Moldova szokott volt viccelődni azzal – és ebben minden vitatható megnyilvánulása ellenére igaza volt -, hogy 1962-ben állítólag 2 millió budapesti partizán volt…:))))))))))))))). Ezt gúnyolta Nádas-Markos 1981-ben a "Kőbezárt lélek" paródiában is (…'Mit mondtak a partizánok, amikor apuka megitatta őket? Dankesőn!…). Szóval mondja már ki végre ez a qrv történész-szakma, hogy a II. vh-ban Magyarországnak az égegyadta világon semmiféle katonai, politikai, gazdasági mozgástere nem volt!!!!!!!!!!!!!!!!! Partizán mozgalomra meg egy ilyen 90%-ban síkvidéki országban harcászatilag nem volt semmi lehetőség – hova bújtak volna a 'partizánok', tán a kukoricásba???!!!??? A jugóknak könnyű volt, felmentek a hegyekbe, oszt annyi, minden hegy egy-egy erőd volt, el lehetett rejtőzni, aztán sunyiból, lesből támadni (én végtelenül hitvány harcmodornak tartom a partizánkodást amúgy).

"Antifa mozgalom,CEU, Gládió, Blackwater, NGO-k, stay behind army, színes, bársonyos forradalmak, stb. ezek mind mind egy tőröl fakadó dolgok..Nem csodálkozni és mérgelődni, inkább tenni kéne ellenük."

A mai politikai világban NE feledjük a bolsevik Lukács György (Löwinger György Bernát) 1921-es hallhatatlan szavait:

„A nemzet ugyanis a tőkés fejlődés meghatározott szakaszának ideológiai kifejeződése, amely e szakasz elmúltával feltétlenül elveszti ideológiai jelentőségét."

Gondoljunk a magukat liberálisnak, zöldnek hazudó bolsevik hegemonistákra és a multikulturalizmust éltető Merkel kancellárra.

"A Bükkben működött a Nógrádi partizán csoport. Moszkva képezte ki őket és dobta le ejtőernyővel a Bükkbe. Ők legalább meggyőződéses kommunisták voltak és nem védtelen civilekre lövöldöztek, vagy verték le gumibottal a veséjüket. Szóval egy valódi, nem utólag kerált partizáncsoport létezett. (Más.NEKEM mondta az illető, nem kitaláció:a háború végefelé megszöktek, még egyenruhában, fegyverrel bújkáltak egy erdőben amikor egy német járőr elkezdett tüzelni rájuk meg sem nézve melyik oldalhoz tartoznak.Volt aki futás közben visszalőtt, az ismerősöm puskát eldobva rohant. A hatvanas években összefutott az egyik szökevénnyel az utcán.Az ismerte meg és szólította le. Mint kiderült nagy funkcionárius lett. Elkezdte agitálni hogy jelentkezzen a partizánszövetségnél, "hiszen bizonyítom hogy együtt harcoltunk!" Hát volt ilyen is."

A Gömbös szobrot többek között Janikovszky Béla és társai robbantották fel, a Móra Ferenc Könyvkiadó mostani igazgatójának, Janikovszky János ávós papája.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk