width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A Fidesz hiába nyert meg három választást az idén, mégsem tudta megoldani hazánk problémáit - jelentette ki keddi évértékelő sajtótájékoztatóján Vona Gábor, a Jobbik elnöke. A nemzeti párt vezetője ugyanakkor a választásokkal kapcsolatban kihangsúlyozta, hogy egy tényt mindenképpen bebizonyított a 2014-es esztendő, egyértelműen kiderült, hogy a Jobbik lett a jelenlegi kormányzat egyetlen alternatívája, a nemzeti párt a második erő ma Magyarországon - húzta alá a politikus.

2014. december 31., szerda

A Fidesz hiába nyert meg három választást az idén, mégsem tudta megoldani hazánk problémáit - jelentette ki keddi évértékelő sajtótájékoztatóján Vona Gábor, a Jobbik elnöke. A nemzeti párt vezetője ugyanakkor a választásokkal kapcsolatban kihangsúlyozta, hogy egy tényt mindenképpen bebizonyított a 2014-es esztendő, egyértelműen kiderült, hogy a Jobbik lett a jelenlegi kormányzat egyetlen alternatívája, a nemzeti párt a második erő ma Magyarországon - húzta alá a politikus.

Lesz évértékelő is, nem az a baj ha elégedetlen valaki és ennek hangot ad, amúgy nem csak tüntetéseken, hanem ha a magukat függetlennek behazudó balliberálisok meg tudják vezetni a magyarokat. Lesz egy új ballib párt, adnak rá elég pénzt az usa-ból hogy felépítsék a médiában is - nem mintha eddig ne hoztak volna létre párat, így lett előbb az lmp 2008-ban, majd az együtt és a pm azaz párbeszéd Magyarországért, csakis az anyaország iránti tisztelet kedvéért nagybetűvel. Ezekhez ment először az amcsi nagykövet, az a párt akit onnét szeretnek nem magyar érdekeket képvisel, igen az lmp is ide tartozik, sajnos csak azért állnak külön hogy hitelesebbnek tűnjenek, ballib szavazatmaximalizálás hatalomtechnikai céljából kell egy ilyen is.

Vona: A Fidesz megbukott, a Jobbik felkészül a kormányzásra

2014, december 23 - 13:39 alfahir.hu

A Fidesz hiába nyert meg három választást az idén, mégsem tudta megoldani hazánk problémáit - jelentette ki keddi évértékelő sajtótájékoztatóján Vona Gábor, a Jobbik elnöke. A nemzeti párt vezetője ugyanakkor a választásokkal kapcsolatban kihangsúlyozta, hogy egy tényt mindenképpen bebizonyított a 2014-es esztendő, egyértelműen kiderült, hogy a Jobbik lett a jelenlegi kormányzat egyetlen alternatívája, a nemzeti párt a második erő ma Magyarországon - húzta alá a politikus.

A pártelnök politikailag fárasztó évnek ítélte az ideit, tekintettel a három országos választásra, ugyanakkor eredménytelennek és kudarcnak is tartja az elmúlt esztendőt, mert a kormánynak nem sikerült a legsúlyosabb problémákat megoldania.

Vona Gábor véleménye szerint a Fidesz jelenlegi helyzete az MSZP 2006-os őszi állapotához hasonlítható, a nyerő szériája kifulladt, a párt lendületét vesztette. A Fidesz kormány megbukott - szögezte le Vona, majd hozzátette: a konkrét, tárgyi megnyilvánulásáig még meg kell várni a következő választást, de a tapasztalható politikai válság egyértelműen ezt bizonyítja.

A baloldali pártokkal kapcsolatban elmondta, hogy tökéletesen alkalmatlannak tarja azokat az ország vezetésére. Emlékeztetett a pártelnök, hogy az elmúlt 5 évben az ellenzéki szerepkörben sem voltak képesek eredményesen működni, mint mondta: ezek a pártok a saját házuk táján sem tudtak rendet tenni. Így viszont nem várható el tőlük a kormányzati tevékenység.

Vona Gábor kiemelte: a Jobbik mind a támogatottság, a szervezettség és a programok szempontjából, mind pedig morálisan a baloldal fölé nőtt. Egyúttal kijelentette: a nemzeti párt minden szempontból alkalmasabb a vezetésre, mint a többi ellenzéki erő.

A pártelnök szerint azok a problémák, amelyeket a Fidesz nem tudott idén megoldani, a 2015-ös évre is kihatnak majd: hat olyan terület van, ahol a jelenlegi helyzeten változtatni kell - tette hozzá.

A munkahelyteremtés:

Lehet bármilyen statisztikával bűvészkedni, de nem érdemes. Ki kell jelenteni, hazánkban foglalkoztatási csődhelyzet alakult ki. A Jobbik továbbra is sürgeti a kormányt, segítse elő a magyar tulajdonú termelés kibontakozását.

Az elvándorlás problémája:

Ezzel kapcsolatban Vona elmondta, hogy ha az Orbán kormánynak "mindössze" annyi hibája lenne, hogy az intézkedései nyomán több százezer honfitársunk elhagyta az országot, már akkor is meg kellene buknia. Szerinte a kormánypárt nem látja a saját felelősségét, és inkább struccpolitikát folytat, erre példaként hozta fel a Jobbik által összehívott, az elvándorlással foglalkozó parlamenti vitanapot és az ott elhangzott fideszes megnyilvánulásokat.

A szociális helyzet:

Szavai szerint az ország szociális robbanás előtt áll. Ennek egyik egyértelmű jelének tartja a középosztály lecsúszását, eltűnését is.

A korrupció kérdése:

Ez a magyar közélet pestise - jelentette ki határozottan Vona Gábor. Elmondta, hogy ezen a helyzeten a Fidesz sem tudott változtatni, inkább csúcsra járatta a korrupciós folyamatokat, sőt megkoronázta azt a 2014-es évvel.

A közbiztonság helyzete:

A nemzeti párt vezetője úgy látja, hogy az emberek személyes biztonságérzete továbbra is rossz, hiába próbálja Pintér Sándor "elaltatni" a magyar társadalmat a különböző optimista megnyilvánulásaival.

A külpolitikai környezetünk:

Vona Gábor ezt a problémát tartja a legégetőbbnek, ugyanis a geopolitikai viszály következtében vészesen romlik hazánk helyzete, amit szerinte már a magyar kormány vezető politikusai is elismernek. Megismételte a Jobbik korábbi álláspontját: Magyarországnak a békét és a semlegességet kell megcéloznia. Attól tart, hogy hazánk ennek ellenére belesodródik ebbe a konfliktusba, ami viszont nem a mi háborúnk, hanem Oroszország és az Egyesült Államok közötti viszály, de mint elmondta, a fejünk felett zajlik. Erre a konfliktusra vezette vissza a kitiltási botrányt is, hozzátéve, hogy ezek a diplomáciai incidensek fokozódni fognak, és ha a kormány nem változtat a politikáján, hazánk lehetetlen helyzetbe fog kerülni.

Szerinte 2015-ben sok dühös és elégedetlen ember fog az utcára vonulni. A legfontosabb kérdés ugyanakkor az, hogy ki tud reális, megvalósítható programot nyújtani ezeknek a jogosan elkeseredett állampolgároknak.

Azért dolgozunk, hogy ez a párt mi legyünk - húzta alá Vona Gábor. Hozzátette: a 2015-ös év a Jobbik számára a kormányzati szerepre való felkészülésről fog szólni, akár 2018-ban lesz a következő választás, akár korábban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk