width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Manyupok vége = Nyugdíjmentés, Állam mindig lesz, az vállal garanciát a nyugdíjadra. :Đ

2014. december 31., szerda

Manyupok vége = Nyugdíjmentés, Állam mindig lesz, az vállal garanciát a nyugdíjadra. :Đ

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com Állam mindig lesz, az vállal garanciát a nyugdíjadra. :Đ Ugyanazok Kádározták le minimális tőkeadóztató, szabályozó, korlátozó lépésekért bármelyik kormányt, bizony, még a szocikat is. Az ő alapállásuk úgy felismerhető, szociálisan érzéketlen cinikus kajmán, (“az állam rossz tulajdonos, majd a piacon mindent megold a szabad verseny, nincs ingyenebéd…”) “újmagyari” – magyarul szdsz-es. Egyébként az “erősebb kutyáknak” a gyakorlatban éppen akkor van ingyenebéd (persze a többiek kárára), ha ezek szabad kezet kapnak. Egyébként ahol bankárdinasztiák érdekszövetségei fonódnak össze, nincs is semmiféle szabad verseny. Kartell van. Ahol szinte nincs innováció, és már kiépült rendszerek vannak, eleve nem sok versenylehetőség van. És az egész szisztéma eleve garantáltan nem az állampolgár érdekeiért létezik.

Idézet a sodiharc blogról : illetve saját magamtól :3

"Biztos bennem van a hiba, amiért nem vagyok képes felfogni azt a sötét szellemi mélységet, mellyel a liberálisok teleóbégatják a médiafelületeket, mondván: itt most Orbán Viktor éppen milliókat lop el tőlük, márpedig ez az ő pénzük.

Lássuk, kedves csökkent értelmű medvebocsok, hogy ellopnak-e tőletek akár egy fillért is.

Azt mondjátok, a magánnyugdíjpénztáraknál azért van nagyobb biztonságban a befizetésetek, mert az valódi pénz, nem pusztán egy állami „tartozom neked” cetli.

Ezzel szemben tény, hogy a pénztárak vagyonának túlnyomó része állampapírokban fekszik. Ez fogalmilag szintén egy egyszerű állami ígérvény arra, hogy majd visszaadják a pénzedet. Ha az állam nagyon megszorul, dönthet úgy is, hogy nem adja. Néhány éve Argentínában pontosan ez történt.

Azt mondjátok, a magánnyudíjpénztári befizetésetek értéke független az állam adóbevételeitől (vagyis más szóval a magyar gazdaság teljesítményétől).

Ezzel szemben tény, hogy a pénztárak csaknem teljes vagyonukat hazai befektetésekben tartják. Ha a magyar állam fizetőképessége egy gazdasági visszaesést követően csökken, akkor a hazai befektetések értéke ugyanúgy mélyrepülésbe kerül. Ha pedig a pénztári vagyon fennmaradó részének értékállóságára apellálsz, gondolj a Lehmann Brothers-re.

Azt mondjátok, azért van nagyobb biztonságban a pénzetek a magánnyugdíj-számlán, mint az államnál, mert a pénztárak diverzifikálnak, vagyis több befektetési forma között terítik szét a kockázatot.

A valóságban viszont pénztártagként két-három, de legfeljebb néhány tucat cégnél szerzel részesedést. Gondolj bele, mi a biztonságosabb: ha alig néhány cégben van érdekeltséged, vagy ha az adókon keresztül Magyarország egyszerre többszázezer cégében?"

az vállal garanciát a nyugdíjadra, Manyupok vége = Nyugdíjmentés, Állam mindig lesz, magánnyugdíj, pénztárak, államosítás, államkötvény, államadósság, társadalombiztosítás, öngondoskodás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk